Как найти свой путь?

Kā atrast savu ceļu?

15 09 03 01

Mēs dzīvojam Pasaulē, un Pasaule dzīvo mūsos. Katrs ieliek savu jēdzienu šo vārdu nozīmē. Man šo vārdu, to jēgas, plašuma un dziļuma izpratne atnāca laikā, kad mācījos Reinkarnacionikas Institūta otrajā kursā.

Sevis, savas misijas un savu uzdevumu apzināšanās šodienas dzīvē pavērsa mani pie Pasaules pieņemšanas kopumā.

Jo taču pirms atnākšanas uz Reinkarnacionikas Institūtu es dzīvoju kaut kādus atsevišķus fragmentus, situācijas, biju visur un nekur.

Izmētāta pa malu malām, savu iekšējo stāvokli nenoturoša, es zaudēju daudz spēku un enerģijas, bija daudz pretenziju pret sevi pašu, pret apkārtējiem cilvēkiem, neapmierinātība un pretenzijas pret dzīvi, – tas viss veda uz to, ka negribējās neko darīt, nerunājot par to, ka nebija iedvesmas kaut ko radīt un uzņemties atbildību par savas dzīves dzīvošanu.

Rezultātu neredzēšana, stipra piesaiste ideālumam, “pieāķējumi” pašreizējiem apstākļiem darīja savu darbu, izkropļojot Pasaules uztveri un nonivelējot savas Dvēseles pieredzi.

 

Notiekošā jēga

15 09 03 02

Taču Visums vienmēr ir dāsns uz dāvanām, bet Sargeņģeļi nes savās rokās, Audzinātāji ved pa tavu Ceļu[1].

Un, kad notiek sevis pašas pieņemšana, tu sāc just šo Pasauli, kas dzīvo tevī un ap tevi, ļauj notikt visam tam, kas notiek, – un tas, ka tu esi izvēlējusies sevi šim iemiesojumam, sāk izvērsties priekš tevis vislabākajā veidā.

Es nebiju nekāds izņēmums. Agrāk es par to lasīju tikai grāmatās vai klausījos studentu uzstāšanos Reinkarnista dienā katra mēneša 22. datumā, un, tikai izejot visu caur praksi, es sajutu, ka tas ir daudz vairāk, nekā skatīties no malas, kā notiek transformācijas process citiem, jo tās taču ir viņu izdzīvošanas un apzināšanās, bet kur visā tajā esmu Es?

Pabeigusi mācības Institūta pirmajā kursā, kad mēs daudz praktizējām ar kursa biedriem, es pieskāros sev, atnāca apzināšanās “Kas es esmu”, un ka tieši es esmu burve savā dzīvē, radot realitāti, kurā dzīvoju, un tikai es esmu atbildīga par to, kas pašlaik ir manā dzīvē.

Pasaules-ēkas likumu apjēgšana, savas būtības izprašana tā aizrāva mani, ka es, ilgi nedomājot, pieņēmu priekš sevis lēmumu mācīties Reinkarnacionikas Institūta otrajā kursā. Jo manā priekšā taču atklājās visi Esības noslēpumi, jēgas dziļums tam – kādēļ es atnācu uz šo Zemi tieši šajā ķermenī[2].

 

Pasaule Dvēsele acīm

Kad tu izej aiz ierobežojumu ietvariem, kad tavs redzējums ļauj ieraudzīt notiekošo visā savā skaistumā un veselumā, kad saproti, ka viss, kas šobrīd notiek, – tā visa ir tavas pašas izvēle, tad apkārtējā pasaule atdzīvojas, atklājot savu skaistumu, sāk izpausties dažādas krāsas, katrs dzīves moments piepildās ar jēgu.

Un vērtīgs ir katrs mirklis, katra minūte, jo tā taču ir piepildīta ar tevi, ar tavu klātbūtni šeit un tagad.

Kad vadi konsultāciju un cilvēks, kurš ir atnācis risināt savu problēmu, kas viņu reizēm ir mocījusi gadiem, nav ļāvusi elpot brīvi un redzēt Pasauli tās pilnībā, apzināties, ka tā nes cilvēkam tikai to, ko viņam vajag tieši tagad.

Gan, kad pēc iegremdēšanās seansa viņš raugās uz pasauli Dvēseles acīm, gan tas, kas notiek seansa laikā, gan tās apzināšanās, kuras atnāk pie viņa pēc konsultācijas beigām, – daudzi mani klienti to sauc par sevis iemantošanu.

15 09 03 03

Pasaule iekšā ir atdzīvojusies, parādās vērtība tam, ko nozīmē izdzīvot savu pieredzi, izdzīvot saldos momentus, kad pret tevi ir izpausta Mīlestība, atklājas šīs Pasaules nozīmīgums un lielais mērogs.

Aiziet pašreizējo situāciju nosodīšana un nepieņemšana, to visu nomaina apziņa, cik svarīgi ir izdzīvot savus uzdevumus uz šo iemiesojumu, ļaut visam notikt, parādās prieks dzīvē.

Jo tieši tas taču ļauj būt sev pašam šajā brīnišķīgajā pasaulē.

Cik daudz gan saņem arī pats konsultants seansa laikā, jo taču paplašinās arī viņa redzējums uz notiekošā ainu, noskaidrojas tie momenti, kas šobrīd vēl nav pieņemti un izprasti.

Tas ir auglīgs savstarpējs darbs. Jo taču tieši seansa laikā, strādājot pie pieprasījuma, klients sev iegūst milzīgu resursu ne tikai caur apzināšanos, pieņemšanu, bet saņem sev arī rekomendācijas, kā uzlabot pašreizējo situāciju, kā izmainīt skatījumu un ko vajag pasākt, lai iegūtu rezultātu.

 

Es zīmēju savu Pasauli

15 09 03 04

Izveidojas ķēdīte, un tiek iegūta iekšēja pārliecība, jo klients taču zina, ko viņam vajag darīt pēc seansa. Un tā arī ir atbildības uzņemšanās par savu dzīvi, un, lūk, tieši šajā momentā izpaužas tas, ko sauc par “savas dzīves radītāju”, jo visas krāsas taču ir pie tevis un tu esi mākslinieks, un pats izvēlies, kādās krāsās izdaiļot savu Pasauli, kura dzīvo tevī.

Un es ļoti priecājos, ka izdzirdēju savus Audzinātājus un atnācu mācīties uz 1. kursu.

Mēs daudz praktizējām ar kursa biedriem, piepildījām sevi ar resursa stāvokļiem, mācījāmies saprast un pieņemt sevi. Arī brīnumi nelika uz sevi ilgi gaidīt un sāka izpausties mūsu dzīvē.

Pats galvenais priekš manis pirmajā kursā bija, ka es pārstāju no malas vērot citu cilvēku transformāciju, bet iegāju procesā un kļuvu par savu personisko transformāciju dalībnieci, un izmainīju savas dzīves kvalitāti.

Cik gan svarīgi ir klausīties sevi un nebaidīties sev pieskarties, būt blakus domubiedriem un attīstīties tādos labvēlīgos apstākļos kā Reinkarnacionikas Institūtā, kur katrs rada sevi un ieliek savu Mīlestību realitātes pārveidošanā. Jo to taču var izdarīt katrs no mums.

Vēlu katram no mums iet pa savu Ceļu, ar atvērtu sirdi un atžņaugtām dūrēm, jo Pasaule taču dzīvo mūsos.

Liliāna Karaseva,
Reinkarnacionikas Institūta
2. kursa studente

 

Jūs esat atraduši savu ceļu? Vai jūs esat atvērti jauniem atklājumiem? Dalieties komentāros.

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 03.09.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/kak-najti-svoj-put/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/vera-prosvirnina/11-dazadi/3825-vera-prosvirnina-brinumi-no-reinkarnacionikas-instituta-garigo-kuratoru-puses (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4132-mani-misijas-meklejumi (Tulk. piezīme)