Светлая сторона темной ночи души

Dvēseles Tumšās Nakts gaišā puse

The Light Side of the Dark Night of the Soul

 

17 01 17 01

 

17 01 17 01a

 

Autore: Kima Hačisone (Kim Hutchinson)

In5D.com viešņas raksts

 

Parādība, kas pazīstama kā Dvēseles Tumšā Nakts, ir kaut kas tāds, ko daudzi garīgie meklētāji piedzīvo ceļojumā uz atkārtotu apgaismību[1]. Tas var būt sāpīgs un biedējošs process, taču tas var būt arī atbrīvojošs un spēcinošs. Tas viss ir atkarīgs no jūsu perspektīvas un jūsu spējas palikt atdalītam.

 

Sīpola mizošana

Vārds "nakts" ir maldinošs. Tas ir process, un par laimi. Es šaubos, ka jūs vēlētos izjust attīrīšanās procesu uzreiz. Mans Tumšās Nakts ceļojums sākās 1994. gadā un sasniedza kulmināciju šogad (2013. gadā). Lai gan tas var šķist pārmērīgi ilgs laiks, es, paldies debesīm, negāju šim procesam cauri nepārtraukti, bet gan pakāpeniski. Procesa ilgumu un intensitāti nosaka nepieciešamā attīrīšanās pakāpe.

Iztēlojieties to kā sīpola mizošanu. Katrs slānis, ko noņemat, izsauc asaras. Jūs uz brīdi apstājaties, lai atgūtos, un pēc tam pārejat uz nākamo slāni. Kad esat sasniedzis kodolu, jūs esat savu baiļu[2] centrā. Šī bieži vien ir procesa grūtākā daļa, tāpēc tā ir pēdējā. Jūs veidojat savu spēku un spēju tikt galā ar savām galvenajām problēmām. Jūsu augstākais Es neļaus jums piekļūt šim kodolam, kamēr neesat gatavs.

17 01 17 02

Labā ziņa ir tā, ka jūs tagad esat saskāries ar ļaunāko. Nekas, ko jūs atklājat šī procesa laikā, nekad nebūs tik slikts kā sākotnējās sāpes, kuras jūs piedzīvojāt. Jūs bijāt pietiekami stiprs, lai reiz tām stātos pretī, tāpēc tagad esat vairāk nekā spējīgs tās atbrīvot. Un, kad tās ir attīrītas, tās ir pagājušas uz visiem laikiem.

 

Sk. arī Sāpes kā atgādinājums par mācībām no pagātnes dzīves[3].

 

Ego nāve

Būtībā Dvēseles Tumšā Nakts ir (ļaundabīgā) ego nāve. Es saku “ļaundabīgā”, lai gan ego pēc savas būtības nav ne slikts, ne tāds, kas būtu “jādzēš”. Ego nodrošina Dvēselei nošķirtības ilūziju, lai mēs varētu pētīt radījumus, kas atšķiras no vienotā Mīlestības lauka, no kura mēs esam cēlušies.

Tomēr ego pašreizējā formā ir pārāk dominējošs. Mēs dzīvojam egocentriskā laikmetā. Sevis kults tiek cildināts, pielūdzot slavenības, slavu, bagātību, virspusēju skaistumu un spēku. Narcistiska uzvedība bieži tiek atalgota šajā ego vadītajā klimatā. Ārējā pasaule ir mūsu kolektīvā ego stāvokļa ļaundabīgo audzēju projekcijas rezultāts.

17 01 17 03

Lieki piebilst, ka ego neizturas laipni pret pamošanās un apgaismības procesu. Viņš garīgās atmodas procesu uztver kā draudu savai eksistencei, un tas daudzējādā ziņā tā patiešām ir. Kad jūs sākat vairāk atcerēties savu garīgo izcelsmi, ego pievilcība mazinās. Galu galā ego vara pār jums izbeidzas, un ego sāk sarukt.

No ego viedokļa tas ir līdzvērtīgi nāvei. Tāpēc viņš nepadosies bez cīņas. Galvenais ir nepretoties viņam. Viegli teikt, bet nepretoties nav viegli. Patiesībā jūsu ego darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai cieši turētos pie vecā, tomēr jūsu augstākais Es zina labāk.

 

Sk. arī Kā apzināties mūsu dvēseles dievišķo izcelsmi[4].

 

Eksistenciālā krīze

Kad mēs mostamies no mūsu Zemes sapņu dzīves ēnām un apjaušam Dvēseles neierobežoto, amorfo, mūžīgo dabu, mūsu dzīves formas un domāšanas ilūzijas sāk izšķīst. Sabrūk pats cilvēka eksistences pamats, izraisot eksistenciālu ticības krīzi.

To pavada šādi simptomi:

  • Dziļa introspekcija un satraukums,
  • Dzīves jēgas un mērķa apšaubīšana,
  • Sajūta, ka dzīve ir bezjēdzīga,
  • Izolācija – sajūta, ka esi vientuļš, nošķirts no citiem,
  • Mirstības apzināšanās,
  • Tukšuma sajūta, bez prieka.

 

17 01 17 04

Jūsu eksistenciālā krīze var jūs atdalīt no citiem. Cīņa, kuru jūs vedat, ir iekšēja. Tā ir līdzīga depresijai, izņemot to, ka tā ir garīga, nevis mentāla pēc dabas. Ego cīnās par savu dzīvību un tādējādi pretojas attīrīšanās procesam.

Tomēr turiet prātā, ka šie simptomi izriet no ego perspektīvas uz dzīvi. Dvēsele zina, ka visam ir jēga, bauda un skaistums. Tiklīdz jūs aizstājat ego ar savu Dvēseli, dzīve atkal kļūst dinamiska.

 

Attīrīšanās ar uguni

Kad jūsu ego domēns ir izjaukts, jūsu ārējā pasaule atspoguļo šo iekšējo procesu. Tas, kas nekalpo jūsu augstākajam labumam, atkrīt. Lai gan šis posms var šķist destruktīvs un sāpīgs, patiesībā tas palīdz salauzt ego varu pār jums, liekot viņam atdot visu, kas tam ir dārgs.

Tas ir tāpat, kā saka vecā paruna: "Uzmanies no cilvēka, kuram vairs nav ko zaudēt." Šis cilvēks ir absolūti bezbailīgs. Kad jūs zaudējat visu, ko jūsu ego augstu vērtē, tā bailēs balstītais tvēriens pār jums sabrūk.

17 01 17 05

Lūdzu, ņemiet vērā, ka es neapgalvoju, ka jums ir jāzaudē viss. Es tikai paskaidroju, kas dažkārt notiek procesa laikā. Piemēram, ja jūs saskaraties ar zaudējumiem (šķiršanos, darba zaudēšanu vai bankrotu), ziniet, ka tas ir palīdzējis sagraut jūsu ego varu pār jums. Jo dramatiskāki zaudējumi, jo ātrāks ir attīrīšanas process.

Atbrīvojoties no ego/bailēm, jūs radāt vairāk vietas savas Dvēseles mīlestībai, gaismai, viedumam, skaistumam un priekam.

 

Sk. arī Dvēseles atbrīvošana caur transformāciju[5].

 

Fēnikss paceļas

Šajā brīdī situācija var šķist drūma un bezcerīga, bet, citējot vēl vienu senu dārgakmeni, “Vistumšākā stunda vienmēr ir pirms rītausmas”. Es to salīdzinu ar iegrimšanu tumšā dziļumā. Jums šķiet, ka vairs nekad neredzēsit dienas gaismu un ka viss ir zaudēts. Tad pēkšņi jūsu kājas pieskaras zemei, un jūs varat atgrūsties no dibena, kas dod jums impulsu virzīties atpakaļ uz gaismu.

Jūs esat ticis gandrīz cauri šīs mācības līknei, un, nonākot Tumšās Nakts otrā pusē, jūs no jauna atklāsiet pasaules prieku un skaistumu. Jūs esat fēnikss, kas tiek attīrīts ar uguni. Kad esat atbrīvojies no ego bailēm, jūs "atdzimsit" jeb pārvērtīsities par brīvāku, laimīgāku augstākas vibrācijas versiju.

17 01 17 06

 

Saprātu saglabājoši risinājumi:

  • Augstāka perspektīva: saprotiet, ka tumsa, bailes un ego ir ilūzijas. Jūs esat Mīlestības un Gaismas bērns. Jūsu pašreizējā pieredze ir tikai sapnis, ko redz jūsu Dvēsele. Viņa vēlas labāk izprast Mīlestību un Gaismu, bet nevar to izdarīt bez kontrasta. Tā kā ego nav īsts, mēģiniet mainīt viņa būtību no narcistiska diktatora uz mazu, izbiedētu bērnu. Pēc tam, kad tas darbojas, mīliet un kopiet viņu, nevis cīnieties ar viņu vai viņa kontroli pār jums.
  • Nepretošanās: nepretojieties procesam. Jo lielāka pretestība, jo sāpīgāki ir simptomi. Turiet prātā, ka tas, kam jūs pretojaties, iegūst eksistenci. Nedodiet savam ego neko, kam pretoties. Vienkārši ejiet līdzi straumei. Un turiet prātā, ka ego cīnās par savu dzīvību. Tā vietā, lai mēģinātu viņu iznīcināt, mīliet viņu un māciet viņam uzticēties savam garam, lai rūpētos par jūsu aizsardzību. Ego var “pārkvalificēt”.

 

Sk. arī Kā pieņemt pārmaiņas savā dzīvē un izmainīt to labāku pusi[6].

 

17 01 17 07

  • Nepieķeršanās: atlaidiet visu, kas vairs nekalpo jūsu augstākajam labumam. Neatkarīgi no tā, cik biedējoši tas nešķistu, kamēr jūs savā dzīvē neatlaidīsiet vecos uz ego balstītos elementus, nekas jauns un garīgi pacilājošs nevar ienākt. Uztveriet to kā mājas uzkopšanu. Jūs atbrīvojat savu kuģi no tumsas un blīvuma, lai atbrīvotu vietu vieglumam.
  • Garīgie ceļveži: piesaistiet garīgo sfēru palīdzību. Pieaiciniet savus gara ceļvežus, Dvēseles ģimeni, Dvēseles grupu, aizgājušos tuviniekus, eņģeļus, aušupceltos meistarus, dzīvnieku totēmus; Māti Zemi, Māti Sauli, Radītāju/Dievu/Dievieti un jebko citu, kas jūsos atsaucas. Esiet atvērts visu veidu palīdzības saņemšanai.

 

Sk. arī Kas ir garīgie audzinātāji. un kā ar viņiem kontaktēt[7].

 

17 01 17 08

  • Radniecisks atbalsts: atrodiet līdzīgi domājošas dvēseles, ar kurām varat dalīties savā pieredzē. Jūs neesat viens. Ir daudzi citi, kas šobrīd piedzīvo vai nesen ir pārdzīvojuši Dvēseles Tumšo Nakti. Palūdziet saviem garīgajiem ceļvežiem palīdzēt jums atrast šos cilvēkus vai viņiem jūs. Pēc tam pievērsiet uzmanību vēstījumiem, ko saņemat intuitīvi. Ja svešinieks apstājas, lai ar jums parunātos, viņš/viņa var būt gara radinieks.

17 01 17 09

  • Maigas, mīlošas rūpes par sevi: jums šobrīd ir nepieciešama papildu mīlestība un maiga aprūpe. Esiet pats sev labākais draugs. Runājiet ar sevi maigi un mīļi. Atbrīvojieties no pienākumiem un saistībām, kas jūs iztukšo. Nosakiet veselīgas robežas ar citiem. Palutiniet sevi ar bērnišķīgiem prieciņiem. Ēdiet veselīgu uzturu, dzeriet daudz tīra ūdens, guliet, kad esat noguris, un praktizējiet apdomīgus vingrinājumus, piemēram, jogu, taiči vai cigunu. Enerģiju medicīna arī var palīdzēt mazināt simptomu smagumu un ilgumu. Pats galvenais, nekad neaizmirstiet, ka jūs esat dārgs Dieva bērns.

 

Krievu valodā tulkojusi Tatjana Begļaka speciāli žurnālam “Reinkarnacionika”.

 

Avoti: http://themindunleashed.com 2014.09.;

https://in5d.com/the-light-side-of-the-dark-night-of-the-soul/

 

Par autori:

Kim Hutchinson

Kima Hačinsone ir intuitīva garīgā dziedniece un skolotāja, kura visā pasaulē piedāvā daudzdimensionālu dziedināšanu un vadību. Viņa ir sertificēta Angel Therapy Practitioner® un Chios® meistare, apguvusi Reiki, dziedināšanu ar kristāliem, eņģeļu lasīšanu un kristālu lasīšanu. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet vietni www.clayhuthealing.ca.

 

P.S. Jūs esat pārdzīvojuši dvēseles tumšo nakti? Kā jūs tikāt ar to galā?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 17.01.2017.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/temnaya-noch-dushi/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4222-10-pazimes-ka-jus-piedzivojat-prata-kermena-dveseles-sistemas-parkalibraciju (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4142-ka-pieradinat-bailes (Tulk. pieredze)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/citi-raksti/svetlana-dingesa/11-dazadi/3883-svetlana-dingesa-kermena-sapes-musu-dveseles-valoda (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/marina-vasiljeva/11-dazadi/2360-marina-vasiljeva-jauno-dveselu-dzimsana (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/3994-dieviska-transformacija (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/natalija-butenko/11-dazadi/2311-natalija-butenko-ka-ielaist-parmainas-sava-dzive (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3865-kristine-nikitina-garigie-audzinataji-sesi-panemieni-sakariem-ar-garigo-pasauli (Tulk. piezīme)