Print

Татьяна Бреславская - РАСШИРЕНИЕ ЛИЧНОГО ДУХОВНОГО ЦЕНТРА

Tatjana Breslavska - PERSONĪGĀ GARĪGĀ CENTRA PAPLAŠINĀŠANA

19 12 31 01

Manu Skolotāj, Kristus Melhisedek (Galaktiskā Gaismas Grupa), es lūdzu paskaidrot man šo informāciju, kura pie manis atnāca pirms divām dienām: konkrēti no Lielā Centrālā Avota – esmu pieņēmusi enerģijas sava personīgā Garīgā Centra paplašināšanai un, pateicoties tam, es tagad varu mijiedarboties ar lielāku Saules spektru. Turklāt tika teikts, ka tagad katru no mūsu Gaismas grupas pieslēdz jaunam Staram un ka mums ir noņemti visi ierobežojumi kopš pēdējās Atlantīdas laikiem.

Mani dārgie, tā patiešām jums ir Jaungada dāvana, kuru jūs esat nopelnījuši ar savu centību un uzcītību. Pašlaik nāk atjaunošanās vilnis uz visiem līmeņiem visā kosmiskajā telpā, un Zeme nav izņēmums.

Jūs esat Gaismas pirmrindas grupa uz planētas, un, pateicoties kosmisko enerģiju ietekmei, arī jums ir piedāvāts pāriet uz citu līmeni mijiedarbībā ar Gaismu.

Savā pēdējā gaismas darbā jūs pieskārāties Atlantīdas tēmai un ierobežojumiem, kas saistīti ar dažiem tā laika likumu pārkāpumiem. Sakarā ar to, ka jūs visi apzinājāties, veicāt virkni attīrošu un dziedinošu seansu, veicāt visu kļūdu labošanas programmu, jūs esat gatavi virzīties uz priekšu. Jūsu augstā apzinātība ļauj jums paplašināt sava Garīgā centra potenciālu, kas izpaudīsies kā Gaismas kanāla palielināšanās jums katram. Tā būs spēcīgāka Gaismas rezerve (potenciāls), kuru jūs varēsiet izmantot kā savām personiskajām vajadzībām, tā arī kolektīvajam darbam.

Mums visiem pirmajā vietā ir nostājies postulāts: nekaitēt nevienam ar savu darbu, lai cik humāni nebūtu jūsu mērķi, jo ne tuvu visi planētas iedzīvotāji ir gatavi pieņemt to, kas jums jau ir “ābeces patiesības”. Atcerieties, kā jūs paši sākumā varējāt pieņemt sevī Gaismu tikai nelielās porcijās, jo jūsu personīgie “pavadoņi” nebija gatavi spēcīgai gaismas plūsmai.

Galvenais VISIEM joprojām ir teicama saikne ar savu Augstāko Es (tas pirmām kārtām). Ja tādas saiknes nav, var rasties sajūta, ka esat apmaldījušies, “izkrituši” no Gaismas plūsmas un tml. Netiecieties pēc kaut kādām “neiedomājamām” aktivizācijām: jūsu Augstākais Es vienmēr ir “lietas kursā” par visu, kas jums nepieciešams. Tāpēc tikai pilnīga un bezgalīga uzticēšanās viņam, tīrs sakaru kanāls ar viņu ļaus jums vienmēr būt “virs ūdens”.

Jūsu Skolotāji un Audzinātāji vienmēr jūs atbalstīs jūsu pasākumos un plānos, pat ja tie arī ne vienmēr izskatīsies reālistiski un šķitīs pārāk fantastiski. Nebaidieties no saviem pārdrošajiem sapņojumiem un plāniem, jo tas viss taču ir jūsu spēka un spēju, jūsu radīšanas rezerves rādītājs. Jums katram jau ir laiks no zinošā pozīcijas pāriet pie vedošā lomas, un pirmām kārtām – pie sevis paša vedošā.

Ieceriet Jaunajā gadā pamest pasīva dalībnieka lomu un pāriet pie aktīvākām darbībām visās nozīmēs.

Gaismas Skolotāju un Audzinātāju kolektīvs pauž nodomu katru jūs no Gaismas grupas pārvest uz savu personīgo Staru, un tas nozīmē, ka ar katru no jums strādās padziļināti un visai nopietni. Personīgais Stars ļauj katram iedarbināt milzīgu enerģētisku potenciālu, ņemot vērā visu iepriekšējo darbu, un ne tikai uz Zemes, kaut gan tieši darbs uz Zemes ir jūsu gaismas darbības rādītājs.

Zeme – tā ir vieta, kur notiek noslēdzošie izlaiduma eksāmeni. Pašu grūtāko jūs jau esat izgājuši, un turpmāk jūs vedīs jūsu personiskais Stars, kurš kā prožektors spoži apgaismos jūsu Augšupcelšanās ceļu.

Mēs piedāvājam veikt visu darbu, paplašinot gaismas potenciālu un pieņemot personīgo Staru jums ērtā lakā un pašā Jaunā gada sākumā.

Manu dārgo Skolotāj, mums tomēr gribas ticēt, ka 2020. gads mums atnesīs patiešām kaut ko ļoti “zīmīgu”. Ko tu vari teikt šajā sakarā?

Mani aizkustina jūsu gaidas! Jau daudz tiek runāts par to, ka Zemi šajā gadā gaida kaut kas neparasts. Jūs zināt, ka mēs, Gaismas pārstāvji, nesniedzam nekādus pareģojumus un solījumus: tādā gadījumā tas viss būs spekulatīva manipulēšana ar jūsu gribu un apziņu. Būs gaismas plūsmas pieplūdums uz planētu un attiecīgi uz visu uz tās esošo. Viss pēc pieaugošas līknes pamazām mainīsies, nebūs nekādu strauju lēcienu. Planēta vienmērīgi iet pa savu iezīmēto kursu, un jūs kopā ar viņu.

Tāpat kā iepriekš saulgriežu un ekvinokciju dienās plašāk atvērsies enerģētiskie portāli, un jūsu uzdevums – labi pieņemt un aktivizēt jaunās atnākošās enerģijas. Nesolām nekādas “revolūcijas”, viss norit pēc dievišķā plāna. Tomēr daudz kas būs atkarīgs no jūsu personiskā noskaņojuma koordinēt savu darbu ar augstāku vibrāciju enerģijām. Vēlreiz atkārtoju: tikai pilnīgs nodoms un nekāda “pienākumiņa”!

Ceru, ka mūsu kopīgā Gaismas Savienība kļūs arvien stiprāka!

Novēlu jums visiem VISU jūsu vēlmju piepildījumu!

Jūs mīlošais Skolotājs Melhisedeks.

31.12.2019.

 

Pievienots 31.12.2019

https://pulsarvremeni.ru/rasshirenie-lichnogo-duhovnogo-centra/

Tulkoja Jānis Oppe