Новая Решетка Галактического Сознания Земли

Jaunais Zemes Galaktiskās Apziņas Režģis

21 08 13

Semināra ieraksts

11.08.21.

Nesen es pamodos, kad sarunājos ar pilienveida kosmisko kuģi, kurš strādāja ar planētas jauno Apziņas Režģi. Man izskaidroja Režģa jaunās īpašības, un, lūk, ko es iegaumēju: Režģis ir biomagnētisks, ar zemu molekulmasu, katalītisks. Tas ir Diženās Dievietes Režģis.

Sanats Kumara: planētas Jaunais Apziņas Režģis paredzēts, lai pieņemtu tās apziņas, kuras ir nobriedušas aiziešanai no planētas. Tā ir planetāro Režģu augšējā daļa, kurai arī ir vairākas pakāpes/šūnas/gradācijas ne tikai zemiešiem, bet jaunajiem bērniem, kas ierodas no citām planētām un ne gluži komfortabli jūtas kopā ar vairākuma apziņu uz Zemes. Tā rada lielāku elastību, piemērojoties augstām apziņām, un tajā pašā laikā ļauj zemiešiem aiziet no tiem, kas aiztur un apgrūtina jauno, vēl vārgo augstāko apziņu (AEs), uz savu tikko radīto apziņas šūnu jaunajā Režģī.

Šeit ir lielāka brīvība pašizpausmei augstām apziņām, kas ieradušās uz planētas, un tiem, kas pacēlušies uz augšupcelšanās viļņa.

Režģis raksturojas ar mazāku emocionalitāti, lielāku stingrību un apziņas savāktību, lietišķumu, iekšējo mierīgumu bez nolaidīguma un slinkuma, saprotot sev paredzētās darbības un palīdzību planētai. Kā arī ar dziļu iekšēju izpratni virsapziņas (dvēseles) līmenī, no kura mēs smeļam spēkus izpildei un gūstam apmierinājumu un labpatiku no uzdevumu pildīšanas.

Režģis pagaidām nav līdz galam izbūvēts, tas tiek iekārtots un ielaiž sevī planētas visas augstākās apziņas. Tas palīdz noturēt pārpasaulīgo skatu uz Zemes notikumiem un sevi, ar savām šūnām atdzīvināt un piepildīt ar jēgām šo konstrukciju.

Režģim ir vairāki līmeņi, jo apziņa var vienlaikus atrasties vairākos daudzdimensionalitātes līmeņos, kas ļauj pacelties un nolaisties uz zemākiem apziņas līmeņiem un saprast citas radības, nenosodot viņas par zemo pašapziņu. Režģa daļas ir pārveidotas atbilstoši vispārējās apziņas stāvoklim.

Tas ir Režģis tām dvēselēm, kuras iemiesotas uz planētas un kurām ir augstākā apziņa, ieejot ugunīgajos plānos un apzinoties tos, tajā pašā laikā dzīvojot fiziskajos ķermeņos. Tas ir trauks viņu Augstākajiem Es kā fizisko cilvēku dzīves novērotājiem un tiešiem dalībniekiem viņu austākajā garīgajā darbībā.

Režģis aptver visas pēdējā laikā parādījušās augstākās apziņas, veicot viņu apvienošanos pārjūtīgajā līmenī, kur viņas savieno savus pūliņus un plānus. Tas ļauj sakoordinēt viņas un pastiprināt, apvienojot grupās, kas piedalās Augstāko Es virsapziņas darbībā.

Kāpēc tas ir Diženās Dievietes Režģis?

SK: Viņu radīja Ercenģeļi, un tā ir atbilde uz cilvēku lūgumiem; viņiem bija vajadzīga īpaša apziņas šūna, kas notur tādas apziņas apkārt planētai.

Režģis ir kvalitatīvi jauns, radīts uz Ercenģeļu jaunāko izstrāžu pamata, satur lielu potenciālu attīstībai un citplanētu būtņu pieņemšanai, tas ir universālāks, ļauj radīt kopienas un padomes/organizācijas.

Tas rezonē ar starpplanētu kopienām, tam ir tieša saikne ar planētas reģionālo vadību Gulbja zvaigznājā, un tas rada virkni priekšrocību turpmākai attīstībai starpplanētu un Galaktikas kopienās.

Tas ir atvērta tipa Režģis atšķirībā no iepriekšējiem, radītiem uz planetāro dvēseļu pamata.

Tas drīzāk ir kosmisks Režģis, nekā planetārs, aiz karantīnas robežām, kas ilgu laiku turēja Zemi relatīvā izolācijā.

Tas atspoguļo planētas, kura iet uz gaismu, apziņas dabisko izaugsmi. Tas rāda, kā ir attīstījušās apzinošas un neapzinošas, taču augstas apziņas, un ir gatavs ietilpināt viņu jaunos attīstītības līmeņus, uz kuriem viņas ir pacēlušās. Turklāt Režģis ietver atjaunotus apakšplānus zemākām apziņām.

Vecais Režģis arī tiks pārveidots, lai dotu iespēju palikušajām zemākajām apziņām pacelties uz jaunu apziņas līmeni sakarā ar visu Zemes apakšplānu atjaunošanu, atiešanu no pašiem zemākajiem līmeņiem un pašu augstāko līmeņu atklāšanu. Tādējādi ceļojumi pa apziņas līmeņiem atvieglojas, un tiek būvētas jaunas kāpnes garīgajam ceļam uz gaismu.

 

Atrašanos šajā Režģa līmenī jūtu kā atsevišķu virsplanētīgu stāvokli, kaut arī fiziskajā plānā jūtos kā parasti. Jūtu stāvokli – atvērtība pasaulei, gatavība ietilpināt jaunus jēdzienus, zināšanas, plānus, darbības.

Šis starptelpiskais slānis drīzāk pieder ne planētai, bet Saules sistēmai – mierīgs, komfortabls, maz izpētīts. Nav zemāko emociju, ir augstākās. Tas palīdz saglabāt sevi ārpus ciešanām un protestiem ļoti līdzenā gaišā līmenī bez pūlēm. Būtu labi šeit nostiprināties un nekad “nenolīst” zemāk.

Viena Apziņas Režģis atrodas augstāk, ugunīgo ķermeņu Režģis zemāk.

Tas drīzāk ir Galaktiskās Apziņas Režģis, par kuru Sanats Kumara ir runājis kopš pirmās grāmatas. Viņš radīja priekšnosacījumus un izaudzināja cilvēkus, kuri pašlaik ietilpina savu jauno apziņu šajā apvienotajā projektā, kurš realizējas mūsu acu priekšā.

Es pateicos visiem, kas radīja un strādā pie cilvēka jaunā Galaktiskās Apziņas Režģa!

 

Pievienots 13.08.2021.

https://sanatkumara.ru/stati-2021/novaya-reshetka-galakticheskogo-soznaniya-zemli

Tulkoja Jānis Oppe