Девочка помнит прошлые жизни со времен динозавров

Meitene atminas iepriekšējās dzīves kopš dinozauru laikiem

15 11 24 01

 

Meitene, kura atceras savas pēdējās 10 dzīves

Vai varat iedomāties, kā būtu piedzimt ar spēju atcerēties pagātnes dzīvi? Ko jūs darītu, ja būtu piedzimuši ar spēju atcerēties 10 iepriekšējās dzīves? Vai varat iedomāties priekšrocības no tās dzīves pieredzes, ko jūs nestu sevī?

Iepazīstieties ar Džoju Verveju (Joey Verwey). Apmēram kopš 3 gadu vecuma viņa sāka stāstīt savai ģimenei pārsteidzoši detalizētu pieredzi no 10 savām iepriekšējām dzīvēm. Viņas dažādie reinkarnācijas stāsti bija tik detalizēti un neparasti, ka viņa nevarēja tos izdomāt pati.

Kopš mazotnes žurnālisti, pētnieki, parapsihologi, pagātnes dzīves regresijas eksperti un reinkarnācijas eksperti pastāvīgi stāvēja pie viņas durvīm, lūdzot sadarboties ar viņu. Viņi pavadīja daudz laika, aplūkojot viņas iepriekšējās dzīves un pārbaudot pēc iespējas vairāk no tām.

 

Sk. arī Bērni, kuri atminas savas iepriekšējās dzīves[1].

 

Džoja Verveja pirmajā dzīvē bija humanoīds, kas dzīvoja alā pirms aptuveni 200 miljoniem gadu. Viņa patiesi atceras, ka alā atstājusi kaulus un akmens instrumentus un piedzīvojusi, ka viņu vajā dinozaurs. Lai gan viņa savā pašreizējā dzīvē nekad tur nebija bijusi, viņa spēja nogādāt pētniekus alās, kuras viņa atminas no pagātnes Dienvidāfrikā.

Tā sagadījās, ka tās bija tās pašas alas, kurās Karaliskās biedrības biedrs Roberts Blūms (Robert Bloom) atklāja slaveno trūkstošo saikni starp pērtiķiem un cilvēkiem, Australopithecus Africanus.

Džoja atceras, ka divas reizes dzīvoja kā vergs Ēģiptē. Viņa var sniegt ļoti detalizētus pārskatus par vergu darbu uz galerām un to, kā senie ēģiptieši bruģēja savus akmens ceļus.

Citā dzīvē viņa atceras, ka bija uzlikusi uz sejas smagu plīvuru un redzējusi ziloni ar karieti, kas ved princesi.

Romas imperatora Nerona šausmīgās valdīšanas laikā Džoja atceras, ka pirmajā gadsimtā bija vajāts kristietis. Viņa, iespējams, pat satikās ar pašu svēto Pēteri.

Citā dzīvē Dienvidāfrikā 1900-to gadu sākumā Džoja atceras, ka uzauga kā prezidenta Pola Krugera (Paul Kruger) mazmeita. Viņa arī atceras, ka viņai bija 10 bērni un 2 vīri. Izmeklējot šo neticamo stāstu, šī dzīve tika atrasta, un tika atklāts, ka viens no viņas bērniem joprojām ir dzīvs un ir 90 gadus vecs.

Kad Džojai bija 5 gadi, viņa satika savu meitu no pagātnes dzīves. Sieviete stāstīja, ka jaunā Džoja acumirklī atgādinājusi viņas māti, un abām bija ilga saruna par viņu iepriekšējās kopdzīves sarežģītajām detaļām.

 

Sk. arī Vīrs no pagātnes dzīves. Tikšanās cauri gadsimtiem[2].

 

Noskatieties zemāk piedāvāto videoklipu, lai uzzinātu vairāk par Džoju un viņas neticamo pieredzi ar reinkarnāciju.

 

<

 

Pēc video noskatīšanās amerikāņu vietnē kāda sieviete atstāja komentāru:

“Es atceros, kā biju mazs bērns Otrā pasaules kara laikā koncentrācijas nometnē.

Bija auksts un tumšs, un daudz esesiešu stāvēja apkārt savās uniformās, daudzi turēja zīdaiņus. Es dzirdu, kā bērni raud, un arī es raudu. Tur bija loti liela uguns.

Liesmas cēlās no kaut kādas bedres, it kā no akas, tā šķita ļoti dziļa. Es biju šausmās. Pēkšņi mani pamet gaisā, un es sāku krist šajā padziļinājumā. Es atceros sitienu ar galvu pret šīs bedres sienu… un apziņa aptumšojas.

Es atminos šo pieredzi un šīs manas bailes – visu savu pašreizējo dzīvi es to atceros. Balstoties uz šiem gadiem (1940-tie), esmu pārliecināta, ka tā bija mana iepriekšējā dzīve. Nav nepieciešams teikt, ka šajā dzīvē es ļoti baidos krist un degt.”

 

Avots: http://themindunleashed.org/2015/11/the-girl-who-remembers-her-10-most-recent-lives.html

Autore: Kirstena Kovarta (Kirsten Cowart)

2015.11.11.

 

Krievu valodā tulkojusi Olga Čerjakova

 

P.S. Jūs atminaties savas iepriekšējās dzīves? Dalieties komentāros.

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 24.11.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/devochka-pomnit-proshluyu-zhizn/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3857-kristine-nikitina-bernu-ieprieksejas-dzives-stasta-pasi-berni-sodien (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alona-obuhova/11-dazadi/3685-alona-obuhova-virs-no-pagatnes-dzives (Tulk. piezīme)