Узнавание души и неразделенная любовь

Dvēseles atpazīšana un nelaimīga mīlestība

Soul to Soul Recognition and Unrequited Love

 

16 12 09 01

16 12 09 01a

 

Autore: Karolīna Diāna Bobarta (Caroline Diana Bobart)

Žurnāla Wake Up World viešņas raksts

 

Vai esat kādreiz saticis kādu cilvēku un vienkārši zinājis – pāri visai racionālajai domāšanai – ka pazīstat šo cilvēku? Un tās nebūt nav attiecības, kuras varat atsaukt nesenajā atmiņā, tās drīzāk šķiet kā neaprakstāma atpazīšana[1], kas satriec visu jūsu ķermeņa, būtnes un dvēseles plašumu?

Nav šaubu, ka šāda veida atpazīšana dvēseles līmenī ir kaut kas tāds, kas vairumam no mums notiek vismaz vienu reizi mūsu individuālās dzīves laikā. Tūlītēja iepazīšanās apvienojumā ar emociju intensitāti, kas bieži pavada šādas tikšanās, var atklāties gan seksuālās, gan platoniskās attiecībās, kad tās parādās.

Tas ir fenomens, ko daudzkārt esmu pieredzējusi savā intuitīvās dzīves treneres darbā, un patiešām esmu to piedzīvojusi vismaz dažas reizes arī savā personīgajā dzīvē. Tam piemīt maģijas un noslēpumainības aura, jo šī saikne, kas ietīta pikantos neapzinātu pagātnes tēlu, emociju un mijiedarbības slāņos, parādās tagadnē.

Bieži vien to var izjust kā iekšēju pamošanos, kas jūs satricina līdz pašiem sirds dziļumiem. Tas var būt reibinoši, aizraujoši un izstumt jūs no snaudas, liekot jums justies tā, it kā jūs atkal būtu pievienojies dzīvo zemei – ka jūs tikko esat “atdzīvojies”. Tomēr lietas sāk kļūt nedaudz sarežģītākas, kad jūs piedzīvojat šo atpazīšanas steigu un atverat savas sirds vārtus, gaidot patiesi zemi satricinošu, ilgi meklēto pilnības un mīlestības sajūtu, kura, iespējams, varētu tālāk rasties, – izņemot to, ka atklājat – diemžēl otrs cilvēks vienkārši nejūtas tāpat – jūs saskaraties ar šausminošu atziņu, ka ilgojaties pēc sen zaudētas, bet sāpīgi nelaimīgas mīlestības.

16 12 09 02

Esmu pie saviem klientiem novērojusi, ka dažas tēmas atkārtojas, kad viņu pieredzē parādās šāda veida atpazīšana dvēseles līmenī. Ja konkrētam klientam bezvārdu saiknes atpazīšana ir ļoti spēcīgi izteikta, parasti no otra cilvēka puses arī ir vismaz minimāla atpazīšana.

 

Sk. arī Kā atpazīt savu zvaigžņu pusīti?[2].

 

Tomēr itin bieži ātri kļūst skaidrs, ka pamatprincipu saskaņošana un atbilstošie veidi, kādos mans klients piedzīvo saikni, var notikt tikai tādā pašapzināšanās un izpratnes līmenī, kāds diemžēl nevar sakrist un nesakrīt ar otra cilvēka pašreizējo dzīves situāciju un vajadzībām. Un tas nav brīnums, ņemot vērā, ka mans darbs ir tieši vērsts uz to, lai palīdzētu maniem klientiem dziedināties un savienoties ar viņu ĪSTAJIEM “Es”, tādā veidā kļūstot vairāk paš-aktualizētiem. Ir pilnīgi loģiski, ka otrs cilvēks atrodas pavisam citā vietā savā apziņā un evolūcijas un dziedināšanas ceļojumā.

Tāpēc ir pašsaprotami, ka šāda veida divu dvēseļu saiknes var būt grūti manevrējamas, jo īpaši tāpēc, ka jūtas, iespējas un cerības, ko tās izraisa vismaz vienam no jums, var arī šķist sapinušās ļoti pirmatnējā emociju un pat garīgo sāpju līmenī. Tās ir sāpes, kas saistītas ar ēteriskām atmiņām par pamešanu pagātnē un sajūtu, ka esi galīgi nepieņemts un nemīlēts, un tās ne tikai klīst pa jūsu dvēseles gaiteņiem, bet ir neapzinātas motivētājas, kas mudina jūs meklēt un piepildīt jūsu visdabiskāko vajadzību, lai justos pilnībā mīlēts un viengabalains.

16 12 09 03

Interesanti ir arī tas, ka cilvēku dažreiz pavada ilgas, neskaidra, nesaprotama sajūta, ka ir zaudēts pašapliecinājums, kas var kļūt par dzinējspēku un likt jums reaģēt uz otru cilvēku no mulsinošas, emocionālas gaidu un pieprasījuma pozīcijas, jo jūs jūtaties tik cieši saistīts ar otru cilvēku[3], ka vienkārši nespējat saprast, kāpēc viņš nejūtas tāpat un kā viņš var izturēties kaut kā citādi, kā vien instinktīvi apzināties jūsu vajadzības un mīlestību pret jums.

Tādā veidā mijiedarbība vai attiecības vienmēr tiek izkropļotas ar īslaicīgām, bet tomēr intensīvām atmiņām, tēliem un emocijām no seniem laikiem, nevis veidotas no līdzsvara un saprāta pozīcijas, kuras pamatā ir tagadnē iesaistīto indivīdu realitāte.

Esmu redzējusi, ka šādas attiecības gandrīz kļūst par emocionālas spīdzināšanas avotu. Ilgas un “nepabeigtības” sajūta, ko netīši uzliekat otram cilvēkam, liek jums projicēt uz otru cilvēku savas “problēmas”, kuras, jūsuprāt, var atrisināt tikai viņš.

16 12 09 04

Un tā, no gadiem ilgas personīgās pieredzes un dziļa iekšēja darba ar klientiem, šeit ir četras dažreiz grūtas, bet patiesi atbrīvojošas patiesības, kuras esmu iepazinusi.

 

4 patiesības par dvēseles atpazīšanu

Pabeigšana

Aplamā pārliecība, ka jūs kaut kādā ziņā esat “nepilnīgs” un jums nepieciešams “glābties”, jūs netīši atbrīvo no personīgās atbildības. Tas liek jums justies iesprostotam un nespējīgam orientēties savā dzīvē, kamēr jūs sēžat intensīvu emocionālu un garīgu sāpju pozīcijā. Šeit galvenā mācība ir tāda, ka jūs esat vienīgais, kurš var sevi glābt. Jums var būt viss Visuma atbalsts, un citi var jums parādīt ceļu, atbalstīt jūs un turēt jūsu roku, bet galu galā tikai jūs varat glābt sevi.

Nesamaziniet savas pieredzes intensitāti un nesakiet, ka tā nesatur sāpes, bet – aptveriet – jūsu metaforiskā un burtiskā brīvība no pieredzes un sāpēm slēpj sevī spēju redzēt tālāk par tās izpausmi līdz pat problēmas būtībai. Neatkarīgi no tā, cik nepilnīgs jūs jūtaties, patiesībā jūs ESAT pilnīgs un viengabalains tieši tāds, kāds esat. Pašapstiprināšanās un mīlestība pret sevi ir tas, kas ļaus jums dziedināties un atbrīvoties no sāpēm, kuras jūsos izraisīja šī mijiedarbība, un nostiprinās jūsu meklētā “pilnīguma” pieredzi.

16 12 09 05

 

Dziedināšanās

Varbūt skanēs ironiski, bet cilvēks, ar kuru jūs jūtat šo intensīvo, emocionāli uzlādēto dvēseles līmeņa saikni, bieži nes tieši jums nepieciešamo dziedinošo dāvanu. Lielākoties jūs esat atslēgts no mijiedarbības un dvēseles līmeņa lēmumiem, kas tika pieņemti otrpus aizsega[4], – pirms jūs iemiesojāties šajā dzīvē. Jūs "aizmirstat", cik patiesībā dziļas un nozīmīgas ir šīs jūsu saiknes ar otra cilvēka dvēseli un par iespēju, ka, lai gan jums nav lemts būt kopā šajā dzīvē, patiesībā pastāv daudz dziļāka saikne, kuras pamatā ir tīra Garīgā mīlestība.

 

Sk. arī Dvīņu Liesmu mīlestība – balva vai sodība[5].

 

Šis ir universālās mīlestības baseins, kas dziedē un remdē visas rūpes un sāpes, un, ja jūs tam atdodaties, jūs patiešām atradīsiet pilnīgumu sevī. Jūsu dvēseles līmeņa draugs no cita laika faktiski tiek izmantots kā vēstnesis no universālā mīlestības baseina. Pateicoties jūsu eoniem ilgās saiknes dziļi garīgajai un vārdos neizsakāmajai būtībai, viņš vai viņa piekrita šajā dzīvē jūs nevis “atbrīvot”, “glābt”, dziedināt vai piepildīt jūsu dzīvi, bet darboties kā palaišanas mehānismam, lai palīdzētu jums iemācieties to darīt pašam.

16 12 09 06

 

Līgums

Šādu plašāku priekšstatu par dvēseles līmeņa līgumiem noteikti var būt grūti aptvert, kad, piemēram, esat iestrēdzis reālās dzīves, reālā laika pieredzē un jautājumā KĀPĒC? Kāpēc es? Kāpēc nē? Kāpēc otrs cilvēks nevar mani vienkārši IERAUDZĪT? Kāpēc viņš nevar mani vienkārši MĪLĒT? Kāpēc viņš neapzinās, ka mums ir jābūt kopā?! Kāpēc viņš man sagādā tik daudz sāpju?! Ciktāl tas attiecas uz šāda veida dvēseles savstarpējām saiknēm un no tām izrietošo neatbildētās mīlestības sajūtu, kad jūs atdodaties šīm sirds sāpēm, vientulības un izmisuma sajūtai, jūs atsakāties no sava spēka un spējas patiesi uzplaukt.

16 12 09 07

 

Apņēmība

Kad esat sapratis, ka nekādas vēlmes un cerības, ka viss varētu būt savādāk, jūsu situāciju nemainīs, pienāk brīdis, kad jums nopietni jāapsver savas iespējas. Šajā brīdī jums ir divi skaidri maršruti. Pirmais ir ilgstošs sāpīga “iestrēguma” ceļš, kad jūs turpināt ilgoties pēc savas nelaimīgās mīlestības un gaidāt to. Otrais kļūst pieejams tikai pēc tam, kad esat nolēmis, ka ņemsiet likteni savās rokās un kļūsiet par savu labāko “Es”. Spēja pieņemt šo lēmumu ļauj novilkt svītru smiltīs un iet pa otro ceļu mazliet atpakaļ uz savu pilnīgo “Es” – tas prasa no jums konsekventi paust mīlestības un atzinības žestus pret sevi, ka jūs patiešām ESAT[6] un jūsos ir tas skaistums, gudrība un talanti, ko savos dziļākajos līmeņos jūs visu laiku vēlējāties uzzināt un piedzīvot.

16 12 09 08

 

Krievu valodā tulkojusi Tatjana Begļaka speciāli žurnālam “Reinkarnacionika”.

 

Avots: https://wakeup-world.com/2015/02/25/soul-to-soul-recognition-and-unrequited-love/

2015.02.25.

 

Par autori:

Caroline BobartKarolīna ir profesionāla intuitīvās dzīves trenere, skolotāja, garīgā akušiere un gide.

Viņa vada revolucionāru, 6 mēnešu pārveidošanas programmu, ko sauc par “Viedās sievietes radošuma un izpausmes intensīvo kursu (Wise Woman Creativity and Manifestation Intensive)”. Tā ir ideāla aptvere sievietēm, kuras ir GATAVAS beidzot izveidot un izbaudīt apstiprinošas, maigas attiecības, kaismīgu, jēgpilnu karjeru, veselīgu ķermeni un prātu, spēcīgu, godīgu un audzinošu ģimenes dinamiku un skaistu dzīves telpu, kas patiešām apstiprinās pilnīgumu un gudrību, ko viņas jau jūt sevī.

Tas nodrošina spēcīgu struktūru un atbalstu sievietēm, kuras ir par 110% apņēmušās sevi dziedēt un novērtē priekšrocības, ko sniedz atbalsts no mentora puses, piebremzējot un paskubinot, lai viņu potenciāls izpaustos vispilnīgāk, izmērāmās reālās dzīves iekšējās un ārējās iespējās. Lai uzzinātu ko vairāk, sazinieties tieši ar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Sekojiet Karolīnai Feisbukā Facebook.com/thealchemistwithin.

 

P.S. Jums ir gadījies spontāni atpazīt cilvēku dvēseles līmenī?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 16.12.2016.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/uznavanie-dushi/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Grāmatu var lejupielādēt arī no šejienes http://www.sanatkumara.lv/images/Sanat_Kumara/Downloads/Karmicheskaya-svyaz.pdf (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/irina-akulova/11-dazadi/809-irina-akulova-dvinu-liesma-tiksanas-kura-maina-dzivi-23-pazimes (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alla-sirko/11-dazadi/3781-alla-sirko-radniecigas-dveseles-attiecibas-muzibas-garuma (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3908-irina-tkacova-mes-pasi-planojam-savu-dzivi-lidz-iemiesojumam (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3896-marija-ponomarjova-dvinu-liesmu-milestiba-divu-dveselu-cels (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4207-7-atslegas-dveseles-pamodinasanai (Tulk. piezīme)