Храм мудрости: духовный банк ответов

Vieduma Templis: garīgā atbilžu banka

17 11 28 01

Garīgajā pasaulē ir vieta, kur mēs saņemam atbildes uz visiem mūsu dzīves jautājumiem. Šai vietai ir daudz nosaukumu: piemēram, Akašas Hronikas, Garīgā datu bāze vai Universālais lauks. Mēs to saucam par Vieduma Templi.

Templis – tā ir svēta spēka vieta, kura palīdz mums būt mierīgiem. Ieskatīties iekšienē un nodibināt sakarus ar kaut ko augstāku. Vieta, kur mēs iegūstam pieeju mūsu garīgumam.

Tādās vietās ir vieglāk nekā citās atrast iekšējo viedumu. Viedumu vieglāk ir atrast vietās, kur prāts var atpūsties. Garīgā ceļojumā var apmeklēt šo Vieduma Templi.

Uzdodiet jautājumu, ieskatieties iekšienē un saklausiet atbildi. Dzirdēšana – tas ir viens no paņēmieniem saņemt atbildes. Atbildes nāk tēlu, simbolu, ainu, emociju, jūtu un domu veidā. Atbildes vienmēr nāk nekavējoties. Taču ne vienmēr tā, kā mēs sagaidām.

 

Sk. arī Garīgie meklējumi: Patiesības Templis.[1]

 

Jautājumi un atbildes Vieduma Templī

Garīgajā pasaulē reizēm ir īpaša valoda, lai pastāstītu mums kaut ko. Un dažreiz atbildes ir diezgan praktiskas un ļoti pasaulīgas. Vai mēs varam uzticēties šīm atbildēm?

17 11 28 02

Lūk, daži piemēri no mūsu darba.

 

Kāds ir manas dzīves uzdevums?

Vieduma Templī mums rāda tēlus par šo jautājumu. Tas ir attēls ar gaismas punktiem, kas izvietoti uz kartes. Gaismas punktu savienojumi rada tīklu.

 

Kas bloķē manu seksuālo sievišķo enerģiju?

Parādās attēli no ļoti senas iepriekšējās dzīves. Svētas vietas tika izmantotas neatļautiem rituāliem.

Parādās traumētas dvēseles. Bija nepieciešams garīgs darbs: piedošana un samierināšanās.

 

Kāds ir pats svarīgākais iemiesojums ar manu partneri?

Tiek rādītas kādas iepriekšējās dzīves ainiņas no grezna laikmeta. Partneri bija karalis un karaliene.

Vēstījums: atgriezties pie šo karaļu pāra varas un paņemt labāko no šīm attiecībām.

 

Sk. arī Karmiskās attiecības un garīgās pusītes.[2]

 

Kā es varu attīstīt spējas kontaktēt ar garīgo pasauli?

Garīgā pasaule rāda mums rituālu. Klientei ir jādodas pie dabas, jāpaceļ rokas augšup, kājas jāiezemē un jāpiepildās ar gaismas enerģiju. Šis rituāls ir jāveic divas reizes nedēļā. Tam ir jāpaaugstina klientes vibrācijas un attiecīgi spējas uztvert smalko pasauli.

 

Ko es esmu ieplānojusi sev šai dzīvei?

Mūsu kliente ir nonākusi pie dabas, kalnos. Viņa dejo, smejas un priecājas.

Viņa rūpējas par slimiem dzīvniekiem. Viņai piemīt smalka redze, un viņa saprot, kas viņus satrauc.

Viņa dzird dzīvnieku domas, ārstē ar rokām. Papildu vēstījums no garīgās pasaules: mums uz Zemes vajag vairāk cilvēku, kuri attīsta sevī tamlīdzīgas dziedināšanas talantus.

17 11 28 03

Šie piemēri tekstā ir sniegti saīsinātā formā. Dažas atbildes ietver attēlus un ainas, kuru garums var būt līdz 20 minūtēm.

 

Mācāmies kontaktēt ar garīgo pasauli

Šis garīgais ceļojums no sākuma prasa augstu pārliecības pakāpi par savu intuīciju un treniņu saziņā ar garīgo pasauli. Prātu ir nepieciešams nomierināt. Garīgais ceļojums prasa arī praksi un apmācību.

Garīgā datu bāze ir vieduma avots, kuru var izmantot jebkurš, kurš ir gatavs un atvērts darbam ar garīgo pasauli.

 

Sk. arī 5 paņēmieni, kā iegūt atbildi uz savu jautājumu.[3]

 

Kā tikt līdz Vieduma Templim?

Vieduma Templis – tā ir vieta, kur mēs iegūstam pieeju Visuma visaptverošajam viedumam. Mums vajadzīgas metodes un paņēmieni, lai tiktu līdz šai vietai. Ceļojums sākas līdz ar meditatīvu transa stāvokli, kas palīdz mums nomierināt prātu.

Mēs ejam pie iekšējas spēka vietas, atrodoties pie dabas, kāpjam pa kāpnēm debesīs. Augšā – spilgta, gaiša telpa ar zelta vārtiem.

Šie vārti ved mūs uz garīgo pasauli. Mūsu garīgais audzinātājs pavada mūs līdz Vieduma Templim. Šeit mēs uzdodam jautājumus un saņemam atbildes.

17 11 28 04

Atbildes, kuras mūsu prāts bieži pat nav gaidījis. Mūsu prāts bieži sniedz tikai tās atbildes, kuras mēs jau zinām. Atbildes, kuras tur mūsu ierastajos rāmjos.

Taču mums vissvarīgākie jautājumi prasa atbildes, kuras rāda mums kaut ko pilnīgi jaunu, bet dažreiz pat neparastu. Atbildes, kuras atgādina mums par mūsu dzīves uzdevumu šeit uz Zemes.

 

Avots: https://www.timeforyoursoul.com/blog-tempel-der-weisheit/

 

Krievu valodā tulkojusi Tatjana Druka, rediģējusi Natālija Butenko.

 

P.S. Dalieties komentāros, kā jūs saņemat atbildes uz saviem garīgā plāna jautājumiem.

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, ka dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 28.11.2017.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/hram-mudrosti/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4093-patiesibas-templis (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/images/Sanat_Kumara/Downloads/Karmicheskaya-svyaz.pdf (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alona-reznika/11-dazadi/3958-alona-reznika-5-vienkarsi-panemieni-ka-iegut-atbildi-uz-satraucosu-jautajumu (Tulk. piezīme)