Как консультация реинкарнационики изменила жизнь Татьяны

Kā reinkarnacionikas konsultācija izmainīja Tatjanas dzīvi

Zīm. 1. 14 05 27 01

“Nedomājiet, ka nesat visu pasauli uz saviem pleciem. Bet, ja pat ir tā, pārvērtiet to par joku, padariet to par spēli.”

No Babas Hari Dasa (Baba Hari Dass) piezīmēm, viņš klusēja vairāk nekā 40 gadu.

 

Šodien mēs atklāsim noslēpumu – kāpēc smaida semināra organizētāja Prāgā un kā 3 stundu 33 minūšu konsultācija izmainīja Tatjanas dzīvi. Saruna būs ar satriecošu sievieti, kura atklāja sevi no jauna, un viņas sejā parādījās satriecošs smaids.

Viņa uzzināja prieka noslēpumu un pamodās no vairāku gadu dziļa miega individuālajā konsultācijā ar Reinkarnacionikas Institūta vadītāju Māri Drešmani.

14 05 27 02

Tātad iepazīstieties – Tatjana Karovina, Prāgas Cilvēka attīstības mācību centra dibinātāja.

Kad Tatjana pirmoreiz ieraudzīja Marka Komisarova (Марк Комиссаров) un Māra Drešmaņa interviju, viņai radās vēlēšanās uzzināt Reinkarnacionikas metodes izmantošanas iespējas Infovīzijas (Инфовидение) praktiskajā darbībā, kā ieviest šo darbu ar neredzīgiem un vājredzīgiem bērniem.

 

Tatjana Karovina: “Interese pamodās pēc intervijas ar Marku un Māri, sagatavošanas kurss nospēlēja otršķirīgu lomu. Sākuma kurss parādīja labus rezultātus.

Pateicoties kursam, es veicu savu pirmo pastaigu uz pagātnes dzīvi. Meditācijas rezultātā es sapratu, kāpēc mani tā grauž sāpes un žēlums attiecībā pret sen aizgājušo māmiņu. Turklāt tās bija regulāras histērijas, es raudāju aizgūtnēm, pēc tam nolēmu uzrakstīt vēstuli.”

 

Tatjana uzrakstīja lietišķu vēstuli Mārim Drešmanim[1] un uzaicināja viņu uz Prāgu novadīt semināru. Pati viņa uzstājās organizatores lomā. Apspriežot tikšanās lietišķos momentus, Māris Drešmanis lika priekšā pastrādāt individuāli ar Tatjanu.

Nākamajā dienā Tatjanu pārpildīja priecīgas emocijas. Viņas acis izstaroja gaismu, un satriecošs smaids nenogāja no viņas lūpām.

 

Kāds ir semināra organizatores Prāgā Tatjanas Karovinas smaida noslēpums?

Tatjana Karovina: “Lai šodien uzzinātu mana smaida noslēpumu, atskatīšos atpakaļ, pagātnē. Es jau teicu, ka sākuma kursa laikā es stipri raudāju.

Man daudzus gadus bija kaut kāds smagums dvēselē, svešas situācijas izraisīja asaras, spontānu enerģijas zudumu, bija smagi psiholoģiski.

Es nekontrolēju sevi, savu psiholoģisko stāvokli, jebkurš negaidīts sīkums veda ārā no līdzsvara, fiziski bija ļoti grūti. Mani pastāvīgi dvēselē kaut kas nospieda. Es sen vairs nepriecājos.

Sajūta, ka no rīta ir spārni, esmu izgulējusies, spīd saulīte, svaigs gaiss, pulksten 11 vairs nav nekādu spārnu, pulksten 15 tu skaiti stundas līdz vakaram, līdz pulksten 21, kad var gatavoties gulētiešanai.

Pastāvīgi nospieda domas par kaut kā neizpildāmību, nepabeigtību. Sākumā domāju, ka smagums krūtīs ir saistībā ar attiecībām ar māmiņu, kuras ātri vairs nebija.

Es veselus 5 gadus gāju pie dažādiem speciālistiem. Sākumā pie psihologa, pēc tam pie Reiki[2] meistara. Taču tas palīdzēja virspusēji, un es negribēju norobežoties no pagātnes, darba varianti man nesniedza atvieglojumu.

Man parekomendēja vēl vienu speciālistu. Teica, ka tas ir labs cilvēks, viņš palīdzēs. Ar šo speciālistu es aizgāju līdz dzimšanai un palūdzu piedošanu, vieglāk kļuva tikai uz noteiktu laiku.

Tas ir, kā lūzumu ārstēt ar plāksteri. No augšas vizuāli viss it kā ir normāli, bet iekšā cēlonis nemainās. Sēž dziļi iekšienē un nevēlas parādīties.

Man bija sakrājies daudz jautājumu ar māmiņu, ar tēti, ar bērniem. Es vilku un stiepu šo vezumu. Mana dvēsele cieta un raudāja. Māris lika priekšā pastrādāt.”

 

Lūk, tā arī sākās konsultācijas 3 stundas 33 minūtes 33 sekundes.

Individuālās konsultācijas procesā ar Māri Drešmani Tatjana paskatījās ne tikai četrus savus iemiesojumus, kur saņēma atbildes uz daudziem jautājumiem, bet arī saprata un apzinājās visus cēloņus tam, kas notiek telpā starp dzīvēm, sajutās priecīga, laimīga un izjuta visu dzīves burvīgumu un pilnību.

14 05 27 03

Tatjana Karovina: “Par fiziskajām sajūtām es stāstīju, ka “spārni ir”, pēc tam tie pazūd. Bieži radās sajūta, ka es kā piepūšamais baloniņš laižos lejā. Normālā stāvoklī es ar gribasspēku turu šo apvalku.

Vēl viens salīdzinājums. Iedomājieties slieku vertikālā stāvoklī. Spēka nav, bet jāvar. Man ir jāvar, kas cits jāvar. Spēka nav, bet jāvar…”

 

Pēc konsultācijas Tatjana saprata: “Man tagad nekas nav jāvar, vienkārši dzīvoju!

 

Tatjana Karovina:

Pirmkārt. Es saliku punktus attiecībās ar māmiņu. Mēs ar viņu parunājām un savienojāmies. Tagad mēs esam viens vesels. Parādījās prieks un laime.

Otrkārt. Mani satrieca pārsteigums attiecībās ar meitu, kuru es ieraudzīju kādā no iepriekšējām dzīvēm[3]. Man bija negaidīti viņu tur satikt. Palika jautājumi attiecībās ar meitu, jāizstrādā.

Treškārt. Saņēmu atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ar vīru.

Ceturtkārt. Skaidri un gaiši saņēmu atbildi par darbu ar neredzīgajiem un vājredzīgajiem, kā arī uzzināju, kur var saņemt papildu informāciju.

Tik daudz bija jautājumu par dzīvi, un es pavisam tikai 3 stundu 33 minūšu laikā saņēmu tik daudz atbilžu vienkārši tā, sēžot uz krēsla. Šīs konsultācijas maģiskās 3 stundas izmainīja manu dzīvi!”

 

Māris Drešmanis: “Mēs labi pastaigājām. Un es priecājos redzēt Tatjanu tik lieliskā noskaņojumā. Tā ir brīnišķīga eiforija no tām enerģijām, kurās izdodas papeldēties šajā telpā.

Un, kad tu skaties no cita leņķa uz grūtībām, kuras velkas gadiem, tu redzi citas tev pazīstamu cilvēku lomas un saproti, ka tās patiešām ir lomas.

Nevajag ne skumt, ne satraukties to mācību dēļ, kuras mēs paši radām. Nasta nokrīt, pazūd, un rezultāts ir skaidri redzams. Priecājos redzēt smaidu!”

 

Izmaiņas uz labo pusi notiek, kad mēs esam noskaņoti uz pateicību. Jo biežāk mēs pateicamies, kaut ko saņemot no citiem, pretī mēs atdodam sevis daļiņu, mums kļūst vieglāk dzīvot, un mēs iekļaujamies Visuma bezgalīgajā labestības virpulī.

Kad cilvēks pateicas, viņš pārstāj koncentrēties uz sevi un nodibina siltas attiecības ar pasauli un apkārtējiem cilvēkiem. Kad mēs pateicamies, mēs priecājamies par to, kas jau ir noticis. Tas ir pagātnes un tagadnes prieks.

 

Tatjana Karovina: “Vakar es ļoti noguru. Šodien smaidu visu dienu. Šodien man nav baiļu. Gribu pateikties tev, Māri.

Agrāk bija grūti dzīvot, tagad jautri un vienkārši, es desmitiem gadu dzīvoju kā lācis ziemas miegā, katru minūti un sekundi vilku šo vezumu, jutu to fiziski. Sapņoju pagulēt zālē, uz Zemes. Fiziski bija grūti dzīvot.

Mēģināju izolēties no bērniem, ģimenes, citiem cilvēkiem. Smagumu un negatīvu, kurš krājās, mēģināju nenodot bērniem, viņi visu uzsūc. Tāpēc izvairījos. Tagad tā nedarīšu! Šodien man ne no kā nav bail.”

 

Tātad apbrīnojamās izmaiņas, kas notika ar Tatjanu individuālās konsultācijas laikā, rāda:

  • kā var viegli atbrīvoties no visām grūtībām[4], kuras mēs nesam sev līdzi gadiem;
  • kā harmoniski sakārtot attiecības ģimenē ar vīru;
  • kā atrast kopīgu valodu ar bērniem;
  • kā atrisināt situāciju ar māmiņu, ja viņa agri aizgāja no dzīves;
  • kā var efektīvi izmantot Reinkarnacionikas metodes savā profesionālajā darbībā.

 

Kā arī:

  • kā uzlabot savu noskaņojumu un kļūt priecīgākam un laimīgākam;
  • kā sākt dzīvot ar labpatiku;
  • kā atbrīvoties no bailēm;
  • kā pārstāt satraukties.

 

Gribat dzīvot interesanti, laimīgi, priecīgi un būt savas dzīves kapteinis?

Aicinām jūs uz individuālu konsultāciju ar Māri Drešmani, kura tāpat kā Tatjanai var tikai kaut kādu dažu stundu laikā uz visiem laikiem izmainīt jūsu dzīvi uz labo pusi.

Tatjanas atsauksmes pilnu versiju var paskatīties šeit:

 

 

Materiālu, balstoties uz atsauksmi,

sagatavoja Jeļena Kļekovkina

 

P.S. Ko jaunu jūs uzzinājāt no raksta? Vai jums bija noderīga Tatjanas pieredze? Dalieties komentāros!

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 27.05.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/kak-konsultatsiya-reinkarnatsioniki-izmenila-zhizn-tatyany/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3834-nadezda-batalova-kas-vins-ir-maris-dresmanis (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/4105-reiki-un-kars (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3855-kristine-nikitina-8-panemieni-atmineties-ieprieksejas-dzives (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4121-ieprieksejas-dzives-nodoms-un-kermena-veseliba (Tulk. piezīme)