Татьяна Бреславская - Новый Завет нашей жизни. Господь Майтрейя

Tatjana Breslavska - Mūsu dzīves Jaunā Derība. Tas Kungs Maitreija

21 02 06 01

Es piesaucu Skolotāju, kura vibrācijām es atbilstu šajā laika momentā. Uz manu aicinājumu atsaucās Valdnieks Maitreija rotējošu enerģiju veidā. Tas man bija kas jauns: nebija vispār nekāda tēla vai izskata. Uz manu mēmo jautājumu un izbrīnu bija dzirdams: “Es esmu visā! Es esmu tajās enerģijās, kuras pašlaik ieskauj planētu. Esmu atnācis uz Jaunās ēras sākumu ar Jaunu mācību. Es būšu sirdī katram no jums, pat ja viņa vēl nav atvērta un ir kurla pret pasaules atjauninājumu izpausmēm. Es iekļūstu jebkurā dzīves telpā, nesot izmaiņas. Nemeklējiet manu tēlu, jo es – visā esošajā, es – jūsos!”

“Sarežģīts laiks, taču liels laiks! Spriedzē, starp Esības principu briesmīgo neizpratni no cilvēces puses, Maitreija sniedz Jauno Derību. Uz šo Derību viņš sauc cilvēci.” (N. Rērihs “Kosmosa septiņi lielie noslēpumi” (Н. Рерих) “Семь Великих тайн космоса[1]))

“Vissenākās leģendas pareģo – kad cilvēce, zaudējusi Mācības pamatu, iegrims nesapratnē, tad iestājas Maitreijas Laikmets.”

– Kāda ir Jaunās Derības būtība, Valdniek?

Maitreija: Mana Mācība, mana Jaunā Derība, bāzējas uz jūsu īsteno dabu: dievišķo. Pienācis beidzot laiks iznākt no ierastā, iedzīvotā apvalka, iziet no šī ierobežojošā faktora uz savas attīstības jaunu pakāpi: atklāt sevī savus īstenos psihiskos spēkus, kuri pēc būtības ir galvenie, dominējošie jūsos, bet snaudoši līdz laikam.

Bija laiki, kad jūsu hiperaktīvo psihisko spēju iedarbība pārvērta visu civilizāciju drupās. Katra personīgums, egoisms dominēja pār saprātu un sirds vēlējumu – dzīvot harmonijā, nepārkāpjot dievišķos likumus.

Mēs lēni vedām jūs, cilvēci, pa jaunu attīstības loku, neaktivizējot jūsos šo enerģiju, lai vēsture neatkārtotos. Tagad, ņemot vērā jūsu aktivitāti, pateicoties atmodai, pienācis laiks savienot zemes plāna pieredzi ar dvēseles pieredzi, viņas spēku. Zemes plāna pasaule un smalkās pasaules sāk mijiedarboties. Ja jūs sevi nobremzēsiet tikai zemes plāna līmenī, jūsu evolūcija “iestigs purvā”. Augstas tehnoloģijas daudzās dzīves sfērās vēl nav jūsu garīgās puses evolūcijas rādītājs, bet tomēr stimulē uz “neatpalikšanu” no īstenā dabas spēka aktivitātes. Šis spēks – Radītāja spēks! Tieši Viņš izpauda sevi burtiski KATRĀ no jums un tāpēc ir ĻOTI ieinteresēts SAVĀ attīstībā. Citādi visa viņa iecere zaudē jēgu.

Es atnācu, ieejot katrā, savienoties ar viņa īsteno dabu, modināt un satraukt, virzīt un stimulēt, lai viņš laikus paspētu ieiet un noturēties evolūcijas plūsmā. Turklāt kā stūrakmens būs pasludināta ideja par kalpošanu visam un visiem kalpošanas sev vietā. Tieši no egoistiskiem nodomiem notiek kari, vardarbība, verdzība, nabadzība un visas nelaimes pasaulē.

Jaunais laikmets necieš patērētājus! Jaunais laikmets – tas ir īstenā Radītāja laikmets; viņš rada no Mīlestības un Žēlsirdības.

– Maksimāli satuvinoties planētām Jupiters un Saturns 21.12.2020., vai tiešām tika aktivizēts milzīgs enerģētisks lauks, kurš iedarbosies uz mūsu zemes plāna realitāti, visām tās izpausmes pusēm, un tādējādi tas kļūs par visu pārveidošanas procesu virzošo spēku?

Maitreija: Jā, tas tā ir. Lauka, kurš radās tādu divu planētu gigantu ciešas savienības rezultātā, spēks ietekmēs visas jūsu dzīves puses. Šis spēka lauks ietver elektromagnētiskus viļņus-šķiedras, kuras rada elektriskus impulsus, kas ietekmē kā jūsu individuālos laukus, un tātad arī apziņas, tā arī Zemes visas lauku struktūras kopumā. Šī lauka spēks ir tāds, ka tas burtiski grūž ārā visas vecās komponentes, nospiežot ar savu spēcīgo impulsu. Viss, kas jau atdzimst, iegūst vēl lielāku spēku, tas, kas “miris”, tiks anihilēts un likvidēts.

– Un ko tu teiksi par Urāna nozīmi jaunajā laikmetā?

“Jaunā laikmeta valdnieks – Urāns. Urāna staru spēka apstiprinājums ir sajūgts ar jaunajām plūsmām visā mūsu planētas dzīvē. Urāna iedarbība īpaši spilgti izpaudīsies gaidāmajā ērā. Urānam un Neptūnam ir milzīga ietekme uz mūsu planētu. Spēcīgi ir arī Jupitera stari, tie veicina Urāna spēku ātrāku izplatīšanos.” (N. Rērihs “Kosmosa septiņi lielie noslēpumi”)

21 02 06 02

Maitreija: Man daudz gribas pastāstīt par tādu lielu apziņu kā Urāns, bet tā būtu atsevišķa mūsu sarunas tēma. Teikšu tikai, ka jūsu psihisms, tā spēks ir tieši tālab, lai ņemtu vērā VISUS Kosmosa faktorus, visas viņa izpausmes. Mūsu saules sistēmas planētu ietekme atspoguļojas katrā no jums vienā vai otrā mērā, bet katru evolūcijas periodu tām pēc kārtas tiek piešķirta tur loma. Neatkarīgi no Jupitera un Saturna apvienotā lauka spēcīgajiem viļņiem Urāna spēks atklāsies pakāpeniski, harmoniski izpaužoties dzīves katrā notikumā un parādībā.

Urāns vada Augstāko saprātu katrā no jums.

– Dārgais Skolotāj, kādam mūsu Gaismas armijas pārstāvim, kuram ir milzīgi daudz sekotāju, “ienākusi” informācija, ka trešā dimensija – “tas ir Radītāja slikts noskaņojums”. Bet ko tu teiksi šajā sakarā?

Maitreija: Es teikšu, ka jums ir diezgan bagāta fantāzija un tas, no vienas puses, ir labi. Bet, kad tu atbildi par ļoti daudziem aiz tevis ejošiem un tev ticošiem cilvēkiem, tas neapšaubāmi uzliek lielu atbildību un rada karmiskas sekas.

Vēl pavisam nesen jūs braši aizslaucījāt visu karmu, burtiski “norakstot” to, tādā veidā dodot sev “zaļo gaismu” uz bezatbildību. Bet, mani dārgie, cēloņa un seku likumu NEVIENS NAV ATCĒLIS! Šis Likums eksistē VISĀ Kosmosā, un bez tā ievērošanas pasaulēs valdītu haoss. Un šeit uz Zemes jau nu tas galīgi iznīcinātu VISU, ko jūs sastrādājāt uz Jaunā laikmeta perioda sākumu.

Padomājiet, kam tas ir izdevīgi, lai jūs vispār aizmirstu par jebkādu atbildību par domām, vārdiem un rīcību? Kas tāds jau ir gadījies planētas vēsturē, un ne reizi vien.

Bet, kas attiecas uz “Radītāja slikto noskaņojumu”, tad arī šeit runa būs par atbildību. Tas ir, Viņa “slikts noskaņojums” liecinātu par Viņa bezatbildību: sagribēja un izdarīja/radīja tā! Pēc iegribas un kaprīzes.

KURŠ gan uzticēs radīt dzīvi TĀDAM “radītājam”!? Iznāk, ka jūsu Planetārais Logoss-Radītājs “slikta noskaņojuma” dēļ radīja tādu augsti attīstītu būtni kā cilvēks, dabas skaistumu un harmoniju, bērnu dzimšanu un turklāt izjūtamo prieku un laimi, visus šedevrus, cilvēka roku radītus, visu daudzveidību, viņam paužot mīlestību, un daudz, daudz ko citu? Radītājs katram deva pašizpausmes brīvību, bet kā nu šo brīvību katrs izmantos – ne viņam jāatbild. Kādēļ gan tādā gadījumā “karināt” visus savus grēkus un kļūmes uz Radītāju un viņa “slikto noskaņojumu”?

Šī šķietami nevainīgā piezīme par Viņa “slikto noskaņojumu” virza pie jebkādas atbildības noņemšanas no visa, kas tiek paša cilvēka rokām darīts: sociālais netaisnīgums, vienu iedzīvošanās bagātībā uz otru rēķina, laupīšanas un vardarbība, visas dabas bojāiešana un daudz kas cits.

Mani dārgie, Jaunā ēra nozīmē cilvēku domājošu, stingri stāvošu uz savas atbildības pamata. Citādi būt nevar! Jūs bieži uzpērk “maigi” un glaimojoši vēstījumu vārdi, kas iemidzina jūsu modrību, sirdsapziņu un saprātu. Tas viss – veikli izlikti tīkli un lamatas, kuru atminēšana arī būs jūsu izaugsmes un evolūcijas rādītājs.

Neļaujiet sevi apžilbināt ar ditirambiem un vilinošiem solījumiem! Pretējā gadījumā jums tad nāksies vēl ilgi stāvēt pie Jaunā laikmeta sliekšņa, tā arī nespējot ieiet tajā.

– Es pateicos tev, Skolotāj!

Ar mīlestību pret jums un vēlējumu dzīvot Dievišķā sākuma Saprātā, vienmēr jūsu Maitreija.

06.02.21.

 

Pievienots 06.02.2021.

https://pulsarvremeni.ru/novyj-zavet-nashej-zhizni-gospod-majtrejja/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. https://libking.ru/books/sci-/sci-philosophy/297562-nikolay-rerih-n-rerih-sem-velikih-tayn-kosmosa.html (Tulk. piezīme)