Текст медитации 4 апреля 2020 года

2020. gada 4. aprīļa meditācijas teksts

20 04 05

Sveicināti, mani dārgie klausītāji un lasītāji! Tiem, kas gribētu pievienoties mūsu meditācijai, ieplūdušai pasaules kolektīvajā meditācijā, miljoniem meditējošo uz visas planētas, ievietoju tekstu no kolektīvā notikuma, kurš notika šodien, 2020. gada 5. aprīlī no rīta mūsu kanālā. Jūs vēl paspēsiet mums pievienoties, kas meditē šodien.

NORĀDE UZ TRANSLĀCIJAS IERAKSTU

Mēs izvēlējāmies nākotni mūsu bērniem un mums ar jums, tas bija meditācijas galvenais uzdevums. Un strādājām ar dažādām infekcijām no ugunīgā plāna, tajā skaitā arī ar koronavīrusu.

No zinātniekiem ir zināms fakts, un bija zinātnieku sākotnējie paziņojumi, ka šis vīruss vispār nevarēja parādīties dabiskā veidā, bet pēc tam parādījās cilvēki ar ieročiem, kā raksta Kobra, kuri faktiski draudēja zinātniekiem un piespieda viņus atsaukt savu zinātnisko rakstu.

 

Kā es rakstīju un kā apstiprināja Deivids Vilkoks (David Wilcock), covid-19 – tas ir mākslīgs vīruss, radīts laboratorijā. Izrādījās, ka vīruss ir radīts Uhaņā.

2020. gada 28. janvārī Hārvarda profesors Čārlzs Lībers (Charles Lieber) tika arestēts Amerikā.

Čārlzs Lībers – amerikāņu zinātnieks ķīmiķis. Hārvarda Universitātes profesors. ASV Nacionālās zinātņu akadēmijas un Medicīnas akadēmijas loceklis, Ķīnas zinātņu akadēmijas loceklis. Vikipēdija

“Viņš tika arestēts, tāpēc ka viņš strādāja šai kompānijai “Thousand talents” (Tūkstoš talantu) Uhaņas pilsētā. Viņiem bija lieli budžeti, un viņi strādāja ar vīrusiem un vakcīnām, ar vēl diviem ķīniešiem.” Vienam no tiem diviem ķīniešiem, ar kuriem strādāja augstākminētais profesors, sievietei, tika atrasta 21 ampula ar vīrusu COVID-19 galda atvilktnē. “Tas ir reāli.”

Es pārbaudīju viņa uzvārdu – Charles Lieber – Internetā. “Ir paziņots, ka amerikāņu profesors ir arestēts.”

Vilkokam tika teikts, “ka to paziņos, tas būs jaunumos”. Taču, kā redzam, liela nauda var apklusināt jebkuru patiesību.

Par visiem šiem pētījumiem (Uhaņā) maksāja Deivida Rokfellera (David Rockefeller), Vorena Bafeta (Warren Buffett), Bila Geitsa (Bill Gates) kompānijas, un arī tas ir pierādīts. Iespējams, ka tieši tāpēc Bils Geitss atkāpās no amata 2020. gada 13. martā.

“Kabalas un iluminātu frakcija, kura grib nogalināt 90% iedzīvotāju, izlaida vīrusa itāļu celmu, kurš ir mutēta versija, viņš nav tāds pats kā ķīniešu vīrusa celms.”

“Patiešām, pašlaik mēs uz šīs planētas iznīcinām vairāk dzīvības kā jebkad agrāk, kopš tiem laikiem, kad dinozauri tika iznīcināti pirms 65 miljoniem gadu.”

“Deivida Vilkoka instruktāžās tika ziņots, ka cilvēki, kuri šo vīrusu radīja, ir vīlušies, tāpēc ka viņš ir daudz mazāk efektīvs, nekā viņi bija domājuši. Viņi gaidīja, ka no vīrusa nomirs daudz vairāk cilvēku, nekā izrādījās.” http://www.divinecosmosunion.net/t5481-topic

“Šīs pandēmijas mērķis bija nogalināt ar vīrusu vismaz 15 miljonus cilvēku” un, kā sekas, aptvert ar ekonomisku krahu visu planētu.

Taču vīruss nedeva sagaidāmo pandēmiju, un tas notika tāpēc, ka “Plejādieši krasi samazina vīrusa efektivitāti ar savu protokolu Command RCV Stardusts (Komanda RCV Zvaigžņu putekļi). http://rainboway.info/kobra-konets-vremeni-bezumiya_obnovlenie/

 

Visiem vīrusiem ir apziņa un enerģētiskā komponente. Deivids Vilkoks tic, ka mums ir spēja enerģētiski izmainīt šī vīrusa struktūru. Tāpēc ar meditācijas un lūgšanu spēku mēs varam ietekmēt epidēmijas rezultātu. Mēs varam samazināt šī vīrusa letalitāti, samazināt viņa izplatību. Tāpēc ka autoritatīvu zinātnieku pētījumi rāda, ka mūsu apziņa ietekmē DNS.

Piemēram, doktors Glens Raians (Glen Ryan) eksperimentos sūtīja mīlestību uz DNS, un DNS atjaunojās. “DNS var noturēt ultravioletos fotonus, 260 nm. Un, ja jūs sūtāt mīlestību uz DNS, viņa kļūst spējīga glabāt daudz vairāk gaismas.”

Šis zinātnieks Glens Raians spēja aprēķināt šo gaismas daudzumu ar precizitāti līdz atsevišķiem fotoniem.

Mēs zinām, ka ultravioletais spektrs – tas ir mentālā AEs līmenis. Un katram no mums ir tāds gaismas līmenis.

Viņš konstatēja – kad cilvēki dusmojas, tas patiesībā grauj DNS. “Ja jūs esat negatīvā stāvoklī, dusmu, depresijas, skumju, baiļu stāvoklī, tad jūs tādā veidā graujat savu DNS un apkārtējo cilvēku DNS. Jūs pazemināt savu imunitāti. Jūs varat saslimt smagāk, ja jūs esat nelaimīgi, ja jūs dusmojaties vai esat stresā, ja paaugstināt balsi, ja raudat un skumstat.” (Vilkoks)

 

No tā izriet vienkāršs secinājums – mūsu psiholoģiskais spēks ir izmērāms. Īpaši, kad mūsu ir daudz. Psihiskais spēks vada saprātu, un mūsu saprātam piemīt psihisks spēks.

Tas nozīmē, ka mēs esam radītāji.

Protams, jūtas ir jāizdzīvo. Tieši neizdzīvotas, iekšienē iedzītas, jūtas koncentrējas kā ķermenī, tā arī dvēselē, zemapziņā.

Un, lai tagad meditētu kopā, harmonijā un varenībā, mums ir jābūt absolūti mierīgiem, lai ar savu sirdi, baiļu pilnu, negrautu to enerģiju, kuru mēs ar jums tagad radīsim.

***

Atslābināšanās un nomierināšanās.

Iezemēšanās un enerģijas pacelšana.

Aplūkojam auru un apsedzam viņu ar divām liesmām.

Piesaucam Skolotājus, Aštara komandu, Plejāžu Gaismas Emisārus, Sīriusa Saules Brālības Diasporu, visu Saules Brālību, Diženo Dievieti un Tēvu-Radītāju. Piesaucam Augšupceltos Valdniekus un Ercenģeļus.

Lūdzam visiem šiem spēkiem aizsargāt mūs no negatīvām iedarbībām tagad un pēc meditācijas. Lai mūsu spēki tiktu saglabāti un vērsti tajā gultnē, kurā mēs ar jums tos virzām. Un lai neviens neuzdrošinātos mainīt to virzienu citiem mērķiem.

Nomierināmies un pieņemam savu spēku un psihiskās enerģijas attīrīšanu. Es lūdzu Saules Brālībai un Diženajai Dievietei palīdzēt mums kļūt maksimāli koncentrētiem un uzmanīgiem, attīrīt mūs no jebkura negatīva uz meditācijas laiku un nomierināt.

 

Paceļamies uz mūsu AEs.

Mūsu nodomu izteiksim skaļi: es pievienoju savu balsi visiem, kas piedalās vispasaules meditācijā pašlaik, miljonam balsu, tiem, kas ar lūgšanām, kas ar mantru un kas kā mēs – daudzdimensionālā portālā, savienoti ar daudziem gaismas spēkiem.

 

Mūs visi kopā pašlaik radām gaišu nākotni visiem cilvēkiem uz Zemes.

Mēs izvēlamies

  • mīlestību un brālību,
  • sadarbību un savstarpēju palīdzību,
  • vispasaules pašu progresīvāko bezmaksas medicīnu visiem,
  • vispasaules bezmaksas izglītību visiem, balstītu uz pēdējiem zinātnes un pedagoģijas sasniegumiem,
  • labklājību un dzīvi bez bailēm par nākotni,
  • saprātīgu un godīgu vadību no valstu puses,
  • valdības lēmumu caurspīdīgumu,
  • atklāt slepenos sakarus ar planētas tumšo valdību,
  • sagraut ierēdņu un policijas sakarus ar kriminālu,
  • mēs pieslēdzam bezmaksas brīvu enerģiju mūsu mājām un fabrikām.

 

Mēs aicinām visas tautas attīrīt mūsu planētu no atkritumiem un vairs tos neražot. Lai daba atjaunojas, lai meži atjauno tīru un veselīgu atmosfēru.

Katrs no mums savā vietā lai izvēlas ekoloģisku un mierīgu dzīvi, laimi un mierīgu dzīvi saviem bērniem un mazbērniem.

Mēs lūdzam arī visiem Gaismas Spēkiem, kuri mūs dzird, palīdzēt mums to izdarīt.

Mēs nomierinām visus cilvēkus uz planētas, koronavīrusa satrauktus.

Mēs mierīgi dzīvojam mājās, mīlam savus mīļos un tuviniekus un biežāk vēršamies pie savas dvēseles.

Mēs joprojām esam savi “Es”, nevēloties atbilst mums uzspiestām normām – bagātai dzīvei, apģērba modei un jauneklīgam ķermenim.

 

Katrs no mums pašlaik jūt savu dvēseli un saprot, cik ļoti dvēsele grib, lai pasaulē un sabiedrībā nodibinātos miers un mīlestība! Mēs izvēlamies mieru un mīlestību uz visas Zemes vispārējas labklājības vārdā.

Izvēlamies laika līniju bez Mākslīgā Intelekta, anihilējam iedzīvotāju čipošanas un katra cilvēka izsekošanas projektus.

Mēs pašlaik uz planētu cilvēku sirdīs sūtām liesmu, lai dziedinātu no ilgas un smagas miegainības. Tā ir ugunīgā mīlestība no planētas ugunīgā plāna.

Visi mūsu dvēseļu  Radītāja eņģeļu  spēki traucas vienotā brāzmā un pasludina savu neaizskaramo gribu – veidot visu valstu savienību, tautu draudzību, pārtraukt bruņošanās sacensību un zinātnes izmantošanu cilvēces iznīcināšanas mērķiem.

Mēs liekam priekšā visiem zinātniekiem, militārpersonām, politiķiem un diplomātiem radīt forumu, kurā pasludināt sadarbību starp visām zinātnes daļām, tajā skaitā arī militāro.

Nodibināt zinātnes sakarus, apmainoties ar atklājumiem, radīt vispasaules zinātnes atklājumu banku.

Ar savu brīvo gribu mēs taisni tagad pārtraucam bruņoties cits pret citu, un visas atbrīvojušās finanses piešķiram palīdzībai tiem, kas pašlaik cieš badu un mirst no slimībām. Cilvēku, kuri pasaulē cieš no bada un hroniskas badināšanās, skaits aug. Katrs devītais Zemes iedzīvotājs cieš badu. 20% Zemes iedzīvotāju (1,2 miljardi) dzīvo ar ne vairāk kā 1 dolāru dienā, un katras 7 sekundes no bada nomirst bērns.

Mēs izvēlamies un pasludinām visu cilvēku gribu – pārtraukt veikt eksperimentus ar cilvēkiem un tautām, tādus, kā koronavīruss, Ebolas vīruss, cūku un putnu gripa, atipiskā pneimonija un citas bīstamas slimības.

Iznīcinām bioloģiskos, ķīmiskos, radiācijas, psihotronos un citus bruņojuma veidus.

Pārtraucam datoru karu.

Pasludinām savu gribu – atklāt visus pieejamos bezmaksas enerģijas veidus.

Atļaujam bērnu nereliģisku garīgu attīstību, lai būvētu jaunas, harmoniskas attiecības jaunajā laikmetā. Radām daudz garīgās attīstības pulciņus pieaugušajiem.

 

Mēs saprotam, ka koronavīrusa uzliesmojums ir iemesls, lai cilvēces kolektīvajā saprātā iesakņotu bailes un mēģinātu pakļaut tautas ar valdības un virsvaldības spēkiem.

Mēs pieprasām pārtraukt cilvēces globālās kontroles sistēmas – 5G – izvēršanu. Mēs ar savu gribu aizliedzam šīs sistēmas izplatību.

Mēs pieprasām, lai slepenā valdība un tās līdzdalībnieki tiktu arestēti kā cilvēces ienaidnieki un viņu darbības atmaskotas. Ceram, ka pašlaik tiek arestētas odiozas figūras slepenajā valdībā.

Izvēloties varbūtējo nākotni, mēs izvēlamies pašu skaistāko un laimīgāko nākotni, lai turklāt notiktu varas nomaiņa vadošajās valstīs uz patiesām tautas valdībām. Šīs Valdības tiktu izvēlētas ar tautas balsošanu, atbrīvojoties no parazītiem un nodevējiem.

Kā sekas – apstājas Zemes bagātību izlaupīšana, taisnīgāk tiek sadalīti labumi cilvēkiem.

Mēs cīnāmies arī par laika līniju, kur paaugstinās visu cilvēku apzinātība un kura modina cilvēkos zināšanas par viņu patieso dievišķo dabu, un viņi atjauno pieejamos sakarus ar saviem “Augstākajiem Es”.

Mēs tādā veidā esam pasludinājuši mūsu nākotnes izvēli – kā planētas vairākuma pārstāvji – planētas laika līniju, kurā izvēlas dzīvot cilvēces lielākā daļa.

Lūdzam visiem tiem, kas ir ar mums Augstākajās Pasaulēs un dzird mūs, palīdzēt mums izdarīt tā, kā mēs izvēlamies. Dot mūsu spēkam tādu jaudu, lai iemiesotu visas paziņotās prasības un novēlējumus. Tādēļ mēs vēršamies pie Augstākajiem Spēkiem un pārvadām viņu palīdzību uz planētu.

 

Redzam, kā mirdzošs Baltas uguns stabs iznāk no Kosmiskās Centrālās Saules un izplatās starp visu Visuma Galaktiku Centrālajām Saulēm.

Šī uguns iet cauri Galaktikas Centrālajai Saulei un nonāk mūsu Galaktikas centrā.

Šī gaisma ienāk mūsu Saules Sistēmā un iet cauri visām Gaismas būtnēm mūsu Saules Sistēmā, un pēc tam iet cauri visām būtnēm uz mūsu planētas, kā arī caur mūsu ķermeņiem uz Zemes centru pa sazemēto kanālu.

Vizualizējam, kā šī Gaisma transmutē visu atlikušo koronavīrusu uz Zemes, dezinficē visus inficētos apgabalus uz planētas, dziedina visus inficētos, novērš visas ar šo epidēmiju saistītās bailes un atjauno stabilitāti.

Tiek iznīcināti arī visi citi nopietni vīrusi, vājinot viņu iedarbību uz cilvēku DNS.

Vīrusi iebūvējas iekš DNS, pagarinot to, ja tas nepieciešams, kas izpaužas kā iesnas vai neliels vājums.

 

Redzam, kā notikumu gaita uz Zemes pārvirzās uz maksimāli pozitīvo laika līniju, aizejot no visām epidēmijām, no visiem kariem, no negatīvās virskundzības pasaulē. Vizualizējam Balto, Rozā, Gaišzilo, Zelta un Briljanta liesmu, kas dziedina visas nevienlīdzības, aizvāc visu nabadzību un nes pārpilnību visai cilvēcei.

Radām sākumu jaunajam lielajam kosmiskajam Ūdensvīra Laikmetam, kurš nes Tīru Gaismu, Mīlestību un Laimi visām būtnēm uz Zemes.

 

Un tagad mēs veicam darbu tieši ar koronavīrusu – samazinām viņa virulenci un lipīgumu, citiem vārdiem, vājinām vīrusu, lai izbeigtu epidēmiju un mūsu ieslodzījumu. Novietojam savu ugunīgo sirdi uz planētas, tajās vietās, kur ir vīruss. Apsedzam ar tīklu, kurš pievelk sev vīrusu, visus cilvēkus no liela līdz mazam.

Ar Mīlestības gaismu izšķīdinām visus melus, visas slepenās programmas, kas vērstas pret cilvēci.

Nostiprinām izvēlēto laika līniju uz planētas un lūdzam mums tajā palīdzēt visus tos Skolotājus un Gaismas Glabātājus, kuri gādā par planētu un palīdz cilvēcei iznākt no Kalijugas gadsimtu tumsas.

http://rainboway.info/srochnyj-prizyv-k-odnomu-millionu-meditiruyushhih/

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/index.php?c=articles&d=990

“VISSPĒCĪGĀKAIS INSTRUMENTS, KURŠ MUMS IR, LAI ATBRĪVOTU, ATJAUNOTU UN IZDZIEDINĀTU CILVĒCI UN VISU DZĪVI UZ PLANĒTAS, – VIRZĪTS GRUPVEIDA NODOMS CAUR MASVEIDA MEDITĀCIJU.

Tad nu izmantosim to pilnā mērā!”

http://rainboway.info/prizyv-k-meditatsii-vremennaya-liniya-vozneseniya/

 

Pievienots 05.04.2020

http://www.sanatkumara.ru/obyavleniya/srochniy-priziv

Tulkoja Jānis Oppe