Rayology – Recognizing Your Spiritual Identity Through the Seven

Reioloģija – savas garīgās identitātes atpazīšana caur septiņiem stariem

19 11 20 01Reioloģija (Rayology) jeb Septiņu Staru izpēte ir rīks, kas atbalsta mūsu pašapziņu, apziņu un evolūciju. Tas palīdz mums atpazīt savu garīgo identitāti. Kad radīšanas enerģija tiek saprasta kā liela tīras baltas gaismas plūsma, mēs varam skaidrāk aptvert staru izpausmi.

19 11 20 02

Tīra balta gaisma, kad tā iet caur prizmu, sadalās septiņās varavīksnes krāsās. Katrai krāsai ir sava unikāla vibrācijas frekvence. Tās var saprast kā atsevišķas un individuālas apziņas plūsmas. Arī dvēseles atbilst šīm septiņām lielajām plūsmām, un tātad ir septiņi cilvēku dvēseļu tipi, kuriem ir vibrācijas afinitāte pret stariem. Patiesībā visu radījumu var saprast kā šo septiņu lielo apziņas plūsmu izpausmi. Viņu enerģija veido un atdzīvina visu dzīvo.

Piezīme: Skaitlis septiņi ir nozīmīgs cilvēka apziņai. Klikšķiniet šeit, lai iegūtu sīkāku informāciju par skaitļa septiņi nozīmi.

 

No kurienes ceļas septiņu staru jēdziens?

Septiņu staru pirmsākumi nonāk pie mums caur ezotēriskām mācībām, kas pazīstamas kā Mūžīgā Gudrība (Ageless Wisdom). Šis zināšanu kopums cilvēcei ir bijis pieejams visu mūsu evolūcijas laiku. Bieži tas tiek saukts par Zelta Pavedienu, un tie ir principi un mācības, kopš tika nodibinātas visas galvenās pasaules reliģijas un izveidotas kopīgas saiknes starp tām. Tomēr šie principi ir brīvi no reliģiskām dogmām un institucionālām nosacītībām. Tātad, vienkārši sakot, Mūžīgā Gudrība ir veids, kā domāt par garīgumu, un tā nav reliģiska tradīcija vai prakse.

 

Mūsu lielākais prieks un mūsu lielākā garīgā atbildība ir kļūt par to, kas mēs patiesībā esam, kas nozīmē pilnībā izpaust mūsu garīgo modeli, mūsu garīgo identitāti.

Maikls Robins (Michael Robbins), Dievu Gobelēns (Tapestry of the Gods)

Kas ir šīs septiņas apziņas plūsmas?

Uzsākot septiņu staru un savas garīgās identitātes izpēti, jūs varat sajust terminus un jēdzienus, kas raksturo viena vai vairāku konkrēto staru īpašības. Ņemiet vērā šo jušanu, kad tā notiek. Centieties atpazīt. Jūs varētu apsvērt iespēju meditēt par tiem stariem, kas šķiet jums vistuvākie. Šī atpazīšana notiek tāpēc, ka jūs apzināties savu garīgo identitāti. Izpētot to dziļāk, jūs atradīsit ceļu uz to, "kam jums ir jābūt".

 

1. stars – gribas un mērķa stars

 

2. stars – mīlestības un gudrības stars

 

3. stars – aktīvā intelekta stars

 

4. stars – harmonijas stars caur konfliktu

 

5. stars – konkrētu zināšanu un zinātnes stars

 

6. stars – ideālisma un ziedošanās stars

 

7. stars – ceremoniālās kārtības un maģijas stars

 

Stari no viens līdz trīs ir aspektu stari. Tie atbilst trīs Svētās Trīsvienības aspektiem un kopā veido pamatu visai radībai. Stari no četri līdz septiņi ir atribūtu stari. Šie stari izplūst no Trešā Stara saprāta un sekmē radīšanas daļas.

 

1. stars – gribas un mērķa stars

Pirmais stars ir enerģijas straume, kas atklāj Dieva spēku un viņa radījumu. Tas mudina vadīt, apliecināt individualitāti. Tas visu virza uz radīšanu un ir spēks, kas slēpjas aiz visa, kas izpaužas. Pirmais stars atbilst trīsvienības Tēva aspektam. Cilvēka psiholoģijā pirmā stara indivīdi pauž milzīgu gribu, spēju izturēt, pārvaldīt un vadīt. Atslēgvārdi: griba un iniciatīva.

 

2. stars – mīlestības un gudrības stars

Otrais stars ir enerģijas plūsma, kas cenšas apvienoties (izmantojot pievilkšanas spēku) un apgaismot. Tas aizēno apziņu visās formās caur gudrību un mīlestību. Tieksme mācīt un dziedināt rodas no otrā stara enerģijas. Šie cilvēki mēdz būt pacietīgi, iekļaujoši un mīloši. Alternatīvi, viņi var izpaust spēcīgu gudrības un izpratnes enerģiju, kas varētu šķist attālinātāka. Otrais stars atbilst Svētās Trīsvienības Dēla aspektam. Atslēgvārdi: apvienoties un apgaismot.

 

3. stars – aktīvā intelekta stars

Trešais stars ir saprāts, kas ietver visu matēriju. Tam ir lieliskas intelektuālās spējas, un tas darbojas, apvienojot gribu un mērķi (1. staru) ar mīlestību un gudrību (2. staru), lai radītu visas dzīvības formas. Mentālas pielāgošanās spēja, ātra domāšana, stratēģija, manipulācijas un menatālais radošums ir trešā stara izpausmes. Trešais stars atbilst Svētās Trīsvienības Svētā Gara aspektam. Atslēgvārdi: manipulēt un pielāgot.

 

4. stars – harmonijas stars caur konfliktu

Ceturtais stars ir enerģija, kas virza pretstatus uz atrisinājumu. Tas cenšas izlīdzināt, konflikta ceļā atrodot harmoniju. Šeit pastāv spēcīga vēlme atrisināt atšķirības, līdzsvarojot pretstatus centrā. Tomēr intensīvi iekšējie un ārējie konflikti, cīņa un krīze bieži vien ir ceļš uz harmonijas nodibināšanu. Ceturtais stars izpaužas ar drāmu, mākslinieciskumu un radošumu, vienlaikus cenšoties izpaust Dieva radījuma skaistumu. Šādiem cilvēkiems bieži piemīt spēcīga intuīcija. Atslēgvārdi: sasaistīt un harmonizēt.

 

5. stars – konkrētu zināšanu un zinātnes stars

Piektais stars ir enerģija, kas cenšas atklāt aiz formas paslēpto patiesību. Tam piemīt atdalīšanas enerģija, jo tā darbojas, lai atdalītu patieso no tā, kas šķiet patiess, un to, kas ir fakts, no tā, kas ir izdomājums. Šādi cilvēki priecājas par precizitāti, detaļām, objektivitāti, izmeklēšanu un izpēti. Viņus bieži piesaista zinātniskā metode, tehnoloģija, faktu precizitāte vai eksperimentāli pētījumi, kas pauž piektā stara enerģiju. Atslēgvārdi: zināt, pierādīt.

 

6. stars – ideālisma un ziedošanās stars

Sestais ideālisma un ziedošanās stars pēdējos 1800 gadus ir bijis spēcīgs savā izpausmē caur cilvēka apziņu. Šim staram ir spēcīga emocionālā komponente un tas nosaka ideālistisku domu un darbību. Tie, kuriem ir spēcīga reliģiska pieķeršanās vai ārkārtīga nodošanās kādam mērķim, pauž sestā stara enerģiju. Neatlaidība, lojalitāte un viennozīmīga uzticība indivīdam vai mērķim ir izplatīta parādība. Šādas personības var būt pārliecinošas un iedvesmojošas, vai pat kaujinieciskas, uzticoties savam mērķim vai ideālam. Atslēgvārdi: idealizēt, veltīt.

 

7. stars – ceremoniālās kārtības un maģijas stars

Septītais stars ir manifestējoša enerģija, kas visur meklē kārtību un struktūru. Šādi indivīdi spēj vairāk nekā jebkurš cits stars saprast, ko tiecas radīt (saņemot impulsu no 1. stara), un izpaust formu no projekta. Septītā stara indivīdu personības īpašības ietver neatlaidību, disciplīnu, secīgumu un organizētību. No tām iznāk spēcīgi administratori un organizatori, kā arī arhitekti un celtnieki. Atslēgas vārdi: būvēt, kārtība.

19 11 20 03

Kā septiņi stari var atbalstīt mūsu garīgo transformāciju?

19 11 20 04Garīgais ceļš ir ceļš uz pamošanos, lai saprastu, kas mēs patiesībā esam, un atpazītu savu garīgo identitāti. Reioloģija sniedz mums iespēju dziļāk izprast sevi un citus ļoti reālā un praktiskā veidā. Stari atklāj mūsu pamata vibrācijas un to, kā mēs tās izpaužam. Caur to mēs atmostamies, kas mēs patiesībā esam. Zināšanas par mūsu staru enerģiju norāda uz mūsu plānu, mūsu konstrukciju un to, par ko mums jākļūst. Redzot un aptverot savas dāvanas, talantus un vājības, mēs apzināti sadarbojamies ar savu dvēseles-Es tā pilnīgākajā izpausmē.

 

Kā stari izpaužas caur mums kā indivīdiem?

Visi septiņi stari izpaužas caur katru no mums, tomēr daži ir spēcīgāki un definē mūs skaidrāk nekā citi. Daudziem mūsdienās dzīvojošiem indivīdiem ir, piemēram, 2. stara dvēsele, taču viņi savā enerģijā un izteiksmē ievērojami atšķiras no citiem ar 2. stara dvēseli. Lai gan tam ir daudz iemeslu, sākot ar pamata enerģētisko staru izpausmi, tas ir tāpēc, ka viņu prātu, ķermeni vai emocijas ietekmē dažādu staru enerģija.

 

Kā stari izpaužas caur mums?

Padomājiet par savu būtību kā par komandu. Šajā komandā ir jūsu personība, dvēsele un ķermenis, emocijas un prāts. Tāpat kā sporta komandās dalībnieki ir komandas kapteinis un spēlētāji, kuriem katram ir noteikta loma un pozīcija. Tas, cik labi dalībnieki saspēlējas (koordinējas) kapteiņa vadībā, palīdz mums saprast, cik integrēti esam. Vai emocijas mūs novirza no mērķa? Vai mūsu prāts ir saskaņots ar mūsu personību? Šīs ir dažas no detaļām, kuras mēs varam sākt saskatīt. Komandas vadītājs palīdz mums izprast dalībnieku garīgās atmodas līmeni.

Katrs jūsu komandas loceklis ir stara enerģizēts un ietekmēts. Viņi visi var būt atšķirīgi, vai arī viņi var būt divu vai trīs tipu, kas pamanāmi jūsu “kosmētikā”. Šeit izpaužas mūsu individualitāte. Jūsu komandas spēlētāji ir:

1. Dvēsele – tā ir mūsu dievišķā dzirksts, gaisma, kas pauž mūsu esības pilnību, un tā, kas savieno mūs ar visu pārējo formā vai garā. Dvēsele ir mūsu būtības svarīgākais aspekts, un patiesībā viņa ietērpjas mūsu fiziskajā formā. Mūsu dvēsele ir tā, kas dod mums dzīvību. Mūsu forma nodrošina mums spēju rīkoties, ideālā gadījumā gara vārdā. Mums ir dvēsele, jo mēs esam. Mūsu eksistencei nav cita mērķa kā šis.

2. Personība – personība ir apģērbs, ko mēs valkājam savas dzīves laikā. Tas ir instruments, ar kura palīdzību dvēsele izpaužas, darbojas un uzstājas apkārtējā pasaulē.

3. Fiziskais ķermenis – ietver blīvo fizisko ķermeni un ēterisko ķermeni, kas enerģizē un vitalizē jūsu formu.

4. Emocionālais ķermenis – nodrošina jūsu domu un izteiksmes dzīvīgumu un krāsu toni.

5. Mentālais ķermenis – nodrošina jūs ar loģiku, saprātu un inteliģenci, lai jūs darbotos un izdzīvotu.

 

Kurš ir komandas kapteinis?

No garīgā viedokļa svarīgs ir komandas kapteinis. Personības vadītās komandas izskatās un darbojas pavisam savādāk nekā komandas, kuras vada dvēsele. Ir svarīgi apzināties, kur atrodaties garīgajā ceļā, lai noteiktu, kurš ir jūsu komandas kapteinis. Mēs par to nedaudz parunāsim.

Mēs personību saprotam kā fiziskā, emocionālā un mentālā ķermeņa apvienoto enerģiju. Šie trīs (apakšējie) transportlīdzekļi periodā pirms garīgās atmodas darbojas diezgan haotiski un neregulēti. Personība šeit ir kapteinis, un viņa mērķis ir likt spēlētājiem strādāt kopā. Dvēsele nevar strādāt ar komandu, kas nedarbojas labi kopā. Tiek zaudēts pārāk daudz enerģijas un pūļu.

Kad kapteinis ir personība, transportlīdzekļi lēnām sāk koordinēt un regulēt impulsus un vēlmes, un sāk veidoties integrēta personība. Dzīvi joprojām virzīs fiziskas vēlmes, spēks un personīgās intereses, taču tā kļūst efektīvāka. Tā izpaužas neapgaismota personība, kurai pasaulē ir savtīgs ceļš.

 

Dvēsele kā kapteinis

Notiekot lielākai integrācijai, fiziskās vēlmes tiek regulētas un veidojas zināma kontrole pār mūsu vēlmēm un emocijām. Domas sāk mūs vadīt caur saprātu un loģiku. Kad koordinētie personības nesēji ir sasnieguši zināmu integrācijas pakāpi, tad notiek garīgā atmoda. To parasti raksturo notikums, kas mūs, parasti neaizmirstami, savieno ar mūsu garīgo gaismu. Mēs vairs neesam apmierināti rīkoties tikai savā vārdā. Mēs sākam uztvert pasauli plašākā izteiksmē un ilgojamies atkal savienoties ar mūsu lielākās gaismas pieredzi, kas iezīmēja mūsu pamošanos.

Tas iezīmē komandas kapteiņa funkciju nodošanas sākumu. Lai gan parasti šī nodošana nenotiek uzreiz, tomēr arvien biežāk lēmumi tiek pieņemti dziļi sevī glabātās garīgās gaismas vārdā. Dzīvi arvien vairāk vada dvēsele. Un ar dvēseli kā kapteini komandas dalībnieki kļūst par arvien lielāku vienotu veselumu, līdz galu galā nav iespējams saskatīt atsevišķus spēlētājus.

 

Therese Rossignol

Par autori: Terēze Rosignola (Therese Rossignol)

“Ar mūsu nodoma enerģiju mēs cenšamies atbalstīt saikni gan jūsu personīgajā dvēseles darbā, gan savienojot jūs ar ievērojamiem cilvēkiem, kas pasaulē veic savu dvēseles darbu. Mēs cenšamies nodrošināt garīgi barojošu saturu, kas nav saistīts ar noteiktu garīgo tradīciju, bet kas aptver visu.”

 

Pievienots: 05.01.2019.

Pēdējo reizi atjaunots: 20.11.2019.

https://soulbridging.com/rayology-spiritual-identity/

Tulkoja Jānis Oppe