Радостные встречи

Priecīgas tikšanās

14 03 27 38

 

Katru mēnesi, 22. datumā, Māra Drešmaņa Reinkarnacionikas Institūts, ar Aļonas Starovoitovas atbalstu (“Meistarības Atslēgas”), organizē Reinkarnista Dienu[1]. Tie, kas vēlas uzstāties, aktīvi iesniedz pieteikumus. Mūsu vietnes video apraides lappusītes iztur bezgalīgu skaitu apmeklētāju un komentāru.

Ideja sarīkot svētkus Institūta studentiem un visiem, kas interesējas par reinkarnacioniku, ir pāraugusi labā tradīcijā. 2013. gadā notika 10 translācijas, tajās piedalījās 26 spīkeri – vairāk nekā 50 stundu dzīvā ētera.

2014. gada 22. februārismūsu pirmā dzimšanas diena. Tieši pirms gada tika noorganizēta cilvēku, kas interesējas par reinkarnacioniku, tikšanās, kura pārauga lieliskos ikmēneša svētkos.

Par saviem iespaidiem stāsta mūsu pastāvīgie skatītāji.

 

14 03 27 39

Milzīga pateicība visiem spīkeriem!! Paldies par interesantajiem stāstiem, pieredzēm, ceļojumiem pie sevis[2] un vēl dziļāk. Paldies par meditācijām. Pozitīvu emociju sajūta… un interese, kas tad ir tur, tālāk? Cik interesanti dzīvot!!!

Lidija
Putra

 

 

 

 

14 03 27 40

Māri, Jūs radāt lielisku iespēju ieraudzīt un izdzirdēt ļoti interesantus cilvēkus. Es ar milzīgu nepacietību gaidu katru Jūsu konferenci. Paldies!!!

Nataļja
Uskova

 

 

 

 

14 03 27 41

Māri, kad uzstājas tādi cilvēki, – tas ir lieliski! Rada iespaidu, apbur. Un var radīt… Pateicos.

Marina
Žebrjakova

 

 

 

 

14 03 27 42

Paldies, Aļona, Māri! Jūs darāt kolosālu darbu. Es ieguvu apstiprinājumu, ka varu uzticēties sev, savam spēkam, es neesmu viena.

Žeņa
Slavina

 

 

 

 

14 03 27 43

Būtiski uzlabojās atmiņa! Iemācījos redzēt iepriekšējos iemiesojumus[3]! Man patīk nodarboties ar reinkarnacioniku, tās ir bezgalīgas iespējas!!! Apbrīnojami cilvēki šeit ir sapulcējušies!!! Sargā viņus! Labumu dāvāju!

Aleksanders
Staprens

 

 

 

 

14 03 27 44

Paldies visiem, kas gatavoja šos svētkus. Saņēmu uzlādi, lai pludiņš paliktu uz ūdens. Pateicos visiem par piešķirto iespēju būt šajā telpā, kontaktēties un saņemt interesantu un turklāt vienkārši nepieciešamu, svarīgu informāciju.

Ļubova
Kuzņecova

 

 

 

 

14 03 27 45

UN KĀ PĒC ŠĪ VISA GULĒT?????????

Gribas darīt! Radīt! Skriet!
Braukt uz naksnīgo molu)))

Valērija
Bondarenko

 

 

 

 

14 03 27 46

Gribu izteikt savu sajūsmu, BRAVO, MĀRI!!![4] Katru mēnesi noorganizēt tādu titānisku darbu, vadīt reinkarnista dienu!!!!! BRAVO!!!!! Esmu sajūsmā par audzēkņiem un meistariem. Paldies visiem, kas piedalījās, kas padarīja šo dienu tik brīnišķīgu. PATEICOS!!!!!!

Irina
Maļceva

 

 

 

 

14 03 27 47

Paklausījos Valentīnu Pavļenko… tas ir kaut kas!!!!!!!!!! SKAĻI RAUDĀJU… TAS IR SPĒCĪGI! Saņēmu atbildi uz jautājumu, kuru uzdevu iepriekšējā reinkarnacionikas dienā, kā tas darbojas? Draugi, jūs esat SUPER!!!!!! AUDZINĀTĀJI arī vienmēr ir sakaros!!!!!

Jevgeņija
Volkoviča

 

Jūs jau esat bijuši pie mums Reinkarnista Dienā?

Sajūtiet sevī burvestību no tikšanās ar domubiedriem!

 

 

Žurnāla redakcija

 

Pievienots 27.03.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/radostnye-vstrechi/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3833-nadezda-batalova-reinkarnaciologija-durvis-uz-jaunu-realitati (Tulk. piezīme)

[2] Skat. https://ru.journal.reincarnatiology.com/vstrecha-s-soboj-v-budushhem/ (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/4090-ka-uzzinat-vai-man-bija-pagatnes-dzive (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3829-nadezda-batalova-dzives-jaunrade (Tulk. piezīme)