Как бросить курить. Опыт бывшего курильщика

Kā atmest smēķēšanu. Bijušās smēķētājas pieredze

15 03 11 01

Šajā rakstā gribu iedvesmot tos, kas ilgu laiku grib atbrīvoties no nikotīna atkarības, taču pagaidām negūst vēlamos rezultātus.

Gribu dalīties ar jums reālā pieredzē, kā man izdevās to izdarīt ar Reinkarnacionikas metodes palīdzību.

Daudzie mēģinājumi atmest smēķēšanu man izrādījās bez rezultāta.

Daudziem smēķētājiem ir zināmas grāmatas, kas sola ātru paņēmienu, kā atbrīvoties no atkarības. Dažiem tas izdodas. Taču man diemžēl neizdevās.

Es neciešu no gribasspēka trūkuma, taču šajā gadījumā jutos pilnīgi bezpalīdzīga. Es gribēju, mēģināju, centos atmest no visiem spēkiem, bet tas nekādi neizdevās.

Tagad es saprotu, kur bija manu darbību neprecizitāte. Analizējot pieredzi, dalos ar jums 3 soļos, kurus es veicu, lai izdziedētos no šīs atkarības.

 

1. solis. Saprotiet jūsu personisko motīvu: kāpēc jūs smēķējat

Par smēķēšanas iemesliem ļoti sīki ir aprakstīts grāmatās par šo tēmu. Taču uz mani visi tur aprakstītie priekšlikumi neiedarbojās. Es sapratu, ka smēķēšana kaitē veselībai.

Sapratu, ka smēķēšana man neko nedod, taču izdarīt neko nevarēju. Tieksme smēķēt palika iepriekšējā.

Tagad tas ir kļuvis acīmredzams: grāmatās tiek aprakstīti pareizi motīvi, taču pārāk virspusēji. Tajās netiek ņemta vērā katra cilvēka individualitāte.

Proti, iemesls smēķēt katram cilvēkam ir savs. Ar Reinkarnacionikas metodi man izdevās atrast momentu, kad šī vēlme radās pirmo reizi, situāciju, kura kalpoja kā katalizators.

Es gāju iekšā iegremdējumā.

 

Pirmā mīlestība. Es sarunājos ar savu puisi un saprotu, ka viņam ir cita. Es asarās izskrienu gaitenī, kur stāv mana draudzene un smēķē.

“Ja viņai palīdz – pamēģināšu arī es!” – man pazibēja galvā. Es aizsmēķēju.

Tālāk viss aizgāja pa “iebrauktu ceļu”. Nikotīns – pati ātrdarbīgākā narkotika pasaulē. Un mani ievilka.

Situācija ar puisi vairs nesaviļņoja. Taču zemapziņa ieķīlējās: kad man ir slikti, es jūtu pārestību, vilšanos, bezpalīdzību – “aizsargāt” mani var cigarete.

 

Cigaretes tēls man kļuva par sava veida “aizsardzības simbolu”. Un tas bija mans individuālais motīvs, kurš “nostrādāja” katru reizi, kad radās šī sajūta.

Tālāk iegremdējumā man izdevās saprast, kādēļ manai Dvēselei bija vajadzīgs iziet nelaimīgas mīlestības pieredzi[1]. Ko viņa gribēja iemācīties.

Rezultātā transformācija dziļajā līmenī – vajadzība pēc aizsardzības atkrita principā.

Taču bija palikusi ķīmiskā atkarība un “ieradums”.

15 03 11 02

 

2. solis. Parunājiet ar savu ķermeni

Cēloni biju apzinājusies, bet atmest smēķēšanu bija joprojām grūti.

Solis Nr. 2. bija saprast, kas notiek mana ķermeņa iekšienē.

Tieši tajā laikā Reinkarnacionikas Institūtā Māris Drešmanis[2] sniedza praksi, kā skenēt fizisko ķermeni.

Man izdevās burtiski iekļūt sava ķermeņa iekšienē[3]. Es atrados savā ķermenī, it kā skafandrā, un ieraudzīju, kas notiek ar maniem orgāniem.

Turklāt smēķēšanas rezultāts atspoguļojās ne tikai nomelnējušajās plaušās, bet arī visos citos orgānos un audos. Asinis nebija parastajā sārtajā krāsā, bet daudz tumšākas.

Ceļojot pa savu ķermeni, es sāku sarunāties ar savām šūniņām, lūgt viņām piedošanu, ka tik nevērīgi pret viņām izturos.

Un pēc tam nolēmu pajautāt viņām, kā man izdarīt tā, lai pārstātu smēķēt galīgi un nejust turklāt nekādu tieksmi, it kā vispār nekad nebūtu smēķējusi.

15 03 11 03

 

3. solis. Saņemiet darbības plānu pa soļiem

Manas šūniņas, redzams, sen bija gaidījušas šo jautājumu. Saziņa ritēja ar mana ķermeņa šūnu un orgānu kolektīvo apziņu.

Viņas teica, ka visu nepieciešamo informāciju es jau esmu saņēmusi:

  • izlasīju grāmatas, no kurām sapratu organisma ķīmisko procesu būtību; uzzināju, ka nikotīns no organisma tiek izvadīts 21 dienas laikā;
  • izgāju iegremdējumu un apzinājos, kādēļ man bija vajadzīgs “kruķis” cigaretes veidā, kā arī izstrādāju situāciju, lai tas vairs nebūtu vajadzīgs;
  • tagad atlicis spert pēdējo soli – izsmēķēt pēdējo cigareti un izmest to.

 

Manas šūniņas man apliecināja, ka, tikko es to izdarīšu, vēlme smēķēt aizies uz visiem laikiem.

Kā arī uzdāvināja man mazu viltību: ja pēkšņi manas smadzenes teiks “gribu smēķēt” – tajā brīdī man vajag “ienirt” sava ķermeņa iekšienē un ieraudzīt, kādas sekas tam būs. Vēlme tūlīt pazudīs.
Tā es arī izdarīju! Atmest smēķēšanu izrādījās vieglāk par vieglu!

 

Apkopojot īsu rezultātu par soļiem, kurus vajag veikt:

  • Nepieciešams saprast iemeslu, kāpēc cigaretes vajag tieši jums, ko tās aizstāj. Un izdziedēt vajadzību!
  • Skenēt savu ķermeni, pakontaktēt ar savām šūniņām un uzzināt, kāds smēķēšanas atmešanas paņēmiens ir piemērots tieši jums.
  • Sastādīt plānu pa soļiem un ticēt, ka viss izdosies!

 

Novēlu jums veselību, prieku un harmoniju,
Reinkarnacionikas konsultante Natālija Hmeļovska

 

P.S. Jums ir personiska pieredze, kā atmest smēķēšanu?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 11.03.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/kak-brosit-kurit-opyt-byvshego-kurilshhika/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3997-ka-iemacities-milet-pagatnes-dzives-atminas (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3834-nadezda-batalova-kas-vins-ir-maris-dresmanis (Tulk. piezīme)

[3] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4152-par-ko-runa-musu-kermenis-petam-pasas (Tulk. piezīme)