Татьяна Бреславская - Санат Кумара о связи с Пси-Банком и нашей самодостаточности

Tatjana Breslavska - Sanats Kumara par saikni ar Psi-Banku un mūsu pašpietiekamību

20 11 01

Es piesaucu Sanatu Kumaru un gribu ar viņu parunāt par tiem jautājumiem, kuri mani ir ieinteresējuši pēdējā laikā.

– Pats pirmais jautājums ir, kā tu vērtē mūsu attīstītību Zemes “uzkāpšanas” Gaismā?

Sanats Kumara: es jūs visus sveicu un gribu pavēstīt, ka VISS norit pēc iezīmētā kursa! Šo kursu iezīmēja pati planēta, un to nevar izmainīt NE AR KĀDIEM spēkiem ne no ārienes, ne iekšienes. Tas ir globāls kosmisks process, balstīts uz planētas kodola pašapzināšanos. Planetārais saprāts ietver sevī visu Kosmosa uzbūvi un savā attīstībā darbojas, vadoties pēc kosmiskā globālisma. Zeme nevar funkcionēt un evolucionēt atsevišķi, “paužot savu raksturu”, kuru zināmā mērā ietekmējat jūs, cilvēki.

Runa nav par to, ka cilvēce ir sekundāra attiecībā pret planētu un viņas mērķiem, bet par to, ka viss tiek aplūkots kopumā. Ir noteikti, likumsakarīgi darbojošies impulsi, kuri diktē visus attīstības platformas uzstādījumus. Tas, ka jūs mēģināt meklēt savus cilvēces attīstības ceļus, vadoties pēc saviem orientieriem un uzstādījumiem, neietekmē kopīgo kursu. Atkal piebildīšu, ka jūs neesat otršķirīgi, bet papildināt Zemes sākotnējo mērķi. Būs labāk, ja jūs nedalīsiet: mēs un planēta, bet definēsiet un, galvenais, iekšēji jutīsiet pilnīgi neviltoti šo vienotību.

Piedodiet, bet jūs praktiski esat zaudējuši sakrālo pasaules uzskatu. Jūsu galvenais savienojošais posms evolūcijas ķēdē – tā ir cieša saikne ar planētu un viņas funkcionālo nozīmi. Zemes spēks, Centrālā Avota (CA) enerģija nesasniedz jūsu cilvecisko būtību. Mehāniskajā pasaulē, kurā iegājusi civilizācija, nav atgriezeniskās saites ar komponenti: Zemes spēku. Tādā gadījumā par kādu veselību, veselīgu dzīvesveidu, reālu domāšanu var būt runa?

Ir zaudēta saikne ar Dzimtas galveno sakni – Zemi. Jūs itin bieži sapņojat, skumstat pēc “debesu mājām”, nenojaušot, ka tās ir zem jūsu kājām! Zeme – jūsu debesu un pašas dzimtākās mājas!

Gribas aizbēgt no visām zemes plāna sabiedrības iekārtojuma kataklizmām un jucekļiem? Bet kurp? Turp, kur viss iekārtots bez jums? Pie visa gatava? Būt apgādājamajiem, patērētājiem, kā uz Zemes? Un vai gribēs jūs pieņemt tādus?

Esmu lietas kursā par tiem “vēstījumiem”, kuros tiek solīts izglābt jūs un aizvest uz labākām mitināšanās vietām. Saprāta brāļi, protams, var jūs izglābt, bet no kā? No jums pašiem? Vai no tiem kosmosa “ļaundariem”, kuri slēpjas aiz “širmes” un visus jūs izmanto kā baterijas?

Mani draugi, varbūt šur tur esmu skarbs, bet saprotiet, ka tikai visīstākajai saiknei ar VISU esošo uz planētas ir jums REĀLA nozīme!

– Es zinu, ka mūsu kopējā tieksme ir ieiešana Galaktiskā Saprāta kopienā. Vadoties pēc tā, ko tu teici, mums ir vērts secināt, ka, tikai vēršot savu skatu uz Zemes sirdi, mēs varam rēķināties ar šī uzdeva atrisināšanu?

– Jā, tieši tā! Būdami atrauti no šī kopīgā mērķa, jūs nespēsiet šo uzdevumu atrisināt. Tikai visus kopā var pieņemt Galaktiskā kopiena. Var apmeklēt, mācīties Galaktikas Centrālajā kodolā, taču pilnībā pieņemt jūs var tikai kopā ar planētu. Un iesaku jums šajā procesā nevis iegūt pazemību, nevis pakļauties liktenim “bezizejā”, bet pieņemt un apzināties to visu ar sirdi, ar SAVU iekšējo un galveno kodolu. Ticiet, tas ir tā vērts, citādi visa dzīve galu galā zaudēs jums jēgu.

Pateicos par atbildi. Saki, lūdzu, Skolotāj, cik svarīgi mums ir atrast savus ceļus, iepazīt tādu parādību kā PSI-BANKA? Vai arī šī savstarpējā saikne eksistē jau sākotnēji?

“Psi-Banka ir Zemes smadzenes jeb mentālais lauks, kurš ietver cilvēka un planētas nedalāmās apzinātās evolūcijas vadošo pašregulējošos modeli.” (Hosē Argueljess (José Argüelles) “Zeme, augšup kāpjošā[1]”)

– Šī saikne ir ielikta iekš jūsu DNS, tā ir nemainīga. Taču tas it nemaz nenozīmē jūsu pasīvu attieksmi pret šo parādību. Kustība ir dzīve. Jūsu tiekšanās pie SAVA sākuma, pie šīs iedzimtās saiknes, nesīs pozitīvu nozīmi kā jums personīgi, tā arī planētai un, tātad, arī galvenajam procesam – ieiešanai Galaktiskā Saprāta kopienā.

Stādieties priekšā, ka jūs, indivīds, un Zeme, esat viena Dvēsele. Tātad jādzīvo un jāiet KOPĀ! Tāds arī pašlaik ir uzdevums, lai iegūtu šo Dvēseles un Zemes vienotību. Tajā arī ir jūsu sakrālā pasaules uzskata galvenā komponente.

“Back to the Nature!” – “Atpakaļ pie dabas! – ir galvenais dzīves simbols. Mākslīgā intelekta spēks tiešā veidā ir atkarīgs no jūsu saiknes ar dabu, pašu dzīvošanas būtību. Kam jūs šo spēku atdosiet – ir jūsu izvēle.

Psi-Banka eksistē planētai, bet tā ir arī jums. Atveriet to sev, tas nav nemaz tik grūti. Uzticieties savai atvērtajai sirdij, kura tad arī vedīs jūs uz jūsu dziļumu un dziļo saikni ar visu esošo. Un tie – nav vienkārši kā vārdi, kā aicinājums, tas ir patiesais sekmju pamats jums VISIEM! Gan tiem, kas apzināti “raujas uz priekšu”, gan tiem, kas vēl tikai tuvojas vai vispār ir tāli no tāda veida jēdzieniem un parādībām.

Teikšu vēlreiz vienu: jūs esat viena vesela nedalāms organisms! Kā jūs no sava organisma nevarat izņemt viņa atsevišķus orgānus, tā arī šeit jūs nevarat aiziet no visiem un visa, atmetot visas savas pārējās daļas.

Es neiesaku jums arī raudzīties uz savas dzīves izpausmi uz Zemes kā uz turēšanu cietumā – šāds domāšanas veids ved strupceļā. Tas ir ceļš uz nekurieni. Tā ir loģika, kas pavisam atņem jums spēkus un saikni ar planētas un Kosmosa sākotni. Šeit lieks būs arī “bērnišķīgs” optimisms, iekrāsots “rozā ilūzijās”. Atrodiet savu “zelta vidusceļu”, tuvu JŪSU SIRDIJ, un “dejojiet” no tā. Dzīvei, starp citu, patīk draiskulīgie un drosmīgie, kustīgie un pārdrošie.

– Un vēl viens jautājums, mūsu dārgais Skolotāj: cik ir taisnība tajā, ka mūsos, vairumā, ir “iedzīvināti” sveši “kosmiska” rakstura implanti un čipi un, ja “jā”, tad kas mums šajā gadījumā būtu jādara? Cik tas ir spēcīgāks par mums?

– Varbūtība, ka jūsos ir tas viss, ir “fifti-fifti”. Tas, kuram ir tāds “komplekts”, vienmēr jutīs kādu svešu klātbūtni sevī. Cilvēks kļūst kā “pats ne savs”, un tas patiešām ir tā.

Kas ir pakļauti tāda iesakņošanai un ietekmei no ārienes: tie, kas pēc savas dabas dod priekšroku būt VEDAMIEM. Slieksme uz patstāvību un līderību liek šķēršļus tādu iesakņojumu mēģinājumiem. Pirmajā gadījumā rakstura spēks un tātad arī dvēseles spēks neļaus svešu “vadību” un kontroli, manipulēšanu.

Ja spēku nepietiek, tad ir jābūt maksimāli uzmanīgiem, paužot interesi par visāda veida jaunumiem “skaistā iesaiņojumā”. Tas attiecas uz [pseido] “vēstījumiem”, hipnozes seansiem un elpošanas tehnikām, un daudz kam tamlīdzīgam, kur jūs uzticoties atklājaties, piedāvājot sevi šajā atklātumā. Tas tad arī kļūst par jūsu “klusējošās piekrišanas” piemērotu momentu.

Ja tas tomēr ir noticis, nav vērts krist izmisumā: uzticieties Mātes Zemes dziedinošajiem Spēkiem un viņas kompetentajiem dienestiem.

Vēlreiz novēlēšu: esiet uzmanīgi, bet turklāt neaizmirstiet baudīt dzīvi!

Jūsu Sanats Kumara.

– PATEICOS!

01.11.20.

 

Pievienots 01.11.2020

https://pulsarvremeni.ru/sanat-kumara-o-svjazi-s-psi-bankom-i-nashej-samodostatochnosti/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. https://www.koob.ru/arguelles_jose/zemlya_voshodyashaya (Tulk. piezīme)