Мицелий

Micēlijs

21 06 30 01

Sanat Kumara, saki, lūdzu, kā virzās situācija uz planētas? Ir čenelingi, kuri liecina par to, ka arhonti iet prom no planētas un kabala ir uzvarēta. Cik lielā mērā tiem ir taisnība? Varbūt to diktē paši arhonti, lai cilvēks atslābtu un atteiktos no modrības un pretestības?

Sanats Kumara: Mēs saucam viņus kabala, un vārda krieviskā nozīme atbilst šai citplanētiešu grupai, kura ar slepenu biedrību tīkliem ir ietinusi visu planētu. Tas līdzinās sēņu micēlijam, kurš sastāda kilometriem un simtiem km garuma. Pamēģiniet aizvākt micēliju no planētas, tas ir ieaudzis kokos, augsnē, pat gaisā un ūdenī.

Kopā ar kabalu vajag vākt prom visu finanšu sistēmu – biržas, bankas, naudu, spēļu namus, tirdzniecību, darba apmaksas sistēmu u.c. Tam ir jābūt citādam valsts uzņēmumam, citādai domāšanai, citādiem darba un tirdzniecības noteikumiem. Kā tu uzskati, tā visa vairs nav uz planētas?

Protams, kā dzīvojām, tā arī dzīvojam. Bet, tie esam mēs, kas dzīvojam, bet arhonti kur ir?

Sanats Kumara: Viņi visu sistēmu, kuru ir regulējuši gadsimtiem un plānojuši ilgi pirms šodienas, atstāj saviem cilvēkiem un savai administrācijai. Administrācija ir nostādīta tādos apstākļos, ka ir spiesta slēpt savus ienākumus, tas ir, tā viscaur ir liekulīga. Vai cilvēks var mānīt savus vēlētājus, zinot, ka māna, un vienlaikus mīlēt un sapņot par visu cilvēku laimi?

Farizeji neiznīkst, bet vairojas, un jūs ļaujat viņiem vairoties, piebarojot viņus ar kukuļiem un dāvanām, pakalpojumiem un kredītiem. Turklāt arī jūs visi esat viscaur liekulīgi un pat nestādāties priekšā, ka var dzīvot godīgi un vienkārši. Tāda ir matrica, un tādi ir tikumi.

Jā, nāk prātā jautājums: un vai tad varējām?

Un kā ar kovidu, ko te var izdarīt?

Sanats Kumara: Kovids galarezultātā nopļaus daudzus cilvēkus. Ar vakcināciju, bez vakcinācijas, kamēr neatradīsies līdzeklis pret to, glābiet sevi paši.

Kāpēc sākās trešais vilnis, pie mums ir tāds karstums, bet tika runāts, ka kovidam patīk aukstums un saaukstēšanās… Pagājušajā gadā otrais vilnis pacēlās rudenī.

Sanats Kumara: Tie taču ir mākslīgi celmi – kad grib, tad arī izsēj.

Kurš viņus izsēj? Tātad tie, kas izsēj, var arī tikt ar viņu galā?

Sanats Kumara: Acīmredzot. Jā. Visdrīzāk tiem, kas atnāks šurp pēc cilvēku izmiršanas, būs vienalga, kurš slimo un kam ir imunitāte. Viņi var ar manipulācijām panākt cilvēku paklausību ar mērķi, lai viņi izdzīvotu.

21 06 30 02

Bet tie, kas saslima un aizgāja no ķermeņiem, var uz šejieni neatgriezties?

Sanats Kumara: Caursist aizsegu var, ja jums ir ugunīgie ķermeņi un jūs tos pieprasāt pēc aiziešanas no ķermeņa. Augšupcelšanās – tas ir ceļš uz neatgriešanos un pāriešanu uz labākām pasaulēm.

Planēta taisa pāreju uz gaismu, bet cilvēki uz viņas paliek tajos pašos apstākļos, smalkā plāna vadītāju rokās? Cilvēki pāreju netaisa un nonāk zemākās vibrācijās nekā planēta? Vai arī ceļas kopā ar viņu, taisa pāreju, bet neaugšupceļas? Es ar to domāju nevis matēriju, bet cilvēku vairākuma apziņu un viņu citu dzīvju likteni.

Sanats Kumara: Planētas matērijai ir ne viens vien variants, ir paralēlās pasaules, kur jūs varat būt augšupceltāki, mazāk augšupcelti, iezemēti u.c.

Pievēršu uzmanību tam, ka planētai blīvi ir ar tevi saikne ugunīgajā plānā, atceries, tu tā brīnījies, ieraudzījusi no sevis ievērojamu šņori uz planētu? Tā tevi pievelk ne vienīgais tavas dzīves variants, bet vairāki dažādās variācijās. Un tiem visiem ir aiziešana no planētas, pateicoties tavam augšupcelšanās ceļam.

(atkārtoju jautājumu par augšupcelšanos)

Sanats Kumara: Nu tad pēc kārtas. Mēs tik daudz reižu par to esam runājuši! Planēta pāriet uz augstāku plānu – uz astrālo (apmēram). Cilvēki uz planētas visi ir dažādi – ar dažādu vēsturi un kosmisko izcelsmi, ar dažādiem uzdevumiem un mērķiem. Kurš grib aiziet no planētas, nodarbojas ar augšupcelšanās un apskaidrošanās ceļu. Pārējie tā vai citādi paliek planētas apgabalā turpmākām inkarnācijām dažādos paralēlos plānos.

Katram cilvēkam ir individuāla apziņas vēsture. Protams, ir arī ne cilvēki, bioroboti.

Rakstā “Matrica: apgarotie cilvēki un organiskie portāli” http://okknews.ru/odushevlennye-lyudi-i-organicheskie-portaly/ ir aprakstīts, ka pusei cilvēces nav dvēseļu un vienkārši ir biorobota ķermenis, kurš vāc matricai enerģiju, no kuras viņa barojas… Mani šis raksts satrieca… Ja tie, kam ir dvēseles, augšupcelsies, planēta paliks biorobotiem un viņu saimniekiem?

Sanats Kumara: Tāds ir slepenās valdības plāns. Viņiem nevajag dumpīgus un brīvus cilvēkus, viņiem pietiek ar pietiekami pakļāvīgiem cilvēkiem, kuriem ir viss, par ko viņi var sapņot, un kuri kalpo saimniekiem. Viņi gan nav ņēmuši vērā, ka viņiem pašiem būs grūti iedzīvoties planētas gaismā. Viņiem vajadzēs aiziet uz pazemes pasauli un tur ekspluatēt cilvēkus.

Bet uz virsmas?

Sanats Kumara: Uz virsmas radīsies gaišāku kopienu varianti.

Vai patiešām pašlaik pusei cilvēku nav dvēseļu?

Sanats Kumara: Nē. Situācija nav tika bēdīga. Biomasa ir apmēram 10% no cilvēces. Taču arī dvēselēm ir dažādas vibrācijas. Ir sākuma dvēseles, kuras mācās uz Zemes, ir vecas dvēseles, kas mīl planētu un palīdz viņai. Ir pa vidu masa bez sejas, kura meklē vadību: “Sakiet, ko man darīt, kā būt, kā uzbūvēt tādu sabiedrību, lai visiem būtu labi?”

Jūs pastāvīgi to jautājat, šaudāties no vienas galējības otrā, neapzinoties, ka pasaule uzlabojas un jums tā ir vienkārši jāiemīl un jāsaprot, JĀIERAUGA, kā norit procesi, un jāapbruņojas ar pacietību, ja nu jūs galīgi neko nevarat izdarīt pasaules labā.

Kā izglābt sevi no kovida?

Sanats Kumara: Nomierināties un saprast, ka katrs savā veidā reaģē uz slimību. Kovids dara savu darbu – aiznes no planētas slimos. Tāpēc veselības nostiprināšana, darbs ar imunitāti, tīra barība, gaišas domas un jūtas palīdzēs jums salaboties un nemaz nesaslimt vai pārslimot viegli.

Kāda situācija ir ar kolektīvo imunitāti? Vīrusa celms visu laiku mainās, vai var šajos apstākļos rēķināties ar sabiedrības imunitāti?

Sanats Kumara: Cilvēce ir piemērojusies visām infekcijām. Jā, var pazaudēt daudz ķermeņu, bet rezultātā izstrādāsies šī pati imunitāte, un slimība tiks uzvarēta.

Tāpēc labāk saslimt tā pavēlāk, kad vīruss nebūs tik nikns?

Sanats Kumara: Tas visu laiku tiek atjaunots. Kamēr netiks atklāta šī sazvērestība, vīruss joprojām būs bīstams.

***

Šodien, 29.06.21., bija ”Vakara nodarbība” par kovidu, un man gribētos brīdināt cilvēkus, kuri nezina par vakcīnas kontrindikācijām: tās ir visas hroniskās slimības, autoimūnās slimības (piemēram, alerģija), īpaši jaunveidojumi un onkoloģija. Es šeit sniedzu kontrindikācijas, lai jūs varētu novērtēt savu veselību vai paņemt izziņu par kontrindikācijām.

***

Krievijas Federācijas (KF) Veselības aizsardzības ministrijas vēstule, datēta 2021. gada 21. janvārī, N 1/И/1-333 О ar metodiskiem norādījumiem “Kārtība, kādā jāveic pieaugušo iedzīvotāju vakcinēšana ar vakcīnu GAM-KOVID-BAK pret COVID-19”.

https://www.garant.ru/products/ipo/prime/doc/400132153/

Vakcinācijas kontrindikācijas ir:

  • hroniskas slimības saasinājums. Tādā gadījumā profilaktiskas vakcīnas izrakstīšana iespējama 2-4 nedēļas pēc remisijas;
  • tiek lietoti preparāti, kas nomāc imūnsistēmu (lai veiktu vakcināciju nepieciešams pārtraukt tādu preparātu lietošanu kā minimums 1 mēnesi pirms un pēc vakcinācijas);
  • autoimūnās slimības, ļaundabīgi jaunveidojumi (vakcinācija var radīt risku pacientiem ar norādīto patoloģiju, tādu pacientu vakcinācijas iespēja tiek pētīta);
  • alerģija, vēzis;
  • zāļu preparāta vispārīgajā raksturojumā norādīts, ka hronisku slimību gadījumā vakcinācija tiek veikta “piesardzīgi”. Pacientam ir jābūt bāzes terapijā, jābūt pie tās pieradušam un jāatrodas stabilā remisijā – tie ir vakcinācijas galvenie nosacījumi. Tādās situācijās pielaide vakcinācijai var tikt saskaņota ar ārstējošo ārstu (ar speciālistu hroniskās patoloģijas profilā). Lēmuma pieņemšanai par katra pacienta vakcināciju ir jābalstās uz labuma un riska attiecības novērtējuma.

 

Kam ir liegta vakcinēšanās: Pilns kontrindikāciju saraksts visām Krievijas vakcīnām pret koronavīrusu

https://стопкоронавирус.рф/news/20210622-1934.html

“SPUTNIK V”: KAM BŪTU JĀNOGAIDA AR VAKCINĒŠANOS

Kontrindikācijas;

- paaugstināts jutīgums pret kādu vakcīnas “Sputnik V” komponenti vai citu vakcīnu, kura satur analoģiskas komponentes (to noskaidro ārsts vakcinācijas kabinetā, apskatot un izjautājot pacientu pirms vakcinācijas);

- akūtas alerģiskas reakcijas anamnēzē (pie tām pieder Kvinkes tūska, anafilaktiskais šoks);

- akūtas infekcijas un neinfekcijas slimības – vakcinācija tiek veikta 2-4 nedēļas pēc izveseļošanās. Nesmagu respiratori sincitiālā vīrusa (RSV), smagu kuņģa-zarnu trakta (KZT) slimību gadījumos vakcināciju var taisīt pēc temperatūras normalizēšanās.;

- hronisku slimību saasinājums – vakcinācija tiek veikta 2-4 nedēļas pēc remisijas iestāšanās;

- grūtniecība un barošanas ar krūti periods. Svarīgi: kā paziņoja “Sputnik V” izstrādātāju komandas vadītājs akadēmiķis Aleksandrs Gincburgs (Александр Гинцбург), pašā tuvākajā laikā tiek plānots papildināt instrukciju, kas ļauj vakcinēt grūtnieces;

- vecums līdz 18 gadiem. Izziņai: pēc Maskavas mēra vietnieces sociālajos jautājumos Anastasijas Rakovas (Анастасия Ракова) teiktā, galvaspilsētā jūlija sākumā startē “Sputnik V” klīniski pētījumi 12-17 gadu veciem pusaudžiem.

 

! Ir arī atsevišķas kontrindikācijas, lai ievadītu vakcīnas otro komponenti. Pacientam tiek medicīniski liegts saņemt “Sputnik” otro injekciju, ja pēc pirmās injekcijas ir iestājušies smagi pēcvakcinācijas sarežģījumi. Pie tiem pieder:

- anafilaktiskais šoks;

- akūtas ģeneralizētas alerģiskas reakcijas;

- drudža sindroms, temperatūra augstāka par 40°С utt.

 

“VAR, BET PIESARDZĪGI”

Virknes smagu hronisku slimību gadījumos “Sputnik V”, kā teikts instrukcijā, “tiek pielietots piesardzīgi”. Tas nozīmē, ka vakcinācijas kabinetā šaubu gadījumā pacientu var nosūtīt uz iepriekšēju konsultāciju pie profilējošā ārstējošā ārsta (urologa, endokrinologa, neirologa utt.) Vēlreiz precizēsim: pašas par sevi šīs slimības nav ar “automātisku” kontrindikāciju pret vakcināciju. Tā tiek liegta, ja konkrētā pacienta stāvoklis ir nestabils un ārsti uzskata, ka šobrīd no vakcinācijas ir jāatturas.

Ar piesardzību vakcinācija ar “Sputnik” tiek veikta šādu slimību gadījumos:

- aknu un nieru hroniskas slimības;

- endokrīnās slimības: vairogdziedzera izteikta disfunkcija un cukura diabēts dekompensācijas stadijā;

- asinsrades sistēmas smagas slimības;

- epilepsija un citas CNS (centrālās nervu sistēmas slimības);

- akūts korinfārais sindroms, akūti smadzeņu asinsrites traucējumi;

- miokardīts, endokardīts, perikardīts (tas ir, iekaisuma procesi sirds audos).

Dažu slimību gadījumos vakcinācija var radīt risku, tiek teikts “Sputnik V” instrukcijā. Taču koronavīruss itin bieži tādiem pacientiem var nodarīt vēl lielāku kaitējumu. Tāpēc “lēmumam par vakcināciju ir jābalstās uz labuma un riska attiecību katrā konkrētā situācijā,” atzīmēts dokumentā. Tādam rūpīgam novērtējumam jātiek veiktam pirms lēmuma par vakcināciju:

- onkoloģijas pacientiem;

- pacientiem ar autoimūnām slimībām.

Pēdējā gadījumā imūnsistēmas stimulācija var novest pie slimības saasinājuma, tiek uzsvērts instrukcijā. Ar paaugstinātu piesardzību ir jāattiecas pret pacientiem “ar autoimūno patoloģiju, kurai ir tendence attīstīties akūtos un dzīvību apdraudošos stāvokļos”.

Ja cilvēkam, kurš atnācis uz vakcināciju, ir bijis kontakts ar kovida slimnieku pēdējo 14 dienu laikā, vai ir izpaudušies kaut kādi infekcijas simptomi tādā termiņā, tad pacientam ir jāizsniedz nosūtījums uz PĶR-testu COVID-19 klātbūtnei vai arī uz ekspress testu koronavīrusa SARS-CoV-2 klātbūtnei. Tādu nosacījumu satur punkts 6.2. Metodiskajās rekomendācijās “Kārtība, kādā jāveic pieaugušo iedzīvotāju vakcinēšana ar vakcīnu GAM-KOVID-BAK pret COVID-19”.

Balstoties uz šo pašu punktu, personas, kuras pārslimojušas kovidu un kurām ir pozitīvs rezultāts antiķermeņu analīzē, “nevakcinējas”. Atzīmēsim: vadoties pēc pēdējiem datiem, ņemot vērā koronavīrusa jauna bīstama celma izplatīšanos, ārsti aicina pārslimojušos vakcinēties 7-9 mēnešus pēc saslimšanas. Taču, ja jums ir saglabājies pietiekams antiķermeņu titrs (ne mazāk par divām, bet labāk četrām normām – atkarībā no konkrētā testa atsauces vērtībām) un jūsu reģionā ir ieviesta obligāta vakcinācija, tad, stingri sakot, jums ir tiesības uzstāt, ka jūs tai neesat pakļauts, pamatojoties uz Veselības ministrijas Rekomendāciju norādīto punktu.

 

“KOVIVAK”

Kontrindikācijas:

- nopietna pēcvakcinācijas reakcija anamnēzē – tas ir, uz jebkuru iepriekšējo vakcīnu jūsu dzīvē. Pie tādām reakcijām pieder: temperatūra, augstāka par 40°С, hiperēmija (tas ir, apsārtums) vai tūska, lielāka par 8 cm diametrā;

- smagi pēcvakcinācijas sarežģījumi uz jebkuru vakcīnu anamnēzē, tas ir, smagas alerģiskas reakcijas, kuras jebkādu iemeslu dēļ reiz ir gadījušās pacientam. Tās var būt: anafilaktiskais šoks, Kvinkes tūska, polimorfā eksudatīvā ekzēma, paaugstināta jutība vai alerģiskas reakcijas uz kādu vakcīnu ievadīšanu anamnēzē, zināmas alerģiskas reakcijas pret vakcīnas komponentēm u.c.

- grūtniecība un barošanas ar krūti periods;

- vecums līdz 18 gadiem.

! Turklāt vakcīna “KoviVak” uz šodien vēl nav saņēmusi oficiālu atļauju pielietot personām, vecākām par 60 gadiem.

 

“KOVIVAK” kontrindikācijas:

- akūti drudža stāvokļi, akūtas infekcijas un neinfekcijas slimības. Vakcināciju veic 2-4 nedēļas pēc izveseļošanās. Vieglas gaitas RSV un akūtu zarnu infekciju gadījumos vakcināciju var veikt pēc temperatūras normalizēšanās un/vai slimības akūtu simptomu izzušanas;

- hroniskas infekcijas slimības saasinājuma stadijā. Vakcināciju veic remisijas periodā. Vakcinācijas iespēju personām, kas cieš no hroniskām slimībām, nosaka ārstējošais ārsts, vadoties pēc pacienta stāvokļa.

Vakcīna tiek pielietota ar piesardzību (ko tas nozīmē – skat. augstāk “Sputnik” skaidrojumu) šādu slimību gadījumos:

- aknu un nieru hroniskas slimības;

- izteikti neiroendokrīnās sistēmas traucējumi;

- asinsrades sistēmas akūtas slimības;

- CNS slimības (epilepsija, insults u.c.);

- sirds un asinsvadu sistēmas slimības (sirds išēmiskā slimība, miokardīts, endokardīts, perikardīts);

- bronhu-plaušu sistēmas slimības (bronhiālā astma, hroniska obstruktīvā plaušu slimība, fibrozējošais alveolīts u.c.);

- kuņģa-zarnu trakta slimības (malabsorbcijas sindroms un tml.);

- imūnsistēmas slimības (autoimūnās un alerģiskās slimības).

21 06 30 03

 

Pievienots 30.06.2021.

https://sanatkumara.ru/seminari-2021-goda/mitseliy

Tulkoja Jānis Oppe