Новая галактическая волна

Jaunais galaktiskais vilnis

Saruna ar Saules Brālību

21 03 27

26.03.21.

Dārgie Saules Brāļi! Man gribētos parunāt par aizsardzību, kuru jūs mums uzstādījāt. Pašlaik es to esmu pārstājusi just. Tā darbojas vai ir novākta?

SB: Mēs daļēji novācām aizsardzību, jo tā pārstāja darboties. Tā bija uz laiku uzstādīta uz to periodu, kuru mēs atpazinām kā pašu grūtāko jums. Pašlaik vairumam no jums šī aizsardzība jau nav vajadzīga.

Bet es zinu, ka daži no mums joprojām paliek aizsargāti.

SB: Līdz ar jaunā gaismas viļņa ienākšanu galvenokārt aizsardzība tika noņemta. Tagad uzbrukuma bīstamība ir kļuvusi minimāla, un aizsardzību, kura savu lomu nospēlēja, mēs praktiski esam noņēmuši.

Kāpēc uzbrukuma bīstamība ir kļuvusi minimāla?

SB: Dēļ jaunā gaismas viļņa, kurš atbruņo uzbrucējus.

Pastāstiet, lūdzu, par jauno gaismas vilni.

SB: Jūs visi to sajutāt, vai ne? Un tādi viļņi būs vairāki, un tie ne obligāti atnāks pēc kalendāra, sakarā ar kādiem saules vai mēness svētkiem. Gaisma kā enerģija krājas aiz aizsega un praktiski pārrauj to kā dubļu plūsma, kura arī krājas un pēc tam aizslauka aizsardzību savā ceļā. Katrs tāds vilnis ir pa spēkam cilvēkiem, bet vietas vibrācijas paceļ par vairākām iedaļām.

Ir arī viļņa uztvērēji – tie pirmām kārtām ir kalni un augstienes. Tie ir vistuvāk lejup kāpjošajam gaismas vilnim un pieņem uz sevis viļņa lielāko daļu, akumulējot to sevī. Akmeņi kļūst par jaunā viļņa izstarotājiem, un pakāpeniski gaisma piepilda visas tumšās vietas, slīdot lejup no kalniem kopā ar ūdeni un ledājiem.

“Vietas vibrācijas” – vai ir jāsaprot, ka gaisma nolaižas uzreiz uz visu planētu?

Protams, tā ir neredzama, un viļņa fronte ir daudz lielāka par planētu, vilnis ietin visu Zemi.

Kāda ir šī viļņa daba? Kas tās ir par daļiņām, kas nāk uz planētu?

(Rāda man lielu gaismu, un es saprotu, ka šīs daļiņas mēs pagaidām neesam pētījuši.)

SB: Var teikt tā, ka tās ir augstākas dabas ētera daļiņas. Tās mijiedarbojas ar vecās kārtības ēteru un veido garīgas dabas gaismu, ienesot apziņā jaunas programmas, it kā paaugstinot cilvēku apziņu, iedarbojoties uz smadzeņu mentālajiem apvalkiem, apskaidrojot smadzenes.

Jūs visi, protams, no vēstures zināt planētas tumšos laikus: inkvizīciju, karus, epidēmijas u.c. Bet tagad sāk apskaidroties pati planētas daba un kopā ar viņu viss uz Zemes.

Iestājas gaiši laiki?

Mēs ļoti baidāmies no digitalizācijas un elektroniskas koncentrācijas nometnes, kā pie mums sauc mūsu nākotni. Kā mēs varam ar to tikt galā?

SB: Nav iespējams pagaidām uz šodienas momentu tehniski visu to sākt tā, kā jūs baidāties. Vienkāršāk attiecieties pret visu. Laiks rādīs.

Lūk, es arī domāju, ka ir par agru bīties no tā, kas pagaidām nav gatavs pielietošanai. Taču mezgli arvien vairāk savelkas…

SB: Mēs redzam, ka nekādas koncentrācijas nometnes nebūs. Cilvēkiem pietiks labās gribas un saprāta neiet negatīva pavadā. Gaisma pastāvīgi nāk klāt. Dzīvojiet ar saviem priekiem.

Pateicos!

 

Pievienots 27.03.2021.

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/novaya-galakticheskaya-volna

Tulkoja Jānis Oppe