Магия в Иных мирах

Maģija Citās pasaulēs

14 12 16 04

 

14 12 16 05

Lilija Holopova

Sveicinu, draugi. Gribu pavēstīt stāstu par iepazīšanos ar dzīvi uz citām planētām. Gribat uzzināt, kā tas ir iespējams? Tad lasiet tālāk.

Man kopš bērnības bija neapzināta vilkme uz Mēnesi, un, kad Institūta 1. kursā mums tika piedāvāts iestāties dažādās grupās visdažādāko tēmu pētīšanai, es neaizdomājoties iestājos grupā “Citas pasaules”. Vēl jo vairāk, ka pētījuma tēma bija “Maģija citās pasaulēs”.

Pateicoties šai pieredzei, es spēju apzināties savu saikni ar Mēnesi, man sāka uzpeldēt negaidītas atmiņas par ceļojumu pa starpgalaktiskajām planētām.

Interesanti? Tad visu pēc kārtas.

 

Planēta Centaura Alfa

Es – kosmosa pētnieks, pēc izcelsmes no Mēness. Pēc sajūtām esmu vīrišķs īpatnis, kurš pārvietojas uz divām ekstremitātēm, bet nav cilvēks. Manas atlidošanas mērķis – planētas Centaura Alfa pētījumi.

Šo planētu apdzīvo noslēpumaina augu valsts, kura nolasa informāciju no jebkura saprāta, kurš nonāk uz šīs planētas. Informācija, kuru es biju ieguvis no dažādiem avotiem par dzīvi uz šīs planētas, radīja ļoti daudz jautājumu, kurus atrisināt es arī biju ieradies.

Augu valsts, kas mīt uz šīs planētas, sastāv no dažādiem augiem, kuri ir dažāda garuma un neaprakstāmi skaistās dekoratīvās nokrāsās. Šiem augiem ir saikne caur saknēm, kuras izplatās pa visu planētu. Viņi pārstāv saprātīgu dzīvības sugu, kura barojas ar citu iemītnieku bailēm un enerģijām.

Uzsūcot bailes[1], viņi tās transformē un tādā veidā neļauj piesārņot savu planētu, aizsargājot to. Viņi savā veidā ir planētas tīrītāji.

Ja tu esi atnācis ar labiem nodomiem, viņi uzvedas kā parasta augu valsts, bet, ja viņi sajūt no tevis draudus, tad nolasa tavas bailes un iemieso tās. Šī savdabīgā aizsardzība – arī ir viņu maģija.

 

Planētas iemītnieki

14 12 16 06

Bez viņiem uz planētas ir dzīvība plazmas veidā. Šī dzīvības forma uz planētas atrodas anabiozes formā. Tās pārstāvjiem tā ir miega planēta. Viņi sauc sevi par Centurioniešiem (Центурионци). Viņu dzimtā planēta ir Venēra-Sīriuss.

Šī plazmas dzīvības forma zina visu par mani un manu misiju uz šīs planētas. Ar telepātijas metodi es stājos ar tās pārstāvjiem kontaktā un lūdzu pastāstīt man visu par augu dzīvības formu un par to, kā augi iemācījās uzsūkt bailes un transformēt tās.

Lūk, ko viņi man pavēstīja…

Pirms miljoniem gadu uz planētas notika katastrofa, kuras rezultātā izzuda praktiski visi tās iemītnieki. Tās dzīvības formas, kuras saglabājās, nonāca uz izmiršanas robežas.

Viņām bija nepieciešami daudzi gadi, lai iemācītos jaunus izdzīvošanas paņēmienus. Viens no tādiem izrādījās metode – nolasīt informāciju enerģētiskai piebarošanai un dzīvības uzturēšanai.

Un jau pēc paaudzēm ģenētiskā līmenī šī spēja pastiprinājās.

Planētas pamatiedzīvotāji ir Centurionieši un augi, kuri savā starpā sazinās, izmantojot mentālās nolasīšanas enerģiju. Centurionieši augus sauc par Amēbu. Kāpēc tieši par Amēbu, es tā arī nesapratu; nepaspēju pajautāt, vai viņi var ar mani dalīties zināšanās par to, kas maģija?

Kad es izdzirdēju, ka maģija[2] kā tāda neeksistē un tas ir viņu paņēmiens, kā dzīvot, es – gaidīdams kaut ko lielāku – nedaudz apjuku. Redzot manu samulsumu, Centurionieši lika priekšā paņemt sev līdzi vienu augu, kurš kalpos kā lokators, lai nolasītu jebkuru informāciju.

Un vēl lika priekšā iznākt uz kontaktu vienu reizi mēnesī pēc Zemes laika, lai dalītos informācijā par viņu planētas attīstību. Es pateicos planētas iemītniekiem un aizlidoju.

 

Atgriešanās uz planētu Centaura Alfa

Es atgriezos uz šīs planētas pēc mēneša pēc eksotiskā auga, kuru man uzdāvāja Centurionieši un kuru es aizmirsu paņemt iepriekšējā iegremdējumā. Mani sāka interesēt, kādu labumu šis augs var nest Zemei.

Tas ir pieticīgs augs, bet, kamēr viņš nesapratīs, kā viņam pielāgoties uz svešas planētas, viņam nepieciešama saziņa ar mani, piebarošanās ar manu enerģiju. Šis augs “Amēba” uzplaukst reizi mēnesī ar gaišzilu ziedu. Ziedēšanas laikā auga spējas daudzkārt pastiprinās.

Mana savstarpējā saikne ar šo augu uz Zemes nozīmē mentāli vērsties pie viņa un parādīt to situāciju, kuru gribu atrisināt.

Citiem vārdiem, es vizualizēju šo augu, un rezultātā man rodas enerģētiska saikne ar viņu. Kad šī saikne ir noturīga, ar domu spēku es pārraidu viņam situāciju, kuru gribu atrisināt, un tieši tāpat uztveru atbildi.

Es atnesu velti uz kuģi un devos pētīt planētu tālāk.

Tuvojos ieapaļas formas sfērai. Pēc sajūtām sfēra atgādina akmeni. Tas ir Centurioniešu šūpulis. Šajā sfērā viņi transformējas un atjauno savu enerģētiku. Pēc tam viņi dodas uz Venēru vai Mēnesi. Uz Venēras viņi iemiesojas. Tas ir līdzīgi tam, kā notiek piedzimšana uz Zemes[3].

Bet uz Mēness viņi nodarbojas ar tirdzniecību – apmainās ar enerģijām, kuras ievietotas kapsulās.

 

Par dzīvi uz Mēness

Uz Mēness mitinās pārstāvji no dažādām pasaulēm. Viņi dzīvo uz Mēness redzamās daļas. Uz Mēness ir arī eksperimentāla bāze, kur tiek vākta informācija no tuvumā esošajām planētām un enerģija. Šajā bāzē es strādāju.

14 12 16 07

Man uz Mēness ir ģimene – sieva un bērns. Mājas un eksperimentālā bāze ir būvētas no materiāla no Sīriusa. No ārpuses mājas izskatās pēc akmeņiem, iekšienē absolūti caurspīdīgas, kā caur stiklu. No Zemes konstrukcijas nav redzamas, tās ir maskētas.

Daudzi Mēness iemītnieki, tajā skaitā arī es – pēc izcelsmes ir no Sīriusa. Mēs atnācām pētīt pasaules un tā arī palikām uz Mēness.

No Sīriusa atlido uz Mēnesi reizi mēnesī pēc mīlestības enerģijas. Sakari ar Mēnesi ir nepārtraukti, caur teleportāciju. Augu valsts uz Sīriusa nav. Dzīve šeit tiek uzturēta ar 7 staru enerģiju no kosmosa. Viena no pašām svarīgākajām 7 staru enerģijām ir mīlestības, pēc tam līdzcietības un brālības enerģija.

Par pārējām enerģijām pagaidām neko pateikt nevaru. Tā būs tēma nākamajiem pētījumiem))).

Mans darbs eksperimentālajā bāzē ir ļoti svarīgs Visumam un planētai Zeme. Mīlestības enerģija, kuru mēs vācam pa visu Visumu, tiek nosūtīta planētām to harmonizācijai un transformācijai.

Ceļojot pa starpgalaktiskajām planētām[4], es apzinājos, ka maģijas kā tādas nav, daudzām galaktikām maģija ir viņu dzīvesveids, un pati spēcīgākā un svarīgākā maģija ir Mīlestība.

 

Lilija Holopova,
Reinkarnacionikas konsultante

 

P.S. Jūs pievelk Citu Pasauļu pētīšana?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 16.12.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/magiya-v-inyh-mirah/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4141-bailes-no-zirnekliem-ka-es-no-tam-atbrivojos (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4081-sieviska-magija (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4071-kupalo-berna-dveseles-radisana (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/marina-arabadzi/11-dazadi/3798-marina-arabadzi-5-iemesli-petit-savas-arpuszemes-dzives (Tulk. piezīme)