Три способа вспомнить, почему ваша душа выбрала эту жизнь

Kā atbildēt uz savu aicinājumu  3 veidi, kā atcerēties, kāpēc jūsu dvēsele izvēlējās šo dzīvi

How to Answer Your Calling – 3 Ways to Remember Why Your Soul Chose This Life

 

16 12 22 01

 

16 12 22 01a
“Divas pašas svarīgākās dienas tavā dzīvē
ir diena, kad tu piedzimi, un diena, kad tu saprati, kāpēc.”

– Marks Tvens

Autore: Džuljeta Tanga (Juliet Tang)

Žurnāla Wake Up World viešņas raksts

Jūs esat misijā

Pirms dzimšanas, tāpat kā mākslinieks, kurš izvēlas, kuras krāsas tiks liktas uz tukšā audekla, mūsu dvēseles izvēlas[1] krāsu komplektu, ar kuru strādāt, un tas nosaka mūsu vecākus, etnisko piederību, piedzimšanas valsti utt. Mēs arī izvēlamies vairākus iespējamos ceļus, kas ļautu izjust noteiktus mūsu būtības aspektus. Piemēram, ja drosme ir viens no tiem mūsu aspektiem, ko mēs vēlamies piedzīvot, mēs sadarbotos ar citām dvēselēm šajā fiziskajā valstībā, lai mūsu dzīvē rastos apstākļi, kuros mums ir jāpiesauc drosme sevī. Tāpat mēs izvēlamies noteiktu misiju jeb aicinājumu, kas ļautu mums maksimāli izmantot mūsu potenciālu[2] uz šīs dzīvās skatuves, ko sauc par Zemi.

16 12 22 02

Lai pilnībā ieietu savā aicinājumā ar spēku un apziņu, mums vispirms ir jāizlemj aizmirst, ko vien varam, kas notiek dzimšanas brīdī[3], lai mēs pēc dvēseles meklējumu gadiem un gadu desmitiem, un dažreiz pat vairākām dzīvēm varētu nonākt pie punkta savā mūžā, kurā mums ir jāizdara izvēle atcerēties, kas mēs patiesībā esam, un apzināti izsaukt to, kas mums sagādā vislielāko prieku.

Personīgi es redzu, ka garie sāpīgo meklējumu gadi ir ne vairāk kā pārejas rituāls ar paredzētiem pārdzīvojumiem un dievišķiem apstākļiem, kas pilnībā sagatavo mūs būt tādiem, kādi esam šeit ieradušies. Kad mēs atkal savienojamies ar savas dvēseles aicinājumu[4], Visums reģistrē mūsu nopietnību un mēs nonākam pie atziņas, ka nekas nevar un nespēs stāties mums ceļā.

Tajā brīdī, kad ceļš atklājas mūsu priekšā, visas bailes un šķēršļi sāk izgaist. Tajā brīdī mēs gāzīsim kalnus un šķērsosim okeānus, lai varētu kļūt vienoti ar savu augstāko nodomu un nodoties savai dievišķajai misijai. Tajā brīdī mūsu ķermenis, prāts un dvēsele tiek saskaņoti ar vienu mērķi – piedzīvot sevi kā mūsu pašu izcilāko radījumu šajā dzīvē.

16 12 22 03

Jocīgi – kad atceramies savu misiju, mēs bieži saprotam, ka misijai ir ļoti maz sakara ar mums un viss ir saistīts ar visiem pārējiem. Tā ir misija, kas ļauj mums kalpot cilvēcei un izgaismot ceļus citiem, kalpojot, dziedinot, iedvesmojot, mācot un dodot spēku.

Nav nejaušība, ka mums daudziem, lai atcerētos šo misiju, vispirms dzīvē ir jāpiedzīvo sāpes un satricinājumi, lai mēs vēlāk varētu ne tikai izlemt pārvarēt to, kas mūs ierobežo, bet arī izmantot savu dzīves ceļojumu kā instrumentu, lai iedvesmotu un mudinātu citus darīt to pašu. Daži no ietekmīgākajiem Hay House (Siena Nams) skolotājiem, piemēram, Luīze Heja (Louise Hay), Anita Mūrjani (Anita Moorjani) un mūžībā aizgājušais Veins Daiers (Wayne Dyer), ir tikai daži, kuri bija ceļojuši uz tumsu un atpakaļ, lai varētu izgaismot ceļu citiem.

16 12 22 04

Ziniet, lai kur jūs atrastos dzīvē, tas ir tieši tur, kur jums ir jābūt. Jūs neesat saistīti ar likteni, un jums ir tiesības mainīt un radīt dzīvē jebko. Es ceru, ka, saņemot sekojošus 3 atgādinājumus, kas ir iestrādāti jūsu dvēseles plānā, jūs sāksiet izpaust savu aicinājumu.

 

Sk. arī Kā noteikt savu vietu dzīvē, izmantojot zīmes no pagātnes dzīves[5].

“Jūs atnācāt šeit ar kaut ko, lai darītu. Jūs esat daļa no universālās apziņas, un tā nav nejaušība. Savā patiesajā būtībā – nevis viltus “es”, nevis jūsu ego daļā, bet patiesajā būtībā, kas jūs esat, – jūs esat bezgalīgs, un jums ir kaut kas ļoti pamatīgs, kas jāpaveic, kamēr esat šeit. Citādi jūs šeit nebūtu.

Atrodiet to. Pievērsiet tam uzmanību. Klausieties aicinājumus. Saskatiet norādes, mājienus. Saskatiet pievilcības, lai kādas tās nebūtu, neatkarīgi no tā, cik absurdas vai dīvainas tās varētu šķist visiem apkārtējiem… ja jums ir iekšējais aicinājums, kas saka, ka pastāv arī kaut kas cits, neignorējiet to. Nemirstiet, kamēr mūzika vēl skan jūsos. Nemirstiet, kamēr mērķis nav sasniegts. Nemirstiet, jūtoties tā, it kā jūsu dzīve būtu bijusi nepareiza. Neļaujiet tam notikt ar jums.” ~ Veins Daiers

16 12 22 05

 

Identificējiet savu lielāko prieku

Kā enerģijas būtnes mēs paši burtiski esam radīšanas instrumenti, ar kuriem mēs esam piedzimuši, un mūsu sajūtas ir tieša saziņas līnija ar mūsu dvēseli jeb augstāko “Es”. Jebkurā brīdī, kad mūsu domas, vārdi un darbības ir saskaņotas ar dvēseles redzējumu, mēs to uzreiz zinām pēc tā, kā jūtamies, kas parasti tiek identificēts kā harmonija, iekšējais miers, prieks, pateicība un mīlestība.

Ikreiz, kad jūtamies labi, mūsu vibrācija uzreiz ir augstāka, kas viegli noved pie iedvesmotas rīcības; un, apņemoties īstenot iedvesmotu darbību, tas rada lielāku prieku, kas paplašina iedvesmotas darbības pamatu. Jo vairāk mēs spēsim saskarties ar sevī esošo “labi justies” komponenti un tajā ieklausīties, jo vieglāk mums būs definēt savu dzīves misiju.

16 12 22 06

Ļoti ilgu laiku man nebija ne jausmas, kāds ir mans aicinājums, un es pavadīju lielāko daļu sava laika, sūdzoties un vēloties kaut ko citu savā dzīvē, vienlaikus turoties pie pārliecības, ka darbs un aizraušanās ir viens otru izslēdzoši. Man bija daudz aizraušanos, un, tā kā es jutos nožēlojami savā darbā, es nodarbojos ar aktivitātēm, kuras man patika, kad vien man bija brīvs laiks. Tā kā kopš dzimšanas esmu garīga meklētāja, viena no manām kaislībām bija alternatīvā dziedināšana. Daudzus gadus es dzirdēju un lasīju par Reiki, un manā pakausī vienmēr bija tā mazā balss, kas čukstēja: “Apmeklē Reiki nodarbību.” Tāpat kā daudzi, es atraidīju šo mazo balsi ar tik daudziem attaisnojumiem, cik vien varēju atrast, taču galu galā balss kļuva tik neatlaidīga, ka es nolēmu to darīt.

Kā cilvēks, kurš ir apsēsts ar visu, kur vien iesaistos, ar pamatīgu rūpību es pavadīju daudzas stundas, meklējot pieredzējušu skolotāju. Es jau biju pierakstījusies kursā citur, kad meklētājā parādījās mana pirmā Reiki skolotāja vārds un man tobrīd nezināmu iemeslu dēļ es pieņēmu pēdējā brīža lēmumu apmeklēt šo nodarbību.

Divu dienu apmācības laikā es satiku kādu, ar kuru sadraudzējos. Pagāja gads, un mēs pašlaik koplietojam biroja telpu Manhetenas vidienē, kur veicam dziedināšanas darbu. Šī gada laikā pēc sākotnējās apmācības tas pats draugs mani iepazīstināja ar citu Reiki skolotāju, pateicoties kuram. es beidzot kļuvu par atveseļošanās un labsajūtas treneri, kā arī par Reiki meistaru. Pa šiem gadiem ik reizi, kad mani vadīja iedvesma, dzīve mani atalgoja ar vairāk cilvēkiem, notikumiem un apstākļiem, kas palīdzēja atcerēties savu patieso būtību un īstenot savu misiju.

Nekrītiet izmisumā, ja vēl neatceraties, kādēļ šeit ieradāties. Jūsu vienīgais pienākums šajā dzīvē ir sekot savam augstākajam priekam. Ticiet man, tas ir daudz vairāk nekā tikai klišeja, ko mēs izmantojam kā uzlīmi uz auto bufera.

Tiklīdz mēs sekojam pirmajai iedvesmotajai idejai, mēs Visumā izsūtām enerģiju ar nolūku “Es esmu mans lielākais prieks šajā dotajā brīdī”, kas lēnām pastiprinās un paplašinās, kad mēs pierodam dziedāt savas sirds dziesmu. Tam, kas iesākumā ir sēkla, tiek dotas lielas iespējas augt un uzplaukt katru reizi, kad mēs sekojam savām augstākajām sajūtām, jo šī nodoma enerģija burtiski plūst un rada arvien lielāku kustību kvantu laukā, nesot mums to, kas dara mūs laimīgus.

16 12 22 02a

Kas iedvesmo jūs? Kas liek jūsu sirdij dziedāt? Kas ir tā lieta, ko jūs gribējāt izdarīt, bet atlikāt uz visiem laikiem?

Ir laiks.

16 12 22 07

 

Ļaujiet savai būtībai vadīt jūsu rīcību

Viena no visnepatīkamākajām lietām, ko mēs sev nodarām, ir tā, ka mēs iestrēgstam, iztēlojoties miljoniem uzdevumu, kas mums jādara, lai paveiktu kaut ko, un tas var būt tas, kas neļauj mums virzīties uz priekšu.

Atbildēšana uz aicinājumu ir tāds pats process kā viss pārējais. Galarezultāts var nebūt līdzīgs tam, ar ko mēs sākām vai ko plānojām, un tas ir pilnīgi normāli. Dažreiz tas, ko mēs domājam, ka vēlamies, kalpo tikai kā atspēriena punkts, kas ved mūs tuvāk mūsu misijas izpildei. Visumam ir vienalga, ko mēs darām, ka tik mēs izstarojam prieku, tas var būt Reiki vai kulinārijas kursi, došanās spontānā atvaļinājumā vai piezvanīšana vecam draugam, kuru neesam redzējuši gadiem ilgi. Visumam rūp tikai vibrāciju signatūra, ko mēs izdalām, kad esam šis prieks.

 

Sk. arī Misija – būt, kas esi[6].

 

16 12 22 08

Nododoties iedvesmotai darbībai, mēs varam satikt skolotāju uz visu mūžu, kas kļūst par mūsu iedvesmas avotu, vai arī priecāties par iespēju, kuras citādi nebūtu, ja mēs nebūtu izvēlējušies sekot savai sirdij un ierasties šajā vietā un laikā.

Vienīgais lēmums, kas mums katru dienu jāpieņem, ir sekot lietām, kas sniedz mums kaut nedaudz prieka no visām mums priekšā esošajām ikdienas aktivitātēm[7], nevis izdomāt milzīgu rīcības plānu, lai izietu no punkta A uz B, jo “tā ir pareizi” vai “visi citi tā dara”.

Ja jūsu vienīgās ikdienas aktivitātes sastāv no tādiem darbiem kā mājas uzkopšana, pēdējo termiņu ievērošana un gatavošana sešu cilvēku ģimenei, aiciniet sevi darīt dažas (vai visas) no šīm lietām ar tik lielu prieku un klātbūtni, cik vien iespējams, un izbrīvēt sev pāris mazas aktivitātes, kas ienes mieru un liek atdzīvoties. Tās var būt tik vienkāršas kā 15 minūtes klusuma, lai palasītu, vai darbs pie sava hobija, kad visi aiziet gulēt. Jūs vienkārši nekad nezināt, kas no tā var iznākt!

16 12 22 09

Nekad nenovērtējiet par zemu šo mazo darbību spēku, jo tās liek enerģijai uzkrāties. Atcerieties, ka vienmēr ir jābūt enerģijai “Es esmu mans lielākais prieks šajā dotajā brīdī”, nevis jāpārpludina sevi ar uzdevumiem un bezmērķīgi jāskraida tā vienkāršā iemesla dēļ, ka mēs nevaram atrast savu aicinājumu ārpus sevis, – bet mēs varam to atcerēties vai radīt mūsu iekšienē. Jo vairāk mēs varam ļaut šai enerģijai plūst pie mums un no mums, jo vairāk Visums var nest mums visu, kas rezonē tajā pašā enerģijas līmenī, lai palīdzētu mums atcerēties un veidot savus likteņus.

Vai ceļš, kurā mēs apņemamies atcerēties un galu galā iemiesot savu aicinājumu, vienmēr ir rožains? Atbilde ir “nē”. Tas ir ceļojums, kas sastāv no tūkstoš mazām mācībām un izvēles soļiem. Veidojot savu dziedināšanas praksi, mani nemitīgi bremzēja zināšanu un uzņēmējdarbības vadīšanai nepieciešamo rīku trūkums, kā arī mani nomāca miljoniem uzdevumu, ar kuriem tiku pastāvīgi bombardēta.

Es ieguldīju daudz enerģijas apmācības kursos, sākot ar to, kā radīt savu lapu, beidzot ar savas vietnes satura slīpēšanu, lai varētu sasniegt lielāku auditoriju. Neatkarīgi no tā, cik daudz es centos uzlabot savu rakstīšanas stilu, strādājot ar biznesa un līdzīgiem treneriem, es nevarēju izpildīt viņu standartus attiecībā uz “vienkāršas un klientam draudzīgas” valodas lietošanu, kurā es varētu pāris teikumos izskaidrot, ko es daru, astoņus gadus vecam bērnam.

Kādu dienu, tieši gadu kopš brīža, kad es aizgāju no pēdējā darba, man beidzot atnāca apskaidrība. Lai gan es vienmēr būšu pateicīga par zināšanām un atbalstu, ko tiku saņēmusi no kursiem, mans rakstīšanas stils atspoguļo manu patieso būtību un es pamatā esmu cilvēks, kurš domā, jūt un runā kā garīgs ekscentriķis, kāda es arī lepojos būt. Uzdodot sev bezgalīgus darāmos uzdevumus, kas nesaskan ar manām iedvesmotajām darbībām, es atstāju novārtā to, kādēļ esmu šeit ieradusies, – palīdzēt citiem dziedināties, pamosties un radīt, izmantojot garīgu rakstu radīšanu, dziedināšanu un apmācību.

Faktiski šis raksts ir pilnībā iedvesmots no stundu ilgas skatīšanās uz nedēļu nepabeigtiem mājasdarbu dokumentiem no mana jaunākā kursa, pēkšņi apzinoties, ka manas vietnes saturs, iespējams, nekad nebūs interesants visiem, un tas ir pilnīgi pareizi. Man bija divas izvēles: turpināt veikt biedējošo uzdevumu izklausīties pēc tādas, kāda es neesmu, vai iegrimt rakstīšanas priekā. Brīdī, kad izvēlējos pēdējo, iedvesmas straume ieplūda un radīja šos vārdus.

16 12 22 03a

Galu galā runa nav par to, ko mēs darām, kā mēs to darām, kādi ir mūsu tituli, cik labi izskatās mūsu vietne, cik daudz akreditācijas datu parādās mūsu biogrāfijā un cik daudz godalgotu grāmatu esam publicējuši. Runa ir par to, vai mēs varam ļaut sev kļūt par to, kas mēs patiesībā esam, un drosmīgi un ar mīlestību pasludināt pasaulei savu autentiskumu. Neviena vibrācija Visumā nav spēcīgāka par mūsu enerģiju, ja tā kļūst par mūsu dievišķā aicinājuma paplašinājumu.

 

Sk. arī Dvēseles misija[8].

 

Kādas lietas ir jūsu ikdienas darbu sarakstā? Kuras no tiem jums sagādā kaut nedaudz prieka? Kā jūs varat ievest savā dzīvē vairāk “labi justies” aktivitāšu? Kā jūs varat aizstāt bezmērķīgus "darbus" ar iedvesmotāku darbību?

16 12 22 10

 

Jūsu aicinājums ir jūsu pašu radīts

Mūsu dvēseles ir izvēlējušās noteiktu misiju[9] pirms dzimšanas, bet brīdī, kad mēs pilnībā apzināmies, kas mēs esam, un pamostas iekšienē esošais radītājs, mēs vairs neesam saistīti ar kādiem iepriekš noteiktiem ceļiem, ko bijām izvēlējušies sev pirms ienākšanas šajā fiziskajā ķermenī. Jo vairāk mēs apzināmies savu patieso būtību un saikni ar dievišķo avotu, jo stiprāki mēs kļūstam un jo vairāk varam pretendēt uz brīvās gribas velti, kas galu galā ļauj mums kā apzinošam radītājiem izmantot savas pirmdzimtības tiesības būt, darīt un būt ar visu, ko mūsu dvēsele vēlas.

Lai to panāktu, mums vispirms ir jāatbrīvojas no visa, kas mūs ierobežo. Ierobežojumi var izpausties kā bailes, piemēram, bailes no nenoteiktības/pārmaiņām, bailes no trūkuma vai pat bailes no panākumiem. Ierobežojumi var izpausties arī kā bezgalīgi attaisnojumi, sākot no “Man ir pilnas slodzes darbs un nav ne laika, ne naudas” līdz “Es esmu pārāk vecs, lai to darītu”. Turklāt ierobežojumi parādās kā nevarības izpausme, tostarp: “Visiem nav lemts” vai “Es neesmu pietiekami īpašs”.

 

Sk. arī Kā ierobežojumi atņem mums brīvību[10].

 

16 12 22 11

Nav viena paņēmiena, kā uzsākt šo atbrīvošanās ceļojumu, ir tikai tas, kas der jums. Personīgi es atklāju, ka tādas garīgās prakses kā enerģijas dziedināšana, Kundalini joga, meditācija, darbs ar garīgo treneri, atrašanās pie dabas, žurnālista darbs un iedvesmojošu grāmatu lasīšana ir lieliski pamošanās paņēmieni.

Es kādreiz biju pārņemta ar “ja nu”. "Ja nu neizdosies?", "Ja nu es to visu pazaudēšu?", "Ja nu es kļūšu par apsmieklu?" Kādu dienu man apriebās mani negatīvie “ja nu”, un es nolēmu taisīt pagriezienu par 180 grādiem. “Ja nu man tas izdosies?”, "Ja nu es no tā kaut ko iemācīšos?", "Ja nu es varēšu palīdzēt citiem?" Es centos to teikt katru dienu mēnešiem ilgi, un tas ievērojami mainīja manu spēju īstenot savu brīvo gribu.

Pirms iejusties mūsu patiesajā radītāja lomā, daudzi no mums jūtas kā bezspēcīgi upuri, kas uzņemas visu, ko dzīve mums sagādā. Mēs, iespējams, aizrautīgi atbildam mūsu aicinājumam būt māksliniekam[11], bet galu galā strādājam bankā, jo baidāmies, ka nesavilksim galus kopā. Mēs jūtamies ierobežoti, pat pakļauti mūsu dzīves apstākļiem. Mēs pakļaujamies savam tā dēvētajam liktenim un stāstām, kā mums nav paveicies būt kādam no tiem, kam, šķiet, ir viss.

Kad mēs pamostamies, mēs apzināmies to, ka esam tie, par kuriem sakām, ka tie esam mēs, un to, ko mēs radām, kā arī to, ka viss, ko mēs vēlamies dzīvē piedzīvot, ir atkarīgs no viena un tikai viena – mūsu izvēles.

Jūsu aicinājums ir tas, ko dvēsele izvēlējās bezveidīgajā valstībā, pirms viņa ieguva ķermeni, un ko jūs varat izvēlēties vēlreiz jebkurā brīdī šajā dzīvē, jo patiesība ir tāda, ka jūsu dvēsele turpina būt tāda, kāds jūs patiesībā esat, kamēr jūsu ķermenis un prāts ir tikai papildu rīki, lai jūs varētu veikt savu misiju, lai jūs varētu fiziski piedzīvot savus darbus šajā 3D laika un telpas dimensijā. Šis izvēles spēks jūs nekad nav pametis. Kad esat izlēmis, ļaujiet Visumam atvest jums pārējos līdz-radītājus, lai misija realizētos.

16 12 22 12

Ir pienācis laiks atraisīt savu brīvo gribu un rakstīt savu likteni. Zvaigznēs nav rakstīts nekas, kas liecinātu par to, kas jūs esat un par ko jūs varat kļūt. Kad katra jūsu daļa un šūna ir saskaņota ar iekšējo apziņu, jūs esat pamodies dievišķajam radīšanas spēkam, ko esat mantojis. Šis spēks dzīvo jūsos[12] un pacietīgi gaida, kad jūs to piesauksiet.

Jūs neidentificē jūsu pagātne, dzimšanas apstākļi, lomas, sasniegumi, akreditācijas dati, balvas, rēķini, bankas izraksti, darbs no 9-iem 5-iem, kas liek jums rausties augšā katru rītu pamostoties, neidentificē arī jūsu ķermenis, prāts, uzskati, domas, garīgā bagāža, ierobežojumi, pagātnes attiecības, pat  ne jūsu dvēseles līgums. Dziļi sevī jūs esat spēcīga būtne, kas pārsniedz jūsu iztēli. Kad jūs to visu atcerēsieties, jūs atcerēsieties arī savu svēto spēju radīt visu, ko vēlaties, un jūsu priecīgā vibrācija padarīs pasauli mazliet gaišāku.

Tam nav nekādas nozīmes, ja nezināt savu aicinājumu. Ja jūs varētu sākt no tukšas lapas un no šī brīža bez ierobežojumiem radīt visu, ko vēlaties dzīvē, kas jūs būtu? Ko jūs radītu?

Kādu mazu soli jūs varētu spert šodien, lai tā būtu?

Sekojiet savai sirdij.

 

Krievu valodā tulkojusi Tatjana Begļaka speciāli žurnālam “Reinkarnacionika”.

 

Avots: https://wakeup-world.com/2016/10/28/how-to-answer-your-calling-3-ways-to-remember-why-your-soul-chose-this-life/

2016.10.28.

 

Par autori:

Juliet TangDžuljeta Tanga ir intuitīvās dzīves trenere, garīgā mentore un mediķe. Viņas darbs dod spēku tiem, kas meklē lielāku saskaņotību un paplašināšanos, lai atmodinātu savu spēku un mērķi uz Zemes, aktivizētu vairāk mīlestības, pārpilnības un prieka savā dzīvē un izpaustu savas dvēseles vēlmes, izmantojot apzinātas radīšanas procesu.

Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet juliettang.com vai sekojiet Džuljetai Feisbukā.

 

P.S. Jūs jūtat savu aicinājumu?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 22.12.2016.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/ponyat-svoe-prizvanie/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4011-intervija-ar-m-nutonu-sapni-nakamas-dzives-kermena-izvele (Tulk. piezīme)

[2] Grāmatu var lejupielādēt arī no šejienes http://www.sanatkumara.lv/images/Sanat_Kumara/Downloads/Prednaznachenie.pdf (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/lana-culanova/11-dazadi/3853-lana-culanova-ka-un-kapec-cilveks-ir-aizmirsis-savu-dzives-uzdevumu (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4015-dveseles-uzdevums-intervija-ar-maiklu-nutonu (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/natalija-butenko/11-dazadi/2327-natalija-butenko-atcereties-pagatnes-dzivi-palidzes-zimes (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/4046-misija-ir-jusu-dabiskaja-butiba (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3973-julija-paladica-murkska-diena-jeb-ka-atrast-savas-dveseles-celu (Tulk. piezīme)

[8] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4100-kada-ir-dveseles-misija (Tulk. piezīme)

[9] Skat. 8. vēri (Tulk. piezīme)

[10] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2635-tatjana-zotova-ka-mus-ietekme-ierobezojosas-parliecibas-no-pagatnes-dzives (Tulk. piezīme)

[11] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4156-pilniga-nepilniba (Tulk. piezīme)

[12] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4060-sapni-ir-tavs-speks (Tulk. piezīme)