Что происходит при Посвящениях

Kas notiek Iesvētījumos

21 08 19

18.08.21.

Nesen, pieslēdzoties planētas apziņas Jaunajam Režģim, visa mūsu grupa faktiski saņēma jaunu iesvētījumu: notika izvērsums, un atvērās jauna, augstāka telpa. Turklāt, kā tas vienmēr ir iesvētījumu gadījumā, aizvērās “apakša”, tas ir, emocionālā ķermeņa viszemākās daļas. Sajūtas turklāt ir tādas: nevari just zemas jūtas, kuras līdz tam bija pieejamas. Saproti tās, bet nevari just tādā veidā. Tas ļoti palīdz saglabāt sevi šajā jaunajā līmenī. Manā dzīvē tādi pakāpieni ir bijuši vairāki.

Vibrāciju paaugstināšanās procesu pavada kvantu lēcieni jeb apziņas izvērsumi. Iespējams, ne vienmēr jūs varat to tik skaidri sev atzīmēt, kad saņemat Iesvētījumu no saviem Augstākajiem Skolotājiem. Bet tur arī ir tā lieta, ka pāriešanu uz augstāku jūtu un emociju diapazonu pavada šī diapazona zemā apgabala aizvēršanās un augstā atvēršanās.

Sanats Kumara (SK): Dvēseles kvantu lēcienu gadījumā notiek daudzdimensionalitātes jaunas augšējās daļas atvēršanās. Daudzdimensionalitātes apakšējās daļas, kas atbild par lejas apakšplāniem ar atbilstošām domu un jūtu vibrācijām, aiziet nebūtībā (уходят в Лету). Katram cilvēkam ir dota iespēja atiet no apakšējiem plāniem jebkurā dzīvē, pat ja viņš ir dzimis nelabvēlīgos apstākļos. Garīgo ceļu pavada atiešana no apakšējiem plāniem, sekojot savām domām, vadoties pēc saviem intuitīvajiem stimuliem attīstīties.

Mani interesē pats Iesvētījumu darbības mehānisms. Jo uz planētas taču saglabājas Šūmaņa Frekvences bāzes līmenis 7,8, un parādās tikai virstoņi līdz 40 vienībām. Kāpēc gan mēs it kā izšķiļamies no sava apvalka un atstājam tajā savas apakšējās jūtas?

SK: Skaidrs, ka cilvēks ir ierīkots nedaudz citādāk nekā planēta. Planēta ir inerciāla. Turklāt viņa ietilpina visu līmeņu cilvēkus. Viņai notika pārbīde, kad aizvērās pašas zemākās pasaules un viss tika iztīrīts (tiek domāta elles aizvēršanās).

 

Kā notiek Sadalīšana

Pēdējā laikā ir parādījusies informācija, ka vibrāciju apakšējo līmeņu cilvēki nespēs dzīvot uz planētas viņas vibrāciju pacelšanās dēļ. Cik tas atbilst patiesībai?

SK: Tā ir patiesa piezīme, taču šis process laika ziņā ir izstiepts uz vairākām desmitgadēm. Tas nebūs tuvākajos pāris gados. Katrai dvēselei ir tiesības nodzīvot līdz galam savā personiskajā statusā, vai viņa paceļas vai nolaižas vibrāciju ziņā. Kosmiskā nozīmē tā ir ātra pāreja, bet salīdzinājumā ar cilvēka dzīvi tā ir diezgan maiga. Cilvēkam ir raksturīgi vēlēties ātrāku apskaidrošanos un izplatīt savas vēlēšanās visu starpā, skaļi paziņojot kā notikušu faktu to, kas vēl tikai sākas.

Bet vai tad planēta nevar veikt tādu pašu kvantu lēcienu kā cilvēks un atstāt negatīvu pagātnē?

SK: Planēta jau nu gan var, bet dvēsele spēj dzīvot uz tīrākas planētas, saglabājot sevī tūkstošgadēs sastrādāto negatīvu – alkatību, skopumu, bailes, skaudību, pārdarījumus u.c. Iespējams, tās nav pašas zemākās jūtas, kā dusmas un ienaids, taču šīs vibrācijas nav atkarīgas no planētas, bet no cilvēka iekšējās pasaules.

Uz planētas paliek tumšā hierarhija, tas ir, ceļš kalpot sev?

SK: Abi ceļi – uz gaismu un uz tumsas dzīlēm paliek un attīstās. Divas hierarhijas turpina savu ceļu, un tikai robeža starp labu un ļaunu pārbīdās uz augstāku vibrāciju līmeni. Tas nozīmē, ka augstākas dvēseles nāks iemiesoties un cilvēce iegūs augstākas vibrācijas. Labā un ļaunā kritēriji paaugstināsies.

Var skaidri izsekot, kā velnišķība aptver mākslu, pazeminot vibrācijas. Tās ir dziesmiņas par neko, saruna, skanot mūzikai dziesmu vietā, gorīšanās deju vietā, “kailumiņš” kā vīriešu uzmanības ēsma. Norit vētrains jaunatnes apdullināšanas, intelekta pazemināšanas process un pāriešana uz primitīviem “trīs vārdiem”. Arī datorgrafikas ievietošana visur un viscaur. Tā ir vibrāciju pazemināšanās. Bet kur ir augstā māksla? Tā ir palikusi pagātnē?

SK: Tā nav tik populāra, tā nav visiem, un augstā māksla nevar pretoties ar savu popularitāti bez tādas reklāmas kā zemā.

Tātad apakšējās pasaules uzvar laba un ļauna frontē?

SK: Jūs taču izejat no šīs pasaules, gluži kā tā jums neeksistē, dzīvojat praktiski savā pasaulē, tikai dažreiz pieskaroties apakšējiem miasmiem. Un visu laiku attīrāt savus laukus no pielīpošajiem netīrumiem. Jūs jūtat savu citādību, neietilpinot apakšējo vibrāciju ieradumus vai pārdarījumus.

Iznāk praktiski paralēlas pasaules: kristālskaidrs godīgums – un manipulācijas un viscaur krāpšana. Augstā un zemā māksla. Pieticība un iekšējs klusums – un kliedzoša izaicinoša uzvedības maniere. Augsts intelekts un primitīva apdullināšana.

SK: Jā, tas palīdz dvēseles vibrāciju sadalīšanai augstās un zemās. Lai arī ne uz pusēm, bet nevar teikt, ka nav augstā uz planētas – mīlestības, skaistuma un mākslas pēc pašiem augstākajiem paraugiem un kritērijiem.

Jā, iznāk, ka zemas kārtas “gremoklis” apmierina patērētāju vairumu, ko tad arī grib pelēkie – iztaisīt no mums vergus, turklāt lai mēs nejustos vergi. Dot mums primitīvas izpriecas un ieradumus, “stikla krelles apmaiņā pret zeltu”. Un cilvēki nesaprot? Atkal taču bagātības krāšana spiež pie matērijas. Arī tas ir viens no manipulatoru paņēmieniem?

SK: Cilvēks nevar tādā gadījumā domāt ne par ko citu, kā par naudu un bagātības krāšanu. Visi kritēriji sāk pārbīdīties uz kalpošanu sev un bagātības vairošanu.

Mēs ieraudzījām, kā notiek nolaišanās. Un kā notiek vibrāciju pacelšanās tai iedzīvotāju daļai, kura ir šūpoļu otrā galā?

SK: Viņi nedižojas un neizrāda sevi. Viņu dvēsele nealkst sevi demonstrēt, viņi arvien vairāk iedziļinās sevī, skatās uz iekšējo pasauli, attīsta to un mēģina izplatīt to vidū, kas dzird, savus atklājumus un zināšanas. Pašlaik ir atvēries diezgan daudz grupu un pulciņu. Ir garīgas publikācijas internetā, pārraides pa TV, tiek izdoti laikraksti un žurnāli. Tādi cilvēki strādā ar savu raksturu, lai kļūtu saprotoši, maigi un mīloši. Ir atvēries daudz psihologu un citu speciālistu konsultāciju, kas palīdz pieņemt un iemīlēt sevi. Norit Atklāšanas process, kad atkailinās sabiedrības miasmi, zemi noslēpumi un globālistiskā iedzīvotāju mānīšana. Lai šis process tiek līdz pabeigšanai un atver acis tai iedzīvotāju daļai, kura nedomā un negrib saprast.

Pastāv bažas, ka tautu dusmas pavērsīsies pret sevi pašām un sagraus mūsu pasauli. Mēs redzam, kā plūst šīs dusmas, būdamas saplānotas un organizētas. Vai mēs planētu nepārplēsīsim uz pusēm?

SK: Tai iedzīvotāju daļai, kurai piemīt zināšanas un intelekts, ir taču jāsaka savs svarīgais vārds pārmaiņu laikmetā? Citādi, kam visas jūsu zināšanas? Kam saprāts? Domāju, ka pakāpeniski viss nostāsies savā vietā. Iedzīvotāju apziņas tumšā daļa sāks apskaidroties, gaišā daļa paātrinās savu garīgo attīstību, nomitināsies uz citas planētas, kļūs saprātīgāka un laimīgāka.

Pateicos!

 

Pievienots 19.08.2021.

https://sanatkumara.ru/stati-2021/chto-proischodit-pri-posvyascheniyach

Tulkoja Jānis Oppe