Яна Лам - Сны – игра подсознания или продуманный сценарий Сверху?

Jana Lama - Sapņi – zemapziņas spēle vai pārdomāts scenārijs no Augšas?

15 09 29 01

Vai jums ir gadījies pamosties pēc sapņa ar neparastu sajūtu no pārdzīvoto emociju spilgtuma, krāsu piesātinājuma, un tāda sapņa sīkas detaļas jūs varētu atcerēties pat pēc vairāku gadu paiešanas?

Vai jūs esat redzējuši sapņus, kuru sižets atkārtojas vairākkārt, gluži tā, it kā kāds būtu mēģinājis nogādāt jums svarīgu informāciju, vai, kad jums ļoti bija vajadzīga atbilde un jūs nezinājāt, kā rīkoties, gatavs risinājums jums atnāca sapnī?

 

Eņģeļi atnāk sapnī

Mūsu dvēsele mēģina pie mums aizklauvēties pilnīgi dažādos veidos: mēs varam izdzirdēt klusu iekšējo balsi, zināmu rokasgrāmatu turpmākām darbībām.

Mēs varam vienkārši zināt, ka vajag rīkoties tā, nevis citādi, vai just neapmierinātību, kura liek mums pievērst uzmanību vienai vai otrai mūsu dzīves sfērai.

Un dažreiz sapņi – tas ir vienīgais paņēmiens, kurš atliek mūsu dvēselei, lai izsistos cauri izkropļojumu un pārliecību biezajam slānim, apiet mūsu zemapziņu un atslēgt mūsu loģisko prātu.

 

Ceļojums uz Mājām

Kārtējā praktiskajā nodarbībā Reinkarnacionikas Institūtā es sev par lielu izbrīnu konstatēju, ka viena no manas dvēseles iemīļotajām nodarbēm starp iemiesojumiem ir sapņu modelēšana.

 

Sk. arī Dvēseles misija[1].

Katrai dvēselei ir iemīļotā nodarbe, kuru viņa turpina arī pēc fiziskās nāves.

 

Es tikko biju sākusi apgūt šo meistarību, bet, vērīgi pavērojusi procesu, es izdarīju ne mazums interesantu atklājumu.

Kad mēs guļam, mūsu skeptiski noskaņotais prāts arī guļ. Tāpēc miega laiks ir ideāli piemērots tam, lai mūsu nemateriālie draugi varētu iedvesmot, virzīt un vienkārši atbalstīt, kad mums tas ir vajadzīgs visvairāk.

15 09 29 02

Sapņi, kā izrādījās, ir viens no sasaistošajiem pavedieniem ar mūsu mūžīgajām mājām. Tieši uz mājām dodas vairums dvēseļu miega laikā.

Tādi ceļojumi palīdz mums uzlādēties, noskaņoties uz izvirzīto uzdevumu pildīšanu un arī vienkārši atpūsties no materiālās pasaules smagajām enerģijām.

Diemžēl pēc atgriešanās mūsu ķermenī mēs ļoti bieži aizmirstam to, kur ceļoja mūsu dvēsele, bet, ja ieklausāmies pašās pirmajās sajūtās, tajos gaistošajos tēlos, bezsvara un neizmērojamas laimes sajūtā uzreiz pēc pamošanās, tad var uzķert šīs Dievišķās enerģijas un pacensties atnest tās šurp uz materiālo plānu.

Taču par pašu svarīgāko atklājumu kļuva apzināšanās, ka dažiem sapņiem ir īpaša, neparasti svarīga misija.

 

Sapņi-uzvednes

Kad mēs nogriežamies no sava ceļa un mums nemaz negribas uzņemties tos uzdevumus, kurus mēs ieplānojām sev uz dzīvi[2], vai reiz kaut kas vienkārši aizgāja ne tā – mēs nesatikāmies ar svarīgu cilvēku, neaizbraucām uz vajadzīgo vietu –, tad pie lietas ķeras vesela sapņu izstrādāšanas komanda.

Viss rūpīgi tiek pārrunāts un saskaņots ar dvēseles audzinātāju[3], kurš atrodas iemiesojumā, bet dažreiz mēs paši vēl pirms dzimšanas lūdzam mums palīdzēt tādā, lūk, neparastā veidā.

Tikko kā uzdevumi un mērķi ir izpētīti, tiek izstrādāts sapņa scenārijs, kurš ir aicināts iedvesmot mūs uz noteiktām lietām.

15 09 29 03

Viss rūpīgi tiek pārdomāts, ietīts domu sūtījumā un ar impulsu nodots mūsu augstākajam Es, kurš šo impulsu nosūta tālāk tieši uz galamērķi.

Tādējādi mēs informāciju saņemam atkārtojošos sapņu veidā – tās var būt dažādas sajūtas, tēli vai arhetipi, kuri mudina mūs izdarīt noteiktas lietas.

 

Sk. arī Paralēlā dzīve sapnī[4].

Dvēsele miegā ceļo uz paralēlām telpām, kur gūst pieredzes.

 

Šīs lietas var šķist maznozīmīgas – piemēram, piezvanīt cilvēkam, kuru neesat redzējuši vairākus gadus, vai apmeklēt kādu pasākumu.

Ja mēs sekojam instrukcijām un speram noteiktus soļus, tad visdrīzāk mēs varēsim nonākt tur, kur ieplānojām būt vēl pirms tam, kad atnācām uz šo pasauli.

Piemēram, kad jūs kārtējo reizi redzat sapni par jūsu skolas draugu, jūs domājat, ka varbūt jums patiešām viņam uzrakstīt?

Rezultātā jūsu draugs izrādās tieši tas cilvēks, kurš iedvesmo jūs noticēt saviem spēkiem un īstenot senu sapni[5], par ko jūs skandinājāt visiem pēc kārtas kopš agras bērnības, bet pakāpeniski nobīdījāt to dibenplānā, iesaistoties savas esības trīsdimensiju spēlē.

 

Dievišķie vēstījumi

Kad mūs kāds ļoti maigi un ar mīlestību piebiksta, mēs varam izmantot informāciju, kura nāk no neredzamajiem palīgiem, un varam vienkārši stūrgalvīgi nepamanīt atkārtojošos vēstījumus no Augšas – izvēle vienmēr ir mūsējā.

Mums neviens un nekad nesāks uzspiest nekādus uzdevumus vai mācības, izņemot tos, kurus mēs paši nolēmām sev uzņemties.

Ja no Dievišķajiem vēstījumiem jūs jūtat neticamu enerģiju un spēku pieplūdumu, tad pats galvenais – neļaut loģiskajam un mūžīgi šaubās esošajam prātam ņemt virsroku un pārliecināt jūs par pretējo.

Jo, ja vēstījums ir pareizs, tad jūs to zināt – jūsu Dievišķās būtības dziļumos, jūsu pašā serdenī! Un tālāk – nav liela lieta – vienkārši ņemt un izdarīt, un rezultāti neliks uz sevi gaidīt.

P.S. Reinkarnacionikas Institūtā es nokļuvu tieši pēc tam, kad palūdzu parādīt man, vai mācības šeit būs piemērotas man tagad. Atbilde tika saņemta tajā pašā naktī, un es ne reizi vēl neesmu nožēlojusi par savu lēmumu.

 

P.P.S. Jums ir nākušas uzvednes sapnī no Augšas?

 

 15 09 29 04

Jana Lama

Reinkarnacionikas Institūta 1. kursa studente. Laimīga ceļotāja laikā un telpā.

 

Pievienots 29.09.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/angely-vo-sne/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4100-kada-ir-dveseles-misija (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3908-irina-tkacova-mes-pasi-planojam-savu-dzivi-lidz-iemiesojumam (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3861-kristine-nikitina-garigie-audzinataji-tie-kas-vienmer-ir-blakus (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-zotova/11-dazadi/2604-tatjana-zotova-paralela-dzive-sapni (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/anna-galceva/11-dazadi/3910-anna-galceva-uz-sava-sapna-vilna (Tulk. piezīme)