Татьяна Бреславская - Мы – участники великого выдоха планеты

Tatjana Breslavska - Mēs – planētas lielās izelpas dalībnieki

22 01 27 01

Autors: Tatjana Breslavska

Es sāku paplašināties, izplešot rokas uz sāniem…. Uz jautājumu: “Kas notiek? – Saņemu atbildi: “Notiek tavas enerģētiskās piltuves paplašināšanās.” Tālāk notika kaut kādu tumšu mehānismu izvadīšana; tie bija mākslīgi iesakņoti Zemes “spēka vietās”. “Šīs vietas ir planētas enerģētiskā spēka poras, viņas skābekļa vārsti. Visa Zeme – tā ir “spēka vieta” Saules sistēmā. Ir pienācis laiks novest pie normāla darba visas šīs poras. Ir cilvēki, kuri ir enerģētiskas piltuves un dzīvi portālu nesēji.”

Mēs apvienojamies kopā un vienlaikus ar planētas Centrālo kodolu. Parādījās saulespuķes tēls: visi ir sagājuši vienā spēka centrā, veidojot vienotu elektromagnētisku lauku. Mēs – cilvēki magnēti. Pēc tam visi kopā sākām pacelties virs Zemes, veidojot telpu-lauku starp planētas virsmu un sevi. Šis vienotais spēka lauks sāka vibrēt, atklājot katras enerģētiskās piltuves potenciālu/spēku uz planētas.

Es piesaucu tos, kas var komentēt notikušo. Uz manu aicinājumu atsaucas Zemes Glabātāji.

– Ko jūs varat teikt par augstāk izklāstīto?

Zemes Glabātāji: Vispārīgi runājot, tu pareizi “ieskicēji” to, kas caur tevi un tev līdzīgiem tika pārvests. Mūsu kā Zemes Glabātāju darba būtība ir tajā, lai vērotu visus uz viņas un apkārt viņai notiekošos procesus. Konkrētajā gadījumā bija paredzēts veikt planetārā režģa noskaņošanu tieši caur tā dzīviem pārstāvjiem – cilvēkiem. Protams, ne katrs cilvēks var paust tādas spējas un tas it nemaz nepaceļ jūs īpašu cilvēku rangā: tas ir tikai viens no uzdevumiem, kamēr jūs atrodaties uz Zemes.

Reiz, 2012. gada priekšvakarā, tu jau kalpoji kā Urālu kalnu magnētiskā serdeņa “noskaņotāja” un attiecies pret to diezgan mierīgi. Lūk, arī tagad bija radusies nepieciešamība pēc kārtējās noskaņošanas kā planetārā režģa zonā, tā arī enerģētiskajos mezglos. Tas ir vienkārši jūsu darbs, kungi! (smaids)

– Ko jūs vēl varat piebilst pie planētas kā Saules sistēmas “spēka vietas” funkcijas? Vai viņa ir vienīgā tāda vieta?

Zemes Glabātāji: Nē, ne tuvu vienīgā. Bet šobrīd ir pienākusi kārta izpaust visu savu enerģētisko potenciālu tieši planētai Zemei. Tā ir ne vienkārši augšup kāpjoša planēta; viņa vienlaikus aktivizē visu savu enerģētisko rezervi, ieskaitot jūs, cilvēkus. Strādā VISS radoši-enerģētiskais potenciāls, VISAS “radošuma piltuves”, kam centrālā sasaiste ir ar Lielo Centrālo Avotu.

Vienlaikus visā spēkā sāk griezties visi “zobrati” katram enerģijas nesējam: visiem planētas apziņas līmeņu un valstību pārstāvjiem.

Kā ilgi nestrādājošs mehānisms tas ir jāsaved kārtībā: “jānokrata putekļi”, “jānotīra un jāieeļļo”. Tāpēc caur jums, cilvēkiem-nesējiem, tika veikti sagatavošanas pasākumi pilnīgai iedarbināšanai. Smalkajā plānā ir novākti enerģētiskie aizbāžņi visām “spēka vietām”. Tās radās vienu vai otru cēloņu dēļ, bet itin bieži to enerģijas tika izmantotas ļaunprātīgi un ne pēc funkcijas.

Tu pareizi atzīmēji, sajutusi šīs vietas kā planētas “poras”. Caur tām Zeme elpo un veic enerģiju apmaiņu ar visu esošo Kosmosā. Ļoti ilgu laiku šīs vietas kontrolēja tā sauktie “priesteri” no vienas vai otras strāvas vai virziena, bet tagad viņu vietu ir ieņēmuši mūsu karapulki, kuriem šīs vietas ir papildu spēka nodrošinājums. Stādieties turklāt priekšā, cik enerģētisku netīrumu glabājas un vēl paliek tur! Galvenā piesārņojošā substance – atklāta militāra spēka, varas un kontroles manifestācija pār personībām (dvēselēm) un planētas teritorijām.

– Jautājums attiecībā uz mani personiski un man līdzīgiem: mēs apzināti iemiesojāmies uz Zemes, lai noteiktā momentā veiktu šo darbu, vai mēs tikām uzaicināti jau iemiesoti kā brīvprātīgie?

Zemes Glabātāji: Teiksim – gan vienādi, gan otrādi. Pirms nākšanas “pasaulē” jūs ietvērāt sevī visas komponentes pašlaik pildāmajam darbam, jo jūs par savu uzdevumu nospraudāt maksimāli saspiest savu dievišķo potenciālu, saglabājot turklāt aktīvu “palaišanas mehānismu” sava spēka atjaunošanai. Un turklāt galvenais nodrošinājums – tas ir nodrošinājums ar sakariem. Maksimāla sakaru saglabāšana. Viss pārējais ir “tehniska lieta” (ka tik būtu sakari). Kad jūs, ieskaitot tevi, izdzirdējāt “aicinājumu”, jūs visai labprāt iznācāt kalpot.

– Kā enerģētisko piltuvju, portālu un Zemes visu spēka vietu aktivitātes ieslēgšana ietekmēs planētas iedzīvotājus un visu esošo, kā viņi to sajutīs un uztvers?

Zemes Glabātāji: Jūs burtiski “satrūksieties”! To var apzīmēt kā “pamošanos”. Runas par pamošanos jau tā notiek visur, bet tas būs vēl viens diezgan nozīmīgs impulss. Sajūta, ka no Zemes kodola notiek liela izelpa, kad viss, kas “slikti turas”, var nokrist. Tāpēc, mūsu dārgie, turieties ciešāk pie Māmuļas-Zemes un pie sava serdeņa, un jūs kopumā vienmēr atbildīsiet gan planētas, gan visas Saules sistēmas katrai ieelpai un izelpai.

Lai dzīvo jūsu un mūsu ar jums vienotais dzīves spēks!

__________________________________________________

Tālāk – citāti no Džeimsa Taiberona (James Tyberonn) grāmatas “Runā Metatrons (Metatron Speaks) (Говорит Метатрон)”.

“Portāls – tas, kas ļauj enerģijas avotam vai būtnei nodot savu enerģiju citam avotam, no vienas pasaules citā, piemēram, no fiziskās nefiziskā. Tas veicina šo enerģiju pārraidi, pāriešanu un pārveidošanu – dažas iet cauri dimensijām, dažas cauri telpai, cauri laikam, cauri zvaigžņu lokiem, dažas – cauri tam visam.”

“Piltuves – tie ir elektriskās un magnētiskās enerģijas vērpjošies virpuļi. Tie parādās gravitācijas un elektromagnētisku režģu iedarbībā. Tie galvenokārt griežas pretēji pulksteņa rādītāja virzienam virs ekvatora un pulksteņa rādītāja virzienā – zem tā. Tas ir dabisks enerģētisks griešanās paterns, balstīts uz Zemes polaritāti. Ja piltuves laiž enerģiju uz āru, tās sauc par elektriskajām piltuvēm, bet, ja absorbē to – par magnētiskajām.

Dažas dara gan vienu, gan otru. Piemēram, kalns Šasta – tas ir portāls-piltuve, kas ieņem sevī un izstaro enerģiju.”

“Ja runājam par milzīgām enerģētiskām piltuvēm, kas neietilpina sevī portālu, kā piemēru var minēt Niagāras ūdenskritumu. Niagāras ūdenskritumi ir spēcīgs spēka mezgls. Tur griežas milzīga piltuve, bet portāla tajā nav.”

22 01 27 02    22 01 27 03

“Katrā svētā vietā (piem., “spēka vietā”) ir atvērtas durvis uz svētām zināšanām un notiek apmaiņa ar enerģijām. Jūs saņemat nospiedumu no vieduma atslēgām, kas ir unikālas katrai svētajai vietai, kuru jūs apmeklējat, kā arī atstājat tur savas enerģijas nospiedumu.”

26.01.22.

 

Pievienots 27.01.2022.

https://pulsarvremeni.ru/my-uchastniki-velikogo-vydoha-planety/

Tulkoja Jānis Oppe