Высший Разум, Нелокальная интуиция и Божественная синхрония. Что же это такое?

Augstākais Prāts, Nelokālā intuīcija un Dievišķā sinhronija. Kas gan tas ir?

16 08 25 01

 

16 08 25 01a

 

Šeit es vēlos jūs iepazīstināt ar cilvēka apziņas daļu, ko es saucu par Augstāko Prātu. Daži to sauc par Augstāko Es vai Dvēseles Es. Jūsu Augstākais Prāts ir jūsu enerģētiskais aspekts, kas projicējas no jūsu fiziskā ķermeņa kā antena un savienojas ar vienoto enerģijas lauku. Vienotais enerģijas lauks ir tas, ko zinātnieki kādu dienu cer izskaidrot ar Vienotā Lauka Teoriju, bet vēl nav izstrādājuši tam matemātisko modeli. Šis vienotais lauks ir enerģiju kombinācija, kas savieno visus un visu, tajā skaitā garīgās sfēras enerģijas ar zemes plāna enerģijām.

Zinātnieki pēta enerģiju un tās sastāvdaļas, ko viņi sauc par daļiņām, izmantojot tādus rīkus kā Lielais Hadronu Paātrinātājs Eiropā. Viņi cenšas atklāt visas enerģijas daļiņas, cerot noskaidrot, kā visas enerģijas ir savstarpēji saistītas.

16 08 25 02

Jūsu Augstākais Prāts ir jūsu apziņas daļa, kuru jūs patiešām izmantojat, veicot garīgās prakses. Jūsu Augstākais Prāts kā daļa no jūsu Dievišķās dvēseles Es satur tikai patiesību un burtiski ir garīgs kanāls. Jums nav jāuzskata sevi par garīgu, lai izmantotu šo savas apziņas aspektu. Jūs pat varat uzskatīt sevi par ateistu, un tas joprojām darbojas diezgan labi. Tas ir tāpēc, ka mūsu Visums ir balstīts uz enerģiju, un šī jūsu daļa ir vienkārši enerģija. Tai ir vienalga, vai jūs tai ticat vai ne, lai gan ticība tai var radīt rezonansi enerģijas laukos, optimizējot tās darbību.

Daži cilvēki ir tik ļoti vīlušies reliģijā un garīgajās kustībās, ka viņiem ir personiski aizspriedumi pret jebkuru terminoloģiju, kurā ir kaut mazākā noskaņa no kaut kā reliģiska vai garīga. Ticiet man, es to tiešām saprotu. Bet, kad es šajā rakstā lietoju tādus terminus kā “garīgums” un “Dievišķais”, es tikai atsaucos uz satriecošām enerģijām mūsu Visumā, kuras zinātne neizskaidro un kuras mums ir pieejamas, lai atvieglotu mūsu dzīves ceļu.

 

Nelokālā intuīcija pretstatā lokālajai intuīcijai

Jūsu Augstākais Prāts ir jūsu apziņas aspekts, ko varat izmantot, lai čenelētu nelokālo intuīciju. Nelokālā intuīcija nāk no neizskaidrojamām zināšanām, un tai nav nekā kopīga ar modeļu atpazīšanu vai atmiņas izgūšanu.

Turpretim lokālā intuīcija tiek iegūta no modeļu atpazīšanas un atmiņas izgūšanas, un tas ir intuīcijas veids, ko pēta tradicionālie zinātniskie modeļi. Šajos tradicionālajos pētījumos tiek aplūkots, kā jūsu apzinātais prāts un zemapziņas prāts darbojas kopā, lai izceltu vecas aizmirstas atmiņas un saskatītu situāciju modeļus, tādā veidā palīdzot jums kaut ko nojaust.

 

Sk. arī: Intuīcijas saikne ar Augstāko Es[1].

 

16 08 25 03

Lokālā intuīcija jeb intuīcija, kas ierobežota ķermenī, ļoti atšķiras no nelokālās intuīcijas jeb intuīcijas, kas tiek čenelēta no fiziskā ķermeņa ārpuses. Šeit daži no jums, skeptiķiem, var sākt noskaņoties un norakstīt mani kā sava veida šarlatānu. Tā ir jūsu izvēle, bet es jūs aicināšu izmantot veselīgu skepsi un atlaist savus personīgos aizspriedumus. Tā jūs varētu iemācīties ko jaunu 🙂.

Kā ārsts, kurš ir apmācīts zinātniskajā metodē, es to saprotu diezgan labi. Kā cilvēks ar atvērtu prātu, kurš ir personīgi piedzīvojis parādības, kuras es nevaru zinātniski izskaidrot, es arī saprotu, ka zinātnei nav visas atbildes. Zinātni ierobežo pašreizējā tehnoloģija, kas mums šobrīd ir pieejama. Turklāt zinātnes svēto dievu lielā mērā ietekmē arī personīgie aizspriedumi, pat dažos visprecīzāk izstrādātajos zinātniskajos pētījumos. Tāpēc man ir nedaudz jāapvieno filozofija ar zinātni, mēģinot izskaidrot neizskaidrojamo. Ļaujiet man pastāstīt par traku pieredzi, ko piedzīvoju un ko zinātne nevar pilnībā izskaidrot.

 

Nelokālā intuīcija darbībā

Es bieži dodos uz Sedonu Arizonas štatā, vietu, kuru uzskatu par ļoti garīgu tās unikālo dabas apstākļu dēļ. Es mīlu dabu, zinot, ka tā ir pilna ar Dievišķajām enerģijām. Sedonā ir daži no skaistākajiem sarkano klinšu kalniem pasaulē, un tā ir burvīga vieta, ko vērts redzēt. Kad es dodos uz Sedonu, es izsaku nodomu savienoties ar Dievišķo, un tāpēc man nebija pārsteigums, ka tieši šeit es tiku iepazīstināts ar dažām pārdabiskām Dievišķajām enerģijām.

16 08 25 04

Savā pirmajā vizītē Sedonā es satiku skaistu, mīlošu un ļoti garīgu cilvēku, vārdā Nataija. Nataija ir gaišredzīga māksliniece. Kad viņa glezno, viņa nonāk plūsmas stāvoklī, saskaņojoties ar savu Augstākā Prāta garīgo kanālu, un viņa saņem vēstījumus. Šie vēstījumi domāti personai, kura glezno, un tie satur informāciju, ko viņa loģiski nevar zināt. Nataija dzīvo beznosacījumu mīlestībā, neko nenosodot, un viņas nodoms ir tīrs. Šī iemesla dēļ viņas saņemtie vēstījumi ir tīri un beznosacījumu mīlestības pilni. Kaut kādā veidā šie vēstījumi ir paredzēti, lai veicinātu viņas klientu augstākos mērķus dzīvē.

Nataija šīs plūstošā stila gleznas sauc par “totēma gleznām”, jo viņa ļoti rezonē ar indiāņu garīgumu. Tāpēc, kad viņa gleznoja manu totēmu, kas izrādījās tauriņš, viena no lietām, ko viņa man teica: "Es redzu, ka jūs dodaties uz Vāciju pēc medicīnas ierīces." Es pie sevis nodomāju: "Labi, bet es neplānoju doties uz Vāciju."

16 08 25 05

 

Galarezultāts

Es atgriezos mājās, devos uz darbu savā primārās aprūpes klīnikā un strādāju vakara maiņā. Tovakar strādāja arī ģimenes prakses rezidents, kurš ir labs mans draugs līdz šai dienai. Viņš pienāca pie manis maiņas beigās un teica: "Sveiks! Es dzirdēju, ka tu nodarbojies ar alternatīvo medicīnu," un es atbildēju: "Jā, un tu?" Daniels, kurš ir vācietis, man pastāstīja, ka viņa vecākiem Vācijā ir alternatīvās medicīnas klīnika. Vēlāk es uzzināju, ka tā ir pasaules līmeņa alternatīvās medicīnas klīnika, kas piesaista pacientus no visas pasaules.

Kamēr mēs tērzējām, viņš uzrakstīja divu vietņu adreses uz lapiņas un pasniedza man. Viena bija viņa vecāku klīnikas tīmekļa adrese, bet otra bija impulsu elektromagnētiskā lauka ierīces tīmekļa adrese, šīs ierīces prototipu palīdzējis radīt viņa tēvs. Dažas nākamās dienas es pētīju abas šīs tīmekļa vietnes un pēc tam sāku intensīvu meklēšanu PubMed servisā, lai noskaidrotu, vai ir kādi recenzēti pētnieciskie raksti par zema līmeņa impulsu elektromagnētiskā lauka terapiju. Man par pārsteigumu atradās simtiem publicētu pētījumu, un lielākā daļa no šiem pētījumiem parādīja labvēlīgu ietekmi uz dzīvniekiem un cilvēkiem.

16 08 25 06

Neilgi pēc tam es ierīci iegādājos un iekļāvu to savā medicīnas praksē ar labiem rezultātiem. Tāpēc Nataijas vēstījums man kopumā bija pareizs ar nelielu niansi, ka es nedevos uz Vāciju, lai iegūtu medicīnisku ierīci. Vācija atnāca pie manis.

Šīs ierīces izmantošana savā praksē un raksti par to vēlāk veda pie tā, ka mani lūdza uzstāties vairākās Amerikas Pretnovecošanas medicīnas akadēmijas konferencēs. Tātad būtībā Nataijas vēstījums palīdzēja sasniegt manu augstāko mērķi, paplašinot manu instrumentu lādi kā praktizējošam klīnicistam. Viņas vēstījums palīdzēja man arī vadīt un mācīt lielu auditoriju medicīnas konferencēs, kas bija mans galvenais mērķis.

 

Dievišķā Sinhronija

Manis tikko aprakstīto sakritību sēriju nevar izskaidrot ar nejaušību, tāpēc es to saucu par sinhroniju. Manuprāt, sinhronija ir sava veida Dievišķais atbalsts. Kā Nataija varēja zināt, ka es gatavojos savā praksē iekļaut kādu vācu medicīnas ierīci? Nekādā gadījumā viņa nevarēja priekš manis izdomāt šo vēstījumu, pamatojoties uz atmiņas izgūšanu no viņas zemapziņas vai ar kognitīvo modeļu atpazīšanu.

 

Mūsu Visums ir pilns ar enerģiju

Šis vēstījums man atnāca caur viņas Augstāko Prātu – garīgo kanālu – no Dievišķā vienotā lauka, kas savieno visas enerģijas. Ja skatīsieties uz šo vienoto lauku ar neapbruņotu aci, jūs redzēsit daudz tukšas vietas. Paradokss ir tāds, ka mūsu Visumā nav tukšas vietas, jo visa telpa ir pilna ar enerģiju. Tas ir tāpēc, ka mūsu Visums radās kā enerģija, un tas ir stāsts par Lielā Sprādziena Teoriju.

Pēc zinātnieku domām, dažas sekundes pēc Lielā Sprādziena mūsu Visums nebija nekas cits kā intensīvi karstas enerģijas daļiņas un gāzes. Kad mūsu tikko dzimušais Visums sāka atdzist, sāka veidoties masa un radās planētas. Es nevēlos neko atņemt no mūsu Visuma dzimšanas garīgās sastāvdaļas. Galu galā tā ir zinātnes un garīguma saplūšana, kur mēs atradīsim patiesās atbildes.

16 08 25 07

 

Visas enerģijas satur informāciju

Tāpēc es ceru, jūs sākat saprast, ka cilvēka apziņas daļa, ko es saucu par Augstāko Prātu, ir vieta, kur zemes plāna enerģijas saplūst ar garīgā plāna enerģijām. Šīs enerģijas satur informāciju, tostarp informāciju no vienotā lauka kā Dievišķus vēstījumus, lai atvieglotu mūsu augstākos ceļus dzīvē.

 

Sk. arī: Kā atrast savu ceļu[2].

 

Pajautājiet jebkuram zinātniekam, kurš pēta enerģiju, un viņa vai viņš jums pateiks, ka visas enerģijas satur informāciju. Piemēram, saules stari satur enerģiju, kura liek augu lapās esošajiem receptoriem uzsākt fotosintēzi un liek mūsu ādas receptoriem uzsākt D vitamīna ražošanu.

Galu galā tas viss grozās ap enerģiju, lai teorētiski izskaidrotu, kā mūsu Visumā notiek pašlaik zinātniski neizskaidrojamas parādības. Vēl svarīgāk ir tas  atklāsme, ka apziņa ir enerģija, lielā mērā izskaidro parapsiholoģiskus fenomenus un pat dzīvi pēc nāves[3]. Mūsu Visums ir balstīts uz enerģiju, un tāpēc mēs visi esam enerģētiskas būtnes. Kad jūs kā enerģiska būtne iemācāties strādāt ar šīm enerģijām un čenelēt tās, jūs varat paveikt dažas pārsteidzošas lietas.

 

[Autora piezīme: Kursā, kuru pasniedzu ar nosaukumu “Prāta spēks veselībā un dziedniecībā”, es klasificēju dažādus cilvēka apziņas slāņus. Daži no maniem procesiem ir filozofiski, bet tas dod man iespēju klasificēt apziņu, lai es varētu to mācīt un parādīt dažādus veidus, kā strādāt ar katru kategoriju.]

 

Autors: Keits R. Holdens (Keith R. Holden), medicīnas zinātņu doktors, pētnieks.

Avots: https://themindunleashed.com/2015/11/the-higher-mind-nonlocal-intuition-divine-synchronicities-what-does-it-all-mean.html 2015.11.07

 

Krievu valodā tulkojusi Olga Dobrožana (Ольга Доброжан) speciāli žurnālam “Reinkarnacionika”.

 

P.S. Vai jums dzīvē ir bijušas dievišķās sinhronijas izpausmes?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 25.08.2016.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/vysshij-razum/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3900-alona-starovoitova-intuicijas-attistibas-garigais-cels (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4137-ka-atrast-savu-celu (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4151-vai-eksiste-aizkapa-dzive-zinatnieku-atbilde Tulk. piezīme)