Тюрин Руслан - Таланты души Творца

Ruslans Tjurins - Radītāja dvēseles talanti

19 03 29 11

Kādā no reinkarnacioloģijas pirmā kursa grupveida nodarbībām mēs pētījām tēmu “Jūsu talanti un spējas”. Atbilde uz manu jautājumu man izrādījās negaidīta.

Iegremdējoties ātri iestājās atslābums, un es ieraudzīju vairākus savus iemiesojumus.

Sākumā manā priekšā parādījās melna klints okeāna krastā no cietiem iežiem. Es sapratu, ka es arī esmu šī klints. Ar laiku, nostāvējusi vairākus gadsimtus, klints sabira akmeņos.

Es jutu, kā šos akmeņus ņēma rokās bērni un spēlējās ar manas dvēseles daļām, priecīgi smejoties par kaut ko, meta mani ūdenī. Mani ņēma rokās cilvēki, vienlaikus ar to es jutu, kā mani apskalo ūdens, pa mani rāpo krabji.

Tā bija ne ar ko nesalīdzināma sajūta – vienlaikus savākums šeit un tagad un iespēja just visas manas dvēseles daļas dzīves telpā.

Pēc tam es pārnesos uz citu iemiesojumu. Tajā es biju jauns brāzmains strauts, kurš vētraini nesās lejā no kalna un apskaloja akmeņus, dzirdīja kokus un ziedus, kukaiņus, un visu to vienlaikus.

Tā bija neaizmirstama un neparasta sajūta – fragmentēšanās daudzās dvēseles daļās.

Es jutu, kā viena mana daļa izgaroja un veidoja mākoņus, otra baroja visu dzīvo, trešā nonāca okeānā, apvienojoties ar daudziem citiem strautiem un upēm, apskaloja klintis, spēlējās ar zivīm, nolija kā lietus, bija klātesoša visā dzīvajā.

19 03 29 12

Es pastāvīgi piedalījos šajā riņķojumā, jūtoties viengabalains, biju vienlaikus ar katru savas dvēseles daļu.

Līdzīgs stāvoklis ļoti precīzi tiek nodots filmā “Avatārs”, kad visa planēta, visas viņas daļas ir dažādas būtnes, taču vienlaikus viņas visas veido vienu veselu.

Kā nākamo es sevi ieraudzīju kā šamani. Neticot savām acīm, es ieraudzīju suni, kurš skrien pa sniegu. Aiz viņa parādījās suņu pajūgs ar cilvēku tajā. Viņš baudīja dabu un pretvēju.

Kad es palūdzu parādīt man manu talantu šajā dzīvē, tad ieraudzīju sevi, riņķojot rituālā ar tamburīnu.

Apzinājies un sapratis, kas es esmu, pēc reinkarnacioloģijas programmas pārvietojos uz momentu, kad man zināšanas nodod mans skolotājs.

 

Pagātne kā šamanim

Vecais šamanis mācīja man, kā radīt instrumentu kamlānijām. Viņā bija jūtamas ērgļa, tīģera un lāča dvēseles. Viņas deva papildu spēku, kas palīdz ievainotu vai slimu cilvēku ātri iegremdēt “stāvoklī” un izdziedināt.

Atrodoties īpašā apziņas stāvoklī, es varēju ļoti ātri ieraudzīt vajadzīgo ar ērgļa acīm no putna lidojuma augstuma, ātri pārvietoties pa sauszemi kopā ar tīģeri, turklāt man piemita lāča spēks.

Man nācās bieži atgaiņāt plēsīgu zvēru barus no mūsu apmetnes. Mana cilts dzīvoja atšķirti, un jebkura cilvēka dzīvība bija atkarīga no šamaņa.

Agrāk es kategoriski noliedzu citu dvēseļu izmantošanu saviem mērķiem, bet tagad saprotu, ka citādi nebūtu varējis glābt savus ļaudis no slimībām un citām nelaimēm.

19 03 29 13

Pēc tam manā priekšā parādījās kaut kāda putna spalvas, tad es ieraudzīju galvu ar ērgļa knābi. Un apzinājos, ka šajā iemiesojumā es esmu Maiju tautas priesteris.

Man neparādīja tos rituālus, kurus es veicu, tikai to, kā es dzīves laikā ieguvu viedumu, pieņēmos spēkā un mainīju savu statusu priesteru vidū. Citāds kļuva arī mans galvas apsegs.

Ja sākumā putna spalvas bija spilgtas un raibas, tad nākamais galvas apsegs bija tumšs. Bet beigās apsega baltās spalvas gandrīz saplūda ar maniem sirmajiem matiem.

Pēdējais, ko es ieraudzīju tajā iegremdējumā, bija tumša telpa, kurā manā priekšā vērpās enerģijas virpulis zeltainas miglas veidā.

 

Kā tika radītas planētas

No kosmosa uz mirkli parādījās zeltaini caurspīdīga drakona tēls. Viņš aplidoja pa apli, it kā iezīmējot jaunas galaktikas vietu, un pazuda.

Kad es mēģināju ieraudzīt sevi, tad sapratu, ka fiziskā ķermenī es neeksistēju, Un jutu tikai savas rokas.

Pēc sajūtām ķermenī mani pirksti bija kļuvuši ļoti gari, un no katra pirksta stiepās daudz atzaru, kas visvairāk līdzinājās elastīgiem un atsperīgiem enerģētiskiem stariem zeltainā krāsā.

Es gremdēju starus miglainajā substancē un maisīju to. Pēc tam no kāda stara radās lodveidīgas formas sēkla. Tas bija nākamās planētas pamats, kodols.

Tas iekrita enerģētiskajā virpulī un pakāpeniski sāka palielināties izmēros, it kā apaugot ar slāņiem.

19 03 29 14

Kad viena planēta bija pilnībā saformēta, radās nākamā sēkla un es sāku radīt galaktikas nākamo planētu.

Lai saformētu katru planētas slāni, masu bija nepieciešams maisīt dažādā ātrumā. Katra planēta tika radīta ar dažādu enerģiju un apzinātību.

Pēc šīs nodarbes es sāku pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir, un pārstāju iejaukties viņu liktenī. Katrs cilvēks – tas ir mans spogulis, katrā no viņiem ir daļa manis.

Pabijis savos iepriekšējos iemiesojumos, es ļoti spilgti sajutu savu vienotību ar visu telpu un sāku visu apkārtējo uztvert kā vienotu organismu.

Kā parādīja mana pieredze, mūsu dvēselei ir noteikti talanti, kuri izpaužas neapzināti mūsu dzīvē.

 

Sk. arī 5 pazīmes, ka jums ir mediāls talants.[1]

 

Tikai pēc iegremdēšanās iepriekšējās dzīvēs man kļuva skaidras daudzas lietas, kas notiek ar mani. Redzams, dvēselei ir uzdevums[2], kurš tiek nosprausts uz vienu vai vairākām dzīvēm,

Mēs neatminamies iepriekšējos iemiesojumos un neapzināmies mums nospraustos uzdevumus, taču talanti paliek un bīda mūs uz vienu vai otru ceļu.

Iespējams, tāpēc daži cilvēki, nodzīvojuši savas dzīves lielāko daļu, pamet visu: darbu, iekrātās materiālās vērtības, ģimeni – un aiziet vientuļniekos, garīgās praksēs, kalpošanā cilvēkiem, sāk ceļot, zīmēt…

Piemēru ir ļoti daudz. Cilvēks nesaprot, kas viņu bīda uz šo ceļu, taču rezultātā viņš sāk pildīt savu dzīves uzdevumu.

Reinkarnacioloģija sniedz iespēju ieraudzīt savus iemiesojumus, pārdzīvot pagājušo pieredzi un pēc tam darboties apzinātāk šajā dzīvē, efektīvāk realizēties, pieļaut mazāk kļūdu.

Kā ir parādījusi prakse, dvēselei ir visdažādākie talanti, dažreiz ļoti neparasti.

Es domāju, man parādīja Radītāja talantu. Radītāji var veidot planētas, pārvietot dvēseles, bet uz Zemes viņi pilda priesteru vai garīgu skolotāju funkcijas, tādā veidā virzot, izglītojot un glābjot tautas.

 

P.S. Vai jums interesē uzzināt par saviem talantiem iepriekšējās dzīvēs?

 

 Ruslans Tjurins

Ruslans Tjurins

 

Reinkarnacionikas students-praktiķis, transformējošo spēļu treneris, “Dziļo prakšu” meistars, Ošo, Reiki meditāciju terapeits.

 

Pievienots 29.03.2019.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/kak-sozdavalis-planety/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4244-medija-talanta-pazimes (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/irina-akulova/11-dazadi/3774-irina-akulova-dzives-jegas-meklejumos-6-celoni-dveseles-naksanai-uz-zemi-2 (Tulk. piezīme)