Храм Истины…

Patiesības templis…

14 03 27 51

 

14 03 27 52

Staņislavs Češenko

Un, lūk, ir pienākuši jauni Laiki. Tagad grūti saprast, kur viņš un kur viņa?

No muguras šķiet Jaunava, kad priekšā ir viņš. Viņam uzsauc: “Sveiks” – bet viņš pretī: “Atšujies…” Sajucis ir daudz kas ārpusē, taču galvenais – ka arī iekšienē! Sieva kliedz uz vīru: lupata, puņķus notīri! Vīrs, guļot uz dīvāna, saka sievai, ka vajag naudu mājās atnest! Un, lūk, vīrieša uzdevumus velk sieva, bet vīram patīk sieviešu darīšanas. Pirkumi, partneri, tikšanās un līgumi – to visu stūrē un griež sieva! Autiņus, ievārījumu, uzkopšanas nastu tomēr ir uzņēmies vīrs… Un lietas it kā visiem iet uz priekšu!

Taču ir skumīgi, vientulīgi un grūti tā visiem! Jo visam taču ir sava būtība un ievirze. Kad tu esi tālu no sevis un savām tēmām, tad ir tukši iekšienē, vientulīgi ārpusē: un kopā visi, bet vieni! Un ko tad darīt visiem tagad? Kas tad sagaida priekšā?

Bet tu pamēģini – katrs piebremzē un pajautā: kas tu un ko tu? Pajautā sev pašam! Vai tev vajag tos starpniekus un ierīces, kas aptver tevi arvien stiprāk? Un galvenais, pajautājis, izdzirdi tad nu savu patieso atbildi: no tā dziļuma un tīrības, kas paslēpti tevī jau tik daudzus gadus!

14 03 27 53

Atceries, Cilvēk (ЧелоВек): kas tu esi un no kurienes ir tava būtība! Sadzirdi savas Dvēseles un Gara[1] lūgumus un aicinājumus no turienes! Atcerieties, ka pēc Ticības visiem arī notiek vienmēr! Ka ģimenes uguns glabāšanai un vairošanai tiek dota tai, kas Sieva dēvējas! Tai, kas domā, glabā un rada sievišķīgi, ietinot mīļumā, maigumā, dvēselē! Kuras nodomi un radījumi interesē Vīrišķo Garu! Tai, kura tur prātā: viņa ir Sieva – matērijas, vieduma un skaistuma Dieviete, kura rada interešu loku vīram, pie kuras tiecas viņš, iemiesojot realitātē sapņus!

Kur viņš redz un jūt īstenu Prieku (РаДость) no saviem radījumiem, tai viņš – zināšanu, Gara spēka un tīrības Dievs!

Nu tad atcerieties mūsu senču viedumu: Gara spēks – lēmumos un darbībās – tā ir galva; Dvēseles maigums – viedumā un liegumā – tas ir tavs kakls! Vīram-galvai domāt un rīkoties vajag tur un tajā virzienā, kur un kurā virzienā raugās maigumā un liegumā kakls-sieva!

 

14 03 27 54

 

14 03 27 55

Jeļena Isengela

Lūk, it kā viss ir skaidrs – ir Vīrietis un Sieviete[2], bērni un vecāki, ģimene (семьЯ)… Bet tā gribas, lai tas viss atrastos lielā harmonijā, bez sašķiebumiem uz vienu vai otru pusi. Tamdēļ mēs nolēmām izpētīt šo tēmu un radījām enerģētisku telpu – savienojāmies gaismas aplī, kura centrā izpaužas ļoti skaists Patiesības Templis ar lielu mirdzošu Dimantu virsotnē. Mums tika likts priekšā pa vienam iet tur iekšā un uzzināt par visu, kas mūs satrauca…

 

Ira Kazakova noskaidroja situāciju sakarā ar palīdzību bērniem un vecākiem: “Kad mēs viņus mīlam, viņiem ar to pietiek un viņu iekšējais spēks un pārliecība pieaug. Ja gribi palīdzēt materiāli pacelties saviem bērniem, tad esi viņu partneris. Tāpēc ka bieži nauda “no gaisa” netiek novērtēta. Es varu būt viņiem piemērs, kāpjot dzīvē augšup pati. Viņiem viss ir, lai būtu pašpietiekami, bagāti un laimīgi. Mīlēt, vienkārši mīlēt!...”

 

Irina Korijasa: “Kad vecāki pastāvīgi uztraucas par saviem bērniem, tad tas vienmēr ved pie enerģētikas plūsmu vājināšanās. Bērni paši spēj paaugstināt savu labklājību un risināt uzdevumus. Neapmainoties ar enerģijām vecāki – bērni, bērni – vecāki, mēs nevaram palielināt vai paplašināt ne naudas, ne arī mīlestības plūsmas…”

 

Marina Aņisimova plaši apgaismoja tēmu “Vīrietis – Sieviete. Mīlestība[3] + Nauda”: “Iegremdējumos man teica, ka mans dzīves uzdevums ir mīlēt. Bet vakar man parādīja, kā es varu pareizi mīlēt savu vīrieti, lai paaugstinātu savu dzīves līmeni. Un taču uz šo iemiesojumu es atnācu, lai tieši tādā veidā iemācītos “pelnīt” naudu – caur vīrieti!

Visām meitenēm varu ieteikt mīlēt sevi mīļotās! Gribat savu brīnišķīgo ķermeni, lolojiet viņu. Rūpējieties par sevi, pucējieties un baudiet šos procesus. Tikko jūs sajutīsiet labpatiku no paša procesa – rūpēties par sevi –, rezultāts neliks uz sevi ilgi gaidīt – Jūs IEMIRDZĒSIETIES kā DIMANTS! Bet jūsu vīrietim izaugs spārni, un viņš jums dabūs Zvaigzni no debesīm, bet, ja vīrieša vēl pagaidām nav, viņš ļoti ātri izPAUDĪSIES (проЯВИТСЯ)!”

 

Finansiālās labklājības[4] tēmai pieskārās visi.

 

Irina Korijasa: “…Katrā cilvēkā ir ielikti unikāli talanti, un katru dienu Visums piešķir simtiem iespēju to realizācijai. Tāpēc ka katrs no mums ir cienīgs nodzīvot šo dzīvi Uzplaukumā un Pārpilnībā! Bet, cik lielā mērā mēs izmantojam vai ignorējam mums piešķirtās iespējas, – ir atkarīgs tikai no mums. Tikai mēs uzliekam sev ierobežojumus un aizliegumus…”

 

Kāda viņa ir, Īstā Sieviete – Jaunava – Māte – Dieviete?

 

14 03 27 56

Svetlana Paslavska: “…Kad sākām iztirzāt savu sievišķību, es kārtējo reizi sapratu: lai būtu sievišķīga, skaista un pievilcīga, pirmām kārtām ir jāiemīl sevi. Attiecībā uz vīriešiem es apzinājos, ka vienmēr esmu bijusi vadošā attiecībās. Izpaudās vairāk vīrišķā enerģija nekā sievišķā…”

Patrīcija Harisona: “… Klausies sevi. Vienkārši gaidi, kad sajutīsi iedvesmu. Piesātinies ar šo enerģiju, skatoties uz veiksmīgiem un mīlestības pilniem cilvēkiem. Atklājies, atver sevi, dari to, kas sagādā prieku. Tikai dari to kā bērns. Viņam ir interesanti – un viņš dara. Nav svarīgi, kādu rezultātu tas atnes, jūtamu vai ne… Esi tieša, spēlējies, līksmojies, priecājies – un tad tevi gaida pārsteigums kādā skaistā mirklī. Tu neticēsi savām acīm, bet tas notiks!...”

 

Lūk, cik daudzu burvīgu atklāsmju mēs saņēmām! Bet pētījumi turpinās…

 

Jeļena Isengela,

Reinkarnacionikas Institūta

1. kursa absolvente

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 27.03.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/xram-istiny/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4100-kada-ir-dveseles-misija (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4045-jauna-laikmeta-virietis-un-sieviete (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4097-dazadas-attiecibu-skautnes (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3844-nadezda-batalova-ka-pagatnes-dzive-ietekme-finansialo-labklajibu (Tulk. piezīme)