Работа над ошибками

Darbs pie kļūdām

19 03 22 01

19.03.21.

Jauni jautājumi radās mana Šūmaņa rezonanšu pētījuma rezultātā. Daudzi ezotēriķi, arī es tajā skaitā runāju agrāk un arī tagad gan par planētas, gan cilvēku vibrāciju pieaugšanu. Tagad saprotu, ka tas nav saistīts ar Šūmaņa rezonansēm. Bāzes rezonanses kā bija, tā arī paliek visai planētas cilvēcei. Ne ūdeņradis ir kļuvis par 4% vieglāks, ne viela uz planētas ir kaut kur pārgājusi. Arī smadzeņu ritmi paliek uz vietas...

Mēs ļoti priecīgi cits aiz cita atkārtojam “patiesības”, kurās neorientējamies. Mums ļoti gribas apstiprināt to vēlamo, ko dzird visi. Godīgi sakot, es nekādi nevarēju saprast, kāpēc planētas vibrāciju pieaugšana (it kā) ievedīs mūs visus garīguma stāvoklī (alfa un pat teta-stāvoklī, jo parasts meditatīvs stāvoklis ir saistīts ar alfa-ritmu, bet dziļš transs ar teta-stāvokli). Kā zināms, alfa-ritms ir pašas planētas rezonanses stāvoklis. Un planēta pagaidām nekur nav “aizpeldējusi”.

Vispār jau “Šūmaņa rezonanse ir superzemas frekvences elektromagnētiskas svārstības, kuras rodas rezonanses telpā starp zemes virsmu un jonosfēru”.

Interesants materiāls: Šūmaņa rezonanse. Zemes bioritmi: pamošanās tiek atlikta.

 

***

http://sanatkumara.ru/stati-2019/shumanovskie-rezonansi[1]

Sākumā uzmanīgu dara acīmredzamais komentāru analfabētisms; tie tiek bezrūpīgi tiražēti pa labi un pa kreisi. Piemēram, šodien jau ir atzīts, ka alfa-ritma laikā mēs iegūstam pieeju kādam radošam spēkam, kurš ir ārpus mūsu loģikas un pieredzes. Tēlaini alfa-režīmu var salīdzināt ar logu, caur kuru mūsu mājā nāk ārējā saules gaisma. Ja Zemes rezonanses frekvence pieaugs, tas ir, grafikā pārbīdīsies pa labi, enerģētiskās piebarošanas mūsu alfa-viļņiem nebūs! Citiem vārdiem, lodziņš paliks, bet saulītes aiz tā nebūs. Par kādu garīguma paaugstinājumu tādā gadījumā var runāt? Viss būs tieši otrādi. Nebūs radošu iedvesmu, atklāsmju, garīgu atklājumu, vīziju... Paliks tikai sauss un vēss saprāts. Cilvēks kļūs līdzīgs bezjūtīgam robotam. No kurienes tad ir cēlusies šī ideja par garīguma pieaugumu? Iespējams, šeit ir nostrādājis primitīvs stereotips: sak’, jo augstāka frekvence, jo augstāks arī garīgums... Bet nē! Viss ir otrādi.

Ir vēl viens moments. Lai tādā mērā izmainītos planētas pašas frekvence, vajag, lai vai nu Zemes diametrs izmaniītos par vairākiem simtiem kilometru, vai arī krasi pārbīdītos jonosfēras apakšējā daļa. Taču ne viens, ne otrs netiek novērots. Varbūt Zemes frekvences izmaiņa ir notikusi kādu citu, pārdabisku cēloņu dēļ?

Tomēr, ko saka jonosfēras raksturlielumu reāli mērījumi ar pārbaudītu instrumentālu līdzekļu palīdzību?

Tad, lūk: neviena jonosfēras observatorija pasaulē tamlīdzīgas baumas neapstiprina.

 

***

Savā doktora disertācijā Kēnigs (Herbert König) pavēstīja par precīzākiem Šūmaņa rezonanses pamata frekvences mērījumiem – 7,83 Hz.

Izdevās izmērīt arī pirmās frekvences augstākas harmonikas. Tās vidēji sastāda 14, 20, 26, 33 un 45 hercus. Izrādījās, ka arī šīm frekvencēm ir atbilstība cilvēka smadzeņu izstaroto viļņu spektrā! Vārdu sakot, smadzeņu biostrāvu mainīšanās josla atrodas telpas Zeme - jonosfēra rezonanses frekvenču mainīšanās ietvaros mierīgos apstākļos. Svārstību sistēma “cilvēks - mājošanas vide” atrodas līdzsvara stāvoklī. Tā nevar būt nejauša sakritība! Ja mēs apzināti iekārtotu visu dzīvei uz Zemes, labāk mēs neizdarītu.

Uzliesmojumi uz Saules. Pētnieki apgalvo, ka magnētisku vētru gadījumā un tehnogēnas izcelsmes elektromagnētisku lauku apstākļos, kad mainās Šūmaņa rezonanšu dabīgā frekvence, pasliktinās vecāka gadagājuma cilvēku un bērnu stāvoklis, biežāk gadās hipertoniskas krīzes, eliptiski ģīboņi un suicīdi.

Un kādā veidā tomēr notiek magnētisko vētru ietekme uz cilvēku? Iespējams – tas ir tā. Saules uzliesmojumu gadījumā mainās Hevisaida slāņa – mūsu dabas rezonatora augšējās robežas – īpašības. Tas ved pie Šūmaņa rezonanses frekvences izmaiņām. Jau 1665. gadā Kristiāns Heigenss (Christiaan Huygens) ievēroja – ja netālu viens no otra sāk svārstīties divi svārsti ar tuvu, bet tomēr dažādu frekvenci, tad, paejot zināmam laikam, to svārstību frekvence kļūs vienāda. Un tas ir vispārējs likums. Visām svārstību sistēmām “vieglāk” ir svārstīties taktī nekā nesaskaņoti. Tātad Šūmaņa rezonanses mums ir it kā ritma vadītājs.

Ja kaut kāda iemesla dēļ Šūmaņa frekvence ir izmainījusies – tas ved pie smadzeņu elektromagnētisko svārstību frekvences izmaiņas un cilvēka stāvokļa pasliktināšanās. Tādējādi tieši caur Šūmaņa rezonansēm cilvēka veselība ir saistīta ar Zemes ģeofizisko stāvokli. Vēl vairāk, izrādījās, ka ne tikai fiziskā veselība, bet arī garīgā un vispār spēja domāt. Jo smadzenes taču darbojas alfa-ritmā (apmēram 8 hercu frekvencē) tajos gadījumos, kad cilvēks, atrodoties muskuļu relaksācijas stāvoklī, risina radošus uzdevumus. Vairumam cilvēku, kuriem ir skaidri izteikts alfa-ritms, dominē spēja domāt abstrakti. Retumis sastopami cilvēki, kuriem tiek konstatēta pilnīga alfa-ritmu neesamība. Viņi brīvi domā vizuālos tēlos, taču izjūt grūtības, risinot abstrakta rakstura problēmas.

Tie, kam ir nosliece uz pētnieka darbu, var paši izsekot savas pašsajūtas (artēriju spiediena izmaiņu, piemēram) sakaram ar izmaiņām Šūmaņa viļņu spektrā. To var izdarīt, apmeklējot, piemēram, Tomskas valsts universitātes vietni http://sosrff.tsu.ru/.

Ar Šūmaņa rezonansēm, precīzāk, ar cilvēka smadzeņu darbību šo rezonanšu frekvencēs, daži pētnieki saista dažādus efektus – tālredzību, dziedniecību, hipnozi, ūdens un derīgo izrakteņu meklēšanu ar rīksti vai rāmīti. Doktors Džons Cimmermans (John Zimmerman), Nevadas štata Reno Bioelektromagnētisma institūta dibinātājs un prezidents, ir studējis plašu literatūras klāstu par dziednieku darbību. Viņš konstatēja, ka seansa sākumā dziedniekam nodibinās sakari ar Šūmaņa viļņiem. Viņa smadzeņu labā un kreisā puslode sinhronizējas, kamēr parasti tās ir viegli izbalansētas. Abas puslodes sāk darboties alfa-ritmā ar frekvenci apmēram 8 herci. Pēc tam alfa-ritmā ieiet arī pacienta smadzeņu viļņi. Šie viļņi sinhronizējas ar dziednieka viļņiem. Pacientiem seansa laikā arī ir novērojams frekvenču līdzsvars starp smadzeņu puslodēm. Tēlaini runājot, dziednieks savu pacientu pievieno Šūmaņa viļņu elektromagnētiskajam laukam un Zemes magnētiskā lauka pulsācijām.

Eksistē pētījumi, kas liecina, ka meditācijā un lūgšanu laikā cilvēka smadzenes arī darbojas ar frekvenci apmēram 8 herci, ritmā ar Šūmaņa viļņiem un Zemes magnētisko lauku.

http://slavyanskaya-kultura.ru/news/science/rezonans-kak-osnova-vseh-javlenii-v-prirode.html

 

Mūsu stāvoklim būtu jānolaižas pa galvas smadzeņu ritma rezonansēm, lai būtu meditatīvs, nevis jāpaceļas līdz 20 herciem.

Pagaidām mēs maz ko saprotam skaņās, tajā skaitā arī dziedinošās.

Un ko tik pašlaik internetā neraksta par skaņas svārstībām, parastas svārstības, piemēram, skaņu “la” ar 440 herciem pasniedzot kā bezmaz vai graujošu skaņu. Un iesaka klausīties mūziku 432 hercos (nots “la” tiek noskaņota par 8 herciem zemāk). Un kā piemēru sniedz “mūziku”, kura nesatur mīkstas, mierīgas dziedinošas skaņas, bet tikai skrāpēšanu pa metālu un ūdens čalu kā nepatīkamo skaņu piesegumu.

https://www.liveinternet.ru/users/4061666/post450483975/

Es saprotu, ka var radīt skaistu dziedinošu mūziku pat pie parastā instrumentu skaņojuma. Piemēram,

Healing Music to Cleanse of Negative Energy at Home Space

https://www.youtube.com/watch?v=J1f4xe0G2H0

Komentāros pie mūzikas atkal ir teikts:

“Tā ir mūzika kvantu pārejai uz jaunu apziņas līmeni ar augstāku ķermeņa un telpas enerģētisko vibrāciju frekvenci.”

Es piekrītu, ka mūzika ir maiga un skaista, ļoti mierīga un nesniedz ne trauksmi, ne pārdomas, kā parasta mūzika, bet palēnina mūsu ritmu un attīra domāšanu, nomierina. Bet vai tad var teikt, ka tā samazina mūsu vibrācijas, tuvinot tās alfa-ritmam?

Gribas tikt skaidrībā, kas tomēr ceļ un kas pazemina vibrācijas, un kur te ir kļūdas?

***

Es piesaucu Sanatu Kumaru un lūdzu izskaidrot, kā mēs paceļamies apziņā un pa vibrācijām (vai kā mēs nolaižamies???) un kāds fizisks lielums atbild par augšupcelšanos un apskaidrošanos. Varbūt tā ir Hokinsa (David R. Hawkins) skala?

19 03 22 02

Hokinss apgalvo, ka tikai vidējās apziņas pāriešana uz planētas augstāk par 200 nosacītajām vienībām deva cilvēcei izredzes izdzīvot. Ar to tiek domāts cilvēka pastāvīgs stāvoklis frekvencē, kas balstās uz pozitīvām emocijām.

Tātad par pētāmajiem lielumiem es ņēmu smadzeņu, planētas ritmus un cilvēka emociju nosacītās vienības. Kas rezultātā var atspoguļot apziņas un vibrāciju paaugstināšanos? Kas tādā gadījumā tās ir par vibrācijām, par kurām mēs visi runājam?

Sanats Kumara:

Gan cilvēku ķermeņu, gan apziņas pāriešana gaismā notiek tā iemesla dēļ, ka planēta pāriet Radītāja Jaunajā Gaismā. Jaunā Gaisma ir citāda un nav izmērāma ar jūsu mehānismiem. Tāpat kā jūs nevarat redzēt astrālo plānu, tā nevarat ieraudzīt dzimstošo apziņas izmaiņas vilni uz planētas. Tas lēni, bet neatturami aug. Jūs vienkārši piemērojāt tos lielumus, par kuriem dzirdējāt, savam kontekstam, ar šiem lielumiem izsakot apziņas pacelšanos un gaismas atnākšanu uz planētu.

Mēs neiebildām, ka jūs tā rīkojāties. Tāpēc ka jums pagaidām nav, ar ko ilustrēt šo pacelšanos. Nav tādu objektīvu apziņas pakāpju vērtību, kuras varētu jums pierādīt jūsu minējumus.

Doktors Hokinss pacentās novērtēt apziņas vibrācijas un deva jums jēdzienus par emociju negatīvām un pozitīvām vibrācijām, aiz kurām rezonansē iet arī domas. Tie patiesībā ir nosacīti, jo atspoguļo paša Dr. Hokinsa pozīciju. Bet tas ir labāk nekā herci. Šeit skaidri tiek saprasta tā vidējā apziņas komponente, no kuras var laisties lejā vai celties uz gaismu.

Jūsu apziņas spektrs ietver gaismas, skaņas, garšas, siltuma, radioaktīvo, elektromagnētisko u.c. spektru.

19 03 22 03

 

19 03 22 04

Elektromagnētiskā starojuma viļņa garums un frekvence dažādos diapazonos

Atkarībā no svārstību frekvences elektromagnētiskie viļņi dažādi ietekmē cilvēka organismu un tiek izmantoti dažādiem tehniskiem mērķiem. Šo frekvenču diapazonu sauc par elektromagnētiskā starojuma spektru, tas ir milzīgs – no dažiem desmitiem tūkstošu līdz 1020 Hz.

Atbilstoši elektromagnētiska viļņa garums var sastādīt no desmitiem kilometru līdz nanometra tūkstošdaļām. Cilvēks bez ierīču palīdzības var uztvert tikai nelielu elektromagnētiskā spektra daļu, kuru sauc par šī spektra redzamo daļu jeb par tā gaismas diapazonu. Acs gaismas jutīgās šūnas reaģē uz acī nonākušo starojumu, kurš atrodas gaismas diapazonā, un pārvērš to gaismas sajūtā.

Citos spektra apgabalos elektromagnētiskais starojums cilvēka acij ir neredzams. Starojumu, kura viļņa garums ir nedaudz lielāks nekā redzamais apgabals, sauc par infrasarkano. Mēs arī varam to uztvert, taču vairs ne kā gaismu, bet kā siltumu.

Viļņus ar vēl lielāku viļņa garumu sauc par radioviļņiem.

Tā kā to diapazons pats par sevi ir milzīgs, tas dalās vairākos apgabalos. Visplašāk pašlaik tiek izmantoti ultraīsviļņi, kuri savukārt mēdz būt metru, decimetru, centimetru un milimetru ultraīsviļņi.

Ja tagad no redzamās gaismas pārbīdāmies īsāku viļņu apgabalā, tad spektra tuvāko daļu aizņems ultravioletais starojums. Cilvēka acs šo starojumu neuztver, taču dzīvnieki, piemēram, bites, redz to pietiekami labi.

Visbeidzot starojumu ar visīsākajiem viļņiem un, tātad, ar visaugstākajām frekvencēm, sauc par gamma-starojumu.

https://ours-nature.ru/lib/b/book/1063747118/192

Sanats Kumara:

Nav šaubu, ka planētas vibrācijas ceļas. Ceļas pagaidām nevis viela, bet planētas apziņa. Ir iestājies krass lūzums cilvēku apziņā, pateicoties gan televīzijai, gan internetam, gan fiziķu atklājumiem, gan iziešanai kosmosā. Kādās vienībās jūs to izteiksiet, ir jūsu darīšana. Vienkārši nevajag vienas vienības jaukt ar citām.

 

2. Otrais jautājums par Saules uzliesmojumiem.

Kas notiek uz Saules?

Spriežot pēc tā, kas notiek grafikos, Saule pašlaik strauji atbrīvojas ne tikai no savas liela mēroga, bet arī no sīka mēroga aktivitātes. Eksistējošais mikro- un nano-uzliesmojumu temps acīmredzot ir nokrities desmitiem reižu. Tas ir diezgan negaidīti, jo vēl pirms dažiem mēnešiem uz Saules parādījās jauna cikla priekšvēstneši. Dažas prognozes pat apgalvoja, ka, jau sākot ar pirmajiem 2019. gada mēnešiem, Saules aktivitāte sāks ātri uzņemt apgriezienus. Taču tā vietā mūsu zvaigzne iekrita vēl zemāk. http://sanatkumara.ru/stati-2019/shumanovskie-rezonansi

Sanats Kumara: nevarēju saprast atbildi, izņemot uzvārdu Hevisaids...

Gabriēls: Tas ir saistīts ar laika un telpas izmainīšanos. Tev labāk par to nerakstīt, jo visos gadījumos tu nespēsi kompetenti pārraidīt manu vēstījumu, bet raksti tu tieši par čeneleru kompetenci.

Kopumā viss noregulēsies. Aizture Saules aktivitātes ciklos ir bijusi arī agrāk. Nekā neparasta šeit nav.

 

3. Trešais jautājums par Galaktikas stariem.

Ir radies iespaids, ka Saules uzliesmojumi pārvada Galaktikas starus uz planētu un planēta caur tiem saņem Galaktikas enerģiju dotāciju. Bet, lūk, zinātnieku izteikumi.

Forbuša efekts (to pirmoreiz 1937. g. pieminēja amerikāņu fiziķis S. Forbušs (Scott Forbush)) pēc būtības ir īslaicīga kosmisko staru intensitātes pazemināšanās (par 50% starpplanētu telpā un par 25-30% – uz Zemes virsmas), parasti saistīta ar ģeomagnētisku vētru. Šo efektu izraisa Galaktikas kosmisko staru izkliedēšana ar magnētiskajiem laukiem, kurus pārnes Saules korpuskulārās plūsmas (tas ir, Saules vējš, pastiprināts ar uzliesmojumiem uz Saules), kad lauki ir nonākuši pie Zemes un it kā aizsargā viņu no kosmiskajiem stariem.

Ir konstatēts, ka Saules vējam augstos platumos ir ātrums apmēram 750 km/s, kas ir mazāk, nekā bija gaidīts, un ka uz tiem eksistē lieli magnētiski lauki, kas izkliedē Galaktikas kosmiskos starus. http://sanatkumara.ru/stati-2019/shumanovskie-rezonansi

Tātad, jo augstākas ir Saules vēja plūsmas, jo augstāks ir Galaktikas staru izkliedēšanas efekts. Tas tā ir? Saules uzliesmojumu laikā Galaktikas stari maz atnāk uz planētu?

Gabriēls: Tiem spektriem, kuros novērojami uzliesmojumi (gamma-staru maksimums), patiešām tiek konstatēta atpalikšana, taču informācijas spektrā viss pastiprinās. Radio diapazons izlauž ceļu pārējiem spektriem, un vilnis izaug proporcijā, taču to dzēš Saules lauks, izņēmumu veido informācijas komponente, kura nonāk par spīti perturbācijām.

 

4. Ceturtais jautājums par Saules uzliesmojumiem

Ir informācija par Saules uzliesmojumu sēriju un noslēdzošo katastrofisko uzliesmojumu. Ko varat teikt?

 

http://www.divinecosmosunion.net/t3122-topic

(Enšar) šo notikumu apraksta kā “pilnīgu koronāro izsviedumu”, kur Saules radiācijai ir jākļūst tik spēcīgai, ka uz Zemes notiks fiziska polu pārbīde. Starojums jau iekļūst novājinātajā Zemes magnētiskajā laukā un, iespējams, pārklās lielas platības, iznīcinot uz planētas visu tehnoloģiju.
Protams, līdz ar tādu notikumu vairums cilvēku uz Zemes zaudēs savu dzīvību, taču izdzīvojušie izjutīs lielu pārbīdi apziņā, un izdzīvošana tiešā veidā būs saistīta ar cilvēku psihiskajiem un garīgajiem stāvokļiem, kuriem ir daudz kopīga ar karmu.

https://svetan-56.livejournal.com/1059858.html

Man teica, ka tas nav viens Saules notikums, bet notikumu sērija, kura vedīs pie viena liela notikuma. Manas tikšanās laikā brīfingā Mēness orbitālajā Štābā (LOC) laika ietvari 2018.-2023./24. parādījās jaunas informācijas dēļ, kuru man sniedza Enšar.

Konkrēti, kāds no vecajajiem vēstīja, ka uz planētām, kuras iet augšup uz 4D, vienmēr ir sava veida destruktīvs notikums, kurš to iedzīvotājus aizved uz 4D. Uzliesmojumi (ne visi uzliesmojumi ir obligāti redzami), kuri notikuši, krāsies līdz vienam lielam Saules notikumam. Enšar aprakstīja lielu Saules notikumu viņu pagātnē (“Mūsu nākotne?”), kurš bijis ļoti līdzīgs “pilnīgam koronārās masas izsviedumam” un kuru es aprakstīju kā vienu no zinātnes teorijām par Saules notikumu.

Viņi aprakstīja tik spēcīgu Saules sprādzienu, ka tas izraisījis Zemes polu fizisku pārbīdi par vairākiem grādiem. Viņi aprakstīja, kā koronārās masas izmetums izjaucis atmosfēru Ziemeļu puslodē, kas izraisījis masveida ugunsgrēkus lielā teritorijā un tādā veidā sagrāvis visas tehnoloģijas uz planētas. Faktiskajā notikumā ir bijis ievērojami daudz cilvēku upuru.

Gabriēls: Viens notikums planētas dzīvē nenozīmē atkārtošanos nākotnē. Miljoniem gadu laikā, kuru uz planētas ir nodzīvojuši Enšar, kā viņi saka, ne obligāti katra pāreja tika sasniegta ar iznīcinošu uzliesmojumu. Šoreiz viss beigsies mierīgi, bez iznīcināšanas.

Daudz reižu mēs esam paziņojuši, ka planēta no Pralaijas ir iznākusi noslēgta un norit pārejas periods, par kuru tu zini kā par “Reduksu”. Tā nav visu formu iznīcināšana, bet diezgan garš pārejas periods uz nākamo kopienu. Uzliesmojumu sērija jau norit un sasniegs pilnību nākotnē, taču ļoti pakāpeniski, nevis ar mērķi iznīcināt planētu vai cilvēci, bet ar mērķi pārvest viņu uz augstāku apzinātības grādu.

Tātad Pita Pitersona (Pete Peterson) apgalvojums: “Saule iet cauri 29000 gadu ilgam ciklam. Pašlaik viņa ieiet ciklā, kad mums visiem, iespējams, nāksies dzīvot zem zemes” – ir aplams?

Šoreiz – nē, nenāksies. Neko nevaru pateikt par citiem planētas cikliem.

 

5. Piektais jautājums par Saules uzliesmojumiem.

Ko nozīmē “ne visi uzliesmojumi ir obligāti redzami”? Vai ir informācijas uzliesmojumi uz Saules, un vai tikai par informācijas uzliesmojumiem ir runa?

Planētas programmēšanai taču kaut kā ir jārealizējas? Šeit ir daudz komponenšu – gan planētas vadība, gan Galaktikas konfederācijas un konklāvi, gan Saules Brālība spēlē ne pēdējo lomu. Mentālā noregulēšana, piesātināšana ar informāciju, ātrdarbības programmu iespiešana, Vadības nosacījumu pieņemšana – tas viss nav uzliesmojumi, bet nodomāta iedarbība uz planētu, tajā skaitā arī enerģētisko informāciju saturoša.

Uzliesmojumus var izraisīt intensīva iedarbība uz Sauli no kuģu vai Gaismas Būtību puses. Un uz uzliesmojumu pamata notiek iedarbība, magnētisko viļņu kā programmu nesēju izmantošana, Saules vēja kā pārprogrammēšanas pamata izmantošana. Tas viss jums pagaidām nav pazīstams.

 

6. Sestais jautājums par planētas augšupcelšanos.

Kā Ercenģeļi saprot planētas augšupcelšanos?

Kā pāriešanu uz nākamo dimensiju, kā vielas, tā arī apziņas pāriešanu. Šo pāriešanu jūs pašlaik novērojat. Tā norit nesteidzīgi, nesteidzieties arī jūs.

 

Pievienots 22.03.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/rabota-nad-oshibkami

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/26-raksti-2019/2078-sumana-rezonanses (Tulk. piezīme)