Страх воды со времен Атлантиды

Bailes no ūdens kopš Atlantīdas laikiem

14 06 16 01

 

14 06 16 02

Jekaterina Solovjova

Jā, tas patiešām notika, tikai vienreiz iegremdējoties pagātnes dzīvē, es atbrīvojos no bailēm[1] no ūdens, kuras man bija visu mūžu! Es baidījos no plašiem ūdeņiem, nepratu peldēt.

Visi mēģinājumi to iemācīties beidzās ar šausmīgu paniku, tālāk par jostasvietu es ūdenī nevarēju ieiet.

Visu dzīvi šīs bailes[2] man šķita nenozīmīgas, nu, ir tās un ir, man tās netraucē.

Un, lūk, mācoties Reinkarnacionikas Institūtā, pirmajā grupveida nodarbībā, iegremdējoties pagātnes dzīvē, mēs nolēmām paskatīties dzīvi, kurā ir resursa stāvokļi.

Pavadonis mūs atslābināja, es sagatavojos iesoļot pagātnes dzīvē, un pēkšņi manas bailes no ūdens nostājās manā priekšā, aizsedzot ar sevi citu jautājumu. Es mēģināju pārslēgties uz iepriekš uzdoto jautājumu, atgaiņājot galvu izbāzušo viltvārdi. Saku viņam: “Tu mani pašlaik neinteresē.”

Taču bailes turpināja to bīdīt uz otro plānu, it kā sakot: “Nē, pievērs uzmanību man!” Un es nolēmu tām sekot.

Tūlīt pat mani pāri galvai pārklāja spēcīgs ūdens vilnis, es (sieviete), panikā aizrijusies ar ūdeni, slīkstu, nesaprotu, kas ar mani notiek. Pēc tam sāku apzināties, ka visa darbība notiek okeānā.

No visām pusēm man virsū nāk milzīgi viļņi, visapkārt dārd, rūc, trako, bet es turklāt redzu gaišzilas debesis. Ar mana pavadoņa palīdzību es sāku nākt skaidrībā ar situāciju un gāju uz tās dzīves sākumu.

Es ieraudzīju sevi, dzīvojošu brīnišķīgā baltā pilsētā. Uz manu jautājumu, kur tas bija, atnāca atbilde: “Atlantīdā.”

No agra vecuma man apkārt bija apskaidroti skolotāji, kuri deva viedus norādījumus un gatavoja mani darbam ar enerģijām, kuru avots bija manā iekšienē. Tā ir satriecoša sajūta, radītāja iekšējā spēka sajūta!

Pēc tam es ieraudzīju, kā pati materializēju un salieku šo enerģiju glabāšanai. Kādam nolūkam, kādēļ? Pagaidām nezinu. Ir vēl tēmas pētīšanai.

14 06 16 03

Augstas, gaišas, priecīgas vibrācijas no pagātnes dzīves nāca pie manis uz tagadējo, piepildot mani. Es tās sajutu ar katru sava ķermeņa šūniņu. Lūk, arī parādījās tas resursa stāvoklis, kuru paņemt bija iegremdējuma mērķis.

Toreiz man parādīja, ka enerģijas avots, kurš bija manī Atlantīdā, neatstāja mani un ir iekšienē līdz šai dienai. Nu ko tur manī? Tas ir katrā cilvēkā, un to var iemācīties izmantot!

Pienāca tās katastrofas brīdis, pēc kuras Atlantīda izzuda no Zemes virsmas. Viss notika negaidīti. Zeme pēkšņi sāka grimt ūdenī, es slīku un biju pilnīgi apjukusi un neizpratnē, kas gan notiek.

Kad es noslīku, mana satriektā dvēsele kādu laiku turpināja vērot ķermeni un pēc tam nesteidzīgi sāka pacelties uz dvēseļu pasauli.

Kad es iznācu no iegremdējuma, bija stāvoklis, kad piemēroti ir tikai vārdi: “Tas tik bija kaut kas!” Tas, ko es biju ieraudzījusi, kļuva par pilnīgu pārsteigumu.

Šis iegremdējums palīdzēja saprast, ka neapzinātās bailes no liela ūdens šajā dzīvē bija tikai tālas atmiņas no tās dīvainās traģēdijas, kura notika ar mani Atlantīdā[3] sensenos laikos, un iznāk, ka šajā dzīvē ūdens var būt mans draugs.

Lūk, tā es viegli tiku galā ar to, kas mani vajāja visu dzīvi.

Nākamajās dienās man acīs pagadījās attēli ar bezgalīgiem ūdens plašumiem, un es pieķēru sevi pie domas, ka man ir komfortabli tos apcerēt, nebija tādas atgrūšanas, kā agrāk.

Un tās pilsētas un tās dzīves enerģiju es jūtu līdz šim laikam, tā manī ienāk pa neredzamām enerģijas caurulēm.

Tā, tikai vienā seansā iegremdējoties pagātnes dzīvē[4], es atbrīvojos no bailēm no ūdens un ieguvu sev resursa stāvokli.

Un es sapratu, ka cilvēkam nav nenozīmīgu baiļu. Lai kādas tās nebūtu, tām būtu jāpievērš uzmanība, jāpaskatās tām sejā, jāizstrādā un pēc tam jāpriecājas un jābrīnās par to, kas aiz tām slēpās.

 

Sagatavoja Jekaterina Solovjova,
Reinkarnacionikas Institūta
1. kursa studente

 

P.S. Jums ir pieredze, kā atbrīvoties no bailēm? Dalieties tajā komentāros.

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, ka dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 16.06.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/strah-vody-vremen-atlantidy/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/4016-dvesele-kas-izgaja-cauri-koncentracijas-nometnei (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/3994-dieviska-transformacija (Tulk. piezīme)

[3] Skat http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4047-apmaciba-atlantida (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4107-ka-reinkarnacionikas-konsultacija-izmainija-tatjanas-dzivi (Tulk. piezīme)