Структура оккультной власти планеты

Planētas okultās varas struktūra

Planētas okultās varas struktūra

Pēc filmas PAMOŠANĀS (5) ARHONTI MATERIĀLIEM https://www.youtube.com/watch?v=HOUEk76Ylh0

21 05 19

Zemes okultās varas vēsture sākās ar citplanētu rasi, kura ieradās uz Zemes pirms tūkstošiem gadu. Rase saucas preadamīti. Tie ir gara auguma cilvēki, kas izskatās kā Ēģiptes faraoni. Tieši viņiem bija pagarināti galvaskausi, kurus pašlaik atrod visur, pa visu Zemi.

Viņi pārdzīvoja Zemes visas kataklizmas un sadalījās pa dažādām ģimenēm visos kontinentos.

Kad Ēģipte senatnē kļuva pavisam vāja, to uzvarēja Roma. Romieši noslēdza slepenu vienošanos ar šiem preadamītu pēctečiem, kuri savā laikā bija Ēģiptes priesteri un faraoni. Pārvākušies uz Romu, jezuīti pārnesa uz turieni savas senās grāmatas, kurām bija pa 500 000 gadu un kuras pilnībā aprakstīja viņu seno civilizāciju. Viss pats vērtīgākais no Aleksandrijas bibliotēkas tika izņemts un pārnests uz Vatikāna bibliotēku. Līdz šim laikam šīs grāmatas un dokumenti atrodas tur.

Roma (Vatikāns) sagrāba varu visā pasaulē. Sākot ar mūsu ēras simto gadu, romieši ķērās pie Lielbritānijas iekarošanas. Tam tika patērēts 100 gadu. Jezuīti vienkārši pārvācās uz Angliju. Ir tieši sakari starp Londonas Sitiju un Vatikānu.

Preadamītu ģimenes kļuva par pasaules karaliskajām dinastijām. Tās sagrāba praktiski visas valdošās dinastijas.

Preadamītu pēcteči caur sarežģītu rituālu un protokolu kompleksu ir saistīti ar dēmoniskām būtnēm – arhontiem, atnācējiem no Andromedas galaktikas, kuri atrodas astrālajā plānā. Arhonti būvēja un paplašināja savu impēriju mūsu galaktikā pēdējos 8 000 000 gadus. Par savu pēdējo balstu viņi izvēlējās mūsu planētu. Arhonti koncentrēja šeit visus savus spēkus. Pašlaik viņi kontrolē cilvēku civilizāciju.

Ar mūsu pasauli tiek manipulēts no šo būtību – Arhontu, kuri atrodas aiz cilvēka redzes ietvariem, – puses. Dažādās reliģijās viņiem ir dažādi vārdi. Viņi vibrē mūsu frekvencēs, un viņiem piemīt tehnoloģiska pilnība. Viņi var pieņemt humanoīdu formu. Galvenokārt tie ir reptiļi, kā arī dažas citas būtnes. Šie necilvēciskie spēki mēģina mūsu pasauli pakļaut totālai kontrolei.

Viņi parazitē uz cilvēku radošā spēka, visādā veidā izmantojot mūsu iztēli un mūsu vēlmes. Viņi speciāli rada dažādus notikumus un izmanto mūsu gribu tā, lai mēs aktualizētu un izpaustu šeit visu to, ko vajag viņiem. Iedarbojoties uz cilvēkiem, viņi noved tos negatīva un depresijas stāvoklī, un viņiem tas patīk – bailes, skumjas, traumas un asaras – dvēseļu enerģija.

Viņi iniciēja Pirmo un Otro pasaules karu, ieplānoja trešo pasaules karu, pēc kura bija nolēmuši galīgi paverdzināt visus cilvēkus. Tas tika ieplānots laikus un speciāli, lai iniciētu zemu vibrāciju lauku uz planētas. Līdz šim laikam Bohēmijas birzī tiek veikti šausmīgi rituāli ar cilvēku upurēšanu šīm infernālajām būtībām.

Daži no arhontiem ir iemiesojušies fiziskos ķermeņos, melnās muižniecības ģimenēs Eiropā, galvenokārt Itālijā: Kolomnā, San Massimo, Orsīni, Ruspoli, Palavičino, Teodoli, Saketi, Borgēzē, Odeskalki, Bonkompanji un Ludovizi. Viņi kontrolē planētu. Visi viņi ir iedzimti sātanisti. Atšķirībā no cilvēkiem viņi saglabā savu apziņu un visus savas dzīves gadu tūkstošus uz Zemes.

Viņi nebalotējas vēlētiem amatiem un paliek ēnā. Atlikušajiem preadamītiem līdz šim laikam ir izstiepti galvaskausi.

Visi Amerikas prezidenti ir ģenētiski saistīti cits ar citu, izņemot vienu. Viņiem bija kopīgs sencis – Anglijas karalis Jānis pirmais. Tieši viņš atzina Angliju par Romas Pāvesta vasali.

Visu valstu prezidenti un valdības vadītāji ir tieši arhontu iecelti. Visu valstu vēlētie atbildīgie cilvēki – tas ir vidējais līmenis šajos varas sindikātos. Visas galvenās grupas, kuras vada pasauli, – Bilderbergas un Romas klubi un citas apvienības – atrodas virs valdībām un pieņem savus pasaules līmeņa lēmumus. Tā ir Kabala jeb ilumināti.

Prezidents Klintons privātā sarunā teicis: “Ir valdība valdības iekšienē, un es to nekontrolēju.”

Krievijā jezuīti bija diezgan aktīvs spēks pēc Romanovu krišanas un līdz pagājušā gs. 80. gadu beigām. Tagad prezidents Putins maina šo tendenci. Viņš likvidē jezuītu darba sekas. Krievija šobrīd atrodas labākā stāvoklī, tāpēc ka viena milzīga šī tīkla daļa tika izvākta no valsts, ne viss tīkls, bet lielākā tā daļa. Tāpēc pašlaik šo spēku koncentrācija ir daudz mazāka nekā Savienotajās Valstīs.

 

Pievienots 19.05.2021.

http://sanatkumara.ru/stati-2021/struktura-okkultnoy-vlasti-planeti

Tulkoja Jānis Oppe