Клятва и любовь родственных душ

Radniecīgu dvēseļu zvērests un mīlestība

14 08 12 07

 

14 08 12 08

Ināra Brikšķe

Jūs interesē tēma – radniecīgu dvēseļu mīlestība un zvēresti? Vai jūs ir nodarbinājis jautājums, kā solījumi un zvēresti, jūsu doti, ietekmē jūsu dzīvi?

Kāds enerģijas lādiņš ir paslēpts solījumos? Vai zvēresti ir “dzinēji” dzīvē vai bremzē tās attīstību un ved prom no īstenā ceļa?

Līdzīgus jautājumus uzdevu sev arī es. Un kādā no “iegremdējumiem” es pētīju tēmu, kādi zvēresti ietekmē manu šodienas dzīvi? Izrādījās, ka ir divi svarīgi zvēresti – nest Dievišķo Mīlestību uz Zemi un iedegt ar to cilvēkus, un zvērests dots cilvēkam pagātnes iemiesojumā.

Es gribu pastāstīt par vienu no tiem.

 

Radniecīgu dvēseļu mīlas stāsts un zvēresti

XIX gadsimts. Melnās jūras krastā dzīvo jauns laulāts pāris. Viņi mīl viens otru un jau gaida bērnu. Vieta, kuru viņi izvēlējās dzīvei, nav nejauša, viņiem abiem svarīga ir saziņa ar jūru – tā ir viņu draugs.

Sava pirmdzimtā piedzimšanu viņi uztic jūras ūdeņiem. Un iegremdējumā es izdzirdēju priecīgu tēva kliedzienu: “Anna, skaties, mums ir piedzimis dēls! Petro!”

 

Tā pasaulē nāca Petro! Tā esmu es pagātnes dzīvē. Zēns auga vecāku mīlestības atmosfērā. Jūra bija viņa draugs, viņš uzticēja tai savas domas un jūtas.

Septiņpadsmit gadu vecumā Petro turpat, jūras krastā, satika brīnišķīgu svešinieci, un viņi iemīlējās viens otrā no pirmā acu uzmetiena. Tā bija svarīga tikšanās, ieplānota. Satikās divas radniecīgas dvēseles[1].

Viņi sapņoja par kopīgu dzīvi, par savu bērnu dzimšanu, noteikti jūrā, lēja viens pār otru savas jūtas. Viņu mīlestība stiprinājās ar katru stundu. Viņi bija kontaktā visu nedēļu, bet pēc tam meitene neatnāca.

14 08 12 09

253px)

Viņi bija izšķīrušies uz visiem laikiem. Petro caur visu savu ilgo dzīvi iznesa šo mīlestību un zvērestu-vēlmi. Viņš tā arī neapprecējās.

Dvēseļu pasaulē es pajautāju, vai Petro izpildīja uz iemiesojumu izvirzīto uzdevumu un kāds bija dzīves mērķis.

Es izdzirdēju atbildi: “Viņš sev izvirzīja uzdevumu – izjust radniecīgas dvēseles mīlestību un iznest šīs jūtas cauri visai savai dzīvei.”

Jūs jautāsiet, kā tad šis meitenei dotais zvērests-vēlme ietekmēja manu dzīvi? Un tas ir nākamais stāsts – no manas tagadnes.

Pēc izglītības es esmu mediķe. Mācījos visas “gudrības” medicīnā un zināju kā, “vajag” un “nevajag” ārstēties, dzemdēt utt.

Reiz pilnīgi “nejauši” man rokās nonāca avīze ar rakstu par mājdzemdībām ūdenī. Šī korespondence apgrieza kājām gaisā visus manus priekšstatus par dzemdībām. Es iedvesmojos no šīs idejas tik ļoti, ka visas pārējās intereses atkāpās dibenplānā.

Tas kļuva par manu sapni! Es dalījos tajā ar savu vīru. Viņš, redzot manu stāvokli, atbalstīja mani, un mēs kopā, pastiprinot šo vēlmi, sākām caur avīzi meklēt tos cilvēkus, kuri mums pastāstīs par savām dzemdībām.

Mēs iepazināmies ar šo pāri. Viņi iedeva mums tās akušieres telefonu, kura vadīja (nelegāli tajā lakā) vecāku sagatavošanos mājdzemdībām ūdenī.

Visums mūs pārbaudīja uz “lēmuma stiprību”. Tuvinieki neatbalstīja, mediķi bija šausmās, to dzirdot, bet mēs stingri ticējām, ka mums vajag tieši šo pieredzi. Mums nebija nevienas vienīgas domas, ka mums kaut kas var neizdoties.

Tā bija pārliecība, ka būs brīnišķīgi! Tik stipru ticību es, laikam gan, neesmu piedzīvojusi nekad. Mūsu pirmo meitu (tāpat kā divus nākamos bērnus) mēs ar vīru dzemdējām ūdenī! Tā bija satriecoša pieredze mūsu dzīvē!

Ir pagājuši 20 gadi kopš šī notikuma, un tikai tagad, Reinkarnacionikas Institūtā, es uzzināju par to spēku, kurš mani virzīja un deva tik daudz enerģijas, ticības, lai veiktu tik svarīgu lietu manā dzīvē.

Lūk, ko rada zvērests-vēlme, kurā ietverts tik daudz mīlestības. Petro un viņa mīļotā iemiesoja savu zvērestu manā dzīvē.

Pētiet sevi! Ir pienācis laiks uzzināt, ko slēpj jūsu zvēresti un solījumi! Tajā jums palīdzēs Reinkarnacionikas instruments!

 

Ināra Brikšķe,
Reinkarnacionikas Institūta
2. kursa studente

 

P. S. Vai jums patika šis stāsts? Vai tas jūsos atsaucās? Dalieties komentāros!

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 12.08.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/klyatva-rodstvennyh-dush/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/3998-kada-sapna-stasts-jeb-ka-es-saku-rakstit-dzeju (Tulk. piezīme)