5 фактов, которые вы должны знать о духовных Наставниках

5 fakti, kuri jums jāzina par garīgajiem pavadoņiem

21 07 16 01

21 07 16 01a

 

Ja jūs kaut attāli interesējaties par psihisko attīstību, agri vai vēlu kāds pieminēs garīgos pavadoņus. Piemēram, draugs var pastāstīt, ka viņa pavadonis viņam ir kaut ko teicis vai “uzdāvinājis”, vai arī tie, kas attīsta savas garīgās dotības, satraukti pastāstīs par tikšanos ar saviem pavadoņiem. Tas liek jums just vilšanos vai nemieru, ka jums nav puiša, vārdā Baltais Mākonis, kurš vadītu katru jūsu kustību. Vai jums to vajadzētu? Ne katrā ziņā. Zemāk uzskaitīti pieci fakti, kas jums jāzina par garīgajiem pavadoņiem.

 

 

 

 1. Nav teikts, ka jūs kādreiz “satiksiet” savus pavadoņus

21 07 16 02

Cik mēs varam spriest, lielākajai daļai cilvēku ir vairāki garīgie pavadoņi neatkarīgi no tā, vai viņi tos apzinās vai ne. Taču ļoti svarīgi ir tas, ka daudzi veiksmīgi mediji un ekstrasensi nezina, kas ir viņu ceļveži, un nav viņus “satikuši”, ja ar viņu tikšanos mēs domājam garīgu sarunu vai vīziju. Daudziem cilvēkiem tāds kontakts ir, un vēl daudz vairāk cilvēku pārliecina sevi, ka ir, bet ne visi to dara. Un tas ir normāli. Ja jūsu psihiskā attīstība progresēs, jūs zināsiet, ka jūsu ceļveži ir jums apkārt un strādā ar jums.

 

Sk. arī Garīgo pavadoņu tipi.[1]

 

2. Nav obligāti, ka jūsu pavadoņiem ir vārdi

21 07 16 03

Turpinot iepriekš minēto, ja jūs satiekat vai nojaušat savus pavadoņus meditācijā vai sapnī, viņi var nepateikt jums savus vārdus. Bieži vien šķiet, ka tas ir tāpēc, ka viņu zemes vārdi kā gara enerģija viņiem vairs nav svarīga. Dažreiz tas var būt tāpēc, ka vārdu zināt nav jūsu interesēs, jo vārda pateikšana var iedzīvināt jūsu prātā noteiktus aizspriedumus, kas kavētu jūsu psihisko darbu. Ja jūsu pavadonis jums pasaka vārdu, noteikti izmantojiet to, kad jūs sazināties ar viņu vai runājat par viņu, bet, ja vārds nav norādīts, tas nepadara jūsu ceļvedi mazāk reālu. Ērtības labad varat viņam vai viņai piešķirt jebkuru vārdu, kuru izvēlaties.

 

3. Ne visiem pavadoņiem ir eksotiska vai garīgi attīstīta kvalifikācija

21 07 16 04

Pretēji izplatītajam uzskatam, ne visi garīgie pavadoņi ir indiāņi, šamaņi, mūķenes vai senie ķīniešu mūki. Tas, ka mēs tos bieži uztveram kā tādus, var liecināt vairāk par mums nekā par patieso garīgo enerģiju, ar kuru mums ir darīšana. Garīgs pavadonis var būt ikviens, no jebkuras dzīves vai kultūras, dzīvojis pirms simtiem gadiem vai nesen miris. Bieži vien pavadoņi ir ģimenes locekļi vai draugi, kas pārtapuši garos; dažreiz tie var būt saistīti ar jūsu profesiju vai pasaules daļu, no kuras jūs nākat; citreiz pavadonis var izvēlēties sadarboties ar jums līdzīgu personību dēļ. Dažreiz pavadoņi pat nav cilvēki – jums var būt radniecība ar pavadoni-dzīvnieku vai būtni, kas nav no zemes. Te nav runa par lielajiem, labajiem un garīgi attīstītajiem, tāpēc neuztraucieties, ja jūsu pavadonim nav tādas pretenzijas uz slavu.

 

Sk. arī Tuvinieki, gari, eņģeļi un dzīvnieki – mūsu pavadoņi.[2]

 

4. Jūsu pavadoņi laika gaitā mainīsies

21 07 16 05

Lai gan šķiet iespējams, ka vismaz viens garīgais pavadonis paliek kopā ar mums visas mūsu dzīves garumā, lielākā daļa citu, šķiet, ierodas un aiziet vai paliek kopā ar mums noteiktu mūsu dzīves laiku, pirms dodas tālāk, un tiek aizstāti ar jauniem pavadoņiem, kas rosina mūs uz jauniem darbiem, kas mums jādara. Tiem, kas attīsta savas psihiskās spējas, var būt satraucoši, ja viņi domā, ka ir saistīti ar “savu” pavadoni, bet pēc dažiem mēnešiem šī saikne vairs nepastāv, un tā vietā viņi saskaras ar citu būtni. Mēs nesaprotam un nevaram saprast, kā tas darbojas, taču šķiet, ka pavadoņi, kas atrodas ap jums, ir tie, kas jums ir visvairāk nepieciešami; bet tie, kas jums vairs nav tik ļoti vajadzīgi, droši vien ir aizņemti darbā ar kādu citu.

 

5. Jūsu pavadoņi nekad neteiks, kas jums jādara

21 07 16 06

Ja dzirdat kādu sakām, ka Zilais Alnis ir licis viņam atteikties no sava drauga vai pārcelties uz citu pilsētu, viņš jauc savu intuīciju ar gara iejaukšanos. Pavadoņi ir paredzēti, lai mūs pavadītu — norāde ir nosaukumā — nevis lai mūs izrīkotu. Mēs visi saglabājam brīvo gribu, un gara pavadoņi nemēģina tajā iejaukties. Viņu uzdevums ir palīdzēt izstrādāt dzīves apstākļus un izpratni, kas maigi virzīs mūs pareizajā virzienā, taču viņi nedod pavēles vai norādījumus.

 

Viss garīgo pavadoņu jautājums ir pretrunīgs. Galu galā neviens nevar pierādīt, ka viņi patiešām pastāv, un daži ekstrasensi un mediji vispār netic pavadoņiem, dodot priekšroku ticēt, ka norādījumi tiek saņemti no viņu pašu augstākās apziņas. Neviens nevar pateikt, kuram ir taisnība un kurš kļūdās, taču ir ļoti svarīgi, lai jūsu psihiskā attīstība netiktu aizturēta, spēlējot “salīdzini ceļvežus”.

Autors: Nikijs Harpers

Avots: https://wakeup-world.com/2020/02/17/5-things-you-should-know-about-spirit-guides/

 

P.S. Jūs varētu papildināt šo sarakstu?

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, ka dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 16.07.2021.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/5-veshhej-kotorye-vy-dolzhny-znat-o-duhovnyh-nastavnikah/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-beglaka/11-dazadi/1303-tatjana-beglaka-garigo-audzinataju-tipi (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/tatjana-beglaka/11-dazadi/1692-tatjana-beglaka-tuvinieki-gari-engeli-un-dzivnieki-musu-audzinataji (Tulk. piezīme)