Татьяна Бреславская - Высшая Иерархия Земли о нас и происходящем с нами

Tatjana Breslavska - Zemes Augstākā Hierarhija par mums un notiekošo ar mums

21 12 27

Es vēršos pie Zemes Augstākās Hierarhijas (ZAH) ar jautājumu: cik aktīvs un tīrs ir mans sakaru Kanāls?

ZAH: Tavs kanāls ir pietiekoši tīrs, ievērojot visus principus izkropļojumā ar jūsu prātu. Tavs kanāls nav kaut kas vienpusēji savrups, tas – tā esi tu. Visa tava struktūra, tavas šūnas un atomi. Visā šajā struktūrā atspoguļojas Vienotā Radītāja globālā programma un tātad visas sakaru funkcijas. Tādā mērā, cik tīras un brīvas šūnas ir pēc sava augstākā satura, tik tīrs un skaidrs ir Kanāls. Katra šūna ir unikāla un kopā ar visām pārstāv visa Kosmosa harmoniju. Un mēs atbalstām jūsu šūnu pastāvīgo higiēnisko attīrīšanu un aktivāciju! Nesen jums atnāca informācija, ka ir pienācis laiks aktivēt savus Augstākos aspektus. Šī aktivācija tad arī ved pie visa potenciāla atvēršanās šūnu līmenī, tur, kur ierakstīta jūsu augstākā būtība, jūsu pamats. Tātad mēs novērtējam tavu Kanālu kā pozitīvu.

Decembrī, konkrēti – 14. datumā. Mani “steidzīgi” izsauca izpildīt kādu darbu. Es ieraudzīju Gaismas ziņā ļoti augstas būtības, kuras stādījās priekšā kā Zemes Hierarhija.

– Tie bijāt jūs?

ZAH: Jā, tas tā ir. Un tu pareizi dari, ka pastāvīgi un vairākas reizes seansa laikā pārbaudi gan sava Kanāla spīdamību, gan tos, kas pārraida tev informāciju vai veic vienas vai otras darbības, gan to, kāds ir to saturs.

Un es gribu aprakstīt to, kas pavērās manā priekšā, ko es ieraudzīju un spēju saprast: ļoti spēcīgas virpuļveida enerģijas sāka vērpties ap mani un virs manis, un es ieraudzīju, kā kāda hiper-iekārta sāka sūkt iekšā no, nosacīti, Zemes virsmas kaut kādas nodriskātas tumšas figūras āķu, tīmekļa jeb tīkla veidā. Tas viss tika savākts tālāk īpašos “iepakojumos” un izvests uz “īpašu” Kosmosa nodaļu. Pēc tam atkal sāka nākt ārā slāņi no Zemes atmosfēras un viņas apvalkiem (astrālā un mentālā plāna attīrīšana).

Pēc tam sāka darboties manas rokas (tās sāka taisīt žestus uz augšu un uz sāniem), un sāka formēties gaismas kodols, no kura izgāja Gaismas Stars un iegāja mūsu planētas kodolā. (Redzams, ar savu roku kustībām es atvēru šī kodola-centra portālu.)

Izskanēja: “Planētas izlīdzināšana pa Dievišķo asi.” Kā atbildes reakcija no planētas kodola sāka nākt ārā un vibrēt ass – Zemes Kundalini enerģija – līdz Lielajai Centrālajai Saulei. Es uzdevu jautājumu: “Kas tas bija?" – Atbilde: “Zeme atbrīvojās no visiem Augšupcelšanos aizturošajiem faktoriem.” Ar to seanss beidzās. Nevarēju nociesties, no vienas puses, visu uzzināt sīkāk, bet, no otras puses, es centos momentu pagaidīt, lai pavērotu, kā attīstīsies notikumi.

Trīs dienas pēc šī seansa es nolēmu parunāt ar tumšo struktūru pārstāvjiem, kā es reiz jau darīju, lai izlūkotu VIŅU stāvokli tajā un vispār spēku samēru pasaulē, cerībā, ka uzzināšu kaut ko oriģinālu. Es gribēju jautājumu par notiekošo aplūkot no visām pusēm. Piebildīšu, ka pirms dažiem gadiem man tika atļauta tāda saziņa, lai noskaidrotu notiekošā jautājumus un apstākļus, bet jau sen es to nebiju izmantojusi. Es ar lielām pūlēm “aizsaucos” līdz viņiem, arī viņi tik tikko izlauzās pie manis uz sakariem caur milzīgu Gaismas slāni. Izdevās pajautāt, vai tiesa, ka viņi plānoja paverdzināt Zemi un visu ko tādā garā. Atnāca atbilde: “Jā, bet mums neizdevās, mūs sakāva.” Un te Gaismas “milzenis” viņus noklāja! Gaismas Hierarhijas pārstāvji man aizliedza turpmāk ar viņiem kontaktēties, lai nepazeminātu savas vibrācijas. Un mums tika uzdots jauns uzdevums – aktivēt savus Augstākos aspektus un darboties uz planētas ar šo Augstāko aspektu pilnvarām.

23. decembrī caur manu sakaru Gaismas Kuģi “Polaris” atnāca informācija, ka Zemei notikusi jauna telpas-laika kontinuuma atvēršana kā sekas viņas ieiešanai fotonu jostas – kurā mēs jau esam iegājuši un ejam pa to – jaunā slānī.

– Vai to var vērtēt kā jaunu “kvantu lēcienu” un iziešanu uz jaunu apziņas līmeni kopumā?

ZAH: Jā, protams, tā ir viena no planētas pārejas komponentēm. Jūs droši vien pamanījāt, ka visas zemes plāna struktūras palika neskartas: nekādu kataklizmu un postījumu. Bija jums arī tāda informācija, ka, sak, briest pāreja, būs trīs tumsas un klusuma dienas, un jums visiem tiks nodrošināti apstākļi, lai pašā labvēlīgākajā veidā pārietu uz jaunu dimensiju. Gandrīz pēc 2012. gada “scenārija”!

Mūsu dārgie, jau ir pienācis jums visiem TAS laiks, kad nevajag iet iekšā kādā neapzinātā stāvoklī, lai nonāktu pie savas augstākās apziņas vārtiem! Spēle norit “ar atklātām kārtīm”, saglabājot redzēšanu, atmiņas un apziņu. Un tieši TAS ir svarīgi tieši ŠAJĀ jūsu pārejas un augšupcelšanās periodā: pastāvīga augšupcelšanās, saglabājot apziņu, kur viss ir redzami un apzināti.

Es praktiski pastāvīgi pārskatu mūsu grupas dalībnieku enerģētisko nokrāsu un pati redzu, un tajā mani pārliecina mūsu Skolotāji, ka “tīrās enerģijas” un spīdamības līmenis ir pietiekami augsts pilnvērtīgam darbam Gaismas vārdā. Man ir prieks, ka jau relatīvi sen nav nācies tīrīt kādu no grupas kapitālā veidā. Mums nesen tika likts priekšā darbs Dzimtu attīrīšanā, ar kuru mēs visi tikām galā. Es personīgi, arī man par prieku, nesastopu savā Kanālā kaut kādus “piesārņojumus” vai traucējumus darbā. Gribas pastāvīgi vērtēt sevi un citus visobjektīvāk.

– Vai tā ir, vai arī tas ir mans ļoti personisks vērtējums?

ZAH: Kā mēs jau teicām, tavs personīgais Kanāls ir pietiekoši tīrs un gaišs. Tu izstaro Gaismas plūsmu un atrodies, tāpat kā tavi biedri, Gaismas Spēku apsardzībā. Mēs vienmēr esam klāt jūsu seansos un jūsu darbā, veicot vienlaikus gan noskaņojumus, gan enerģiju un Kanālu korekciju vienam vai otram grupas loceklim. Tāpēc gribam teikt, ka kopumā jūs visi esat izlīdzināti un nav nekādu “aizsegu” un jūs ietinoša “tīmekļa”.

Kas attiecas uz pašu planētu, tad šeit situācija ir daudz sarežģītāka: pretdarbojošies spēki pastāvīgi mēģina iesakņot vienus vai otrus noturēšanas un atgrūšanas paņēmienus, deidentificēt jūs ar Gaismu, uzspiest dažādus tehnoloģiskus uzstādījumus. Taču tieši jūsu nepagurstošais darbs neļauj tam visam iesakņoties, un, jo lielāka ir jūsu spīdamība, jo mazāk sekmīgi ir visi šie mēģinājumi un manipulācijas.

Mūsu padoms: neieciklojieties uz negatīvu informāciju, jo tādā veidā jūs “izsmidzināt” jūsu Gaismu, “drupināt” savu pamatu un tādējādi ļaujat jūsu laukā ienākt tam, uz ko ir vērsta jūsu uzmanība. Jo mazāk laika un uzmanības jūs veltāt, lai iepazītos ar visu informāciju, kas nes negatīvu, jo vairāk saglabājat Gaismas spēku. Un tad nevajadzēs ne attīrīties, ne atbrīvoties no “tīmekļa” un “tīkliem”. Jūsu Gaisma – jūsu PASTĀVĪGAIS pamats un aizsardzība.

– PATEICOS!

26.12.21.

 

Pievienots 26.11.2021.

https://pulsarvremeni.ru/vysshaja-ierarhija-zemli-o-nas-i-proishodjashhem-s-nami/

Tulkoja Jānis Oppe