Марис Дрешманис. Жизнь до прошлых жизней

Māris Drešmanis. Dzīve līdz iepriekšējām dzīvēm

16 05 22 01

Šis cilvēks iedvesmo izzināt sevi caur iepriekšējo dzīvju prizmu. Viņš to ir padarījis pieejamu katram.

Vai tā bija vienmēr? Kas viņu ierosināja pētīt reinkarnāciju?

Māris Drešmanis ir dzimis 1973.05.22. Rīgā, latvietis pēc nacionalitātes.

Pašlaik viņš dzīvo un strādā Latvijā. Viņš ir Reinkarnacionikas Institūta radītājs un vadītājs.

Maz kas zina, kas bija Māris tajā “pagātnes dzīvē”, jo, skatoties uz viņu, šķiet taču, ka viss, ko viņš māca saviem studentiem, bija pieejams viņam jau bērnībā.

Nu ko, paskatīsimies. Vecums līdz septiņiem gadiem. Tika audzināts pie vecmāmiņas un vectētiņa laukos. Iegūtā pieredze: mīl dabu, prot priecāties par dzīvi un palīdzēt cilvēkiem.

“Izturies pret citiem cilvēkiem tā, kā tu gribi, lai viņi izturētos pret tevi,” – kredo, ko iepotēja vecmāmiņa.

 

16 05 22 02 16 05 22 03 16 05 22 04

 

Pabeidzis skolu, iestājās Suvorova militārajā skolā. Pārgalvīgajos 90. gados nākamais misters Reinkarnists iestājās Policijas akadēmijā. Iegūst augstāko juridisko izglītību. Dažādos laika intervālos strādā īpaši smagu noziegumu nodaļā, arī kā miesassargs, izmeklētājs detektīvu aģentūrā.

Par lūzuma punktu kļūst 2006. gads, kad kādā jaukā dienā aiziet sieva, kura ir nogurusi no dzīvesveida, no cilvēkiem, kuri vēršas pēc palīdzības, – kāds ir apzagts, kādu vajā bandīti.

Var teikt, ka Robina Huda sindroms sagrāva laulību, bet var, no šodienas zināšanu pozīcijas raugoties, teikt, ka viņiem bija kontrakts, kurš stimulēja personisko izaugsmi. Laulība, starp citu, noturējās arī 7 gadus. Tā, acīmredzot, arī parādījās Reinkarnacionikā iemiesojumu aplūkošanas septiņu gadu cikli.

 

16 05 22 05 16 05 22 06 16 05 22 07

 

Meklējot atbildi uz “kāpēc tā notika, kas ar mani nav tā?”, Māris Drešmanis dodas uz Krieviju. Piedalās dažādos semināros: joga, bioenerģētika, ciguns. Pirmo reizi saduras ar fantoma brīnumu un uzzina, ka iespējams staigāt pa iepriekšējām dzīvēm. Lai veiktu pirmo ceļojumu, viņš dodas uz Sanktpēterburgu, jo Rīgā speciālistus atrast neizdodas.

Kā izrādījās pēc tam, speciālisti Rīgā bija, bet viņi neafišēja savu darbību. Tas tad arī bija viens no iemesliem, ka tagad Māris dara visu, lai informācija par reinkarnacioniku un Institūtu būtu pēc iespējas publiskāka un pieejama visiem interesentiem.

Interesantu un mistisku momentu Māra Drešmaņa dzīvē ir daudz[1]. Viens no svarīgākajiem bija tas, ka pirmais regresologs, pie kura Māris nonāca, pateica, ka viņam ir atnākusi informācija, ka ir parādījies cilvēks, kurš būs jāiemāca. Pēc tam bija vairāki braucieni pie šī speciālista, viņa darba vērojumi, pēc kā atnāca izpratne, ka tas ir iespējams un pieejams visiem, noslēpumu nav. Svarīgi ir likt cilvēkam saprast, kā tas notiek, kā darbojas atmiņa, ko viņš atceras šajā dzīvē.

Ar 2006. gada maiju sākas konsultēšana, darbs ar klientiem, bezgalīgi iegremdējumi. Viena konsultācija toreiz ilga apmēram trīs stundas, dienā trīs konsultācijas, bez brīvdienām, un tā mēnesi pēc mēneša. Konsultācijas notika “dzīvajā”, pieņēma dzīvoklī.

 

Sk. arī Kas viņš ir – Māris Drešmanis?[2]

 

Vēlāk kopīgi ar pazīstamiem speciālistiem Rīgā tika radīts Cilvēka attīstības centrs. Šī perioda pieredze: tiek izmēģināts bezmaksas darbs, nepieciešams monetizēt garīgās zināšanas. Apzināšanās – lai kā vēlētos, neizdosies palīdzēt visiem, kas vēlas. Vajag mācīt speciālistiem šo metodi, tehnoloģiju, kura līdz ar katru konsultāciju apaug ar savām “firmas zīmēm”.

Kas tad notiek ar cilvēkiem, kad viņi dodas “aiz aizkara”? Noslēpums, mīkla?

Pamēģiniet atrast savu atbildi. Vairāk nekā 1000 Māra klientu un simtiem Reinkarnacionikas Institūta studentu jau ir nogājuši šo ceļu. Tā ir jūsu izvēle – pamēģināt vai turpināt uzdot sev jautājumus.

Reinkarnacionikas Institūta devīze –

“Labs nav tas skolotājs, kura mācekļi kļūst par viņa sekotājiem.

Labs ir tas, kura mācekļi kļūst skolotāji.”

 

Visa Reinkarnacionikas Institūta komanda apsveic Māri Drešmani dzimšanas dienā! Ar pateicību par tām zināšanām un gaismu, ar kurām tu mūs visus uzlādē!

 

P.S. Bet ko jūs vēlētos vēl uzzināt par Māri Drešmani? Uzrakstiet komentāros.

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 22.05.2016.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/maris-dreshmanis-zhizn-do-proshlyh-zhiznej/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/4040-sekojot-zimem (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3834-nadezda-batalova-kas-vins-ir-maris-dresmanis (Tulk. piezīme)