Суицид в прошлой жизни: реинкарнация в одной семье

Reinkarnācijas gadījums Mitileša Singha | Rajani Singha: pagātnes dzīve, saistīta ar pašnāvību, iemiesošanos tajā pašā ģimenē, reinkarnācijas dzimumzīmēm un fizisko līdzību

Reincarnation Case of Mithilesh Singh | Rajani Singh Past Life Case Involving Suicide, Same Family Incarnation, Reincarnation Birthmarks & Physical Resemblance

 

16 09 29 01

Pētnieki: Satvanta Pasriha (Satwant Pasricha), psiholoģijas doktore, asociācijā ar Janu Stīvensonu (Ian Stevenson), medicīnas doktoru.

Avots: “Vai prāts var izdzīvot ārpus nāves? 2. daļa: Reinkarnācija un citas anomālas pieredzes (Can the Mind Survive Beyond Death? Volume 2: Reincarnation and Other Anomalous Experiences)”, autore Satvanta Pasriha.

Raksta autors: Valters Semkivs (Walter Semkiw), medicīnas doktors.

 

Mitilešas Singhas dzīve

16 09 29 01a

Mitileša Singha (Mithilesh Singh) piedzima Agrā, Indijā, Tadžmahāla mājvietā, 1975. gadā. Viņas mātes vārds bija Rajvati Devi Singha (Rajwati Devi Singh), un viņas tēvs, kurš strādāja valdības darbā, bija Navratans Singhs (Navratan Singh). Bez Mitilešas ģimenē bija vēl 3 bērni, tostarp jaunākā māsa Mīna (Meena), kura Mitilešai bija ļoti tuva. Mitilešai ļoti patika arī tante no mātes puses, kuras vārds bija Ganga Baia (Ganga Bai).

No bērniem ģimenē Mitileša bija vienīgā, kurai skolā neveicās labi. Lai palīdzētu viņai nokārtot vidusskolas noslēguma eksāmenus, viņas vecāki nosūtīja viņu dzīvot pie ģimenes locekļa Virendera Singha (Virender Singh), kurš bija Mitilešas vecākais brālēns un dzīvoja Bhalaulā, Indijā. Plāns bija tāds, ka viņš, kurš Bhalaulā strādāja par skolotāju vietējā koledžā, mācīs Mitilešu. Virenders bija precējies ar sievieti, vārdā Bimla. Mājā bija arī Virendera māte Šakuntala (Shakuntala), kura bija ļoti valdonīga persona.

 

Mitileša iemīlas zemākas kastas zēnā

Mitileša nebija laimīga, dzīvojot kopā ar Virendera ģimeni Bhalaulā. Viņai bija bail no Šakuntalas un bija žēl Bimlas, kurai nācās samierināties ar savu sarežģīto vīramāti. Mitilešai Bimla ļoti iepatikās.

Ironiski, bet pati Mitileša bija zināma kā ļoti ietiepīga un spītīga. Nopietna problēma radās, kad Mitilešai sākās romantiskas attiecības ar kādu zēnu Bhalaulā, kuru viņas ģimene noraidīja, jo viņš piederēja zemākai kastai. Mitileša savas situācijas dēļ kļuva nomākta.

 

Sk. arī Kādas mācības iziet cilvēki nevienlīdzīgās laulībās[1].

 

16 09 29 02

 

Mitileša izdara pašnāvību

16 09 29 02a

Rajvati Devi, Mitilešas māte, un Ganga Baia, viņas tante, ieradās pie viņas ciemos Bhalaulā 1991. gada oktobra sākumā. Pēc tam, kad viņas trijatā bija atgriezušās no brauciena poniju pajūgā, Mitileša uzlēja sev uz galvas petroleju un aizdedzināja šķidrumu – viņu apņēma uguns. Pēc tam Mitileša skrēja pie Bimlas pēc palīdzības. Bimla tobrīd bija stāvoklī un nobijās, redzot Mitilešu, kas skrien pie viņas liesmās. Bimla, sargādama sevi, atgrūda Mitilešu.

Ģimene galu galā apdzēsa liesmas un nogādāja Mitilešu tuvākajā veselības centrā, kur viņa nomira. Visplašāk viņai bija apdegusi galva, taču bija skarts gandrīz viss ķermenis, tikai viduklis un pēdas bija pasaudzēti. Mitilešas nāves datums – 1991. gada 6. oktobris. Viņai bija 16 gadi, kad viņa nomira.

16 09 29 03

 

divider 3

 

Garīgā komunikācija: Rajvati Devi redz sapni par reinkarnāciju

Mēneša laikā pēc Mitilešas pašnāvības viņas māte Rajvati Devi redzēja sapni, ka Mitileša atgriezīsies viņu ģimenē. 1991. gada 16. novembrī, apmēram 5 nedēļas pēc Mitilešas nāves, Bimla Singha dzemdēja meitiņu, kuru Virenders un Bimla nosauca par Rajani.

 

Rajani Singhas reinkarnācijas dzimumzīmes

Dažas dienas pēc Rajani piedzimšanas viņas māte un vecmāmiņa no tēva puses pamanīja sarkanas pēdas uz viņas galvas. Mēneša laikā pēc dzimšanas viņas pamanīja sarkanas pēdas uz pārējā Rajani ķermeņa, lai gan uz viņas galvas tās bija visievērojamākās. Šajā brīdī Rajvati Devi Singha, Mithilešas māte, ieradās pie Rajani. Ņemot vērā sarkanās zīmes uz ķermeņa un viņas sapni, ka Mitileša atgriezīsies viņu ģimenē, Rajvati Devi aizdomājās, ka Rajani ir Mitilešas reinkarnācija.

16 09 29 04

Kad viņa iemācījās runāt, Rajani lūdza tikšanos ar Mīnu, Mitilešas jaunāko māsu. Turpretim viņa instinktīvi baidījās no Šakuntalas, tāpat kā Mitileša.

 

Pagātnes dzīves atmiņas: Rajani uzstāj, ka viņa ir Mitileša, un prasa atpakaļ savus pagātnes dzīves vecākus

Kad Rajani bija 4 gadi, 1995. gada novembrī viņa tika aizvesta uz Navratana un Rajvati Devi Singhu mājām. Rajani nodemonstrēja zināšanas par šo vietu un Mitilešas ģimenes locekļiem. Jo īpaši Rajani izrādīja mīlestību pret Ganga Baiu, Mitilešas mīļāko tanti.

Rajani dažkārt uzstāja, lai viņu sauktu par Mitilešu, un paziņoja, ka viņas tēvs ir Navratans un ka viņas māte ir Rajvati Devi. Viņa uzrunāja pāri, kuri bija Mitilešas vecāki, kā “tēti” un “māmiņu”.

 

Sk. arī Bērni apgalvo, ka atminas savu pagātnes dzīvi[2].

 

Fiziskā līdzība no pagātnes dzīves un līdzīgas personības iezīmes

Tika atzīmēts, ka Mitilešas un Rajani sejas vaibsti ir līdzīgi, tostarp lielas acis. Arī personības iezīmes bija saskanīgas, jo Rajani bija spītīga un satraucās, ja nedabū savu, līdzīgi kā Mitileša.

Dr. Pasriha pētīja šo gadījumu no 1992. gada decembra līdz 1995. gada decembrim, tieši novērojot Rajani dzimumzīmes, tostarp zonu viņas galvas labajā pusē, kas bija bez matiem un gaišāka nekā pārējā viņas āda. Dr. Pasriha arī atzīmēja sarkanos laukumus uz Rajani pleciem un muguras. Pārējās sarkanās zīmes uz Rajani ķermeņa, kas bija tieši pēc viņas piedzimšanas, līdz 1995. gadam bija izbalējušas.

 

Sk. arī Dzimumzīmes – zīmes no pagātnes dzīves[3].

 

Reinkarnācijas principi un pagātnes dzīvju izpratne

16 09 29 03a

Fiziskā līdzība reinkarnācijas gadījumos: tika atzīmēts, ka Mitilešai un Rajani bija līdzīgi sejas vaibsti, tostarp lielas acis. Lai gan reinkarnācijas gadījumos tiek novērota fiziska līdzība, kopš Rajana reinkarnējās kā Mitilešas radiniece, viņu izskata līdzību varēja veicināt arī ģenētiski faktori.

 

Attiecības, kas atjaunotas caur reinkarnāciju: Mitileša bija iecienījusi savu radinieci Bimlu Singhu un reinkarnējās kā Bimlas meita Rajani, parādot, ka dvēsele var plānot iemiesojumus.

 

Reinkarnācijas dzimumzīmes: neilgi pēc piedzimšanas Rajani demonstrēja dzimumzīmes, kas, šķiet, atspoguļo apdegumu rētas, kas radušās uz Mitilešas ķermeņa.

 

Sadalītais iemiesojums: Rajani piedzima jau pēc 5 nedēļām pēc Mitilešas nāves. Ja dvēsele ir iesaistīta augļa attīstībā, tad Mitilešas dvēsele apdzīvoja Rajani kā augli aptuveni 8 grūtniecības mēnešus. Uzskatu, ka dvēsele ir iesaistīta augļa attīstībā, jo līdzība fiziskajā izskatā ir novērojama reinkarnācijas gadījumos, kas varētu notikt dvēseles ietekmē. Tas, kā dvēsele var veidot fizisko izskatu, ir apspriests sadaļā: Reinkarnācijas principi.

 

Reinkarnācija un pašnāvība: Mitileša izdarīja pašnāvību, bet reinkarnējās tajā pašā ģimenē, norādot, ka pašnāvība neizbeidz dvēseles attīstību. Visticamāk ka Mitileša ieguva karmu no bēdām, ko viņa sagādāja citiem savas pašnāvības dēļ, kas būs jāizstrādā turpmākajos iemiesojumos. Turklāt Rajani nāksies saskarties ar līdzīgām situācijām, kādas piedzīvoja Mitileša, taču cerams, ka Rajani nerīkosies tāpat. Lai iedziļinātos sīkākā diskusijā par pašnāvības sekām, lūdzu, apmeklējiet: Ruprehta Šulca gadījums: reinkarnācija caur pašnāvību.

 

Sk. arī Pašnāvības cēloņi no dvēseles skatpunkta[4].

 

Kāpēc lai Mitilešas dvēsele apdzīvotu otru ķermeni, kamēr Mitileša vēl bija dzīva? Iespējams, ka Mitilešas dvēsele paredzēja problēmas, kas saistītas ar viņas personību, un iespēju, ka viņas dzīve būs īsa. Tādējādi Mitilešas dvēsele izmantoja iespēju uzsākt vēl vienu iemiesojumu ar Bimlu kā māti, kura Mitilešai patika.

 

Tatjanas Begļakas tulkojums krievu valodā speciāli žurnālam “Reinkarnacionika”.

Avots: https://www.reincarnationresearch.com/reincarnation-case-of-mithilesh-singh-rajani-singh-past-life-case-involving-suicide-same-family-incarnation-reincarnation-birthmarks-physical-resemblance/

 

P.S. Kā domājat jūs, kas notiek ar dvēseli pēc pašnāvības?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 29.09.2016.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/dusha-posle-suitsida/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alona-obuhova/11-dazadi/3696-alona-obuhova-mezalianse-ko-spele-sis-dveseles (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4188-apbrinojami-stasti-par-reinkarnaciju-iepazistamies-ar-tris-berniem-kuri-apgalvo-ka-jau-ir-dzivojusi-pirms-tam (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4203-teorija-par-to-ka-dzimumzimes-varetu-atbilst-brucem-no-ieprieksejam-dzivem (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3905-atjana-skornakova-domas-par-pasnavibu-var-but-ieprieksejo-dzivju-aktivacija (Tulk. piezīme)