Новая жизнь с Нового года

Jauna dzīve no Jaunā gada

15 01 02 01

Cik bieži mēs sakām: “Rīt es nodarbošos ar sevi”, “No Jaunā gada sākšu jaunu dzīvi” utt. Patiesībā katru dienu mums ir iespēja izmainīt sevi, gadā mums ir 365 iespējas tam.

Taču izmaiņas nenotiek, jo mums ir ieradums atlikt dzīvi uz vēlāku laiku. Tur var būt vainīgs slinkums, gara vājums, ikdienas kņada.

Kā izeja no šīs situācijas var būt draudzīgs atbalsts no cilvēkiem, kuri arī grib izmaiņas un meklē domubiedrus.

 

Jūs neesat nejaušs

Jūs ne vienkārši tā esat piedzimis un parādījies pasaulē. Jūs ne vienkārši tā eksistējat un – par laimi vai diemžēl – ne vienkārši tā ciešat. Jūs ne vienkārši tā atnācāt uz šejieni un ne vienkārši tā dzīvojat tur un ar tiem, ar ko dzīvojat. Visai jūsu apkārtnei un visai eksistencei jūs esat vajadzīgs. Bez jums kaut kā trūks, un neviens nevarēs to aizstāt.

Tam ir grūti noticēt, grūti to pieņemt, vēl grūtāk iedomāties, ka viss – zvaigznes, Saule un Mēness, koki, putni un Zeme – viss Visumā jūt, ka jūs esat, ka ir neliela brīva telpa, kura nevar tikt aizpildīta ne ar ko, izņemot jūs.

Un tieši pēc tā jūs atnācāt. Lai tam noticētu, lai to sajustu, lai to pieņemtu. Bet kā? Kā to sasniegt?

Ielaidiet savā dzīvē izmaiņas! Pamēģināsim kopā noiet ceļu tikai četru mēnešu garumā un pārliecināsimies, ka tas patiešām ir tā. Atverieties izmaiņām, kuras jūs jau gaidāt no visas sirds!

Tūkstošiem cilvēku jau ir izgājuši nodarbības Institūta 1. kursā, un arī jums ir iespēja pieskarties Reinkarnacionikas burvībai.

Uzzināsim, ko jūs iemācīsieties un kādas priekšrocības iegūsiet.

 

1. Iegremdēties savā pagātnē

Reinkarnacionikas Institūta (Institūts vairs neeksistē – tulk. piez.) pirmajā kursā jūs iemācīs pārlūkot savas iepriekšējās dzīves, darbu ar atmiņu un zemapziņu. Jūs ieraudzīsiet un atpazīsiet savas rakstura iezīmes pagātnes bildītēs, sapratīsiet, no kurienes tās radušās, spēsiet izstrādāt savas bailes[1], novākt neticības plīvuru un kļūt pārliecinātākam par sevi. Jums parādīsies jauns skats uz notikumiem jūsu dzīvē.

Iespējams, jums šķiet, ka tas ir pārāk sarežģīti un jums neizdosies? Šo metodi var izmantot jebkurš cilvēks. Tās izmantošanai esat vajadzīgs tikai jūs un jūsu atmiņa.

Ar Reinkarnacionikas metodes un skolotāju palīdzību jūs spēsiet iegremdēties savā pagātnē jau no pirmajām nodarbībām! Pateicoties iespējai seansā visu uztvert pašam, jūs vairāk sajutīsiet un sāksiet sev vairāk uzticēties.

Jūs izpētīsiet savus iespaidus un sajūtas, varēsiet paskatīties un uzzināt tiešo to, ko vajag jums. Jūs sāksiet patstāvīgi saņemt atbildes uz daudziem jautājumiem.

15 01 02 02

 

2. Saņemt Garīgo Audzinātāju uzvednes

Mūs kopš bērnības mācīja patstāvīgi cīnīties ar nepatikšanām, būt spēcīgiem. Mūs mācīja pārvarēt grūtības, balstoties uz loģiku. Mēs attīstījām savu prātu, bet katram no mums briesmu gadījumā viņš atteica, un tikai “nejauša” kustība, intuitīva rīcība glāba mūs.

Intuīcija[2], “nejaušas” uzvednes un notikumi, kas notiek mūsu dzīvē, izpalīdz un palīdz mums, – tā visa ir mūsu Garīgo Audzinātāju palīdzība. Katram no mums viņi ir. Tieši viņu jutīgā vadība glābj mūs ikdienas dzīvē.

Mūsu Audzinātājiem nav negatīvu emociju un nodomu, un, palīdzot mums, viņi īsteno savu misiju.

Reinkarnacionikas Institūtā jūs varēsiet iepazīties ar saviem Audzinātājiem[3], nodibināt ar viņiem pastāvīgu garīgu saikni. Jums parādīsies iespēja ne nejauši un ne asas nepieciešamības gadījumā saņemt viņu uzvednes un padomus. Kad jūsu nodoms ir patiess, jūs varēsiet kontaktēt ar viņiem un saņemt viņu palīdzību.

15 01 02 03

 

3. Noskaņoties uz resursu stāvokļiem

Pārdzīvojumi dzīvē bieži paņem sev līdzi lielu daudzumu enerģijas. Tā bloķējas, un mēs virzāmies pa dzīvi tālāk jau bez šī gabaliņa…

Ja pārdzīvojumu ir bijis nedaudz, tad arī enerģijas zudumu ir bijis nedaudz, bet, ja pārdzīvojumi ir bijuši diezgan spēcīgi, tad tāds enerģijas zudums ir diezgan manāms. Tas var izpausties nespējā kaut ko izmainīt savā dzīvē, grūtībās, kuras rodas, mēģinot ķerties pie kaut kā jauna.

Sameklēt un atgriezt zaudēto resursu – nozīmē iegūt jaunas iespējas pārmaiņām savā dzīvē.

Reinkarnacionikas Institūtā jūs iziesiet un atklāsiet savus resursu stāvokļus. Jūs iemācīsieties tos gūt visur un no visurienes. Jūs piepildīsieties ar enerģiju, sajutīsiet spēku un enerģijas pieplūdumu, paši pārvaldīsiet savu stāvokli!

15 01 02 04

 

4. Iemantot spējas un talantus, kas sastrādāti iepriekšējās dzīvēs

Iespējams, jūs uzskatāt sevi par nespējīgu kādā jomā, jums šķiet, ka svešvalodu mācīšanās – tā nav jūsu stihija. Vai, piemēram, jums saka, ka jūs neprotat zīmēt un uzstāties cilvēku priekšā. Atklājiet savas spējas un talantus[4], jūsu sastrādātus iepriekšējās dzīvēs!

 

5. Iegūsiet izeju uz jaunu attīstītības līmeni

Mācoties Institūtā, jūs vienkārši nevarēsiet atstāt visu, kā agrāk. Jauns skats, Audzinātāju palīdzība, prasme pārlūkot situācijas, kas ietekmē tagadni, jaunu resursu iegūšana – tas viss sniedz jums milzīgu priekšrocību.

Pašlaik jūs stāvat un skatāties augšup, mēģinot kaut ko paņemt no augšējā plaukta. Iztēlojieties, kā jūs izaugsiet, kļūsiet pietiekoši pieaudzis un spēcīgs, lai nepastiepjoties, vienkārši pastiepjot roku, paņemtu nepieciešamo.

Iztēlojieties, ka tas, kas jūs ir ieinteresējis, var tikt sasniegts ar jūsu draugu – Garīgo palīgu[5] – palīdzību. Iztēlojieties, ka jums nevajag tērēt spēkus, lai pievārētu sīkus pakāpienus, un jūs varat izstiepties pilnā augumā un sākt realizēt savu dzīves uzdevumu uzreiz.

Tieši tā jūtas studenti, pabeiguši Institūta pirmo kursu. Jums ir unikāla iespēja pievienoties viņiem un izmainīt savu dzīvi tikai četru mēnešu laikā!

15 01 02 05

 

6. Spēsiet noregulēt attiecības ar apkārtējiem

Katrs no mums atrodas dažāda veida attiecībās ar apkārtējiem. Un ne vienmēr šīs attiecības ir gludas. Vai esat pamanījuši, ka ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem atkārtojas noteiktas situācijas?

Vai cilvēki dažādi, bet attiecības nu gan pārāk līdzīgas? Kā noregulēt attiecības ar saviem vecākiem[6], mīļotajiem, bērniem? Nav nemaz tik grūti, kā jūs domājat.

Pateicoties Reinkarnacionikas instrumentiem, jūs varēsiet saprast, kādu lomu spēlē katrs cilvēks jūsu apkārtnē. Tiksiet skaidrībā, ko jums māca jūsu ģimene, jūsu draugi, jūsu kolēģi.

Vai vienkārši garāmgājējs, ar kuru jau ir aizsācies “nejaušs” dialogs. Tie no jums, kas atrodas ieilgušās saspringtās attiecībās, varēs apzināties, kāpēc viss ir tik sarežģīti. Jūs varēsiet iziet no smagām attiecībām, turklāt palikt draugi savā starpā.

Galvenais, ko jūs sapratīsiet, – ka neviens cilvēks, kuru jūs sastopat savā dzīvē, nav nejaušs. Viņš noteikti ir vajadzīgs, vai nu lai jūs kaut ko iemācītos, vai arī lai iemācītos kaut ko no jums. Un nav svarīgi, vai jūs esat pazīstami visu savu apzināto dzīvi vai tikko satikušies.

15 01 02 06

 

7. Izmaiņas dzīvē jums ir garantētas

Tie, kas ir mācījušies Reinkarnacionikas Institūtā, var būt pārliecināti par 100% vienā: izmaiņas viņu dzīvē ir garantētas!

Un tas patiešām var šķist kā kaut kas maģisks. Īsā laikā – tikai četros mēnešos – jūs pamanīsiet, kā jūsu domas sāks materializēties, apkārtējie cilvēki sāks mainīties.

Vēlmes sāks piepildīties[7] apskaužamā ātrumā – nepaspēsiet tās balsī izteikt.

16 nedēļu laikā jūs stipri pieaugsiet. Iemācīsieties ņemt atbildību par savu dzīvi savās rokās. Pārstāsiet kaut ko prasīt un gaidīt no citiem. Jūs sajutīsiet, ka pa īstam radīt savu dzīvi varat tikai jūs!

 

Piedāvājam Irinas Krominas video-atsauksmi; viņa pastāstīs par savu dzīves ceļu un garīgo meklējumu ceļu.

 

 

Žurnāla redakcija

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 02.01.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/novaya-zhizn-s-novogo-goda/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4141-bailes-no-zirnekliem-ka-es-no-tam-atbrivojos (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/citi-raksti/lubova-borisenko/11-dazadi/3878-lubova-borisenko-ka-attistit-un-dzirdet-savu-intuiciju (Tulk. piezīme)

[3] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4005-garigie-audzinataji-reinkarnacionika (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4072-radosuma-noslepums (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3865-kristine-nikitina-garigie-audzinataji-sesi-panemieni-sakariem-ar-garigo-pasauli (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4092-pieskarsanas-noslepumam (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/3991-velmju-piepildijuma-mandala (Tulk. piezīme)