Проблема бессмертия решена российскими учёными

Nemirstības problēmu ir atrisinājuši Krievijas zinātnieki

15 04 03 01

Jo vecāka kļūst cilvēce, jo vairāk cilvēkus satrauc nemirstības problēma.

Zinātne un medicīna uz vietas nestāv. Un mūsdienu homo sapiens patiešām dzīvo ilgāk par saviem senčiem.

Turklāt pasaulē parādās arvien jaunas un jaunas radikālas idejas un izgudrojumi, kas sola pagarināt dzīvi uz gadsimtiem.

Piemēram, Federālajā intelektuālā īpašuma dienestā (FIID) ir ienācis pieteikums no zinātnieku grupas.

Viņi ekspertu spriedumam iesniedza zinātnisku teoriju ar oficiālo nosaukumu: “Paņēmiens, kā palielināt cilvēka dzīves ilgumu uz gadsimtiem.”

 

Krievijas zinātnieki atklājuši reinkarnācijas paņēmienu un iesnieguši pieteikumu uz patentu

Ar cilvēka dzīves pagarināšanas problēmu nodarbojas daudzu valstu zinātnieki, ir radītas laboratorijas, zinātniski institūti, gerontologu asociācijas. Dzīves paildzināšanas jautājuma risināšanai tiek tērēti miljoni un miljardi.

Vienkārši Krievijas zinātnieki no zinātnieku pilsētas Koroļovas, bijušie Zinātniskās ražošanas apvienības “Enerģija” darbinieki Šiškins (С. Шишкин) un Šacillo (С. Шацилло), – zīmīgi, ka abi ir Staņislavi Antonoviči, – nopelniem bagāti un atzīti izgudrotāji, liek priekšā veikt šokējošu eksperimentu.

– Mūsu izgudrojums ir tik neparasts, ka, jāatzīstas, mēs paši negaidījām, ka patentu birojs uzņemsies to pētīt, – ne bez lepnuma paziņo tehnisko zinātņu kandidāts Staņislavs Šacillo.

Paņēmiens, kuru mēs gribam patentēt, ir ļoti vienkāršs un balstās uz tādu dabas parādību kā reinkarnācija – “iekšējās komponentes”, personīgās informācijas, dvēseles, ja gribat (kaut arī mēs dodam priekšroku šo vārdu nelietot), nodošana no mirstoša dzīvam cilvēkam.

15 04 03 02

Mēs esam izvirzījuši hipotēzi, ka informācija dažu sekunžu laikā nonāk vēl nedzimuša bērna galvā, konkrēti, auglī, kurš atrodas vēderā sievietei, piektajā grūtniecības mēnesī (tieši šajā periodā formējas galvas smadzenes).

Turklāt sieviete šajā momentā atrodas 2000 kilometru rādiusā.

Mēs izskaitļojām šo skaitli matemātiskā ceļā, zinot mūs interesējošā jonosfēras slāņa augstumu. Tas būtiski sašaurina mūsu meklējumu apli.

Un, ja par pamatu ņemam vidējo rādītāju – 250 dzimšanu minūtē uz visas planētas Zeme –, tad aplis ar rādiusu 2000 kilometri – tā ir 1/25 viņas virsmas. Tātad šajā apgabalā vajadzīgajā periodā atradīsies apmēram 10 sievietes stāvoklī.

Tad, lūk, ja fiksējam laiku, kad informācija iziet no mirstoša ķermeņa, un laiku, kad tā ieiet nedzimušā auglī, tad ar lielu varbūtību var runāt, ka tieši šeit un tagad ir notikusi reinkarnācija[1].

 

– Bet taču tas, ka reinkarnācija – realitāte, vēl ir jāpierāda!

– Jūs esat bezcerīgi atpalikusi no dzīves. Tas, ka tā ir realitāte, nevienam sen vairs nav noslēpums. Vēl vairāk, zinātniskajā literatūrā ir publicēti vairāki desmiti tūkstošu fiksētu gadījumu. Ja jūs atnāksiet uz Ļeņina bibliotēku, tad pēc pieprasījuma “reinkarnācija” jums izsniegs apmēram 70 grāmatu un zinātnisku darbu.

Ar reinkarnācijas problēmu nodarbojas daudzu valstu zinātnieki kopš 1960. gada.

Ir radītas specializētas katedras Parapsiholoģijas institūtā Lielbritānijā un Minhenes Universitātē, ASV ir radīts “Mūžīgās atgriešanās” centrs, kur ilgus gadus tika pētīti pāri, kuri bijuši vīrs un sieva “iepriekšējās” dzīvēs[2]. 1980. gadā zinātnieki no dažādām valstīm nodibināja šo “iepriekšējo” dzīvju pētījumu Terapijas asociāciju.

Šobrīd pats pazīstamākais Krievijas zinātnieks, kurš nodarbojas ar reinkarnāciju, ir akadēmiķis Markons (Александр Маркон), psiholoģijas zinātņu kandidāts, Eiropas Universitātes psiholoģijas goda doktors, Starptautiskās zinātnes atklājumu autoru akadēmijas loceklis, Krievijas Dabaszinātņu akadēmijas РАЕН akadēmiķis, šajā jautājumā ļoti autoritatīvs cilvēks. Savos darbos viņš sniedz daudz norāžu uz reinkarnācijas pierādījumiem. Izlasiet!

 

– Jūs runājat ļoti abstrakti, bet vai varat sniegt konkrētu gadījumu?

– Cik vien vēlaties! Lūk, piemēram, ļoti zināms gadījums: vienlaikus Spānijā un Krievijā divas sievietes cieš autokatastrofā.

Spāniete nomira, bet krievzemiete vairākas dienas bija komā. Un, kad atguva samaņu, tad sāka runāt spāniski, krievu valodu vispār neatcerējās.

Vīru un radiniekus neatpazina. Nosaucās tās, bojāgājušās spānietes, vārdā, kaut arī līdz tam viņas absolūti nezināja viena otru. Un, kad atbrauca ārzemnieces vīrs, viņa metās viņam ap kaklu!

Mūsu teorija tādu gadījumu pilnībā izskaidro: informācija no bojāgājušās nonāca mūsu tautietes ķermenī; viņa, būdama uz dzīvības un nāves robežas, savu informāciju tobrīd jau bija paspējusi nodot kādam citam, taču kaut kāda iemesla dēļ augšāmcēlās.

Vēl spilgts piemērs: Anapas iedzīvotāja Natālija Beketova (Наталья Бекетова) “atcerējās" 120 valodas[3], tajā skaitā seno ķīniešu valodu, Šekspīra laiku angļu valodu, seno japāņu valodu un ngobo cilts valodu; tā eksistēja sestajā gadsimtā pirms mūsu ēras.

Un tās ir 120 viņas iepriekšējās dzīves, dažas no tām viņa atminējās ļoti detalizēti. Starp citu, viņa nomainīja pilsonību, vārdu – uz Tatti Valo – un pārcēlās dzīvot uz Somiju, pie saviem pagātnes radiniekiem.

Jans Stīvensons (Ian Stevenson) – psihiatrs no ASV, medicīnas doktors, atzīts zinātnieks ar visu šim statusam piemītošo pieredzi un prasmi – 30 gadus nodarbojās ar reinkarnācijas pētījumiem un ieguva kaudzi pierādījumu, ka tā ir reāla.

Viņš ir savācis unikālu materiālu par vairāk nekā 2000 reinkarnācijas gadījumiem un publicējis par to 6 sējumus.

210 viņa izpētītajiem cilvēkiem, kas atminējās savas iepriekšējās dzīves, viņš konstatēja ādas, skeleta iedzimtas (!) īpatnības.

Tas ir, anatomiskas pazīmes, kas stingri atbilst iepriekšējā cilvēka esošajiem (vai iegūtajiem) ķermeņa bojājumiem.

Viņš arī juridiski, ar liecinieku liecību palīdzību, ir fiksējis pašlaik dzīvojošo un iepriekšējo cilvēku apbrīnojamo līdzību.

Vēl vairāk, Stīvensons pamanīja, ka, ja bērnu – reinkarnācijas objektu (zinātniskāk mēs viņu saucam par CJĶ – cilvēku ar jauno ķermeni) – aizved uz māju, kur viņš dzīvoja pagātnes dzīvē (CVĶ – cilvēks ar veco ķermeni), tad viņš uzreiz atpazīs iekārtojumu, pavēstīs, kur kas stāv un kā kuru sauc.

Tiesa, tas ir jādara 3,5 līdz 5 gadu periodā. Pēc tam atmiņas par iepriekšējām dzīvēm var iegūt tikai ar hipnozes palīdzību. Cilvēks pats atminas tikai ekstremālās situācijās.

15 04 03 03

 

– Tomēr oficiālā akadēmiskā zinātne neatzīst reinkarnācijas eksistenci?

– Nu, tā daudz ko neatzīst. Taču grupa autoritatīvu pētnieku turpina vākt pierādījumus par tās eksistenci!

Vēl viens pazīstams iepriekšējo dzīvju pētnieks – doktors Džoels Vitons (Joel L. Whitton), Toronto Universitātes psihiatrijas profesors, eksperts ārstnieciskajā hipnozē un speciālists neirobioloģijas sfērā. Vairākas desmitgades viņš metodiski vāca ticamas ziņas par reinkarnācijas faktiem[4].

Viņa novērojumi parādīja, ka 90% cilvēku hipnozes stāvoklī var atminēties savas iepriekšējās dzīves. Dažus subjektus Vitonam izdevās “regresēt” līdz “alu laikmeta stāvoklim”.

 

Sk. arī Meitene, kura atminas iepriekšējās dzīves kopš dinozauru laikiem[5].

 

Turklāt eksperimenta dalībnieki atzīmēja, ka dzimums dvēselei nav svarīgs un ka katrs ir nodzīvojis kaut vienu dzīvi kā pretējā dzimuma būtne.

Taču galvenais – Vitons konstatēja tiešus pierādījumus tam, ka dažas atmiņas, robežstāvokļa izraisītas, atbilda īstenībai.

Piemēram, kādam subjektam – psihologam no Kanādas – izpaudās manāms britu akcents, iracionālas bailes salauzt kāju, neiznīdējams ieradums grauzt nagus un bailes no gaisa lidojumiem.

Pusaugu vecumā viņam bijusi vīzija, ka viņš it kā atrodas vienā istabā ar nacistu virsnieku. Hipnozē šis cilvēks atminējās, ka bija britu pilots Otrā pasaules kara laikā.

Virs Vācijas viņa lidmašīna tika apšaudīta. Viena lode trāpīja kājā, un viņš tik tikko paspēja izlēkt ar izpletni. Taču uz zemes viņu sagrāba nacisti, kuri viņu spīdzināja, rāva nost nagus.

Vitons atrada norādi par līdzīgu lidotāju Britānijas vēstures arhīvos!

 15 04 03 04

 

– Un kādā veidā notiek pati informācijas nodošana?

– Primitīvā valodā izsakoties, pārraidošais cilvēks un uztverošais cilvēks – tās ir divas radiostacijas, bet pati informācija – radioviļņi.

Viļņi no mirstošā (CVĶ) iet pa medicīniski enerģētisko kosmosa sakaru kanālu (tāds ir katram cilvēkam) elektromagnētiska starojuma veidā. Kanāls ieiet jonosfērā un caur to sazinās ar atbilstoša CJĶ sakaru kanālu.

Ka eksistē tādi kanāli un vispasaules kosmiskais saprāts, rakstīja jau Verdanskis (Владимир Вернадский).

Starp citu, mūsu teorija izskaidro vēl vienu dabas mīklu. Daudzus gadus neviens nevar izskaidrot jonosfēras neparasti augsto elektrības vadītspēju no aptumšotās, saules neapgaismotās puses.

Teorētiski tai tur nav jābūt, tāpēc ka nav galvenā jonizācijas avota – saulstaru.

Mēs esam pārliecināti, ka elektrības vadītspēja ir izskaidrojama tieši ar pastāvīgo intensīvo informācijas apmaiņu starp cilvēkiem.

 

– Un kā jūs praksē taisāties izsekot, kad un kam ir pārgājusi dvēseles informācija?

– Ir konkrēta metodika, kuru savā pieteikumā mēs sīki esam aprakstījuši. Ar speciālu ierīci ir jāapgādā mirstošais un sievietes stāvoklī 2000 kilometru rādiusā.

Nekā sarežģīta šajā ierīcē nav – vienkāršs adapters, kurš uztver radioviļņus un fiksē laiku. Sakomplektēt tādu pašreizējās tehnoloģijas ļauj kaut vai tūlīt.

Jebkurā gadījumā mēs taisāmies veikt tādu eksperimentu. Lai arī ne tik drīz, jo, pati saprotat, tamlīdzīga pasākuma organizēšana prasa lielus materiālus un administratīvus resursus.

Jau vedam pārrunas ar dažiem dzemdību namiem, daži ir ieinteresējušies un gatavi eksperimentā piedalīties. Domājam, ka visgrūtāk būs pierunāt subjektus.

15 04 03 05

Nākotnē būs tehniski iespējams realizēt reinkarnāciju arī pēc pasūtījuma.

Tālab ir jāuzbūvē jonosfēras imitators, kuru veido divas blakus medicīnas palātas (viena mirstošajam, otra grūtniecei).

Palātu griestiem ir jābūt noklātiem ar speciālu izolējošu un elektrību vadošu slāni, lai informācija no mirstošā neizietu ārpusē (un vienai no slimnīcām nav nekas pretī tam piešķirt mums savas telpas).

Pēc tam vajadzēs sekot bērna piedzimšanai un attīstībai un trīs gadu vecumā aizvest viņu uz mirušā māju. Un, ja tur mazulim viss būs pazīstams, varēsim juridiski fiksēt reinkarnācijas faktu.

 

– Un tomēr – eksperimenta galamērķis, kādēļ to visu vajag?

– Kā – kādēļ? Pieņemsim, vīrs ar sievu grib nodzīvot kopā vēl vairākas dzīves. Vai arī kāds bagāts cilvēks vēlēsies savā jaunajā ķermenī izmantot nopelnīto naudu.

Daudziem zinātniekiem arī nekas nebūtu pretī turpināt savu zinātnisko darbību. Jo taču vairāku dzīvju laikā var izdarīt daudz vairāk nekā vienā.

Teikšu jums vēl vairāk, daži pazīstami oligarhi jau ir piedāvājuši mums naudu jaunā izgudrojuma attīstībai. Taču pagaidām tas ir priekšlaicīgi.

Lūk, kad atsekosim kaut vienu reinkarnāciju, noķersim gan informāciju izejā, gan tās ieiešanu nedzimuša cilvēka smadzenēs, tad arī varēsim nodarboties ar investoru meklējumiem un pieņemt individuālus pasūtījumus.

Lai arī daudziem šodien tas viss šķiet kā zinātniski un nezinātniski murgi. Paņēmiens sarunāties vienam ar otru vēl pirms 150 gadiem arī šķita kaut kas no ārprāta sfēras. Taču šodien mobilie telefoni – jau ir ikdienišķība.

* * *

Pakomentēt jauno zinātnisko teoriju mēs palūdzām Aleksandram Markonam:

“Tas, ka reinkarnācija eksistē, – man šaubu nav. Bet, lūk, vai to var vadīt? Esmu pārliecināts – tas ir neiespējami! Tāpēc ka “cilvēks iedomājas, bet Dievs rīkojas”.

Bet idejas izstrādātājiem ir sagribējies saķert Dievu aiz bārdas. Es nekļūtu par viņu sponsoru. Esmu pārliecināts, viņus gaida vilšanās.”

Federālajā intelektuālā īpašuma dienestā mums paskaidroja, ka viņiem nav tiesību komentēt izgudrotāju pietiekumus. Un ka saskaņā ar formālo procedūru tikai 18 mēnešus pēc dokumentu iesniegšanas FIID varēs publicēt dažas ziņas par izgudrojumu.

Tas dod autoriem iespēju ar savu izstrādājumu iziet uz plašu apspriešanu.

 

Autore: Dina Karpicka (Дина Карпицкая)

Raksts publicēts laikrakstā “Moskovskij komsomoļec (Московский комсомолец)” Nr.25619 2011. gada 16. aprīlī.

 

P.S. Jūs atbalstītu Krievijas zinātnieku izgudrojumu?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 03.04.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/problema-bessmertiya-reshena-rossijskimi-uchyonymi/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3830-nadezda-batalova-ieprieksejas-dzives-vai-reinkarnacija (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alona-obuhova/11-dazadi/3685-alona-obuhova-virs-no-pagatnes-dzives (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alla-sirko/11-dazadi/3777-alla-sirko-atcereties-pagatnes-dzivi-un-sakt-runat-svesvaloda (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2481-tatjana-zotova-dveseles-nemirstibas-pieradijumi-matematikas-students-izdarijis-sensacionalu-atklajumu (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/4177-meitene-atminas-ieprieksejas-dzives-kops-dinozauru-laikiem (Tulk. piezīme)