Беседа и медитация с Иисусом

Saruna un meditācija ar Jēzu

20 12 14

Es esmu atrauts no planētas un nezinu, kā turpmāk veidosies jūsu dzīve. Es varu tikai translēt jums jūsu dievišķības stāvokli un nirvāniskas enerģijas. Esmu tik priecīgs un laimīgs šajās enerģijās, ka man ir smagi atkal nolaisties uz jūsu plānu un mēģināt iekļūt to prātos, kuri vada planētu.

Es vēl neesmu sarāvis saikni ar Zemi, tāpat kā ar citām galaktikas planētām, taču tā ir liela sevis piepūle, lai atkal un atkal iekļūtu fiziski-astrāli-mentālajos plānos. Labāk parunāsim par augšupcelšanos, šī tēma man ir tuvāka.

Kas tas ir – dvēseles augšupcelšanās? Dvēseles pāriešana uz citu Budhiālā plāna apakšplānu. Kāpēc dvēseles, jūs jautāsiet, nevis mentālā aspekta vai vēl kaut kā cita? Tāpēc ka visa cilvēka dzīve ir pakļauta vienai dvēseles tendencei – viņas apziņas izaugsmei kvalitātē un kvantitātē. Un augšupcelšanās process – tas ir šīs izaugsmes ārējais atribūts.

Kas tas ir – apziņas izaugsme? Tas ir apzinātības, iekšējā, mūžīgā paplašināšanas un padziļināšanas process.

Ko jums vajag mūžībā? Kādas dvēseles īpašības ir pieprasītas ugunīgā plāna nākamajā apakšplānā? Vienotības īpašība pirmām kārtām. Un jums tas nebūt nav vienkārši, tāpēc ka jūs tik ļoti esat attālinājušies cits no cita, ka neatzīstat citu labās īpašības un prātu, balstoties tikai uz sevi un saviem ieradumiem, vai uz to, kas jūsos ir iesakņojies kā trīsdimensionalitātes apziņa.

Jūsu matrica sniedz jums telpas un laika trīsdimensionalitātes sajūtu. Jūsu matrica atdala jūsu apziņu no citu apziņas. Bet tikai vienotība ar citiem ved jūs pie apskaidrošanās ceļa mentālajā pasaulē. Tikai iemācījušies mijiedarboties, jūs spēsiet pārvarēt atšķirtības barjeru no pasaules. Tikai saplūstot ar mentālā plāna kolektīvo apziņu, jūs spēsiet tieši paplašināt un padziļināt savu apziņu. Un tagad mēs pamēģināsim to izdarīt – ar jūsu mentālo aspektu palīdzību saplūst ar jūsu skolotāju mentālo apgabalu.

Vispirms ir jāatslābina fiziskās pasaules saiknes un jāieiet dziļā meditācijā.

Piesauciet Skolotājus. Es šodien atļaušos būt jūsu Skolotājs.

Es vācu jūsu dvēseles klasterī.

Es dzirdu cilvēku čalas, smieklus, it kā cilvēku pūlis būtu sapulcējies vienā vietā. Tās ir mūsu domas?

Lai atbilstu cits citam un sapulcētos saules kristālā, jums vajag nomierināties un sadalīties apakšgrupās pa trīs cilvēkiem. Natālija būs centrā kā jēgas punkts. No viņas uz katru apakšgrupu iet stars. Daļu no jums es pārvietoju zemāk, daļu paceļu augstāk, lai iznāktu kristāls. Oktaedrs.

Pēc tam mēs augšējo un apakšējo virsotni savienojam savā starpā, un tā jau ir cita dimensija. Mentālajā dimensijā viss kļūst plastisks, jo sastāv no citādām enerģijām nekā fiziskā pasaule.

Virsotnes iekļūst cita citā, veidojot gredzenu.

Jūs atrodat sevī svešas enerģijas un svešas domas. Pieskaņojieties. Jūs nepiesārņojaties, bet bagātināties cits no cita. Sievietes var sajust vīrišķas enerģijas un otrādi.

Jūsu apziņa ir gluži kā sablīvējusies, piesātinājusies, un jūs redzat jaunas mentālas saiknes savā iekšienē, gluži kā kristāla režģus. Ja jums ir pašauri, tad mierīgi nedaudz paplašinieties, cik vajag.

Jums droši vien gribēsies no kristāla iziet. Izejiet un atkal ienāciet un ieņemiet savu vietu.

Ievērojiet – kristāls pievelk jūs ar spēka līnijām, gluži kā magnēts, un bez kopības jums ir nekomfortabli. Jūs varat iziet no kristāla pavisam, un jūsu stāvoklis būs labāks. Bet jūs vienalga rezultātā pievilksieties kādai grupai, un labāk, lai tā būtu zemes plāna, nevis citplanētiešu. Citplanētiešu grupa var būt radīta pēc cita principa., un jums tur būs vēl nekomfortablāk.

Veiksim eksperimentus jūsu klasterī. Atkal ienāciet tajā. Es saprotu, ka jūsu zemes plāna matricā ir diezgan lielas robežas apkārt ķermenim, jums komfortablas. Jūs varat pameklēt tādas robežas savā klasterī, lai visi atrastu sevi un citus un jums būtu šeit labāk.

Tagad pamēģiniet pakustēties, lai saprastu atkarību citam no cita. Ka katra jūsu kustība izmaina visu grupu.

Tagad padomājiet kaut ko negatīvu. Kas notiks?

Visas enerģijas devās jums pretim, piepildot defektu. Tā? Jūs ar negatīvu organizējāt uzsūkšanas punktu, tumšu caurumu, uz kuru aiztiecās visa enerģija, lai izdziedētu šo caurumu.

Tagad padomājiet par kaut ko brīnišķīgu. Sajūtiet gaismas un mīlestības rezonansi jūsu iekšienē.

Tas ir, padomājot negatīvi, jūs radāt enerģijas deficītu, bet, padomājot pozitīvi, jūs radāt enerģijas pieplūdumu rezonansē, skaistumu un mirdzumu, starojošas enerģijas plūdumu.

 

Pievienots 14.12.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/beseda-i-meditatsiya-s-iisusom

Tulkoja Jānis Oppe