Виктория Жукова - В поисках потерянной души

Viktorija Žukova - Pazaudētas dvēseles meklējumos

20 01 24 01

Katra cilvēka iekšienē dzīvo zināšana, ka mīlestība – liels spēks, spējīgs radīt brīnumus uz dziedināt dvēseles.

Pat vīlušies mīlestībā, mēs ticam tai un ceram saskarties ar šo avotu atkal.

“Mīlestība ir stiprāka par nāvi, un tikai viņa ir patiesā dzīves jēga.”

Tādas rindas ir sastaptas ne reizi vien, taču pa īstam tās saprast izdevās tikai pēc iepazīšanās ar reinkarnacioniku kādā no regresa sesijām. Šis stāsts ir tieši par tādu mīlestību.

 

“Starta” vieta

Seansā vīrietis atnāca bez konkrēta pieprasījuma, pēc rekomendācijas. Es uzreiz sajutu kādu īpašu, ļoti maigu un vienlaikus spēcīgu šī cilvēka enerģētiku.

Nedaudz parunājušies, nolēmām iet iekšā sesijā, lai uzzinātu, ar kādu mērķi Dvēsele iemiesojās uz Zemes? Vai ir kāda īpaša misija?

 

Sk. arī Kāda ir dvēseles misija?

 

Iegremdēšanās notiek ļoti viegli. Mēs ātri esam nonākuši jau ierastajā “starta” vietā, no kuras klients bieži ir ceļojis savā iztēlē, kad bija mazs.

Un atzinās, ka pat tagad viņš bieži nonāk šeit sapnī, lai palidotu. Tur satiekam šīs Vietas Glabātāju. Bez viņa atļaujas tālāk virzīties nevar.

Jautāju: “Audzinātāji var atklāt mums informāciju par Dvēseles dzīves mērķi un plānu?” Saka, ka tāda iespēja tiks piešķirta.

20 01 24 02

 

Dzimstošas pasaules un Dvēseles-ceļotājas

Lūdzu pārnest mūs uz momentu, kad klienta Dvēsele radīja plānu šim iemiesojumam. Taču tā vietā, pēc ilga lidojuma, nonākam neparastā telpā.

– Kur tu esi? Kas ir tev apkārt?

– Tumsa un mirdzošas zvaigznes. Pašlaik ir nakts. Redzu zvaigžņotas debesis, ļoti skaistas. Zvaigznes ir ļoti tuvu, tās it kā ielenc visu apkārtni, lidinās gaisā vienlaikus tālu un tuvu.

– Tā ir mūsu planēta?

– Nē. Tā ir cita planēta, pasaule, kurā dzīvība tikai aizmetas, te vēl praktiski nekā un neviena nav. Tikai skaista māja tālumā. Tai ir ļoti dīvaina arhitektūra, tā ir apaļa, daudz dažādas formas arku.

– Kur atrodies tu?

– Es atrodos atsevišķi no visiem, bibliotēkā.

– Kāpēc tu nepievienojies viesiem?

– Šeit katru vakaru ir daudz viesu.

– Kas viņi ir? Vai starp viņiem ir Dvēseles, kuras tev tagad ir pazīstamas uz Zemes?

– Tie vienkārši ir viesi, tādi paši ceļotāji kā es. Viņi ieskatās šajā pasaulē, pavada šeit kādu laiku un aiziet… Tas atgādina izbraukumu uz vasarnīcu brīvdienās. Starp viņiem nav man tuvu Dvēseļu.

20 01 24 03

 

Pazaudētas dvēseles meklējumos

– Pārvietojies uz tev pašu svarīgāko momentu uz šīs planētas.

– Tagad ir nakts, te vienmēr ir nakts. Es sēžu ezera krastā un vienkārši apceru šo pasauli, bet Pasaule stāv blakus man. Es nevaru viņu aprakstīt, viņa vienkārši ir, un mēs esam kopā.

– Kādēļ tu iemiesojies uz šīs planētas?

– Es tur neiemiesojos, es vienkārši atnācu. Man vajadzēja klusu vietu, kur es varu mierīgi padomāt, un šī vieta ir ideāla, lai koncentrētos.

Te laiks tek citādi, un te vēl neviena nav: nekādu būtņu, izņemot tādus pašus retus viesus kā es. Dzīvība te tikai aizmetas.

– Vari saprast, ko tieši tu meklē?

– Es jau ilgu laiku meklēju vienu Dvēseli. Nezinu, kāpēc, bet man ir ļoti svarīgi viņu atrast. Šajā vietā es varu pilnībā koncentrēties, lai saprastu, kur viņa ir tagad… Un man tas izdevās.

Viņa plāno iemiesoties uz Zemes. Un es arī nolemju iemiesoties, lai beidzot atrastu viņu.

– Tu jau viņu esi saticis šeit?

– Jā, satiku, tagad viņa ir mana sieva.

– Cik bieži tu iemiesojies uz Zemes?

– Es jau sen nebiju iemiesojies, karma ir slēgta.

– Kādā krāsā ir tava dvēsele?

– Krāsa ir piesātināti violeta.

– Kāda ir jēga šai dzīvei uz Zemes?

– Galvenā jēga bija tajā, lai beidzot atrastu viņu…

 

Sk. arī 5 iemesli pētīt savas ārpuszemes dzīves[1]

 

20 01 24 04

Tikšanās ar mīļoto Dvēseli

Vai var būt, ka iemiesojuma galvenā jēga ir atkalapvienošanās ar mīļoto Dvēseli? Man šis jautājums paliek atklāts, jo mūsu priekšā taču ir sena un vieda Dvēsele, par ko liecina viņas krāsa.

Parasti tādas dvēseles nāk uz Zemi ar noteiktu misiju, lai pozitīvi ietekmētu lielu cilvēku skaitu. Un mūsu varonis ir tieši no tādiem cilvēkiem.

Taču var ar pārliecību teikt: lai cik tālu mūs neizšķirtu liktenis, mīlošas sirdis atradīs ceļu. Patiesai mīlestībai nav šķēršļu. Un šis stāsts nes svarīgu vēstījumu: Mīlestība – galvenais virzošais spēks ne tikai uz Zemes, bet arī aiz viņas robežām.

 

P.S. Jums ir bijusi tikšanās ar mīļoto Dvēseli?

 

 Viktorija Zukova

Viktorija Žukova

 

https://www.facebook.com/ViktoriZhukova

 

Profesionāla numeroloģe, regresoloģe. Nodarbojos ar iepriekšējo iemiesojumu karmas regresijas pētījumiem.

 

Pievienots 24.01.2020.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/vstrecha-s-lyubimoj-dushoj/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/marina-arabadzi/11-dazadi/3798-marina-arabadzi-5-iemesli-petit-savas-arpuszemes-dzives (Tulk. piezīme)