Послание загадочного Ориона

Noslēpumainā Oriona vēstījums

14 03 27 64

Kas ir mīlestība? Emocijas… Jūtas… Stāvoklis…
Un vēl tā ir Enerģija. Daudzi, kas ir paspējuši pamācīties Reinkarnacionikas Institūtā, kā arī tie, kas strādā ar enerģijām un vienkārši jūt tās, ir izbaudījuši uz savas ādas,
kas ir Mīlestības un Prieka Rozā Enerģija[1].

 

14 03 27 65

Jūlija Panova

Šeit es gribētu dalīties savā sazināšanās pieredzē ar to.

Pēc kārtējās transformāciju, izstrāžu un apskaidrību sērijas mācību laikā es guvu iespēju saistīties ar savu Sākotni – violeto planētu Oriona Zvaigznājā.

Enerģija, kuru tā izstaro, ir tik augsta un spēcīga, ka iegremdējuma laikā mani gandrīz aiznesa Kosmosā, es jutos kā milzīga rozā planēta-pulsārs. Caur mani gāja šī plūsma, bet tehnika blakus brīkšķēja un radīja fonu.

Cilvēkiem ekrāna tajā pusē šķita, ka viņiem cauri iet strāvas izlādes. Planētas gars pacentās maksimāli noturēt plūsmas spēku, lai mani pavisam neaiznestu. Kādā brīdī es pieķēru sevi, ka esmu iekrampējusies elkoņu atbalstos…

Tā bija Mīlestības un Prieka enerģija no Oriona. Mani brāļi un māsas bija neizsakāmi priecīgi, ka beidzot es esmu atnākusi pie viņiem ar saviem jautājumiem un biju gatava pieņemt informāciju.

Un informācijas bija ne mazums. Un tās būtība bija – ka visas uz Zemes iemiesotās dvēseles nes savu iezemēšanās enerģiju. Dzīve uz Zemes – tā ir spēle. Un daži spēlē to pārāk nopietni, aizmirstot, ka viņi ir Dieva Dzirksteles. Tas attiecas arī uz tiem, kas nodarbojas ar garīgo attīstību[2]. Tas ir tas, kas saucas “krišana iekš 3D”.

Protams, tas nav vienkārši – dzīvot materiālajā pasaulē, iet cauri savām mācībām, tikt galā ar traumām, ik dienu risināt sadzīves rutīnas jautājumus un turklāt palikt “augstumā”. Taču, kā Džila Edvardsa (Gill Edwards) raksta savā grāmatā “Ceļš uz maģiju (Stepping Into The Magic) (Дорога к Волшебству)[3]:

“Lai vienlaikus eksistētu abās pasaulēs (garīgajā un materiālajā), mums ir jāatklāj savi pašu paņēmieni, kā palikt “pamodinātiem”."

 

Un, lūk, ko man pavēstīja mani brāļi un māsas no Oriona

Lai saglabātu balansu un veiksmīgi sazemētu mūsu enerģijas, mums ir jāpaliek plūsmā, jājūt Mīlestība un Prieks un turklāt jāturas pie Zemes.

Bet Mīlestību un Prieku var ne tikai just, tos var arī ģenerēt. Prieku var iemācīties un izplatīt, pārvēršoties tādā kā enerģētiskā bāciņā. Viss ir ļoti vienkārši.

Uz Zemes viss ir. Šeit eksistē milzīgs, patiesi bezgalīgs daudzums iemeslu beznosacījuma nesavtīgam priekam. Tas nav ne “piecnieks” matemātikā, ne vinnests loterijā. Kaut arī mērķa sasniegšana vai superīgs bonuss nepašaubāmi paceļ noskaņojumu.

Runa šeit ir par to prieku, kuru izraisa jaundzimušais mazulis savai māmiņai. Tā ir varavīksne debesīs, tā ir rasas lāse, kurā atspoguļojas visa pasaule, tas ir pirmais sniegs, pateicoties kuram, viss kļūst gaišs, un tas ir sīks asniņš asfalta plaisā.

14 03 27 66

Tas ir tas, ko nevar uztaisīt, nopirkt, vinnēt…

Tas ir tas, kas eksistē pats par sevi.

Mūsu planēta Zeme dāvā mums šo prieku nesavtīgi. Vajag tikai iemācīties to pamanīt un pieņemt.

No tādām mirklīgām “patīkamībām” arī tiek radīts Mīlestības un Prieka audums, kurš, kā milzīga rozā sega, drīzumā apsegs visu mūsu planētu. Bet pagaidām tas ir tikai smalks rozā tīkliņš, bet tas jau ir. Un ir mūsu spēkos nostiprināt to un palīdzēt augt…

 

Fokuss – uz maziem priekiem

Uzmanības fokusējums izšķir visu. Tā notiek pāreja no pašnožēlošanas uz Radītāja stāvokli[4]. Ja tu izjūti prieku, tu esi Radītājs. Kad cilvēks atrodas lidojuma stāvoklī, viņš var radīt visu, ko vēlas, pat pasaules.

Un visi sapņi, kuri jau ir nogaidījušies, sāks iemiesoties. Jo tie taču arī ir saprātīgas enerģētiskas būtības, un arī viņām gribas uz Zemi. Taču bez mūsu palīdzības viņas tā arī paliks mētāties orbītā, aizmirstas un noraidītas…

Nodarbojoties ar jaunradi, radot kaut ko, mēs pildām savu dzīves uzdevumu[5] uz Zemes kā dvēseles. Absolūti jebkurš cilvēks ir spējīgs uz jaunradi[6]. Ja viņš uzskata citādāk, tātad viņš kādreiz ir nosprostojis savu radošuma plūsmu, un ar to noteikti vajag strādāt.

14 03 27 67

Ja jūs protat zīmēt – zīmējiet, ja jūs protat adīt, adiet, ja jūs protat dejot, dziedāt, muzicēt vai varbūt izzāģēt ar finierzāģīti – dariet to! Un galvenais, – viss ir jādara ar Prieku, un visam ir jāstrādā, konkrēti – jānes PRIEKS!

Īpašu vietu ieņem darbs ar vārdu. Vārds – tā ir enerģija, tā ir informācija, tas ir īpašs ritms. Vārdi, sakārtoti īpašā secībā, – tā jau ir noskaņa.

Augsta enerģētiska satura informāciju ietērpjot zemes plāna vārdos, – rakstos, dzejā, lūgšanās un pat izkaisītu pierakstu veidā – mēs materializējam un iezemējam enerģiju, kuru tie nes. Tā ir ļoti augsta vibrācija, kura veicina visas Zemes vibrācijas paaugstināšanos.

Pat cilvēki, kas nespēj just enerģijas, vienalga izjūt uz sevis to iedarbību, kad lasa šos tekstus.

Turklāt nekādā gadījumā nedrīkst noniecināt zemes plāna lietas, tādas kā pārticība, darbs, ģimene, bērni, sekss, savs ķermenis. Strādājot ar materiālajiem zemes plāna aspektiem un saglabājot saikni ar Sākotni, taisni tad var efektīvi sazemēt savu enerģiju, translēt to uz Zemi.

 

Un, aizveroties priekškaram, gribu nodot pašu galveno vēstījumu no Oriona:

TĀ TURPINIET! MĪLESTĪBU JUMS UN GAISMU!

 

Jūlija Panova,

Reinkarnacionikas Institūta

1. kursa absolvente

Pētnieciskā grupa “Citas pasaules”

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 27.03.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/poslanie-zagadochnogo-oriona/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/3996-si-magiska-milestiba (Tulk. piezīme)

[2] Skat, http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/4098-kas-ierosinaja-mani-nodarboties-ar-garigo-attistibu (Tulk. piez.)

[3] Skat. https://www.koob.ru/edwards_gill/stepping_into_the_magic (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3828-nadezda-batalova-alona-starovoitova-savas-realitates-raditaja (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/natalija-kovalova/11-dazadi/3807-natalija-kovalova-dzives-uzdevums (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4072-radosuma-noslepums (Tulk. piezīme)