Наталья Голубкина Время в Мире душ и в нашем мир

Natālija Golubkina - Laiks Dvēseļu Pasaulē un mūsu pasaulē

17 08 28 03

Šodien mēs ar jums tiksim skaidrībā ar laika trikiem, kuri izraisa visvairāk jautājumu tiem, kas sāk atminēties savas iepriekšējās dzīves.

Izraisa neizpratni, kad vairāki dažādi aplūkotie iemiesojumi trāpās vienā un tajā pašā laika intervālā. Un tad jūs sašķobāt seju: “Nu viss ir skaidrs, tie vienkārši ir murgi! Tā nevar būt. Es vienkārši fantazēju!”

Vai arī, klausoties projektu “Kādas dvēseles ceļojums (Путешествие одной души)”, jūs varējāt pamanīt ko tādu: mēs ar dvēseli-partneri vienojamies par kopīgu iemiesojumu un, sadevušies rokās, vienlaikus lecam matērijā.

Tas nebūtu nekas, bet viens no mums ir mamma, bet otrs – bērns. Atbilstoši piedzimstam mēs ar pamatīgu starpību laikā. Kā tas ir iespējams?

Par to es arī pastāstīšu.

 

Viss notiek vienlaikus

17 08 28 04

Ja ticam zinātniekiem fiziķiem Džonam Vīleram (John Wheeler) un Braisam Devitam (Bryce DeWitt), Alberta Einšteina darbu turpinātājiem, tad laiks dabā neeksistē. To izdomāja cilvēki savas dzīves ērtībai un organizējumam.

Taču, ja laika eksistēšana mūsu pasaulē daudziem ir strīdīgs jautājums, tad Dvēseļu Pasaulē laiks neeksistē absolūti. Tur pat nav tāda jēdziena.

Lūk, ko raksta Aleksejs Svetomirovs (Алексей Светомиров) savā grāmatā “Kā atbrīvoties no Egoisma? Mīlestība darbībā (Как избавиться от Эгоизма. Любовь в Действии)[1]”:

“Laiks – tā ir mūsu Visuma ceturtā dimensija. Viss laiks eksistē vienlaikus. Var to stādīties priekšā kā plāksnīšu kartotēkas. Katra plāksnīte – kaut kāds laiks. Var kādu izņemt, samainīt vietām vai izdarīt visu, ko gribam.

Nav ne nākotnes, ne pagātnes, nav iepriekšējo un nākamo dzīvju – visas dzīves un iemiesojumi notiek tagad.

 

Ja jūs pagātnes dzīvē bijāt Ēģiptes ķēniņiene vai bruņinieks – tas notiek tieši tagad, nevis pagātnē.

 

Un ne iepriekšējās dzīves ietekmē pašreizējo. Viss ietekmē visu. Darbības, izdarītas šajā dzīvē, – automātiski maina arī visas pārējās.

 

Tas ir, izdarījām mēs kaut ko labu šeit, un Ēģiptes ķēniņienei arī notika kaut kas labs. Izdarījāt kaut ko sliktu – un reakcija ir aizgājusi uz visām dzīvēm un visiem laikiem. Un uz nākotni arī.

Tas ir, jau tagad, šajā dzīvē, veicot jebkuras darīšanas, – mēs radām un mainām vēsturi un mūsu nākotni tiešā nozīmē.

Dvēsele nevis vienkārši var atrasties divos vai vairāk ķermeņos vienlaikus. Viņa atrodas uzreiz visos ķermeņos, kuri ir dzīvojuši vai kaut kad dzīvos.”

Man ir milzīga pieredze darbā ar iepriekšējām dzīvēm, kā savām, tā arī manu klientu un studentu dzīvēm, un es varu pilnīgi apstiprināt šo koncepciju.

Tā lieliski izskaidro fenomenu, kad divas dvēseles lec iemiesojumā vienlaikus, bet piedzimst ar starpību 20-30 gadi.

 

Paralēlie iemiesojumi

17 08 28 05

Taču parastam cilvēkam ir ļoti grūti stādīties priekšā, kā tas notiek. Pat ja teorijā ir daudzmaz skaidrs, tad praksē iznāk abrakadabra.

Tāpēc, atminoties iepriekšējās dzīves, mēs tās tēlaini izkārtojam zināmā lineārā secībā uztveres vienkāršībai.

Taču arī te parādās neatbilstība – šī secība neatbilst lineārajam laikam uz Zemes, nesakrīt ar vēstures periodiem. Kā tas izpaužas?

Piemēram, dvēsele iemiesojas 20. gadsimta sākumā un dzīvo revolucionāra ķermenī Krievijā. Pēc viņa nāves viņa iemiesojas Senajā Grieķijā kā zemniece.

Pēc tam dzīvo Renesanses laikmeta mākslinieka dzīvi. Un pēc tam var doties uz 23. gadsimtu. Pēc tam atkal uz 20. gs. sākumu. Un tā notiek daudzas reizes.

17 08 28 06

Šādā gadījumā, piemēram, 20. gadsimta sākumā dvēseles iemiesojumi būs paralēli. Un teorētiski divi cilvēki ar vienu un to pašu dvēseli var satikties.

Bet šai dvēselei būs dažāda pieredze. Tas ir, viena dvēsele atšķirīgās versijās: jaunāka un pieredzējušāka.

Atgādināšu, ka dvēseles vecums tiek mērīts nevis ar viņas dzīves laiku – jo smalkajā pasaulē laika nav – bet ar iegūto pieredžu skaitu.

Kā piemēru pastāstīšu kādas manas studentes gadījumu. Mēs nodarbībā skatījāmies savus paralēlos iemiesojumus šajā laika momentā. Un viņa ieraudzīja liliju krūmu savas mammas vasarnīcā.

Meitene atminējās savu iemiesojumu kā liliju krūmu, toreiz dvēsele bija daudz mazāk pieredzējusi. Viņa atcerējās arī momentu, kad viņa-cilvēks noliecās pār lilijām un priecājās par ziedu skaistumu.

Iznāk, ka dvēseles jaunāka versija redzēja sevi vēlīnākā versijā.

 

Citai studentei bija līdzīga tikšanās epizode, kad viņas dvēsele iemiesojās kokā, kuru viņa pazīst šajā dzīvē. Pastāv iespēja satikties arī cilvēkiem ar vienu un to pašu dvēseli.

 

Piedzimšana “ar atpakaļejošu datumu”

17 08 28 07

Gribu sniegt vēl vienu negaidītu un interesantu laika starpības piemēru.

Vienā no savām dzīvēm mana dvēsele izdarīja neieplānotu izvēli. Rezultātā gāja bojā cilvēks, kuram bija jākļūst par manu draugu un partneri dzīvē.

Tieši ar šo mijiedarbību bija saistīti dvēseles galvenie uzdevumi tajā dzīvē. Un, lai iemiesojums nepaietu velti pieļautās kļūdas dēļ, tika dzemdināts cits personāžs, kurš tad arī nospēlēja vajadzīgo lomu.

Iznāk, ka cilvēks tika dzemdināts “ar atpakaļejošu datumu”, sākotnēji viņš nebija ieplānots.

Bet mūsu tikšanās brīdī viņam jau bija jābūt pieaugušam un jāpiemīt nepieciešamajām iezīmēm un iemaņām, lai mēs satiktos un nodzīvotu mūsu dzīvi kopā.

Es nekad līdz tam nebiju sastapusies ar līdzīgu gadījumu. Sadūros ar to tikai praksē, savās pašas atmiņās. Un tā pieredze, kāda man ir, neļauj man šaubīties par tamlīdzīgām situācijām.


Nezinu, vai jums kļuva saprotamāk, kāpēc iespējami paralēli iemiesojumi un kā tas notiek. Jebkurā gadījumā es jums parādīju, ka tas ir iespējams. Un nav pamata šaubīties par jūsu atmiņu patiesumu.

 

Lūdzu, dalieties komentāros, vai jums ir bijuši gadījumi ar nesakritībām laikā, kuri izraisīja šaubas, neizpratni?

 

 Natalija Golubkina

Natālija Golubkina

Reinkarnacionikas konsultante.

Reinkarnacionikas Institūta 2. kursa trenere.

Projekta vadītāja un grāmatas “Kādas dvēseles ceļojums” autore

http://ngolubkina.ru/

 

No komentāriem:

Andrejs Ivanovs

Tas, ko cilvēki sauc par “iepriekšējiem iemiesojumiem”, tā vienkārši ir atmiņa par šīs dzīves sapņiem. Cilvēks katru nakti redz 5-10 sapņus, bet atceras 1-2 un arī tos ātri aizmirst. Kopā dzīves laikā, skaitot 60 gadus un 6 sapņus pa nakti, mēs dabūjam vairāk nekā 130 tūkstoš sapņu vienas dzīves laikā. Un, izmantojot noteiktas tehnikas, atmiņu par sapņiem var aktivēt. Līdz pat visiem 130 000 sapņiem.))

Kādēļ tas tā ir ierīkots? Dvēseles iemiesojumu galvenais uzdevums ir krāt pieredzi (attīstībai). Fiziskā pasaulē tā ir apcirpta un vienveidīga, ko nevar teikt par pieredzi sapņos. Dzīve fiziskajā plānā vajadzīga vienīgi, lai apkalpotu cilvēka kā sapņu fabrikas fizioloģiju. Ja par šo koncepciju padomājam – tad jūs saņemsiet absolūti visas atbildes uz nesakritībām un paradoksiem jūsu priekšstatos par reinkarnacioniku.

 

Pievienots 28.07.2018.

https://ru.reincarnatiology.com/vremya-v-mire-dush/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat., piemēram, https://libking.ru/books/religion-/religion-esoterics/586438-101-aleksey-svetomirov-kak-izbavitsya-ot-egoizma-lyubov-v-deystvii.html (Tulk. piezīme)