Беседа с Санатом Кумарой после семинара «Буддхи-огненное тело»

Saruna ar Sanatu Kumaru pēc semināra “Budhi-ugunīgais ķermenis”

21 11 07

5. novembrī mums noritēja iniciācija ar jaunu grupu. Un cilvēki jautā, vai viņiem ir radīts ķermenis ugunīgajā plānā? Ko iniciācija dod cilvēkam? Parādās aizmetnis vai kas?

SK: Atveras portāls uz ugunīgo plānu pa jūsu kanālu, pa sutratmu. Jūs ar savu apziņu ieejat šajā plānā un aplūkojat to. Šis plāns tagad uz visiem laikiem jums ir atvērts. Jūsu aizmetņi patiešām ir mūsu Radītāju radīti. Tagad jūsu darbs – apciemot tos un appūderēt ar savu apziņu.

Ko nozīmē “appūderēt”?

SK: Savienoties ar tiem un iecelt par savām būtībām, padotām jūsu personībai. Kā dvēsele ienāk jūsu ķermenī, jums dzimstot, tā jūsu daudzdimensionālā apziņa ieiet jūsu aizmetnī, kurš nogatavojas pie Diženās Dievietes inkubatorā. Jūsu apziņa ieceļ sevi par jūsu personību ugunīgajā plānā.

Ar ko mūsu jaunizceptais aspekts atšķiras no dvēseles ugunīgajā plānā, kura ienākusi cilvēka ķermenī?

SK: Dvēsele eksistē visos plānos, viņa ir daudzdimensionāla. Jūs radījāt pagaidām viendimensijas aspektu, kurš kāps augšup pa plāniem, tas ir, viņam ir cits uzdevums. Pie mums tāds aspekts saucas “drUcei (дрУцей)”.

Citi mērķi?

SK: Apmēram tā atšifrējas. Cita mērķtiecība, kā jauna personība uz trīsdimensiju bāzes (fiziskā – astrālā – mentālā).

Kāda nozīme ir šim aspektam mūsu dvēselei?

SK: Tā ir atvase, dvēseles dzimtas turpinājums, priekšā ir viņas atvēršanās milzīgā gaismas kokā (rāda).

Šī brīnišķīgā gaismas koka zari – tās ir manas jaunās atvases?

SK: Tā ir jūsu nākotnes ģimene.

Bet pašlaik mēs esam kā zariņi tavā Ģimenē?

SK: (Redzu atsevišķu lielu SK koku un manu mazo krūmiņu blakus. Es – atsevišķa būtne.)

Apkārt lielajam kokam ir jābūt mežam. Jūs – pirmās būtnes no Zemes ienākat taisnā ceļā mana Koka areālā.

Un tava ir Augšupcelto Valdnieku ģimene?

SK: Kāds ir palicis blakus, kāds sen aizgājis uz citām dimensijām.

Ko mums teikt tiem, kas pagaidām ir palikuši mentālajā plānā pēc semināra?

SK: Jūsu ceļš ir atvērts uz ugunīgo plānu. Visa būtība ir vibrācijās un attīrīšanā. Nekur nesteidzieties, šeit laika nav. Jūs visu paspējat. Vienkārši sākumā vajadzīga pamatīga sagatavotība vibrāciju ziņā. Jums ir jāvibrē augstu. Tas viss – mūsu SK Skolas kompetencē. Tā gatavo jūs tādām virsotnēm.

Saules Brālības Skola uzķer SK Sākumskolu. Viņi ir malači, ar izpratni attiecas pret jums, pret jūsu trūkumiem, un satīra to, ko jūs aiz sevis nepamanāt.

Elohimu – Evolucionāro Radītāju – Radīšanas Skola. Turp jūs vēl ilgi iesiet, jo tā ir dvēseles jaunrades virsotne. Šeit jūs varat atrasties ne vienu gadsimtu vien.

Mums ir svarīgi tagad dot vēlējumu tiem, kas 5. novembrī bija seminārā. Ko viņiem darīt tālāk?

SK: Tiem, kas palika mentālajā plānā, – attīrīties un izglītoties. Jūs būsiet gatavi vēlāk, bet ceļš jums ir atvērts jau tagad. Pārējie var turpināt mācīties Augstākajā Skolā.

Bet cilvēkam taču visu laiku ir jāatrodas ugunīgajā plānā, kamēr viņš nav noformējis savu aspektu? Iespējams, ka viņš var semināros iet iekšā savā aspektā, bet parastajā dzīvē palikt mentālajā plānā? Teiksim, kad es skatos uz viņiem ar tevi tagad, kur viņiem jābūt?

SK: Bet tu paskaties pati. Lūk, seminārs, lūk, iniciācijas, vai visi tika iekšā ugunīgajā plānā? Vai visiem radās ugunīgais aspekts?

Viens netika, es zinu, kurš tas ir.

SK: Kā redzi, praktiski visiem notika iniciācija, tas ir, tika radīta ligzda personībai ugunīgajā plānā. Mēs ne pašu personību radām, bet tikai formu viņai, tas ir, apvalku, ķermeni, tāpat kā jums ir fiziskā forma. Bet tālāk ir arī patstāvīgs darbs un meditācijas. Cik bieži jūs tur mēdzat būt, kā jūs audzējat, piepildāt ar sevi formu, cik jums tur ir mīlestības un gaismas u.c. Un pakāpeniski jūs pāraugat ugunīgā plāna Augstākajā Es, un viņš vienmēr kļūst par jums, tas ir, jūs esat augšupcēluši savu apziņu uz šo augstumu.

Tas ir, pašlaik pagaidām jaunizceptajiem audzēkņiem nav jābūt vienmēr ugunīgajā plānā, kamēr viņi neieaugs tajā?

SK: Protams, jā.

Sākumā es gribu viņus kā eksternus aizvest līdz tām zināšanām, kuras mēs jau esam ieguvuši Augstākajā Augšupcelšanās Skolā (AAS).

SK: Divi, trīs semināri, un varēs ieiet AAS semināros. Ir arī otrs ceļš – noklausīties visus tos AAS seminārus, kurus jūs jau esat izgājuši. Tā ir pamatīgāka sagatavošanās. Intensīvs. Katrs izvēlas to, kam ir gatavs. Nav viennozīmīga ceļa. Viens ziņkāres dzīts ir atnācis, otrs tiecies, trešais vienkārši gribētu augt daudzdimensionalitātē, lasot, cik svarīgi ir iegūt ugunīgo ķermeni. Mēs ne tikai savienojamies ar dvēseli, bet arī audzējam jūsu vārda zaru. Tas ir cilvēcisks zars, kurš aug no fiziskā plāna.

Bet mums vienalga nenāksies atgriezties fiziskajā plānā, lai audzētu šo zaru turpmākajās dzīvēs?

SK: Nē, lai audzētu šo zaru, jums nenāksies iet iekšā jūsu blīvumā, ja jūs jau esat gatavi augšupcelšanai. Lūk, pēdējais ir jāpārbauda – vai jūs esat gatavi.

Un kā to pārbaudīt?

SK: Cilvēks, kurš ir gatavs, to zina pats. Viņš ir jau realizējusies nobriedusi personība. Ja ir jautājumi – sakiet man… es nezinu… tātad pagaidām nav gatavs.

Lielisks kritērijs. Personīgā atbildība savā un savas nākotnes priekšā, iziešana no aizbildniecības, personīgs lēmums. Protams, nevienam nav tiesību lemt mūsu vietā. Kā atnāk šī zināšana? Ar ko vēl mēs varam atbalstīt cilvēkus šajā ceļā?

SK: Svarīgs nav pats pakāpiens, svarīgs ir pats ceļš. Tas tiek ļoti augstu vērtēts augstākajos plānos – mērķtiecība, kas nav līdzīga spēlei. Daudzi to uzskata par hobiju. Tad jums ceļš uz spēli.

Garīgumam ir daži augstāki kritēriji. Dievišķība – vienīgā vērtība katras dvēseles dzīvē, un tas ir nopietni. Un, ja jūs esat uz šī ceļa, – es varu tikai apsveikt jūs un atbalstīt ar visu dvēseli un visu ķermeni.

Bet arī ar katru pakāpienu iestājas arvien lielāks patstāvīgums. Sarunājieties ar mani, ar saviem personīgajiem Skolotājiem. Mācieties to darīt. Jo augstākas jūsu vibrācijas, jo jums vieglāk eksistēt garīgajā pasaulē, jo jūs taču iegūstat atbalstu, par kuru neiedrošinājāties domāt nekad. Viss visums ir jums palīgs. Un palīdz vienmēr būtnes daudz augstāk par jums pēc vibrācijām. Jūs augat, un jūsu Atbalsts paceļas. Un tā vienmēr.

Pateicos par interesi par mūsu lietu. Aicinu jūs uz turpmākajiem semināriem. Redzu jūs. (“Es tevi redzu…”) Svētu jūs ceļā!

 

Pievienots 07.11.2021.

https://sanatkumara.ru/stati-2021/beseda-s-sanatom-kumaroy-posle-seminara-buddchi-ognennoe-telo

Tulkoja Jānis Oppe