Творчество Атлантиды, связь прошлого и настоящего…

Atlantīdas jaunrade, pagātnes un tagadnes saikne…

14 03 23 03

 

Mūsu pētnieciskās grupas “Atlantologi” iegremdējumu rezultāti atjauno Atlantīdas laiku[1] pagājušo realitāti tagadnē.

14 03 23 04

Marina Tarasova

 

Fizisko un garīgo pilnveidošanos varēja uzlūkot kā mākslu, jaunradi, kā katras tajā laikā iemiesotās dvēseles iespēju paust dzīves uzdevumu, savu Dievišķo unikalitāti.

Lai atgūtu jaunību un fiziski attīrītos, atlanti mazgājās speciālās vannās, izmantoja īpašus aromātus svētās vietās speciāli apmācītu dziednieku vadībā.

Mūzika kalpoja kā Dvēseļu attīstības tehnika[2]. Visas zināja, ka viņas savā starpā ir savienotas ar vibrācijām un enerģiju. Viņas viegli atdevās skaistai mūzikai un brīnišķīgām skaņām, kuras viņu vibrācijas paaugstināja līdz tādam līmenim, kad viņas varēja telepātiski sazināties ar būtībām, kā dzīvojošām viņu apkārtnē, tā arī uz citām planētām.

Daudziem atlantiem ar Merkaba palīdzību izdevās likt savam fiziskajam ķermenim vibrēt ļoti augstā frekvencē, un tādā veidā viņi varēja ceļot uz jebkuru Pasaules-ēkas punktu.

14 03 23 05

Cilvēki daudz laika pavadīja, mācoties un nodarbojoties ar dažādiem mākslas veidiem[3]. Atlantīdas ziedu laikos cilvēkam bija vajadzīgs tikai pats nepieciešamākais dzīves uzturēšanai, nebija jēdziena “darbs”.

Neviens nestrādāja, lai viņam būtu jumts virs galvas vai lai pabarotu ģimeni. Visi dzīvoja pārticībā, un visas bagātības bija pieejamas visiem.

Atlanti cits ar citu sazinājās telepātiski, zināšanas nāca caur kolektīvo apziņu, informācija tika pieņemta garīgajā līmenī. Atlanti apmeklēja svētas vietas un tempļus, telepātiski pieņēma jebkuras zināšanas no priesteriem – iesvētītajiem zināšanu glabātājiem.

Atlantu dziesmas bija dziedinošas un priecīgas, jo tajās bija augstas skaņas, svilpjošas, skanīgas. Skaņu veidoja septiņas frekvences, septiņas notis, pēc formas atgādinot figūras ar septiņām skaldnēm un septiņiem stariem. Atlanti – septiņu dzimtu pārstāvji.

Atlantīdas ziedu laikos cilvēki bija vienoti ar savu Dievišķo dzirksti, zināja, kas viņi ir un ar kādiem uzdevumiem ir ieradušies, zināja savu dzīves uzdevumu[4].

14 03 23 06

Atlanti izmantoja arī tempļos esošo minerālu kolosālo enerģētiku, strādājot ar dažādām staru plūsmām, lāzeram līdzīgām. Katrs Atlantīdas kristāls izstaroja savu mūziku.

Hatori, Visuma lielie dziedoņi un mūziķi, protežēja atlantus, harmoniski noskaņojot viņu enerģijas uz pašiem augstākajiem kosmiskās telpas virstoņiem. Viss Atlantīdā radītais bija šo harmonijas un radošuma maģisko skaņu caurausts. Notika saskaņošanās un harmonizācija caur sirds čakru ar Visuma Dievišķo mūziku.

Ja tu gribi stāties kontaktā ar Atlantīdu, palūdz saviem Garīgajiem audzinātājiem un savam Augstākajam Es parādīt tev ainas no tā laika. Iespējams, tu biji pētnieks, jūras braucējs, astronoms, uzturēji sakni ar citām galaktikām. Iespējams, tu biji dziednieks, kurš atgriež cilvēkiem harmoniju ar kristālu palīdzību.

Samērā ar Atlantīdas senā vieduma apgūšanu mūsu studentiem izpaužas dažādas radošas spējas – rakstīt dzeju un stāstīt, zīmēt, dziedāt.

No mūsu enerģētisko struktūru funkcionēšanas viedokļa tās visas ir tiešas sekas vibrāciju līmeņa paaugstinājumam. Atveras Radošuma un Iedvesmas kanāls, mēs mostamies. Atjaunojot zaudēto vienotību sevī, katrs no mums nonāk pie izdziedināšanās.

Izplatot savu apskaidroto apziņu, mēs atveram ceļu mūsu gaišzilās planētas Zeme dziedināšanai.

 

Marina Tarasova

Reinkarnacionikas Institūta pētnieciskā grupa “Atlantologi”

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 23.03.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/vremena-atlantidy/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/4047-apmaciba-atlantida (Tulk. piez;ime(

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4048-talantu-kaleidoskops (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/4049-jaunrade-krievzeme (Tulk. piez;ime)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/2-uncategorised/4046-misija-ir-jusu-dabiskaja-butiba (Tulk. piezīme)