Татьяна Зотова Перерождение души после смерти. Возвращение детей к родителям

Tatjana Zotova - Dvēseles pārdzimšana pēc nāves. Bērnu atgriešanās pie vecākiem

15 04 22 01

Daudzi, kuri velta uzmanību savai garīgajai attīstībai, ir sadūrušies ar gadījumiem, kuros runa ir par tādu parādību kā dvēseles pārdzimšanas pēc nāves.

Dvēsele pēc ķermeņa nāves uzreiz vai pēc kāda laika iemiesojas citā. Tam ticēja sengrieķu filozofi Sokrāts, Pitagors un Platons.

Par reinkarnāciju tiek runāts Kabalā. Daudzi pētnieki ir pētījuši dvēseles pāriemiesošanās fenomenu[1].

Viņi ir aprakstījuši gadījumus, kad cilvēki atceras savas pagājušās dzīves un identificē sevi ar konkrētu cilvēku.

Pēdējo desmitgadu laikā cilvēku, kuri tic reinkarnācijai, skaits ir būtiski palielinājies.

 

Bērnu dvēseles atgriežas

Bieži mātes, kādu iemeslu dēļ zaudējušas savus bērnus, redz viņu dvēseles tikko dzimušajos.

Neliela Ziemeļosetijas pilsētiņa Beslana 2004. gadā pārvērtās sēru teritorijā. Gāja bojā 186 bērni. Pirmajos trīs gados pēc traģēdijas bojāgājušo ģimenēs piedzima septiņpadsmit bērnu.

Zarīnai Džampajevai (Зарина Дзампаева), tajā traģēdijā zaudējušai dēlu Zauru, ārsti kategoriski aizliedza kļūt pat māti otrreiz. Jau pēc pirmā bērna piedzimšanas viņai tika pārlietas inficētas asinis – rezultātā – aknu ciroze, hronisks hepatīts un invaliditāte. Trīs gadi bija īsts murgs.

Reiz no rīta Zarīna pavisam citādi pienāca pie mātes – viņa bija neparasti līksma, sakot, ka virs viena mājas loga bezdelīga sākusi vīt ligzdu, – tātad drīz viņai būs bērns.

Lidija Džampajeva (Лидия Дзампаева): “Redzu sapnī Zauriku, un viņš bija tik līksms zēns. Atnācis, stāv blakus un saka man – vecomāt, es atkal esmu piedzimis, es atkal esmu jūsējais. Es šo sapni pastāstīju un saku, Zarīna, nebaidies, šis bērns piedzims.”

Pēc kārtējās izmeklēšanas kļuva skaidrs, ka Zarīna zem sirds nēsā bērnu. Ārsti, visi kā viens, centās pierunāt viņu pārtraukt grūtniecību. Ar savu parakstu nākamā māte no tā atteicās. Absolūti veselīga bērna Alana piedzimšanu ārsti nodēvēja par brīnumu.

15 04 22 02

Zarīna uzskata, ka viņa jau ir satikusi sava bojāgājušā dēla dvēseli. Notikusi dvēseles pārdzimšana pēc Zaura nāves. Zarīnai notikušās reinkarnācijas pierādījumi[2] ir acīmredzami. Zēns visvairāk stiepjas pēc mirušā brāļa iemīļotajām rotaļlietām, bet, paskatoties uz viņa fotogrāfiju, nonāk neaprakstāmā sajūsmā.

 

Augšāmcēlusies

Kopā ar Zauru tajā liktenīgajā dienā gāja bojā 14 gadus vecā Soņa Arsojeva (Соня Арсоева). Tieši četrdesmitajā dienā meitene parādījās sapnī mātei, solot 15 04 22 03 atgriezties. Fatima Arsojeva (Фатима Арсоева), bojāgājušās Soņas māmiņa, apbrīnojami viegli pārcieta grūtniecību, neraugoties uz savu vecumu. Meitenei deva vārdu Anastasija, kas nozīmē “augšāmcēlusies”.

“Es katru dienu atrodu kaut ko jaunu no Soņečkas manā meitā. Ar Soņas mīļākajām rotaļlietām Nastja var spēlēties stundām.”

Meitenes ir ļoti dažādas tikai ārēji. Ar ieradumiem, raksturu un pat pirmajiem vārdiem Nastja nu taisni atkārto bojāgājušo Soņu.

“Es pirmajai meitai, Soņai, bija ļoti stingra māte – gan apģērba ziņā, gan visā. Es to ļoti nožēloju,” saka Fatima Arsojeva. “Ja bojāgājušās Soņas dvēsele patiešām ir iemiesojusies viņas māsā Anastasijā, šoreiz viņas bērnība būs laimīgāka.”

 

Dvēseles apzināta pārdzimšana pēc nāves

Vai jūs gribētu ieplānot, kur un kā piedzimsiet savā nākamajā iemiesojumā[3]? Tiek uzskatīts, ka apzināta dvēseles pārradīšana pēc nāves ir pa spēkam tikai nedaudziem Tibetas lamām. Savas nāves priekšvakarā viņi var nosaukt savas nākamās piedzimšanas datumu un vietu. Kas, starp citu, ļoti vienkāršo viņu meklējumus nākotnē. Tā notiek ar Karma Kagju-Karmapas tradīcijas augstāko Tibetas lamu līniju.

 

Jau divpadsmitajā gadsimtā pirmais Karmapa, Djusums Kjenpa (Düsum Khyenpa), pirms savas nāves atstāja vēstuli, kurā bija norādījis precīzu laiku, vietu un ģimeni, kurā viņš piedzims nākamo reizi. Viņa sekotājiem atlika tikai aizbraukt uz turieni, atrast viņu un sākt apmācīt. Kopš tā laika viņš mirst un piedzimst no jauna, lai turpinātu savu misiju. Apzinātās pāriemiesošanās palīdz saglabāt šīs reliģiskās mācības tradīcijas. Pāriemiesojumu ķēdīte kopš 12. gadsimta līdz šodienai nav pārtrūkusi ne reizi.

15 04 22 04

Pagājušajā gadsimtā Karmapa sešpadsmitais piedzima 1924. gadā vienā no Tibetas provincēm, kur viņu tad arī atrada mūki, pateicoties viņa priekšgājēja vēstulei. Pēc viņa nāves 1981. gadā stāvēja priekšā viņa nākamās reinkarnācijas meklējumi. Pirmoreiz daudzu gadsimtu laikā pēcteci izdevās sameklēt ne uzreiz. Šoreiz viņu atrast palīdzēja parasti cilvēki. Viņi pastāstīja, ka zina neparastu bērnu, kurš no pašas bērnības sauc sevi par Karmapu.

Karmapa septiņpadsmitais, Thaie Dorje (Thaye Dorje), tika atrasts vienpadsmit gadu vecumā. Mūki veica pārbaudi – parādīja zēnam dažas viņa priekšgājēja personiskās lietas, un bērns nekļūdīgi izvēlējās tieši tās. Pēc tam viņš tika atzīts par Karmapas nākamo reinkarnāciju, kas tad arī ļauj runāt par apzināto pāriemiesojumu realitāti.

Tagad, raugoties uz Thaie Dorje, ir grūti iedomāties, ka viņš ir pārdzīvojis ne vienu dzīvi vien. Reiz pienāks diena, kad viņš atstās vēstuli-pareģojumu ar informāciju, kur un kad pārdzims nākamo reizi. Pagaidām Tibetas Karmapas pārdzimst vienu reizi gadsimtā.

 

Kā orgānu transplantācija ietekmē dvēseles pieredzi

Un kas tad notiek, kad cilvēks tagadnes dzīvē pēkšņi iegūst atmiņu par citas dvēseles atmiņu? Kā tas notiek, transplantējot donoru orgānus un pārlejot asinis.

Ārsti ir pamanījuši, ka pacientiem ar transplantētiem orgāniem ir novērojama personības izmainīšanās. Viņiem parādās rakstura iezīmes, kādas pacientiem līdz transplantācijai nebija.

Ar reinkarnacionikas jēdzienu cieši ir saistītas zināšanas par cilvēka šūnu atmiņu. Dvēseles atmiņa, visu viņas iemiesojumu pieredze glabājas katrā mūsu organisma šūnā[4]. Un no dzīves uz dzīvi dvēsele pārnes visu savu pieredzi, katrā jaunā iemiesojumā ieejot jaunā fiziskā ķermenī.

15 04 22 05

Omri

Orgāns, nonākot citā ķermenī, var izraisīt psihosomatisko refleksu izmaiņu, kuri nepakļaujas galvas smadzeņu kontrolei. Citiem vārdiem: kopā ar donora orgāniem cilvēks saņem arī daļiņu donora dvēseles.

Ebreju meitenei Jaeļai Aloni (Яэль Алони) deviņu gadu vecumā tika veikta sirds transplantācija, pēc kuras viņa sāka spēlēt futbolu. Par donoru Jaeļai bija kļuvis trīspadsmit gadus vecs zēns Omri, kurš spēles laikā tika apbērts ar smiltīm.

Neraugoties uz visām ārstu pūlēm, brīnums nenotika. Zēns nomira, nenākot pie samaņas. Ārsti pierunāja vecākus ziedot dēla orgānus citiem cilvēkiem, kam tie vajadzīgi. Tā, jau pēc nāves, zēns spēja palīdzēt septiņiem cilvēkiem.

Lai rehabilitācija pēc operācijas paietu sekmīgi, meitenei bija nepieciešams lietot daudz medikamentu. Viņa tos lietoja, uzkožot šokolādīti, – līdz ar jauno sirdi viņa bija ieguvusi stipru patiku pret saldumiem.

Kaislība uz aktīviem atpūtas veidiem arī bija viņai jauns “ieguvums” – uzreiz pēc operācijas viņa ar saviem klases biedriem devās ekskursijā.

“Man tagad ir daudz vairāk spēku. Es tagad pielieku lielākas pūles, lai izpildītu savas vēlēšanās. Ja agrāk man nebija nopietnu aizraušanos, tad tagad es nopietni nodarbojos ar dejām. Man ļoti patīk hip-hops, tāpēc ka tur ir daudz sportisku elementu,” saka Jaeļa.

Meitenes māmiņa pamanīja, ka no noslēgta, nesabiedriska bērna meita ir kļuvusi par kompānijas dvēseli. Jebkura netaisnība varēja Jaeļā izraisīt agresijas lēkmi.

“Viņa ir kļuvusi nekaunīgāka – labā nozīme, sākusi atbildēt man tā, kā pirms tam neatbildēja. Sākusi spilgtāk izpaust to, ka viņai kaut kas nepatīk. Es nezinu, no kurienes viņai tāds raksturs.”

Pēc zēna tēva, Ofera Gilmora (Офер Гилмор), teiktā, viņa dēls bijis dzīvespriecīgs, aktīvs bērns. Viņu cienījuši vienaudži par taisnīgumu un godīgumu. Viņš nekad nebija ļāvis darīt sev pāri un vienmēr aizsargājis vājos.

15 04 22 06Jaeļas Aloni māte vēlējās satikties ar zēna vecākiem –, pateicoties viņam, meita tagad ir dzīva. Tikšanās bija saspringta, jo zēna vecāki taču bija sērās. Lai kliedētu sasprindzinājumu, meitene ieslēdza mūziku. Zēna vecāki bija šokēti, kad no visiem diskiem Jaeļa izvēlējās tieši to, kurš visvairāk bija paticis viņu dēlam.

“Tajā momentā es sapratu, cik viņi ir līdzīgi,” saka Omri tēvs, Ofers Gilmors, “pat maniere runāt un klusēt viņiem ir vienāda. Jaeļa man ļoti atgādina dēlu.”

Reiz, kad kafejnīcā Omri acīs pagadījās informācija par aicinājumu donoriem, viņš to izlasīja un nez kāpēc pateica, ka viņš varētu kļūt par donoru. Atceroties šo gadījumu, viņa vecāki nolēma, ka tas bija viņu dēla sava veida testaments.

Tagad Jaeļa Aloni arī ir aizpildījusi donora karti – mūža piekrišanu transplantēt iekšējos orgānus tiem, kam nepieciešams, viņas nāves gadījumā.

 

Transplantēta sirds palīdz atklāt noziegumu

Pirms dažiem gadiem kādā ASV pilsētā iedzīvotāji bija šokēti par desmit gadus vecas meitenes slepkavību. Ne pierādījumu, ne liecinieku nebija, un lietu jau taisījās slēgt. Taču uz iecirkni pazvanīja meitene, kura detalizēti aprakstīja slepkavības vietu un pašu slepkavu[5]. Stāstītājai bija transplantēta maniaka nogalinātās meitenes sirds.

Pēc operācijas bērnam bija sākuši rādīties murgi, kuros viņa tiek nogalināta. Viņa par to pastāstīja savam ārstam. Līdz sīkākajām detaļām uzklausījis savas pacientes stāstu, ārsts pārliecinājās, ka runa ir par meitenes-donora bojāejas apstākļiem.

Dvēseles pārdzimšanas pēc nāves fenomens ļauj turpināties tradīcijām, sniedz cilvēkiem cerību uz viņu tuvinieku atdzimšanu un tikšanos ar viņiem.

 

P.S. Vai jūs ticat dvēseles atdzimšanai?

 

Tatjana Zotova

Tatjana Zotova

Žurnāla korespondente

https://ru.journal.reincarnatiology.com/

 

Pievienots 22.04.2015

https://ru.journal.reincarnatiology.com/pererozhdenie-dushi-posle-smerti-vozvrashhenie-detej-k-roditelyam/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4029-pazistamu-ekspertu-pieradijumi-ka-dzive-pec-naves-eksiste (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/2481-tatjana-zotova-dveseles-nemirstibas-pieradijumi-matematikas-students-izdarijis-sensacionalu-atklajumu (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4178-nemirstibas-problemu-ir-atrisinajusi-krievijas-zinatnieki (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3858-kristine-nikitina-sunu-atmina-atklaj-ieprieksejo-dzivju-noslepumus (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3857-kristine-nikitina-bernu-ieprieksejas-dzives-stasta-pasi-berni-sodien (Tulk. piezīme)