Татьяна Бреславская - Овобождение человечества от вируса памяти

Tatjana Breslavska - Cilvēces atbrīvošana no atmiņas vīrusa

20 04 01

Jau vairākus mēnešus laiku pa laikam manī vai priekš manis skan: atmiņas vīruss… un viss.

Sāku uzdot jautājumus: Ko nozīmē – ATMIŅAS VĪRUSS? – Bet atbildes vietā – klusums, un tā – vairākus mēnešus. Bet es jau zinu, ka reiz atnāks informācija. Un, lūk, šodien es tiku “noguldīta”, kā tas bieži notiek.

Sākumā redzēju daudz kosmisku kustību, pārkārtošanos, pēc tam mani ievilka vienā no “melnajiem caurumiem”, pēc tam shematiski parādīja, kā no vairākiem Visuma un Galaktikas stūrīšiem stiepjas auklas-stari uz Zemi, un tie ir tie enerģētiskie pavedieni, kuri mūs saista ar šiem “stūrīšiem”, kas mūs nosūtīja šurp uz Zemi.

Nolasījās informācija, ka gan Galaktika, gan arī Visums ir noguruši būt par mūsu donoriem – enerģētiskiem donoriem. Mūs nosūtīja šurp ar visu nodrošinājumu, taču mēs daudz pazaudējām, un mums tika dots laiks un apstākļi, lai to visu atjaunotu. Mūs “grūda”, “spārdīja” un virzīja, taču mēs daudz ko nesapratām un neredzējām.

Taču laiks negaida! Mēs krītam ārā no Augšupcelšanās kosmiskā ritma, un, lai ieplūstu sinhronizācijas plūsmā, mums vajag atbrīvoties no atmiņas vīrusa, kas pašlaik arī notiek.

Šodienas darbarūķi-vīrusi plēš no mums nost aizmirstības pārklāju, kurš ir sastindzinājis visas mūsu šūnas. Norit atsvabināšanās process. Un mums liek priekšā to apsveikt, nevis nīcināt ārā un cīnīties ar to. Vēl nav par vēlu izdarīt šo atklājumu-atbrīvošanos pašam. Vajag sasprindzināt visus savus spēkus, visu savu garīgo potenciālu!

Saules Sistēmas Glabātāji: Jūs taču saprotat, kāpēc šis vīruss pirmām kārtām aptver pavecus cilvēkus: viņiem jau ir grūti pārkārtoties. Dvēseles līmenī viņi izlemj atstāt šo pasauli, lai pat tādu ciešanu ceļā. Tieši ciešanās notiek gan dvēseles, gan visu ķermeņu attīrīšanās šūnu līmenī (citādi pagaidām cilvēcei neizdodas).

Notiek atbrīvošanās no atmiņas vīrusa, un tas ir pats galvenais. Tas, kurš pārslimos, jau vairs nekļūs iepriekšējais, viņam sāks atgriezties viņa īstenā, dievišķā atmiņa. Bet tie, kurus vīruss neskars, jau ir praktiski “pamodušies” vai ir gatavi “pamosties”. Un šūnas ir brīvas no aizmirstības plīvura – atmiņas vīrusa.

Galvenais: nepretoties šim procesam, nebīties, jo kaislības saspiež šūnas vēl vairāk un viņas vairs nekad nespēs ne atbrīvoties, ne atjaunoties. Šeit uzticieties savai imūnsistēmai: viņa ir ĻOTI saprātīga! Vairāk sarunājieties ar viņu un ar visām savām šūnām.

Saslimušo dvēsele pēc aiziešanas no planētas vairs nešaudīsies kā akls kaķēns, viņa apzināsies un atcerēsies visu, viņai vairs nebūs vajadzīgs ilgs atjaunošanās un rehabilitācijas periods. Tas būs viņas Augšupcelšanās process.

Paredzēsim arī jūsu jautājumu: kurš un kāpēc, un ar kādu mērķi uzsūtīja jums aizmirstību, šo atmiņas vīrusu? – Nav vērts tagad meklēt “vainīgos”: laiks negaida! Visos savos iemiesojumos jūs pārdzīvojāt daudzas mutācijas un ietekmi no daudziem faktoriem no visas kosmosa telpas.

Kāds no jums atnāca uz planētu ar atvērtu atmiņu un jau uz viņas “iekrita aizmirstībā”, un kāds atnāca tieši tādēļ, lai viņu atvērtu.

Jūs jautāsiet: ja šis vīruss nāk par labu, tad kā gan Gaismas Spēki darbojas ar tādu skarbu metodi? Jā, metode nav no lojālākajām, un tās darbības sākums it kā nāk no negatīvās sistēmas rokām, taču arī šī sistēma jau ir nonākusi strupceļā. Uz planētas viss prasa atjaunošanu! Mēs pašlaik nesauksim vārdus (tumšie/gaišie/pelēkie), jo norit globāls pārkārtošanās process visām sistēmām.

Jums tas viss no dažiem avotiem tiek pasniegts kā solis uz planētas iedzīvotāju skaita samazināšanu – uz “zelta miljardu”. Jā, “attīrīšanās” rezultātā iedzīvotāju skaits samazināsies, taču tas visam un visiem nāks par labu. Paliks apzinātākas dvēseles, kuras tad arī būs īstie jaunās pasaules celtnieki, nevis dīki sapņotāji un patērētāji, kuri gaida žēlastības dāvanas, pirmām kārtām enerģiju veidā.

Šīs dvēseles vedīs pie jaunu attiecību organizēšanās visos virzienos. Tas nenozīmē, ka iestāsies paradīze, taču iestāsies saprātīgu mijiedarbību laiks, balstoties uz kosmiskās pieredzes, iegūtas citās pasaulēs: atmiņa tiks attīrīta.

Tāpēc, mūsu dārgie, viss nāk tikai par labu! Paudiet līdzcietību tām dvēselēm, kuras pašlaik iziet šo attīrīšanos, sūtiet viņām jūsu gaismu un mīlestību, tas palīdzēs viņām iziet transformāciju. Palīdziet arī jūsu valdībām nonākt pie pareiziem lēmumiem, lai atkal nenoripotu uz “vecajām sliedēm” un neaizvilktu aiz sevis arī jūs.

Zeme kopā ar jums veic dziļu apziņas izvērsumu, svētiet šo procesu un esiet tajā ar mieru!

Lai notiek tā!

Jūs mīlošie Saules Sistēmas Glabātāji

 

Pievienots 01.04.2020

https://pulsarvremeni.ru/ovobozhdenie-chelovechestva-ot-virusa-pamjati/

Tulkoja Jānis Oppe