Ответы на вопросы друзей

Atbildes uz draugu jautājumiem

Atbildes uz draugu jautājumiem

21 05 22 03

11.05.21.

Valentīna Ļitvinova

Labdien! Mans jautājums: zinātnieks no Pēterburgas Šnitko Georgijs Nikolajevičs (Шнитко Георгий Николаевич) ir radījis kompleksu ar dzīvām energoietilpīgām vielām – bioklasteriem “Green Light” un “Green Oil”. Tās nav ne zāles, ne bioloģiski aktīvas piedevas. Paredzētas – lai formētu, uzturētu un atjaunotu organisma – kā vienota vesela – veselību. Pēc to, kas lietojuši preparātu, atsauksmēm notiek izveseļošanās no sarežģītām slimībām, atteikšanās no zāļu preparātiem. Paildzinās dzīve mājdzīvniekiem, lietojot Zaļo šūnu. Bet kā tas viss darbojas? Nenotiek taču slimību cēloņu apzināšanās.

Ar mīlestību un pateicību Valentīna.

***

Dažādas tehnoloģijas paredz ne tikai izdziedināšanos no apzinātiem cēloņiem, bet arī specifisku iedarbību uz organisma šūnām un uz organismu kā veselumu. Zāles arī iedarbojas bez cēloņu apzināšanās. Mēs taču nevaram teikt, ka zāles it nemaz neārstē? Īpaši kovida periodā…

Eksistē tā sauktie balzami, kas labvēlīgi iedarbojas uz organismu. Tiem droši vien ir vērts pieskaitīt “Green Light”.

Mūsu Diženās Dievietes, Dievmātes u.c. seansi arī dziedina un atjauno spēkus.

Garjajevs (Пётр Гаряев) ārstēja, iedarbojoties tieši uz DNS, daudzas slimības.

Lūgšanas darbojas ne tikai uz sevi, bet arī uz citiem, piemēram, lūgšana par bērniem.

Pēdējā laikā mēs esam uzzinājuši par “medicīniskajām gultām”, kuras Tramps ieteica ieviest katrā mājā; tās minimālā laikā izārstē visas slimības un atjauno organismu. https://www.youtube.com/watch?v=Uk5cZtlhEzA

Viņš izmēģināja tādu gultu, kad slimoja ar kovidu. Nešaubos, ka arī Putinam ir tāda ārstējoša “gulta”.

Tas ir, cēloņu apzināšanās ir tikai daļa, diezgan būtiska, kura ārstē bez tehnoloģijām, zālēm un bioloģiski aktīvām piedevām. Uz to attiecas, piemēram, V.V. Rudenko (Руденко Виктор Васильевич) tehnoloģija.

 

Aleksandrs Siņicins

Sveicināti, Natālija!

1. Augstāko Spēku palīdzība.

Tēvs, atbildi, lūdzu. Lūk, ne reizi vien ir skanējusi frāze: “Mēs palīdzam.” Ir ticis pieminēts arī dabiskās izlases likums: vājie mirst no visa kā, stiprākie – plaukst. Es nesaku, Tēvs, ka tavā Pasaules-ēkā eksistē vāji īpatņi, bet es jautāju: kam labāk palīdzēt – vājam asniņam, kurš laužas cauri asfaltam un vēlas perspektīvā kļūt par spēcīgu koku, bet šajā savas dzīves nogrieznī svārstās no mazākās pūsmiņas un katru brīdi riskē tikt sabradāts, un tāpēc izjūt vajadzību pēc pastiprinātas gādības un vešanas, – vai 1000-gadīgai sekvojai? Tavs potenciāls, Tēvs, kā zināms, ir ietverts katrā atomā. Tad kāpēc gan Tu dod priekšroku vieniem un atdod “nosacīti” aizmirstībai citus?

***

Debesu Tēvs: Mans dārgais dēls, saki, kādu tu gribētu redzēt savu bērnu – tādu, kurš “svārstās no mazākās pūsmiņas un katru brīdi riskē tikt sabradāts”, – vai stipru, spēcīgu kā sekvoja? Atbilde uzprasās pati. Dabiskā izlase rit pēc visiem parametriem, sākot ar zāles stiebriņu, beidzot ar zvaigznēm, kad stiprā aprij vājo.

Jebkura dzīve sniedz pieredzi, un, kā tu zini, negatīva pieredze ir daudz noderīgāka nekā pozitīva. Jūs taču sakāt: “Tas, kas jūs nenogalina, padara jūs stiprākus.” Tā ka padomā, pie kā tev pašlaik pastrādāt ar sevi – palielināt un attīstīt savu vājumu vai saņemties un kļūt par sekvoju? Atbildēšu tev ar taviem vārdiem: “Tavs potenciāls ir ietverts katrā atomā,” tu taču esi mans Dēls!

 

2. Intelekts.

“Zināšanu ceļš – nav galīgais ceļš. Tāds ceļš attīsta intelektu, ja tas nav pietiekami attīstīts. Jo taču tikai ar attīstītu intelektu ir iespējams augšupcelšanās ceļš, tāpēc ka intelekts attīstās uz Zemes, blīvajā plānā.” Sanats Kumara.[1]

Kāpēc augšupcelšanās iespējama tikai ar attīstītu intelektu? Ja Sanats Kumara ar to domāja, ka sākumā attīstās intelekta aspekts un jau pēc tam mīlestība un varenība, kuri trīsvienībā aizved cilvēku pie augšupcelšanās, tad frāze ir saprotama. Bet, ja šeit ir cieši norādīts, ka tikai ar attīstītu intelektu un nekā savādāk, tad saprotams ir mazāk. Tāpēc ka vienmēr ir ticis uzskatīts, ka pie augšupcelšanās aizved atvērta mīloša sirds un paaugstinātas vibrācijas, bet nekādi ne intelekts.

Un kāpēc intelekts attīstās (tikai) blīvajā plānā? Kā, citu vietu vai dimensiju nav, lai to attīstītu? Un cik būtību nekad nav bijis blīvajā plānā, bet intelekts viņām būs gan attīstītāks nekā cilvēkam. Tālu nav jāiet, spilgts piemērs – Sanats Kumara. Viņa intelekts iedos būtisku handikapu jebkuram cilvēciskajam. Taču uz Zemes Viņš nav iemiesojies, un arī blīvajā plānā ne. Jūs, Natālija, aprakstījāt, ka SK “domas ir vieglas, ātras, tīras un mīlošas”.

Bet.

Pirmkārt, kā tas ir saistīts ar intelektu, ja jau tas ir tik ļoti svarīgs? Viegluma un ātruma īpašības var nozīmēt attīstītu intelektu, bet pirmām kārtām – un jūs nevarat man nepiekrist – tas ir attīstīts sirds lotoss (ja tāda terminoloģija ir pielietojama tādai lieliskai būtībai kā Sanats Kumara). Tīrība un mīlestība – arī tā ir attīstīta sirds, šeit pat strīdēties ir bezjēdzīgi.

Otrkārt, vai tad ne saprātu, kurš nav intelekts, ir nepieciešams attīstīt uz Zemes pirmām kārtām? Pakomentējiet, lūdzu, šos spriedumus.

***

Sanats Kumara: Tev taisnība, mans draugs, augšupcelšanās iespējama pilnīgi attīstītam cilvēkam – gan intelekta, gan ķermeņa, gan saprāta, gan mīlestības ziņā. Sākumā cilvēkā dzīvnieciskajā attīstās intelekts. Ja cilvēkam nav intelekta, tad kā gan viņam saprast mūsu mācības? Ja viņš ir attīstījis savu intelektu, tad mācības aizvedīs viņu uz otro attīstītības pakāpi – emocionālo intelektu, tas ir, pie attīstītām jūtām un, galu galā, pie dvēseles atvēršanās mīlestībā.

Lai sasniegtu tīrību un mīlestību, bez intelekta nekādi neizkustēties, tieši intelekts ļauj sevi attīrīt no negatīva un nekad vairs tajā nenolaisties. Saprāts jeb viedums – arī ir intelekts plus mīlestība. Nesaprātīgam cilvēkam ir vēl par agru augšupcelties, viņš vēl nav savu attīstību padarījis tik pilnīgu, lai ieietu Kristus-apziņā. Viņš pastāvīgi laidīsies iekšā negatīvā, meklēs savu nepatikšanu un nelaimju cēloņus ārpusē, žēlosies un čīkstēs. Vai vajag tādu būtni augstākajās pasaulēs?

Varu vēlreiz teikt, ka intelekts kā saprāta pamats attīstās blīvajā plānā. Taču zināšanu ceļš – nav galīgais ceļš. Tas ir viens no pamatiem, citi pamati – griba, darbs, vīrišķība, spēks un mīlestība.

Tas ir Cilvēka ceļš, ne mans ceļš, kaut arī es esmu iemiesojies, tiesa, ne uz Zemes, blīvajā plānā. Protams, ir arī citas vietas, kur var attīstīties intelekts, piemēram, tumšajā plānā, taču jūsu variants ir daudz patīkamāks. Ir būtnes, Radītāja radītas uzreiz ar visām zināšanām, mīlestību un darbu. Arī tas nav jūsu ceļš. Vārdu sakot, nesaprotu, kas tevi neapmierina? Tev ir attīstīts intelekts, citādi tu nejautātu. Runa ir par visu pārējo.

 

3. Sutratma.

Jautājums Sanatam Kumaram: Kā ir izmainījusies mūsu sutratma pēdējo aktivāciju un iesvētījumu laikā? Garīgais darbs, cik es zinu, pakāpeniski no mazas strūkliņas rada platu Gaismas stabu…

Kā šajā sakarā ir ar grupas dalībniekiem?

***

Sanats Kumara: Nav tāda jēdziena “mūsu sutratma”. Tā katrai dvēselei ir sava. Jūs pagaidām vēl neesat kolektīvajā apziņā un joprojām esat fiziskajā ķermenī kā indivīds. Garīgais darbs patiešām no sutratmas rada platu Gaismas stabu. Šī sutratmas attīstība ir atkarīga no darba ar sutratmu kvantitātes un kvalitātes, no saiknes ar dvēseli, no mērķa, no čakru sistēmas iekšējiem blokiem, no vibrāciju augstuma, no apkārtnes, kura ierauj tumsā vai izdala gaismu. Sutratmas attīstītība – tās ir vairāku cēloņu sekas, kā tu redzi. Nevar to palielināt tikai ar to, ka tu ietilpsti garīgā grupā. Tu pieņem gaismu pa savu kanālu, bet citi pa savu. Darbs ar sutramtu – ceļš pie savas dvēseles.

 

4. Sirds torsionu lauki.

Sirds torsionu lauki un ugunīgie ķermeņi. Kā tie ir saistīti? Vai vajag papildu aktivēt torsionu laukus, kuru vērpšanās, kā zināms, ietekmē Zemes griešanos? Jautājums, kādēļ?

Līdz ar vibrāciju paaugstināšanos, ko izraisa sirds torsionu lauku aktivācija, paātrināsies planētas gaita un atbilstoši laiks. Visas izmaiņas uz labāko pozitīvo pusi notiks ātrāk. Mūsu, audzēkņu, ievirze ir tikai uz pozitīvu. Visi jautājumi ir tikai labiem nodomiem, nevis, lai Pasauli pārveidotu sev pa prātam, kā uz to tiecas daži, īpaši – maza auguma ambiciozas personības…

***

Sanats Kumara: Kā tu zini, mēs nevērpjam torsionu laukus (tas, lai būtu zināms lasītājiem). Katram atomam, būtnei un planētai ir atšķirīgi torsionu lauki, un katrā vibrāciju līmenī tie ir dažādi. Ir sirds, auras, cilvēka, planētas, grupas u.c. tors. Ir pagaidu torsionu lauki, ir dabiskie un tehnoloģiskie, ir visuma mēroga u.c. Cilvēks ir daudzdimensionāls, tātad viņam katrā līmenī ir dažādi torsionu lauki.

Drunvalo Melhidesekam bija tāda prakse, no kuras viņš turpmāk atteicās, saprotot cilvēka torsionu lauka dabisko būtību katrā no realitātēm.

Tā kā šī tēma pagaidām nav zinātnieku izstrādāta, man ir grūti runāt par torsiona lauka vadības likumiem tā, lai tu saprastu. Tie ir ļoti sarežģīti informācijas lauki, kuri jūsu apziņu pārnes lielos attālumos un ar kuru palīdzību jūs pabijāt gan galaktikas centrā, gan vissmalkākajos vibrāciju laukos, gan pat aiz visuma robežām. Domāju, ka šīs zināšanas tuvojas.

 

5. Enerģētiskā ziedošana.

Vai es varu caur sevi pārvadīt nirvāniskās dievišķās enerģijas un dāvāt tās cilvēkiem? Lai pēc kontakta ar mani cilvēks izjustu eiforijas, iedvesmas, ne ar ko nesalīdzināmas sajūsmas stāvokli? Tas ir, piesātināt cita cilvēka dvēseli tā, lai viņš, kaut uz īsu mirkli, bet izjustu īstenu laimi, svētlaimi, eiforiju!

Kādēļ man to vajag?

Dzīvē ir daudz atklāta negatīva, stresa un iekšējo kompleksu, un drūmās cilvēku sejas kopā ar apdzisušajām acīm ir tam labākais apstiprinājums. Es gribu atslābināt Tumsas grābienu.

***

N.K. Droši vien Aleksandrs nepareizi lieto vārdu – viņš negrib kļūt donors, bet otrādi, recipients.

Sanats Kumara: Tu vari, protams, bet cik tas būs noderīgi tiem, kas pagaidām nespēj uztvert augstākās enerģijas? Jā, tu vari, vēršoties pie tādiem pašiem garīgiem mācekļiem, kopīgi radīt garīgās enerģijas plūsmu. Cik lielā mērā tā būs nirvāniska, būs atkarīgs no tevis un no grupas. Ne vienmēr ir noderīgi iziet no fiziskā līmeņa uz mentālo vai ugunīgo. Bet tu vari arī būt vienmēr pretimnākošs, priecīgs un atklāts parastā saziņā, ieturēts, laipns, labestīgs un līdzcietīgs.

 

6. Slimība.

Kopš aizpagājušās sestdienas sākās klepus, jau desmit dienas, kā turas, nesaprotu, kas par kaiti uznākusi, vai tik ne koronavīruss? Pajautājiet, lūdzu, augstākajiem Spēkiem. Un kā tas ir iznācis, kas es, kurš pastāvīgi pārvada caur sevi ugunīgas plūsmas, esmu saslimis? No kā tas ir atkarīgs, no auras viengabalainuma/neviengabalainuma? Kā var viņu pastiprināt, lai kas tāds vairs neatkārtotos? Pie tāda jucekļa nav iespējams nodarboties ar garīgu darbu, un noskaņojums ir šausmīgs…

***

Sanats Kumara: Ļoti atgādina koronavīrusu, un vajag paārstēties. Ielaist slimību nedrīkst, jo tā rada komplikācijas. Nevajag domāt, ka vīruss nespēj ieiet ķermenī, kurš periodiski sevi augšupceļ uz ugunīgajām enerģijām. Vīruss kā būtība ir ļoti spēcīgs, viņš izdzīvo pat kosmosā. Auras pastiprināšana vai mentāla aizsardzība diemžēl nepalīdz, citādi mēs jau būtu iedevuši tādu aizsardzību. Vienīgais līdzeklis – pastiprināt savu imunitāti, bet kā – paskatieties uz norūdīšanos, aplaistīšanos, veselīgu dzīvesveidu.

Novēlu jums visiem veselību un spēcīgu imunitāti!

 

Pievienots 22.05.2021.

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/otveti-na-voprosi-druzey

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. “Augšupcelšanās pakāpieni”, http://www.sanatkumara.lv/index.php/29-raksti-2021/3096-augsupcelsanas-pakapieni (Tulk. piezīme)