Каков жизненный уровень Творца в тебе?

Natālija Koteļņikova - Kāds ir Radītāja dzīves līmenis tevī?

Saruna ar Diženo Dievieti

21 10 24 01

Kā notiek augšupcelšanās? Kas tas ir par procesu, kādā reģistrā/plānā tas ar cilvēku notiek un kādā veidā?

DD: Augšupcelšanās – tā ir dvēseles pāriešana uz augstāku plānu. Dabiski, ka arī visām apakšējām dvēseles daļām ir jāatbilst zināmām tīrības un frekvences normām. Tu nevari dejot gulbi ar netīrām kājām.

Augšupcelšanās – tas ir metabolisks process. Tas ir, tu sāc visu redzēt, just un pat domāt citādi. Tu kļūsti citāda, gluži kā izvērsta, savienojusies ar ugunīgo ķermeni.

Audzēknis jautā, kad viņam atnāks jauna dvēseles īpašība. Viņš domā, ka viss būs pats par sevi, ja viņš dabūs pieeju savam ugunīgajam plānām.

DD: Ugunīgais ķermenis, protams, palīdz audzēknim pievērst uzmanību savām īpašībām samērā ar to, cik viņam ir sekmējies tajā, par ko es tev tikko teicu. Taču atrasties viņā kā AEs vajag pastāvīgi, vismaz pēc iespējas biežāk, lai iedzīvotos šajā stāvoklī. Tas ir, būt saiknē ar to, ko dara tava dvēsele. Tam ir jābūt dabiskam stāvoklim, cēlam un jūtīgam.

Mūsu virzība pa plāniem seansos un meditācijās nav dvēseles augšupcelšanās?

DD: Tas ir process, kuru jūs varat sajust un papriecāties par savām sekmēm. Šis process atspoguļojas jūsu virzībā pa realitāšu plāniem, taču tomēr dvēselei ir savs ceļš, kuru jūs veicināt ar savu garīgo ceļu. Tas ir, jūsu process fiziskajā plānā un dvēseles process ir neatdalāmi kā apskaidrošanās vai atklāsme (nav piemērota vārda, kurš ietvertu garīgo kvantu lēcienu un nozīmētu atklāšanos jaunos plānos).

Pastāsti par monādes daudzkārtīgo klātbūtni ugunīgajā plānā.

DD: Jums tas šķiet fantastiski, bet savā ugunīgajā ķermenī jūs esat klātesoši jau daudzkārtīgi, dažādās pozīcijās attiecībā pret planētu un Saules Sistēmu. Jūs esat visur un vienmēr. Tas tev ir pazīstami?

Jā, protams, lai kur mēs nevēlētos “pastaigāt”, tu jau tur esi. Tas tā ir?

DD: Ne gluži tā attiecībā pret dažādām Ģimenēm un privātiem valdījumiem. Bet ar atļauju un ielūgumu tu vari apmeklēt vai pat uz laiku apmesties daudzos konklāvos, ģimenēs, parunāties ar dievišķām būtnēm – jūs viņas saucat par dieviem – un pacelties vēl augstāk, uz logoistisko plānu, uz atmiskā plāna augstākajiem reģistriem.

Ar ko atšķiras logoistiskais plāns no atmiskā augstākajiem reģistriem?

DD: Tici, Logosi var būt pilnīgi dažādos apziņas attīstītības līmeņos. Tie ir kā cilvēki, tikai citos reģistros. Planetārie Logosi, zvaigžņu Logosi, galaktiskie Logosi u.c. Katras Logoss rada savā veidā, neskatoties uz kopējo Vienotā Radītāja Dzīves Plānu. Es arī esmu Logoss, un tādu mana plāna Logosu ir vairāki dažādas visuma daļās. Es loloju dvēseles, paceļu viņas uz pjedestāla, mīlu un sildu.

Es jau vairākas reizes esmu sastapusi vārdu “pjedestāls” kā kaut ko nesatricināmu, pie kā ir jāturas un nedrīkst no tā nokāpt. Kas stāv aiz šī izteikuma?

DD: Tā ir tevis iekarotā Radītāja vibrāciju frekvence, dzīves līmenis tevī. Tu esi pacēlusies līdz šim līmenim, cik es saprotu, un turies pie šī līmeņa – ar iekšējo tīrību, dvēselisko skaistumu, sevis kā dvēseles sajūtu.

Taču cilvēks vēl tik bieži “lien ārā” no manis!

DD: Tu taču esi cilvēks, ar visām viņa jūtām, rūpēm un fiziskajām problēmām. Tu esi sociumā, un, kaut arī tu esi paslēpusies no viņa savā mājā, bet vienalga pagaidām sabiedrība vēl stipri tevi ietekmē. Un citādi nevar būt. Jo tu taču pārveido šo sabiedrību no iekšienes, un tāpēc esi saistīta ar viņu ar visām saiknēm.

“Radītāja dzīves līmenis tevī” – tas ir jauns jēdziens. Pastāsti par to sīkāk.

DD: Var augt no centra uz perifēriju un var virzieties uz centru, atgriežoties no tāla ceļojuma. Samērā ar virzību uz centru tevi pārņem arvien augstākas vibrācijas. Kā tagad.

Tas ir, pēc mūsu mērogiem, Radītāja Dzīves līmenis – tā ir eksistence noteiktā vibrāciju līmenī? Tas uz dvēseli attiecas?

DD: Viss, kas saucas “garīgais ceļš”, protams, attiecas uz dvēseli. Ne uz cilvēka ego, bet uz tevi, uz to, kas aizņem šo ķermeni. Tu esi dvēsele pirmām kārtām, gan uz Zemes tu esi dvēsele, gan mentālajā ķermenī – dvēsele, gan manā reģistrā tu esi dvēsele, dvēseles monādiskais aspekts.

Ķermeniskajam pavadonim ir īpašības un talanti, raksturs un liktenis – zināmā mērā, taču tu nevari būt līdz tādai pakāpei cilvēks, lai pavisam aizmirstu par dvēseli! Tieši dvēsele nosaka tavu dzīvi uz planētas, tieši dvēselei ir karma, tieši dvēsele tiecas vai netiecas uz garīgo virzību. (Viņa netiecas, ja viņai ir citi uzdevumi, teiksim, sastrādāt godīgumu, saprātīgumu, skaistumu un mīlestību).

Kad dvēsele pāraug savu plānu, nobriest, kā jūs sakāt, viņa ir tā, kura virza cilvēku uz nākamo līmeni, uz augšupcelšanos.

Mani interesē vēl viens apstāklis. Dažādu plānu būtības, tuvas man pēc gara, ienāk manī pēc dažām dienām, trešajā dienā, kā es jūtu, un turpmāk atrodas manā sirdī. Lūk, tā notika ar Princi Filipu, viņš šodien ir manā sirdī. Kas tās ir par darbībām?

DD: Tu no jauna apvienojies ar savu Ģimeni. Tas ir saprātīgs process, ne no kā nebaidies un nedomā, jūs pamazām kļūstat par grupu augstākā līmenī nekā cilvēku grupa. Tu – kanāls, un tavā kanālā ir vieglāk veikt augšupcelšanos tiem, kas pie tā nonāk patstāvīgi.

Vai Filipam ir sakars ar manu tēvu, viņi ir tik līdzīgi! Es to nupat saskatīju…

DD: Ir, un nepastarpināts sakars.

Tā nav viena un tā pati dvēsele?

DD: Nē, dažādas, taču it kā brāļi. Tā ir jūsu lielā Ģimene ugunīgajā plānā.

“Var augt no centra uz perifēriju un var virzieties uz centru, atgriežoties no tāla ceļojuma.” Tas nenozīmē kalpošanu sev vai kalpošanu vienam?

DD: Nē, šajā ceļā var būt dažādas kalpošanas nokrāsas, bet tas ir ceļš uz matēriju un atpakaļ uz garu.

Kā mēs to saucam – involūcija un evolūcija?

DD: Jā, aiziešana no augstām vibrācijām uz lielāku blīvumu, kur mīlestība vairs nav jūtama un tiek izzināta kā dievišķs brīnums, un dvēseles atgriešanās uz savu plānu, kur sirds staro mīlestību kā vibrāciju plūsmas.

Kādēļ dvēseles iet uz tumsu, uz kalpošanu vienam, no Diženās Dievietes skatpunkta?

DD: Tas ir daudz vieglāks ceļš, spēka ceļš, nevis mīlestības ceļš. Individualizācijas ceļš, tas ir, izdabāšana visām savām vēlmēm – necienīgām, primitīvām, dzīvnieciskām pēc savas dabas. Nav jāattīstās, jāsasprindzina prāts un sirdsapziņa, var atļauties visus tabu, pārkāpt visus baušļus – tev nebūs slepkavot, tev nebūs laulību pārkāpt, tev nebūs melot, tev nebūs nodot… Tā ir aiziešana no dievišķajiem Harmonijas Likumiem.

21 10 24 02

Visums pēta visus ceļus, palīdzot tikt skaidrībā visiem pārējiem, no kā sargāties, kā nevajag rīkoties, kas ir pretīgs humānisma, harmonijas un skaistuma pamatam. Tā ir nolaišanās matērijā vēl dziļāk. Tas ir polarizācijas ceļš – uz gaismu un tumsu.

Ra “Viena Likumā” saka, ka tumšie vienalga paceļas uz augstākām vibrācijām un savienojas ar gaišajiem sestā blīvuma pusceļā. Tas tā ir? Kā to var saprast?

DD: Pastāv tumšo būtņu hierarhija, kurā pašas augstākās būtnes sāk atgūt redzi, sastrādā augstākas vibrācijas, viņas pārstāj kalpot sev, Vienam virsotnē, aizdomājoties par tālāko virzību uz augstākiem plāniem. Viņas pāraug negatīvu, nožēlojot grēkus un apzinoties savu ceļu. Viņas attīrās ar daudziem paņēmieniem, un rezultātā viņu dvēsele nostājas un gaiša ceļa, sākot visu no sākumu. Ejot cauri zemes plāna vai citai planetārai māceklībai, viņas izvēlas gaišu attīstības virzienu. Nevar uzreiz pāriet uz augstāku apziņas stāvokli, neaizvācot no sevis visu negatīvu.

Ko tu pateiksi, lai pabeigtu vēstījumu?

DD: Jūs ejat pareizu ceļu, pakāpeniski vācot prom no sevis ieradumus un negatīvas jūtas kā zemu vibrāciju cēloņus. Pašlaik darbojas daudz apskaidrojošu kanālu.

Tu ej manu ceļu, mēs jūs vedam tā, kā bijām iecerējuši, ceļot un atbalstot, palīdzot un izglītojot. Esiet saprātīgi šajā ceļā un nenogriezieties sāņus. Tad mēs jums varam garantēt apskaidrošanos un augšupcelšanos. Daudz kas ir atkarīgs no jums, mēs esam tikai palīgi ceļā, pieturas punkti trasē.

Pateicos, Dārgā Diženā Dieviete!

 

Pievienots 24.10.2021.

https://sanatkumara.ru/stati-2021/kakov-zhiznenniy-uroven-tvortsa-v-tebe

Tulkoja Jānis Oppe