Духовные Кураторы института Реинкарнационики — кто они?

Reinkarnacionikas Institūta Garīgie Kuratori – kas viņi ir?

15 11 17 01

Tie, kas pazīst Reinkarnacionikas Institūtu, zina, ka to uzrauga Augstākie Spēki – garīgas Būtības. Viņas palīdz un virza Institūta darbību, viņu vadībā notiek studentu garīgā izglītošana, reinkarnacioniski pētījumi.

Taču ne visi zini, kā un kādos apstākļos šīs būtnes parādījās.

Šo stāstu pavēstīja Valentīna Pavļenko (Валентина Павленко)[1], tieši viņa pārvada vēstījumus no garīgām būtībām, kuras sevi nosauca par Reinkarnacionikas Institūta Kuratoriem.

 

Kalpošana – Dvēseles misija

“Kad biju Reinkarnacionikas Institūta pirmā kursa studente, man parādījās unikāla iespēja strādāt individuāli ar Institūta vadītāju – Māri Drešmani[2].

Pēc viņa teiktā, man labi izdodas ne tikai staigāt pa iepriekšējām dzīvēm ārpusķermeņa stāvoklī, bet arī ietērpt informāciju vārdos.

Tieši šī iemesla dēļ mēs sākām mūsu kopīgos pētījumus, lai dziļāk apmācītu studentus.

Kādā no tādām nodarbībām, saņemot diezgan dziļu informāciju, mēs pajautājām, kas runā?

Sekoja atbilde, ka ar mums kontaktē Garīgas Būtības no Augšupcelto Skolotāju līmeņa Augšupcelto Valdnieku vadībā.

Viņu uzdevuma būtība – palīdzēt darboties Gaismas Grupai, kura saformējusies uz Institūta bāzes, virzīt un uzraudzīt mūsu darbu.

Mūs aicināja kalpot, turklāt paprasot mūsu piekrišanu. Saņemot no mums atbildi “jā”, mēs tikām svētīti tālākai darbībai Viņu jutīgā vadībā.

15 11 17 02

Ar mums veica individuālu darbu, ieteica, kam pievērst uzmanību, lai darbība būtu “tīra”.

Šī perioda laikā izgaismojās vairākas viņu palīdzības šķautnes.

Tā ir noderīgas informācijas pārvadīšana, lai mācītu studentiem prasmīgu darbu ar cilvēkiem – palīdzētu apzināties pavadoņa lomu, atrastu dziļās bailes[3] un pārliecības, kuras traucē darbam.

Tas ir grupveida darbs, lai paaugstinātu audzēkņu vibrāciju līmeni un paplašinātu apziņu, padziļinātu apzinātību dzīvē.

Tās ir uzvednes, kurp virzīties, kad tas ir piemēroti no Augstāko Spēku redzes viedokļa.

Kā sarkans pavediens cauri visai šai mijiedarbībai iet tēze, ka mums ir izvēle, kā rīkoties. No Viņiem mēs vienkārši saņemam informāciju un atbalstu. Piekrītiet – ir daudz vieglāk darboties, kad jūti spēcīgu roku no viedo vecāko brāļu puses.”

 

Publicējam dažus Kuratoru vēstījumus, kas nodoti Valentīnai Pavļenko 2013. gadā un ir aktuāli arī šajās dienās (Žurnāla redakcija).

 

Vēstījums no Oresafīla

Sveicam, dārgie Gaismas darbinieki. Šodien mūsu vēstījumus nodod Oresafīls, mūsu Ugunīgais brālis, kurš savu palīdzību jums saskata atbalstā, jūsu telpas attīrīšanā, jūsu ceļa apgaismošanā.

 

“Es nāku pie jums uz mīlestības viļņiem caur to, kurš piekrita pieņemt un pārraidīt manus vēstījumus.

Un nesu jums vēsti par to, ko nepieciešams darīt jums pašlaik, lai pildītu jūsu uzdevumus, palīdzētu tiem, kas vēl nav sajutuši sevī iekšējās uguns spēku un ir apmulsuši ilūziju miglā, tiem, kam nepieciešama jūsu palīdzība, jūsu pastieptā roka, jūsu skatiens viņu virzienā.

Un šī jūsu pievērstā uzmanība tiem, kas stāv pie robežas, kas iekšēji ir gatavi doties tālāk, bet vēl nav sajutuši to drosmi savā sirdī, lai paši spertu pirmo soli, jau pati par sevi dara brīnumus un modina cilvēkos viņu iekšējo Būtību un Spēku.

Tad kas gan ir pats svarīgākais pašlaik visiem Gaismas darbiniekiem uz visas Zemes?

Mana atbilde jums – apvienojieties!

15 11 17 03

Apvienojiet jūsu iekšējos potenciālus, strādājiet ar Zemes plāniem!

Pašlaik jūsu pūliņi šajā virzienā ir nenovērtējami, kā arī tas, ka jūs esat šeit tieši pašlaik.

Atcerieties sevi arvien vairāk dienu no dienas. Uzstādiet nodomu atcerēties savu Īsteno Būtību[4], jūsu izcelsmi, jūsu uzdevumus un motīvus, kuru dēļ jūs esat uz Zemes tieši tagad.

Tas palīdzēs jums joprojām būt apzinošiem Mīlestības, Vienotības un Vīrišķības augstajās vibrācijās un izpaustiem kā tiem, kas jūs esat patiesībā.

Izmantojiet šos instrumentus, kuri ir pieejami jums pašlaik, lai joprojām būtu priekš jums visaugstākajās vibrācijās ikdienas dzīvē, kontaktos ar tuviniekiem, ar apkārtni, ar tiem, kam vajadzīga jūsu palīdzība. Tas ir svarīgi pašlaik!

Esiet īstas bākas, esiet tādi no iekšienes, visā savā būtnē. Nedomājiet, ka jūs esat gaismas nesēji, – esiet īsti gaismas nesēji[5] visā savā būtnē. Jā, dārgie, tagad ir liela darba laiks!

Tas ir darbs, kuru varat izdarīt tikai jūs, atrodoties jūsu zemes plāna ķermeņos. Apvienojieties savā darbā (lokos, grupās) un piesauciet palīdzību no Garīgajām Gaismas būtnēm, kuras ir tuvas jums.

Mēs varam un gribam jums palīdzēt. Piesauciet mūsu palīdzību, un tā atnāks nekavējoties. Piesauciet manas enerģijas, lai attīrītu un apgaismotu jūsu ceļu, jūsu dzīves telpu. Es iededzu jūsu siržu uguni un pasludinu jūsu ceļu bezgalīgumā.

Es esmu Oresafīls.”

 

Kuratoru aicinājums Žurnāla lasītājiem

“Sveicam jūs, dārgie Gaismas darbinieki!

Jūs, kas lasāt šīs rindas, piedalāties visos procesos, kas tagad notiek visur uz Zemes. Sajūtiet šo dalību savā sirdī, ieelpojiet to ar visu savu būtni un izplatiet jūsu apkārtnē.

Esiet tas mākonis, kurš nes lietusgāzes dzīvinošo valgmi Dvēselēm, kuras cieš. Dvēselēm, kuras klīst tumsā, nevar atrast Gaismu.

15 11 17 04

Kļūstiet par šo Gaismu viņām. Ieejiet savas sirds templī un ieraugiet savu Diženumu, savu Skaistumu. Pieņemiet savu spēku. Spēku dziedināt. Spēku rādīt Ceļu. Spēku uzvarēt nāvi un atgriezt dzīvē.

Ieraugiet Pasaules-ēkas visu parādību viengabalainumu un skaistumu. Saudzīgi veriet Vieduma Pērles uz Dzīves kaklarotas. Nēsājiet to viegli un ar prieku, nedižojoties citu priekšā. Ieraudzīs tie, kas nobrieduši.

Pieņemiet Gara Veltes. Esiet drosmīgi, meklējot risinājumus ikdienā. Vienmēr ticiet pozitīvam rezultātam. Radiet savu realitāti paši, nenometot atbildību un neatdodot savu īsteno Spēku.

Mēs – jūsu draugi aizsega tajā pusē, nesam jums labu vēsti. Mostieties! Ir pienācis laiks izpaust sevi dzīves jaunradē. Lai jūsu radošums piepilda dzīvi ar spilgtām krāsām un burvestībām.
Kļūstiet par Vieduma traukiem tuviniekiem un pašiem sev!!!

A-U-M!!!

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 17.11.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/duhovnye-sushhnosti-reinkarnatsioniki/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2508-tatjana-zotova-valentina-pavlenko-dzives-meistariba-pienemsana-un-pateiciba (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4186-maris-dresmanis-dzive-lidz-ieprieksejam-dzivem (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4142-ka-pieradinat-bailes (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/4046-misija-ir-jusu-dabiskaja-butiba (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/citi-raksti/darja-pihalova/11-dazadi/3799-darja-pihalova-par-ko-tad-runa-dvesele-bet-tu-paklausies-nesteidzoties (Tulk. piezīme)