Знакомьтесь: Санат Кумара

Iepazīstieties: Sanats Kumara

22 01 29

Šodien es pamodos nakts vidū ļoti interesantā sapnī. Kāds radiodiktors, plaši pazīstams (ne uz Zemes), vāca no kontaktieriem un čeneleriem raksturojumus par tām būtnēm, ar kurām viņi sarunājas. Viņš pat ir iekārtojis zināmu tabulu, kur atzīmē kādas enerģijas vai iezīmes. Un es padomāju – un, ja nu viņš pajautātu man, ko es varētu pastāstīt par Sanatu Kumaru, ko es varētu atbildēt? Un ar šo uzdevumu pamodos. Un iedegos ar to.

Tātad kādas enerģijas vai īpašības es varētu atzīmēt mūsu Lielajam Skolotājam?

Pirmkārt, visi viņu sauc par lielo, bet es neko tādu nejūtu. Viņš nekad nav bijis dievišķa figūra, kura izraisa godināšanas jūtas. Bieži es lasu čenelingus par Augšupceltajiem Valdniekiem, kur par viņiem tiek stāstīts kā par Lielajiem un Viedajiem, parastam cilvēkam nesasniedzamiem.

Visas Augšupceltās un Augstākās Būtnes ir demokrātiskas: Jēzus kā brālis, Sanats Kumara kā tēvs, Diženā Dieviete kā Lielā Māmiņa. Viņi savās sarunās ir skaidrojuši mums savu hierarhiju nemaz ne tā, kā mēs ierasti redzam, – ne piramīdā, bet pa horizontāli: visi ir vienlīdzīgi, no liela līdz mazam. Un mēs to jūtam!

Sanats Kumara – savas dvēseļu Ģimenes Tēvs, kurš nolaidās manī un aizveda aiz sevis atpakaļ uz savu ugunīgo Ģimeni. Un tā patiešām ir Ģimene, kuras klātbūtne ir daudzās vietās vienlaikus: kvantu superpozīcijā. Attieksme pret mums ir ne tikai kā pret mācekļiem, bet arī kā pret bērniem, kuri pieaug un var iemācīties daudz ko: rūpīgi un uzmanīgi.

Sanats Kumara – daudzdimensionāla būtne, kura ved mūs uz augšupcelšanos, ved neatlaidīgi, nopietni, visu laiku liekot mums saprast, ka mēs viņa vadībā attīstāmies un kļūstam daudzdimensionāli.

Mēs nedzirdam vārdus – “Saprotiet, kādas lielas būtnes jūs esat”, “Jums ir jāuzzina, kas jūs esat” un citas izplatītas frāzes, kas pāriet no čenelinga uz čenelingu. Ne reizi viņš nav mūs uzlielījis, izņemot “malacis, ejam tālāk”, lai nebūtu ne uzpūtības, ne lepnības, ne pārākuma sajūtas. Taču, spriežot pēc faktiem, mēs esam daudz sasnieguši tieši daudzdimensionalitē, tāpēc ka apgūstam ne tikai ugunīgo, bet arī atmisko plānu pēdējā laikā. Paši par sevi brīnāmies.

Un sākums bija pavisam vienkāršs. Es uzzināju, ka var sazināties ar Augstāko Es, un veicu mēģinājumus “rakstīt”. Pēc dažām dienām es uzrakstīju kaut kādus vārdus kā atbildi uz jautājumu. Un sāku rakstīt vēl un vēl. Un, lūk, sarakstīju milzīgi daudz materiālu. Praktiski tie visi ir izlikti vietnē (daži nav izlikti – tie ir domāti Augstākajai Augšupcelšanās Skolai).

Sanats Kumara vienmēr man paliks kā mīkla, tāpēc ka viņš, piemēram, sāka no mentālā plānā un teica man: “Es esmu tavs starojošais ķermenis”, bet tagad mēs viņu ieraudzījām Dhian-Kohana augstākajās enerģijās. Viņa raksturojums visu laiku no manis slīd prom, jo viņš taču nav cilvēks, bet Agnišvata. Starp citu, kā noskaidrojās, Agnišvata – tā ir dabiskāka Būtība, kurā Dhian-Kohans mitinās ar savu Ģimeni.

Visa Ģimene divreiz mūsu īsajā sazināšanās laikā augšupcēlās. Pēdējo reizi tas bija pirms Jaunā, 2022. gada. Visa Ģimene iekārtojas jaunā vietā, un arī mēs kopā ar viņiem pieaugam.

Taču viss, ko es pašlaik stāstu, neļauj mums saprast Skolotāja pašu būtību – kāds viņš ir?

Viņš – pati mīlestība – karsta, gaiša, vieda un saprotoša.

Pacietīgs, vienmēr saiknē (izņemot par kara notikumiem, kuros viņam arī ir nācies piedalīties).

Viņā vairāk ir vīrišķo enerģiju, neraugoties uz apziņas vibrāciju augstumu.

Viņš ir kristāliski godīgs, viņam piemīt gods.

Viņš ir neapstrīdams līderis, neraugoties uz maigumu.

Viņš – gaismeklis, kura spēks un enerģija ir mīlestībā un visuma izpratnē.

To ir tik grūti aprakstīt, tāpēc ka es gluži kā raugos uz sevi, jo viņš ir iegrimis manī un vairs nav bijis atsevišķi no manis. Es sarunājos ar viņu savā sirdī.

Viņš pašlaik man uzsmaidīja, pulkstenis rāda 2:22. Nekas, strādā! Viņam patīk, kad mēs strādājam.

Tagad saprotu, ka risinu sarunu no fiziskā plāna. Pamēģināšu no Augstākā Es.

Viņš nekad neved tā, lai ierobežotu mūs kaut kā – jums ir jādara. Viss, ko mēs darām nodarbībā, mums tiek piedāvāts, un mēs pastāvīgi jūtam palīdzību, jo mūs taču ir jāsavāc kopā, bet mēs esam nedaudz dažādi, kāds augstāk, kāds zemāk, bet mēs visi esam kopā. Viss vienmēr ir maigi un ne obligāti. Tiek piesaistīta mūsu interese, visu laiku tiek piedāvāts apzināties sevi dažādos līmeņos. Viss vienmēr ir paskaidrots: kā, kad, kādēļ un kāpēc. Tas ir, mēs neejam akli, atmetot saprātu. Mēs saglabājam personību, un mums pastāvīgi tiek likts priekšā izzināt sevi visos plānos.

Skolotāja galvenā interese, priekšmets, kuru viņš pēta, – saprāta un apziņas saikne. Mērķis – pacelt apziņu un iemācīt cilvēkam kļūt patiesi saprātīgam. Apziņas izaugsme vedīs cilvēci uz jaunu apakšplānu, un visu mūsu Skolotāju rūpes ir, lai mēs paceltos, nevis iekristu vēl lielākā blīvumā.

Esat dzirdējuši par tirāniju, kura var iestāties pēc 400 gadiem visā visumā? Lūk, kādu uzdevumu risina tagad visi, kas šeit atrodas, saiknē ar Zemi; neraugoties uz visiem mēģinājumiem iedzīt mūs koncentrācijas nometnē, iztaisīt no mums paklausīgus vergus, iztaisīt no mums aitas, mums ir jāceļ sava apziņa, nevis jānolaižas patērnieciskumā un pakļautībā.

Sanats Kumara pašlaik ir iedvesmots, viegls un patīkams, viņš aizslīd no manas vērīgās uzmanības. Viņš ir visur.

Mums viņš – ceļazvaigzne, kura nevilina, bet pievelk, palīdz un ved. Viņš ir rezultāts un cēlonis, sākums un beigas.

2021. gadā viņš atvēra uzreiz divas Skolas – “Augstāko Augšupcelšanās Skolu”, kuru sastādīja audzēkņi (bērni), kuri ar mums ir sen, un sākumskolu “Garīgās Attīstības Pamati”, kur visi šie bērni tagad ir pasniedzēji. Un viss izdevās! Mums nākas tikai brīnīties, kā viss izdodas: grūti uzdevumi tiek risināti, un mūsu bērni iegūst turpmāku attīstību ne tikai kā Augstākās Augšupcelšanās Skolas audzēkņi, bet arī kā sākumskolas skolotāji.

Sanats Kumara pašlaik smaida: es to visu redzēju, nojautu un liku.

Ko tu mums gribi teikt šajā kontekstā?

Sanats Kumara: Priekšā mums ir daudz saskarsmju, dzīves plānu, priecīgu un gaišu. Viss mums izdosies. No jums – pacietība un priecīga apsveikšana, sagaidot augšupcelšanās jaunās enerģijas, kuras ceļ Visa Kas Ir gaismā. Viss pārbīdās, un mēs – tam balsts. Mēs sagatavojam apziņas kvantu lēcienus, rūpējamies par visiem daudzdimensionalitātes plāniem, atbalstām jūs un vedam uz augstākajām pasaulēm. Mēs esam ceļā. Mēs mīlam šo dzīvi un aizvedīsim planētu uz uzplaukumu.

Lai notiek tā!

 

Pievienots 29.01.2022.

https://sanatkumara.ru/stati-2022/znakomtes-sanat-kumara

Tulkoja Jānis Oppe