Евгения Горева Родившиеся 8 числа — все тайны вашей Силы

Jevgēnija Goreva - 8. datumā dzimušie – visi jūsu Spēka noslēpumi

18 08 08 10

Astotnieks, pat asociatīvi (gan pēc formas, gan pēc valsts svētku datuma) – vairāk ir sievišķs skaitlis. Sievietes – Astotnieki – īstenas dāmas vai piedzimušas ar īstenas sievietes potenciālu, kuru nepieciešams izpaust.

Vīrieši, kas dzemdēti 8. datumā, kopš bērnības izjūt paaugstinātu uzmanību no sieviešu puses. Viņa dzīvē milzīgu lomu spēlē sievietes, viņa ģimenes visas sieviešu paaudzes un sievietes, nekādi ar viņa ģimeni nesaistītas.

Ja jūs esat ienākuši šajā pasaulē 8. datumā, jūsu figūra – tā ir astoņstaru zvaigzne jeb vēju Roze ar vidējiem virzieniem. Austrumu tradīcijā tā ir Bagua shēma, kuru izmanto Fenšui.

18 08 08 11

Mendeļejeva tabulā 8. elements – tas ir Skābeklis, mūsu dzīves pamats. Tiem, kuru dzimšanas diena ir 8. datumā, – aktuāla ir “skābekļa” dualitātes – dzīves un nāves – tēma. Nāves tēma nes jums daudz atklāsmju. Katru reizi, kad jūs saduraties ar nāvi, norit zināma iekšēja izstrāde. Jums ir svarīgi atbrīvoties no bailēm no nāves, tad arī bailes no dzīves aiziet.

Jums ir tuva arī šaha spēles galdiņa shēma (8x8), kas izraisa aktīvu iekšēju cīņu un ārējus notikumus, kas pauž dualitāti.

18 08 08 12

Mēbiusa lente – bezgalīga

Astotnieks – Mēbiusa lentes modelis; tā ir pāreja no vienas puses uz otru, no zemes plāna uz cilvēku, no enerģijas uz informāciju. Šī pāreja daudziem cilvēkiem notiek asi, Astotniekiem gludeni un viegli.

Taro sistēmā, kura lieliski apraksta zemes dzīves hologrammu, Astotniekiem atbilst Spēka kārts. Spēka vispārīgā jēga – tā ir dzīvniecisku kaislību savaldīšana ar mīlestību un sirds tīrību. Zemes plāna izpausmju nomierināšana un līdzsvarošana ar Augstāko Aspektu spēku.

18 08 08 13

Šī kārts izsaka un noskaņo jūs uz jūsu Iekšējā Spēka izpaušanu un izmantošanu. Tieši tā tiek savaldīta dualitāte, tieši tā izgaist bailes no nāves…

Citi rubrikas Skaitļu numeroloģija pēc dzimšanas datuma[1] raksti.

 

Pievienots 08.08.2018.

https://znak-simvol.ru/rodivshiesya-8-chisla/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/skaitli-un-datumi (Tulk. piezīme)