Татьяна Бреславская - Великий Дух Земли

Tatjana Breslavska - Dižais Zemes Gars

20 05 21

Es, Dižais Zemes Gars, aicinu jūs dzirdēt pašu augstāko planētas būtni – viņas Dižo Garu! Es esmu gars dzīvradošais, dzemdinošs Zemes miesu.

Daudz garu-palīgu dzīvo blakus man un jums. Viņi ir aicināti sakārtot dzīvi visās tās aspektos. Viņi ir tikpat dzīvi kā jūs, cilvēki. Ne katram ir dots ieraudzīt un sajust viņus, lai netraucētu viņiem pildīt viņu pienākumu!

Bet tiem no jums, kas viņus pazīst un draudzējas ar viņiem, ir īpašs uzdevums kopīgā darbā. Tagad ir pienācis laiks, kad vairumam no jums vajag uzzināt par mums ne kā par pasaku varoņiem, bet kā par pilntiesīgiem Zemes iedzīvotājiem.

Personīgi es atklājos jums pilnībā. Tam ir pienācis laiks. Es esmu tieši tas Zemes serdenis, kurš tur visu viņas pamatu. Caur mani nāk paša Lielā Kosmosa enerģijas, sadaloties tālāk pēc mana ieskata. Bet es vienmēr raugos uz priekšu, nebēdājot par bijušo un nodzīvoto. Uz to aicinu arī jūs – jūs, kas esat aizmirsuši lietu dabu, to dzīves principus un īpašības.

Galvenais princips: visam ir tiesības dzīvot, ja reiz tas ir izpausts. Jūsu uzdevums: atrast optimālu paņēmienu miermīlīgai attīstībai un līdzās pastāvēšanai. Jūs atnācāt, tad kāpēc nevar atnākt arī citi? KURŠ ir paziņojis, ka tikai cilvēks ir izredzētais uz planētas? Lai sagrautu šo ilūziju, bija nepieciešams paņēmiens. Kas notika – jūs novērojat pašlaik.

Paši “izredzētākie” no jums cietīs visvairāk. Taču es negribu jums pārmest vai paļāt jūs, esmu atnācis, lai jums palīdzētu, palīdzētu tiem, kam vairs nav iespējams vārīties vienā cilvēcisko ilūziju un maldu katlā.

Es gribu izdziedināt cilvēces pamatu un palīdzēt viņai noturēties tajās augstajās enerģijās, kuras parādīsies kā cilvēku jaunās sabiedrības fundaments.

Sagatavojieties pieņemt mani pilnībā: gan ar dvēseli, gan ar ķermeni. Es sākšu ar to, ka aptveršu visu jūsu būtību ar sevi, ievīstot viņu savā gaismā. Es cauraužu katru viņas šūnu, katru atomu, saskaņojot viņus ar manu gaismu. Es burtiski izšķīstu jūsu ķermenī, kļūstot par jums…

Es ieplūstu jūsu asinīs, attīrot tās, saskaņojot ar visu planētas ūdeņu frekvencēm, Zemes “asinsrites sistēmu”.

Ar savu spēku es atbrīvoju jūsu ķermeni no visām kaitīgajām struktūrām, ieskaitot parazītus un vīrusus, izvadu visus toksīnus un tās “vampīriskās” enerģētiskās struktūras, kuras ceļo ar jums no dzīves dzīvē. Atslābinieties, ļaujiet šim procesam noritēt…

Tagad es iesakņojos jūsu smadzeņu pamatā – pašā slimību visradošākajā orgānā. Doma reizēm rada briesmīgo! Pienācis laiks radīt skaisto! Nebēdājiet, ka neaktīva ir viena vai otra no jūsu puslodēm: pat ar to aktivitāti un potenciālu var radīt skaisto! Nebēdājiet par zaudētajām “dievišķajām” spējām: ar to, kas jums JAU ir, var radīt brīnumus, nevis briesmīgo!

Vienkārši ļaujiet sev atkal atgriezties savas cilvēciskās būtības sākotnējā starta pozīcijā, nometot visu sanesto, mākslīgo, jums neraksturīgo.

Atbrīvojieties! Es iedvešu jūsos “brīvības vēju”! Tas atgriezīs jums visu pēc tiesībām! Brīvību būt cilvēkam.

Es modinu jūsos visas snaudošās, dzīvi veidojošās enerģijas, izplūstot pa jūsu ķermeņiem, sistēmām, kanāliem un centriem… Sajūtiet šo izplūšanu, izbaudiet to…

Es savienojos ar jūsu ES ESMU GARU, pastiprinot viņa potenciālu un spēku, viņa spēju “aizklauvēties līdz jums”, lai apzinātos jūsu vienotību. Ieejot katrā no jums, es atstāju jūsos mūsu kopīgo saikni, nesatricināmo saikni, un tātad spēku – Zemes Gara spēku!

Zemei un viņas Garam vajadzīgi stipri un uzticami kareivji-balsti, un tādēļ mēs ar Māti-Zemi aptveram jūs ar tādām enerģijām, kuras jūs aizsargās ar savu spēcīgo vairogu no visa veida vērstas un pastarpinātas iedarbības stariem. Mēs uzstādām ap jums savus šūnainās struktūras spēcīgos filtrus.

Protams, es parūpēšos, lai jūs būtu informētāki, pieslēdzot jūs pie tiem pašiem planētas informācijas lauka pamatiem, pie viņas Akašas. Laukam ir savs Pavadonis, izmantojiet viņa pakalpojumus, lai nenoklīstu milzīgajā visuma mēroga informācijā. Jā, jā, tieši visuma mēroga, jo jums jau ir zināms, ka planēta ir milzīga visa Visuma datu bibliotēka. Centieties iet iekšā šajā laukā ar precīziem jautājumiem, lai paātrinātu izziņas procesu.

Un vēl es nākšu jums pretī, sniedzot palīdzību būvēt viskvalitatīvāko un noderīgāko saikni, sakaru kanālus ar Augstākajiem Avotiem. Man, tāpat kā visai planētai, ir vajadzīga jūsu kanālu tīrība, tāpēc ka kropļojumu dēļ pa tiem notiek enerģētiskās informācijas traucējumi planētas apvalkos un laukos.

Diemžēl diezgan daudziem jūsu kanāliem ir destruktīvi pieslēgumi, kas ved pie vibrāciju frekvenču pazemināšanās visos plānos, tajā skaitā arī jūsu apziņā. Es ieeju jūsu sakaru noskaņojumos… ļaujiet palīdzēt jums notīrīt tos.

Es sasaistu jūs visus ar mūsu VIENOTO avotu. Saglabājiet to tīru!

Es esmu jūsos, un tātad – vienmēr sakaros! Dzīvosim kopā un draudzīgi!

Jūs VISUS mīlošais, Dižais Zemes Gars

19.05.2020.

 

Pievienots 21.05.2020

https://pulsarvremeni.ru/velikij-duh-zemli/

Tulkoja Jānis Oppe