5 признаков, что у вас медиальный талант

Anzeichen für ein mediales Talent

Medija talanta pazīmes

18 03 22 01

 

18 03 22 02

 

Esat medijs? Medialitātes pazīmes

Vai jūs esat medijs? – Esiet pārliecināts, ka medialitāte mūsdienās ir ierasta lieta! Neskatoties uz pastāvīgo attēlojumu grāmatās, filmās un televīzijā, medija talants vairs nav tik reta parādība, kā parasti tiek pieņemts. Vai drīzāk: mūsu, ar medialitāti apveltītu cilvēku, ir tik daudz, ka mums pat nav ne jausmas. Tomēr problēma ir tā, ka šie neslīpētie talanti bieži vien neko nezina par savām spējām. Kā jau minēts: medialitāte ir pilnīgi normāla un visiem pieejama!

18 03 22 03

Ir daudz iemeslu, kāpēc cilvēki uzskata, ka viņi ir mediji. Ja sev jautājat, vai jums ir īpašs talants uztvert un nodot garīgus vēstījumus, ir dažas medija talanta pazīmes. Pirmkārt, ir svarīgi atzīt, ka katram cilvēkam ir spēja sazināties ar garīgo pasauli. Neatkarīgi no tā, vai jūs tam ticat vai ne, mums visiem ir iespēja sazināties, izmantojot mediālu komunikāciju. Šīs spējas attīstīšana un izmantošana ir mūsu ziņā.

 

Sk. arī Intuīcijas attīstības “garīgais” ceļš.[1]

 

10 medija talanta pazīmes

Ja vienmēr esat domājis, vai jums ir medija talants, ir dažas pazīmes, kas par to var liecināt. Šeit ir 10 lietas, kurām jāpievērš uzmanība:

  • Jums ir spēcīga intuīcija, un jūs bieži sajūtat lietas, pirms tās notiek.
  • Jums ir spilgti sapņi, un jūs varat atcerēties to detaļas.
  • Jūs bieži piesaista vietas vai cilvēki, nezinot, kāpēc.
  • Jums šķiet, ka pastāv kas vairāk nekā tas, ko mēs varam redzēt un sajust.
  • Jūs viegli varat izjust citus un viņu emocijas.
  • Jums ir laba enerģiju un vibrāciju izjūta.
  • Jūs varat intuitīvi interpretēt attēlus vai simbolus.
  • Jums ir spēcīga iztēle un radošums.
  • Cilvēki nāk pie jums, meklējot padomu vai atbalstu.
  • Jūs jūtat saikni ar dabu un dzīvniekiem.

 

Ja pamanāt vairākas no šīm pazīmēm, tas varētu liecināt, ka jums ir medija talants. Tāpēc ir vērts ļauties šai sajūtai un attīstīt savas prasmes tālāk.

 

Jūs jūtaties maģiski piesaistīts garīgām tēmām

– un tā ir bijis vienmēr. Ziņojumi par tiem neizbēgami aizrauj jūs, un jūs turpināt meklēt vairāk. Vairāk zināšanu, vairāk informācijas, vairāk patiesības un ticamības. Bet, neskatoties uz jūsu aizrautību, daļa no jums, kas caur dabaszinātnēm tika audzināta par saprātīgu cilvēku, šaubās par šādu ziņojumu patiesumu. Problēma ar ekstrasensoru uztveri ir tāda, ka tā ietver subjektīvismu, ko reti var pierādīt. Kāršu lasītāji reklamē “augstu trāpījumu skaitu”, taču pierādījumi ir reti, lai gan cilvēki vienmēr tiecas pēc pierādījumiem.

Starp citu, jūs varat tikai ar lielu piepūli paiet garām iecienītas grāmatnīcas ezotērikas sadaļai. Jūs apbrīnojat neskaitāmos kāršu komplektus, grāmatas par čenelingu, pēcnāves dzīvi un meditāciju un priecājaties par domu, ka arī jums varētu būt šīs prasmes. Svārsta šūpošana, rūnu izpratne vai lasīšana no kārtīm kā no grāmatas – šī ideja jūs vienmēr ir fascinējusi. Iespējams, jūs jau esat iegādājies vienu vai divus instrumentus, jums ir pieticis drosmes tos iegādāties, taču tie tagad pārklājas ar putekļiem kastē vai atvilktnē, jo jums nav drosmes tos izmantot.

18 03 22 06

Mazs padoms: ļaujieties šai iekšējai tieksmei! Uzdrošinieties un esiet aktīvs! Šī vēlme jūsos nav nejaušība, un man patīk to saukt par attīstības impulsu. Tas ir jūsu liktenis. Jūsos viss kliedz, ka beidzot jātiek galā ar to, ar ko esat nodarbojies jau ilgu laiku. Tiklīdz šī tieksme kļūst nepārvarama, kļūst skaidrs: jūsu dvēseles plāns[2] darbojas. Tātad jums ir laiks doties ceļā. Un nē, jums nav jābaidās. Jūs nevarat kļūdīties. Vienkārši sāciet.

 

Jums nepatīk šausmu filmas

Kā medijam jums ir svarīgi apzināties, kas jūs biedē un kā jūsu bailes var jūs ietekmēt. Varbūt jūs esat viens no tiem cilvēkiem, kam nepatīk šausmu filmas, un viņi labprātāk turas tālāk no šādām filmām. Tas ir pilnīgi labi un var pat liecināt, ka esat ļoti jutīgs.

Šausmu filmas var likt mums stāties pretī savām bailēm un piedzīvot tās tā, kā mēs citādi nevarētu. Dažiem cilvēkiem tas var būt ļoti atbrīvojoši, bet arī ļoti saspringti. Ja jums nepatīk šausmu filmas, tas var liecināt, ka vēlaties savas bailes apstrādāt citādi.

18 03 22 07

 

Kā medijam mums ir jāapzinās, ka mēs uzņemam enerģiju un arī to atkal izlaižam

Skatoties filmas vai lasot grāmatas, kas mūs biedē vai rada stresu, mēs varam absorbēt negatīvu enerģiju. Tāpēc, ja nevēlaties skatīties šausmu filmas, nepiespiediet sevi to darīt. Tā vietā jūs varat stāties pretī savām bailēm un apstrādāt tās citos veidos.

Galu galā ir svarīgi apzināties, ka katrs cilvēks ir atšķirīgs un viņam ir savs veids, kā tikt galā ar savām bailēm. Esiet uzmanīgs pret sevi un ieklausieties savās sajūtās – tas ir vienīgais veids, kā patiesi dzīvot harmonijā ar savu ķermeni un dvēseli.

Ja jums nepatīk šausmu filmas, tā varētu būt zīme, ka jums ir medija talants. Cilvēki ar mediālām spējām bieži ir ļoti empātiski un jutīgi. Viņi var sajust citu cilvēku emocijas un dažreiz jūtas negatīvas enerģijas vai noskaņojuma pārņemti. Tāpēc viņi bieži izvairās no filmām vai grāmatām, kurās ir pārāk daudz vardarbības vai negatīvas enerģijas.

Šausmu filmas var arī izraisīt nepatīkamas atmiņas vai traumas, īpaši cilvēkiem ar mediālām spējām. Šiem indivīdiem bieži ir spēcīgāka saikne ar garīgo pasauli, un viņi var uztvert lietas, ko citi nevar. Tāpēc, ja jūtat, ka šausmu filmas jums nenāk par labu vai jūs biedē, jums vajadzētu sekot savam instinktam un izvairīties no šāda veida filmām.

Tā vietā jūs varat attīstīt savas mediālās spējas citos veidos, piemēram, ar meditāciju vai jogu. Šīs prakses palīdz nomierināt prātu un stiprina saikni ar garīgo pasauli. Tādā veidā jūs varat izmantot savas jutīgās spējas, lai palīdzētu citiem cilvēkiem vai veicinātu savu garīgo attīstību.

 

Attēli, kurus redzat ar savu iekšējo redzi

Viena no spilgtākajām īpašībām, kas atšķir vienu mediju no citiem, ir spēja saredzēt attēlus ar iekšējo redzi. Šie garīgie attēli var parādīties simbolu, krāsu vai rakstu veidā, bet arī kā pilnīgs scenārijs. Cilvēki ar medija talantu bieži var ieraudzīt šos attēlus spilgti un skaidri, dažreiz tā, it kā tie patiešām būtu īsti.

 

Sk. arī Pagātnes gari, atdzīvojušies ceļojumā pa Grieķiju.[3]

 

18 03 22 08

Caur šo vizuālo iztēli ir iespējams sasniegt zemapziņu un piekļūt smalkajām enerģijām. Rezultāts var būt tāds, ka medijs saņem vīziju vai vēstījumu. Bieži vien šie attēli ir tik reālistiski, ka tos var pat saost vai sagaršot.

Šāda veida uztvere ir viens no spēcīgākajiem dziednieciska talanta rādītājiem, un to parasti uzskata par ļoti pozitīvu zīmi. Tomēr jāņem vērā, ka ne visi cilvēki ir vienādi apdāvināti; ir dažādi vizuālās uztveres spēju un intensitātes līmeņi. Tāpēc, ja domājat, ka jums ir šādas prasmes, nemēģiniet salīdzināt savu pieredzi ar citiem. Tā vietā ejiet savu ceļu un mēģiniet atrast to, kas jums vislabāk atbilst.

 

Laba cilvēku izjūta

Tā ir prasme, kas mums visiem piemīt, taču ne visi to izmanto. Tas ir instinkts, kas mums, cilvēkiem, ļauj izjust un izprast citus. Un tomēr dažreiz sastopami cilvēki, kuriem ir ļoti jutīga citu cilvēku emociju un vajadzību izjūta. Viņi spēj atpazīt un interpretēt lietas, kas citiem paliek apslēptas. Šiem cilvēkiem ir īpaša intuīcija. Viņi var atklāt smalkas izmaiņas cilvēka ķermeņa valodā vai vārdos un reaģēt uz emocionālām reakcijām. Viņu asā izpratne par apkārtējiem cilvēkiem sniedz viņiem dziļāku ieskatu viņu rīcības un domāšanas veidos.

18 03 22 09

 

Ikvienu, kam ir šāds talants, sauc par mediju

– kā cilvēku, kurš spēj iegūt un apmainīties ar informāciju par citiem cilvēkiem. Tā ir prasme, kas var palīdzēt gūt dziļu ieskatu par citiem un labāk izprast viņu vajadzības. Tā var palīdzēt veidot labākus sakarus un veidot pozitīvas attiecības. Cilvēka jutīgums ļauj mums sazināties ar citiem un izmantot mūsu spēju labāk saprast vienam otru.

Vai jums šķiet, ka saprotat apkārtējos cilvēkus labāk nekā citi? Vai jums dažreiz ir dīvaina sajūta, it kā jūs varētu ieskatīties cilvēku dvēselēs un uzminēt viņu domas? Ja tā, jūs varētu būt medijs. Medijs ir kāds, kurš mijiedarbojas ar citiem īpaši jutīgā līmenī un kam ir īpašas intuitīvas spējas.

 

Rezumējot: pazīmes, kas liecina, ka jūs varētu būt medijs:

Jums ir īpaša cilvēku izjūta. Cilvēki jūtas ērti jūsu klātbūtnē un uztic jums savus noslēpumus.

Jūs varat viegli nolasīt grupas noskaņojumu un izjust telpā esošo enerģiju.

Vīzijas vai sapņi ir daļa no medija dzīves. Tie pastāsta kaut ko par citiem vai par sevi.

Dažreiz jūs jūtaties pārņemts ar citu cilvēku jūtām un ne vienmēr varat atšķirt savas jūtas no citu jūtām.

Citi cilvēki bieži meklē padomu, jo viņi jūt, ka jūs viņus saprotat.

Ja atpazīstat četras vai vairākas no šīm pazīmēm, iespējams, ka jūs ļoti izjūtat cilvēkus, – tas nozīmē, ka jūs varat būt medijs! Protams, ir svarīgi atzīmēt, ka jutība katram ir atšķirīga, – taču, ja atpazīstat daudzas no šīm pazīmēm, jums vajadzētu uzzināt vairāk par savām psihiskajām spējām!

 

29.11.2017

Uve Tašovs (Uwe Taschow)

 

Kā rakstnieks es domāju par dzīvi. Mani stāsti runā par to, kas es esmu, bet arī par to, kas es varu būt. Es smeļu atziņas no dzīves, lai to veidotu, lai atpazītu patiesības, par kurām ir vērts rakstīt.

Tas ir viens no iemesliem, kāpēc es strādāju par tiešsaistes žurnāla Spirit Online līdzredaktoru.

 

"Mani vairāk interesē nākotne nekā pagātne, jo tur es plānoju dzīvot."

Alberts Einšteins

 

Avots: https://spirit-online.de/anzeichen-fuer-ein-mediales-talent.html

 

Krievu valodā tulkojusi Tatjana Druka, rediģējusi Natālija Butenko.

 

P.S. Vai jūs sevī esat atraduši ekstrasensoras spējas?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, ka dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 22.03.2018.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/priznaki-ekstrasensornyh-sposobnostej/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3900-alona-starovoitova-intuicijas-attistibas-garigais-cels (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4192-musu-dveseles-plans-no-sapju-dziedinasanas-lidz-sapna-izdzivosanai (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/lana-culanova/11-dazadi/3851-lana-culanova-pagatnes-gari (Tulk. piezīme)