Астральные путешествия: общение с душами умерших

Astrālie ceļojumi: saziņa ar mirušo dvēselēm

16 11 29 10

Indigo bērni[1], apveltīti ar dvēseli no citas Pasaules, tiek pastāvīgi kontrolēti, un notikumiem viņu dzīvē nav nejaušs raksturs. Viņus pa dzīvi ved Augstākie spēki un kontrolē Novērotāji no citām pasaulēm.

Zemes Garīgā Pasaule viņiem ir sveša, un tās būtība viņiem paveras tikai caur saziņu ar citiem cilvēkiem, apveltītiem ar zemes plāna dvēselēm un paranormālām spējām.

Un bieži tādi cilvēki ir viņu tuvinieki.

Man – cilvēkam, apveltītam ar dvēseli no citas Pasaules – pavadoņi Zemes Garīgās Pasaules noslēpumos ir mana sieva un mazdēls.

Manai sievai ir iedzimta spēja ceļot uz astrālo pasauli. Mana meita un mazdēls arī ir apveltīti ar paranormālām spējām, taču mazdēls – lielākā mērā.

Kad viņam bija tikai ap 7 gadiem, sieva sāka viņu ņemt līdzi astrālos ceļojumos pa Zemi.

16 11 29 11

Spēja uz astrāliem ceļojumiem tādiem cilvēkiem atklāj iespēju sazināties ar citu cilvēku dvēselēm.

Konkrēti viņi spēj iziet uz kontaktu ar mirušu cilvēku dvēselēm. Pareizāk sakot, mirušu cilvēku dvēseles var iziet ar viņiem uz kontaktu.

 

Sk. arī Kontakts ar mirušajiem: saziņas paņēmieni.[2]

 

Garīgais kontakts

Mums bija pazīstams virsnieks, ne reizi vien pabijis karstajos punktos, kurš nomira pirms 2 gadiem. Tad, lūk, apmēram 4 mēnešus pēc viņa nāves sieva sāka just kādu pastāvīgu klātbūtni.

Tā izpaudās kā uzviļņojošas dvēseles skumjas un kņudoša sajūta krūtīs, un tāds stāvoklis viņu stipri nogurdināja. Viņa domās vērsās pie viņa un nosauca viņa vārdu. Pēc tā, ka sajūtas pastiprinājās, kļuva skaidrs, ka viņa dvēsele mēģina sazināties[3] ar viņu.

16 11 29 12

Pakļāvusies pašsaglabāšanās sajūtai, viņa palūdza viņam likt viņu mierā. Un patiešām, klātbūtnes sajūta vairs neatkārtojās.

Kā cilvēks viņa ir ļoti atbildīga un kārtīga, tāpēc nolēma, ka ir izrīkojusies ar viņu nepareizi. Turklāt agrāk tamlīdzīgi kontakti viņai nebija bijuši, un jau ziņkāres dēļ viņa pamēģināja pati ieiet ar viņu kontaktā, taču neizdevās.

Viņa palūdza mazdēlam pamēģināt ieiet kontaktā ar viņa dvēseli. Mazdēls viņa dzīves laikā viņu pazina, un viņiem bija ļoti siltas attiecības. Atšķirībā no sievas mazdēls sāka ar viņa dvēseli sazināties nevis ar zīmēm, bet telepātiski, ar frāzēm.

Kā viņš man paskaidroja, mūsu paziņas dvēsele astrālā izskatījās kā mirdzoša, pulsējoša oranža lode tunelī, kurā iegāja arī mazdēla dvēsele.

Saziņa ritēja grūti, mazdēls saprata tikai pašas vienkāršākās frāzes, un kaut kādi tumši sabiezējumi pastāvīgi uzbruka viņām un traucēja saziņu. Pretstāve atņēma daudz dvēseles spēku un traucēja saprast.

Domas bieži mazdēla iekšējā skata priekšā rādījās kā teksta rindas. No saziņas mazdēls saprata, ka mūsu paziņas dvēselei atsaka turpmāku iemiesošanos un viņai pastāvīgi uzbrūk un atņem enerģiju.

Mazdēls savas vecmāmiņas vārdā palūdza piedošanu par nesavaldību un nodeva, ka viņa ir gatava atkal sazināties. Pēc tam virsnieka dvēsele atkal sāka sevi izpaust, un sieva astrāli viņu juta. Taču viņa klātbūtne kļuva vājāk uztverama.

 

Sk. arī Reinkarnācijas teorijas pierādījumi.[4]

 

Saziņa ar Augstāko Kosmosa Saprātu

Kā cilvēks viņš bija ne gluži nevainojams un, strādājot kopā ar sievu, vairākkārt to krāpa darīšanās.
Sieva nolēma tomēr kaut kā viņam palīdzēt un vērsās pie Augstākā spēka ar lūgumu dot viņam iespēju atkal iemiesoties.

Kā viņa man paskaidroja, noteiktā noskaņojumā viņa enerģētiskā līmenī iziet uz kontaktu ar Augstāko Kosmosa Saprātu[5] (AKS). Ja AKS iznāk uz kontaktu, parādās rotējošs enerģētisks sabiezējums.

16 11 29 13

Sabiezējuma rotācijas procesā sieva formulē savu lūgumu. Ja lūgums tiek pieņemts, sabiezējums sāk kustību sākumā horizontālā plaknē, bet pēc tam dodas pie viņas, krūšu rajonā, pēc tam atgriežas Kosmosa telpā un atpakaļ.

Tā kādu laiku turpinās. Ja lūgums AKS attiecas uz viņas veselību, pēdējais plūsmas virziens ir uz viņas pusi. Ja bija lūgums par kādu, tad enerģētiskā plūsma aiziet telpā.

Viņa izgāja uz kontaktu un vienlaikus raksturoja mūsu paziņu un viņa rīcību.

Jā, sava dienesta rakstura dēļ viņam bija jālieto vardarbība, un viņš pat nogalināja cilvēkus, viņš krāpa darīšanās arī viņu, bet, neraugoties uz to, viņa palūdza dot viņa dvēselei iespēju iemiesoties.

Pēc enerģijas plūsmas kustības viņa saprata, ka viņas lūgums tika pieņemts. Nākamajā dienā mazdēls atkal iegāja ar virsnieku astrālā kontaktā. Šoreiz procesu nepavadīja uzbrukumi, un oranžās lodes mirdzums bija kļuvis spilgtāks.

16 11 29 14

Vīrietis mazdēlam pavēstīja, ka viņa dvēseli pielaiž uz iemiesojumu. Izzinoši jautājumi par to, kā ir ierīkota Zemes Garīgā Pasaule un viss, kas ar to saistīts, par citu mirušo dvēselēm, kuru viņam uzdeva sieva un mazdēls, viņš ignorēja.

Kārtējā kontakta laikā viņš mazdēlam paziņoja, ka viņa iemiesošanās ir atlikta.

 

Atmaksa par iepriekšējo rīcību

Sieva atkal iegāja kontaktā ar AKS un atkārtoja savu lūgumu. Kamēr viņa otrreiz vērsās pie AKS, izmainījās enerģētiskā sabiezējuma uzvedības raksturs.

Tas, tāpat kā iepriekš, rotēja, taču pēc lūguma atkārtošanas sabiezējums sāka rotēt horizontālā plaknē no kreisās puses uz labo, pēc tam enerģētiskais sabiezējums vienkārši izgaisa telpā.

Šoreiz lūgums tika noraidīts. Un pēc tam mazdēlam vairs neizdevās izsaukt dvēseli uz saziņu. Mēģinot atkal sazināties, viņš sāka just draudu sajūtu. Arī sieva zaudēja ar dvēseli astrālo saikni.

Sievai šim gadījumam bija sekas. Viņa līdz šim laikam nevar iziet uz kontaktu ar AVS, un pieejas kanāls viņai pagaidām ir slēgts.

No šī gadījuma kļuva skaidrs, ka ne katra dvēsele tiek pielaista iemiesojumam uzreiz pēc nāves un mēs, var teikt, atbildam par mūsu iepriekšējo rīcību fiziskajā plānā[6].

16 11 29 15

Mūsu paziņas dvēseles turpmākais liktenis mums nav saprotams. Iespējams, viņa tomēr guva iespēju iemiesoties un tagad ir cieši saistīta ar jaunu fizisko ķermeni; iespējams, viņu gaida ilgs attīrīšanās ceļš.

Šādā nozīmē grēka reliģiozā izpratne zemes plāna dvēselēm caur manu tuvinieku astrālo pieredzi man – cilvēkam ar dvēseli no citas Pasaules – ieguva pilnīgu apstiprinājumu.

 

Aleksandrs Semjonovs,
žurnāla “Reinkarnacioloģija” lasītājs.

 

P.S. Vai jums ir bijusi tamlīdzīga pieredze – saziņa ar mirušu cilvēku dvēselēm?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 29.11.2016.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/astralnye-puteshestviya/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/4209-indigo-berni-dveseles-no-citam-planetam (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2518-tatjana-zotova-zinatnieki-nodibinajusi-sakarus-ar-tas-puses-pasauli (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2633-tatjana-zotova-ka-miruso-dveseles-sazinas-ar-dzivajiem (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4029-pazistamu-ekspertu-pieradijumi-ka-dzive-pec-naves-eksiste (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4021-ko-mums-saka-engeli (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/793-irina-akulova-sandra-anna-teilore-dzives-karmas-kods-ko-maca-astes-no-pagatnes (Tulk. piezīme)